Remonttireiskat saivat meidän uudet ikkunat nopeasti paikalleen, mutta jättivät kyllä aikamoisen sotkun ja pölykerroksen jälkeensä, luonnollisesti. Jos olisin tajunnut suojata tavarat paremmin ja pakata kaiken irtokaman kaappeihin, olisin varmasti päässyt paljon helpommalla. Tulipas sitten siivottua a) raivokkaasti b) tehokkaasti ja c) kunnolla. Sain anopiltani vähän siivousapua, ilman häntä siinä hommassa olisi kyllä mennyt paljon pidempään. Uusien ikkunoiden ansioista kämpän yleisilme on raikkaampi ja meikkis on tietenkin tosi tyytyväinen. Tekisi mieli käydä antamassa halit remppatyypeille, heillä muutenkin btw tuntuu olevan huumonrintaju kohdillaan :D Olisin oikeastaan nauttinut tästä kaikesta puunaamisesta ja kämpän laittamisesta varmasti enemmänkin, jos se olisi vaan sattunut jollekin vähemmän kiireiselle viikolla.

 

after1 after2 after3Siirsin rempan ajaksi työpisteeni tuosta ikkunan alta pois ja vaihtelunhaluisena ajattelin pitääkin sen tuossa uudessa paikassa viikon tai pari. Ehdottomasti toimivin järjestys on meidän ”vanha malli”. Nyt voin istua tuolla nurkassa madamoiselle -tuolissa viinilasillisen kanssa, nostaa jalat rahille ja tuumailla maailman menoa… Tuohon tuolien väliin olisi nyt kätsy nostaa väliin Hayn tarjotinpöytä laskualustaksi mm. sille viinilasille.

 

after4 Verhot ovat tällä hetkellä pesulassa, varmaan täytyy hoitaa samalla ikkunoiden pesu ennenkuin niitä edes kannattaa laitella paikalleen.

 

after7Ihanaa, että tämäkin asia on nyt kondiksessa.

 

after9My bro iz in da house. Käytin instagramissa kirosanaa, kun kuvailin uusia lenkkareitani, ne nyt vaan ovat niin huikeat. Selvennän nyt vaan iha varmuuden vuoksi, että velipoikani lenkkarit kalpenevat tuolla takana.

 

after10 after11Lastenhuone kaipaa jotain, paljon, kaikkea, vähemmän, enemmän… en tiedä.

 

after12 after14Uudesta ikkunasta uudet hyvät tuulet sisään ja tuosta yöpöydän yläpuolelta motto päiväksi. Jep, elämä on ihmisen parasta aikaa?

 

-Maj

0 Comments

 1. aino 10.4.2014

  Haha en tiedä miksi mua naurattaa, mutta ”…madamoiselle-tuolissa viinAlasin kanssa…” khikhih! :D

  Vastaa
  • Maj 10.4.2014

   AHAHAHA, kirjotin vain näköjään totuuden, mitään viinilasillisia oo näkyny :DDDDDDDDDD

   Vastaa
 2. Liina 10.4.2014

  Tosi raikas ja keväinen koti:) Itsekkin pitäisi tehdä kevätsiivous mutta vaikea saada aloitettua:)

  Vastaa
  • Maj 10.4.2014

   Tuo ikkunaremppa kyllä antoi kivasti potkua siihen hommaan :D

   Vastaa
 3. Santra 10.4.2014

  Teillä on tosi raikkaan näköistä. Ja rakastuin ensisilmäyksellä noihin jakkaroihin :)

  Vastaa
  • Maj 10.4.2014

   Ne on kyllä kivan väriset, jos siis tarkoitit lastenhuoneen jakkaroita?

   Vastaa
  • Eeva 10.4.2014

   :DD ajattelin lukemani näköjään miten halusin. ymmärsin heti nimittäin niin, että joku hempeillen puhuu Pepen (?) jaloista tokavikassa kuvassa jakkaroina :—-D jalat = jakkarat, totta kai! ;)

   Vastaa
 4. Esteri 10.4.2014

  Taas näitä sisustuskyssäreitä..kuvien inspiroimana =) Miten teillä on kestänyt lapsiperheen menoa tuo laminaatti, ja näkyykö naarmut tuossa valkoisessa sävyssä? Onko se minkälaista matskua, kallistakin? Mietin vaan meille vaaleaa lattiaa ja laminaatteja kun on niin eri hintaisia, että huh, ja ei tiedä niiden kulutuskestävyydestäkään..

  Vastaa
 5. Elisam 10.4.2014

  Itse oon kokenu ikkunarempan kaksi kertaa edellisissä vuokra-asunnoissa. Voin kertoa, että eka kerta oli niin kauhea järkytys! Pölyä ja roskaa kämppä täynnä. Itku kurkussa oli alettava illalla myöhään siivoamaan rempan jälkiä. No, toisessa kämpässä osasin jo oottaa pelon sekaisin tuntein sitä kaaosta ja pölyä ja valmistauduin siihen henkisesti kunnolla… MUTTA oli niin ihanat remppamiehet että vetivät omat mattonsa kämppään (johon jäi kaikki roskat kengän pohjista), jota pitkin kulkivat ja imuroivat omat jälkensä lopuksi! Niin siistiä jälkeä oli että tuskin huomas, että oli ikkunaremppa kämpässä tehty!! Että kyllä sen ilmesesti voi tehä siististikin :D

  Vastaa
 6. Mustavalkeaa 10.4.2014

  Oi että, ihania kuvia ja ihana koti!

  Vastaa
 7. ninnu12 10.4.2014

  Hui, kun teillä on kalsea koti. Mustaa valkoista ja jotenkin kylmä tunnelma välittyy tänne asti, teidän ”toimistostanne” :D

  Vastaa
  • Maj 10.4.2014

   Niinkö meinasit? Me viihdytään täällä ihan hyvin – ja sehän taitaa onneksi olla tärkeintä :)

   Vastaa
   • jonna 10.4.2014

    Mun unelmakoti!

    Vastaa
 8. Sanna L. 10.4.2014

  Niin kaunis koti teillä :-) Saanko kysyä mistä teidän olohuoneen matto on ostettu? Olisi uusi matto hakusessa kun koiranpentu tuhonnut nykyisen.. :-)
  Aurinkoista kevättä!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *