remontti1 remontti2Aavistelen, että tästä viikosta on tulossa hektinen! Mies häipyy Helsinkiin keskiviikkona – palaa torstaina ja itse olen lähdössä perjantaina samanlaiselle pikkupyrähdyksellä pääkaupunkiimme. Sunnuntaina olisi synttärikemut ja maanantaina lähdetään ystävän ja viiden lapsen voimin Tukholman suuntaan, samana aamuna on ehdittävä viemään poika 2-vuotisneuvolaan. Sitä ennen oliis pari muutakin juttua…!! Ehdin aivan kokonaan unohtaa ikkunaremontin, kunnes tänä aamuna kahdeksalta tultiin koputtelemaan oveen ”Aivan niin se remontti, olinkin juuri siirtämässä tavaroita…” Tavarat siirrettyäni säntäsin tytön kanssa lääkäriin (myöhässä) ja sieltä pakenimme kiirettä ystävän keittöön, järjestelin päätäni hetken viiden kahvikupin ja herkullisen lounaan voimin, kiitos siitä muru <3 Pikkuveljeni aikoi tulla loppuviikosta kylään.

Huomenna me ei voida edes asustaa täällä kotona, iiks. Kertokaapa vielä, että mitä ihmettä mä puen päälleni Aussie gaalaan?

Suukkoja teidän maanantaihin,

Maj

0 Comments

 1. Esteri 7.4.2014

  Tulossa tapahtumarikas viikko siis! Toisaalta kyllä kivampi näin, kun ettei olisi mitään tekemistä.. :) Kivaa laivailua teille! :)

  Vastaa
 2. Pautsi 7.4.2014

  Lähdettekö Tukholmaan Helsingistä vai Turusta? Meidän perhe on myös maanantaina matkaamassa sinne :) Mukavaa viikkoa!

  Vastaa
 3. Miisa 7.4.2014

  Voi miten ihanan höslä postaus, oikein aistin sun sauhuavat kädet tänne ruudun toisellekkin puolelle. Tsemppiä sinne tapahtumarikkaaseen viikkoon! Ja hei, sähän näytät hyvältä ihan missä tahansa asussa joten sanoisin että valitse joku sellainen vaatekaapin ”kulmakivimekko” ja viimeistelyksi raikkaan pirteä huulimeikki :). Tai olikos sulla se supertyylikäs haalari jo päällä jossain? Ei aina tarvitse olla päällä jotain superspesiaalia, varsinkaan jos aikaa siihen mietintään ja panostukseen ei ole :).

  Vastaa
 4. Annika 7.4.2014

  Oma ehdotukseni gaalaan olisi se zarasta ostettu turkoosi haalari! Siihen lisäksi joku kaunis kaulakoru.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *