*yhteistyössä Schwarzkopf

Muistatteko kun muutama vuosi sitten kauppojen hyllyille ilmestyi hiusöljyjä muiden hiushoitotuotteiden rinnalle? Sain Schwarzkopfilta testattavaksi uusia Gliss-hiusöljyjä, jotka sopivat kaikille hiustyypeille. Lisäksi he lanseeravat kokonaan uuden tuotesarjan, Schwarzkopf Gliss Million Gloss, jonka kaikki tuotteet antavat hiuksille säteilevää kiiltoa.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERACrystal Oilia suositellaan pohjoismaisille ohuille ja hennoille hiuksille, korjaamaan vaurioitunutta rakennetta. 6 Miracles Oil Esssence puolestaan ehkäisee pörröisyyttä, karheutta ja haaroittavia latvoja, omiaan vaikkapa pidennysten latvoihin tai vaalennetuille hiuksille.

Molemmat öljyt antavat hiuksille kiiltoa ja niitä voit käyttää monella tapaa:

– Hoitavan käsittelyn saat kun annat öljyn vaikuttaa ennen shampoopesua
– Testaa tehohoitoa, sekoita hiusöljy shampooseen
– Öljy toimii myös jätettävänä hoitoaineena kosteisiin hiuksiin
– Käytä öljyä lämpösuojana ennen föönausta
– Sellaisenaan hiusöljy on myös siloittava ja kiiltoa antava muotoilutuote

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAHellävarainen Million Gloss -Shampoo ja nestämäistä keratiinia sisältävä Million Gloss -hoitoaine.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Suosikkituotteeni on 6 Miracle Oil Essence! ”Kuuden ihmeen” -öljyssä on superihana karamellimainen tuoksu. Laitoin tuotteen testiin kun otin sen mukaan kampaajalle, pyysin  että sitä levitettäisiin vaalennuksen jälkeen hiusten latvoihini. Latvat saatiin helposti harjattua selväksi ja lopputuloksena oli pehmoiset ja ihanan tuoksuiset hiukset.

Uudistettu Gliss-tuoteperhe on ilmestynyt kauppojen hyllyille nyt huhtikuussa, oletteko vielä ehtineet testailemaan? Gliss Million Gloss -sarjan tuotteet ovat huokean hintaisia (shampoon ohjehinta 3,10e ) ja niitä on helposti saatavillakin.

Olivian Gliss-kampanjasivulla on nyt jaossa 10 kappaletta Gliss-tuotepaketteja, tästä pääset osallistumaan arvontaan!

-Maj

0 Comments

  1. Henna 25.4.2014

    Mulla on hiusöljynä juurikin tuo Kuuden ihmeen -öljy ja tykkään! Laitan sitä pestyihin, kosteisiin hiuksiin ja kuiviin hiuksiin ”nypin” sitä latvoihin. Hinta-laatu -suhde on kyllä mainio :)

    Vastaa
  2. els 8.5.2014

    Ootko käyttänyt pidennyksille noita Glissin nestemäistä keratiinia sisältäviä tuotteita? Kaapit täynnä, kun oon omiin hiuksiin tykännyt käyttää, mutten oo uskaltanut kokeilla pidennyksille… :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *