Mulle tuli järkyttävä hiuskriisi, hiukseni olivat keltaiset, ”siis näähän on ihan kauheet” – selitin kampaajalleni Miljalle. Myöhemmin istuskelin siinä raitaväri päässäni ja kuuntelin kun toinen asiakas tuli tuli putiikkiin sisään selittäen, kuinka hänen kyntensä on ”siis aivan kauheet” :D Meille naisilla taitaa välistä pukata tuo ”ihan kauhee” -kriisi päälle, kuulostaako kenties yhtään tutulta? Mun hiukset olivat ihan oikeasti keltaiset ja likaisen sävyiset, mutta onneksi on Milja.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEnnen.

Mun oma hiustenväri on lämmin ja etelänreissun jälkeen väri on ollut keltaisempi (ehkä olette kuvista huomanneetkin) kuin koskaan. En ole kovin innostunut keltaisista hiuksista ja haaveissani siintää vaihteeksi jokin suurempi muutos ainakin värin suhteen. Viimeisestä raidoituskerrasta kerrasta oli vierähtänyt monta kuukautta, joten oman värini sekaan heitetiin vähän kirkastavia raitoja sekä taitettiin hiusten väriä kylmemmäksi.

 

partur2Jälkeen.

Väristä saatiin taittamalla onneksi viileämpi, olin nii-iin helpottunut. Ostin vielä lähtiessäni Fudgen hopeashampoon, josta on toivottavasti apua keltaisuuden karkoittamiseen. Tämä kampaajakäynti oli kuitenkin vaan ”ensiapua” hiuksilleni, sillä ajattelin kipaista tässä toukokuun aikana uudelleen Miljan luokse ja tarkoituksenamme olisi tehdä näille kutreille jotain… Jotain, mutta mitä? Vaalentaa lisää? Tummentaa? Pidentää tai lyhentää? Ehkä se selviää siihen mennessä. 

-Maj

 

 

0 Comments

 1. iida 26.4.2014

  Sulle voisi sopia mainiosti semmoinen pidempi polkka

  Vastaa
 2. Johanna 26.4.2014

  Sulle sopisi tummempi väri,älä vaalenna ainakaan,tumma tuo kauniit kasvosi ja silmäsi esille. Ja pituus on mielestäni hyvä,älä lyhennä,kadut sitten sitä. Pidennyksiä on,mutta onhan sulla jo pituutta hiuksessa tarpeeksi ? Tässä mun mielipide vain,mutta kauniimpi olit tummana <3 toki nytkin olet!

  Vastaa
 3. emuj 26.4.2014

  Tummat tummat !!!! ;)

  Vastaa
 4. T 26.4.2014

  Sama juttu mulla;luonnostaan tummana vaalea taittuu ärsyttävästi keltaseen! Kävin kans laittamassa tänään tuhkasia raitoja ja taittu tosi hyvin takasin puhtaan vaaleeseen. Mun kampaaja suositteli kans just tota Fudgen hopeashamppoota, mutten vielä ostanu. Kerrotko mitä tykkäät? Vaikka tää keltasuusrumba on välillä rasittavaa, pitäisin vaaleessa kerran sille tielle on lähetty! ;)

  Vastaa
  • Maj 28.4.2014

   Näin kahden käyttökerran jälkeen voin jo kertoa, että tykkään! Kunnon hoitoaineet vielä pesun jälkeen siihen päälle niin toimii! :)

   Vastaa
 5. aaaaaa 26.4.2014

  ihana toi nuttura!

  Vastaa
 6. Suski 26.4.2014

  Eikös sun pitänyt päästä tuosta värjäyskierteestä eroon? Tuntuu että nykyisin värjäilet vähintään yhtä ahkeraan kuin ennenkin. Sulla on luonnostaan kauniin väriset hiukset, miksi siis värjätä :)

  Vastaa
  • Maj 28.4.2014

   Mä laitatin raitoja viimeksi tammikuussa, kun taas tummaa tyvikasvua värjäsin kerran kuussa :)

   Vastaa
 7. Äänestän tavoilleni uskollisena jotain kirkasta shokkiväriä tai viileää pastellia!

  Nimim. onnellinen pinkkipää. <3

  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2014/03/18/pretty-pink/

  Vastaa
 8. e 26.4.2014

  Minä puhun tumman puolesta, se korostaa kauniisti sun kasvoja, kuten joku aiemmin jo mainitsi! Kaunis toki olet vaaleanakin :). Ehkä tummaa ja vaaleaa raitaa, niin ei ole sitä tumman tyven värjäilyä, joka sulla varmaan eniten allergisoi. Raidathan eivät niinkään ota kiinni päänahkaan!

  Vastaa
 9. Riikka 26.4.2014

  Älä ainakaan vaalenna lisää! Varsinkaan koko päätä. Jos tuskailet jo raitojen kohdalla kellastumista, niin koko pään kohdalla raivo on infernaalista.

  Vastaa
 10. Jemmiemmi 26.4.2014

  Fudgen hopeashamppoo on ihan paras!!! Suosittelen myös saman sarjan muotovaahtoa :) suosin itse harmaata tukkaa ympäri vuoden ja oon ollu niin tyytyväinen fudgeen! Mukavaa kevättä :)

  Vastaa
 11. Ruut 26.4.2014

  Mulle suositeltiin kans Fudgea ja toimi todella hyvin! Tummat tai vaaleat, ei väliä! Sopii molemmat :)

  Vastaa
 12. Sappe 26.4.2014

  Mä peukutan kans pidemmän polkan puolesta!=)

  Vastaa
 13. Sara. 26.4.2014

  Silloin, kun mä eka kerran luin sun blogia, sulla oli sellainen pitkä polkka ja sitä mäkin kannattaisin. Sopi todella hyvin :) ja tämä uusin väri on just hyvä myöskin :)

  Vastaa
 14. Päivi 26.4.2014

  Minustakin aavistuksen tummempi sävy sopii sinulle parhaiten. Ja itse olen myös tuskaillut tuon keltaisen tukan kanssa. Mulle tehtiin kanssa vaaleita raitoja usean vuoden ajan ja viime kesänä vasta havahduin että jumankauta mullahan on keltainen tukka siis kokonaan, jotenkin ne raidat olivat ”levinneet”. Sen jälkeen alkoi tummentaminen. Ensin melko tumma pohja ja siihen muutamat oranssiin vivahtavat raidat jotka tosin vaalenivat kullansävyisiksi. Seuraavalla kerralla vain tummaa väriä yksinään, jotain kaakaonruskeaa ehkä. Tämän tummennusprosessin myötä sain kehuja työkavereiltani ihan hirveästi. Sanoivat että tummempi väri on paljon parempi kuin se haalistunut keltainen. Uskoin että olivat oikeassa.

  Vastaa
 15. Iisa 26.4.2014

  Mun mielestä taas vaaleat on sulle tummia paremmat, oot niiden kanssa jotenkin tosi säteilevän ja raikkaan näköinen! :)

  Vastaa
 16. Pauliina 26.4.2014

  Moi! Mulla on hyvin pitkälti samanlainen hiushistoria kuin sulla, olin hyvin pitkään tumma- , jopa mustahiuksinen. Ne kyllä sopivat minulle hyvin, ja ennen raskautta käytin paljon ruskeita piilareitakin kuten sinä. Jossain vaiheessa tuli kuitenkin kaipuu luonnollisempaan, ja alkoi oman värin kasvattelu raidoittelun avulla. Kun olin siinä helpossa ja tavoittelemassani olotilassa, ettei hiuksia tarvinnut kuin ehkä kirkastaa raidoin välillä, sain tuon totaalikyllästymisen hiuksiini. Katselin vanhoja kuviani että ”kylläpäs nuo tummat näytti kivoilta”. Ja niin sitten aloitin värjäyskierteen uudestaan :) Hyvin pian kuitenkin kaduin päätöstäni, ja nyt on taas päässä oma väri raidoilla. Tällä kertaa en tästä hevillä luovu. Eli mitä teetkin, harkitse huolella ;) Kannattaa vaan ehkä antaa oman värin tulla esiin ja raidoittaa hillitysti, tälllöin hiukset säilyy hyväkuntoisina eikä keltaisuus ole häiritsevää. Kivaa kesän odotusta, tykkään kovasti blogistasi!

  Vastaa
 17. Satu 26.4.2014

  Mä ihailin sun kauneutta todella paljon silloin kun olit tummatukkainen. Kauneus ei tietenkään mihinkään ole hävinnyt, mutta mun mielipide on se, että se tumma väri toi sun kasvoja ihan eri tavalla esille ja sai toi lookiin jotain poikkeuksellisen näyttävää! :)

  Vastaa
  • rimpula 1.5.2014

   Samaa mieltä – tummempi on parempi :-)

   Vastaa
 18. merdsi 26.4.2014

  Määki ehdottaisin pitkää polkkaa ja väriksi sopii justiin sun oma väri. Ei tummaa! (Oot paljo lempeämmän ja mukavamman näkönen vaaleilla. Tummilla näytät tuimalta ja hmm…pissikseltä? Kauheaa, ku sorrun tähän arvosteluun. Anteeks!)

  Vastaa
 19. Niiina 27.4.2014

  Mää tykkään enemmän tummasta! Tumma vaaleilla raidoilla. :)
  Ihania ne viime kesän kuvat!!

  Vastaa
 20. anna 27.4.2014

  Ehkä aavistuksen tummemmat, sopii paremmin ihon sävyysi! Älä ainakaan vaalenna lisää. Mutta myös tuo nykyinen viileä väri on hyvä :)

  Vastaa
 21. Roxy=) 27.4.2014

  Mä kans ajattelisin, että ei ihan niin tummaks ainakaan kannattais lähteä takas mitä sulla oli aiemmin. Aikanaan omen itsenin värjännyt about yhyä tummaksi ja sitten kyllästyin ja lähdin vähitellen omaan tuhkan vaaleaan jossa on raikastamassa vaaleita raitoja. Paljon helpompi kuin se aiempi, että kerran kuussa oli pakko värjätä. Kärsivällisyyttähän se kasvattama

  Vastaa
 22. Roxy=) 27.4.2014

  Hups, lähti liian aikaisin. Niin että kärsivällisyyttä vaati se kasvattaminen. Mutta kannatti.
  Yls hiuskysymys myös ois ollu. Kun sulla on aina niin ilmavan näköiset hiukset niin olis kiva tietää ihan käytännössä millaiset hiustenlaittorutiinit sulla on perusarkena. Siis millä peset, kuinka paljon käytät muotoilutuotteita ja mitä ja föönaatko yms joka kerta vai annatko hiusten vain kuivua luonnollisesti jne. Että miten saat niistä noin paksun ja ilmavan näköiset vaikka pituutta on paljon?

  Vastaa
 23. nanna 27.4.2014

  Ehdottaisin että värjäät vain tummia raitoja hiusten sekaan. Elävöittäisi hiuksia hieman. Tuo viileä sävy on muuten hyvä. =)

  Vastaa
 24. Arja 27.4.2014

  Tuo väri ja pituus mikä sun hiuksissa nyt on, on täydellinen. Älä tee mitään! :) Hiusten lyhentäminen harmittaa aina. Sitä ei vaan siinä pahimmassa ahdistus tuskassa tajua. ;) Mutta, jos päädyt radikaalisti muuttamaan, niin äänestän tummaa.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *