Viime viikon tiistaina Kiehl’s vei muutamat manselaiset bloggajatytöt, lehdistön tyyppejä sekä muita yhteistyökumppaneita ihan huikealle retkelle Helsinkiin. Reissulla tutustuttiin Kiehl’sin maailmaan ja fiilisteltiin 5.5. Tampereen Stockmannille aukeavaa shop-in-shopia. Jes, kerrankin jotain tulee tännekin ;) Reissun sisältö oli yllätys, tiesimme etukäteen lähinnä vain jotain aikataulusta ja matkakohteesta.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAJuna-asemalla ihmetys oli suuri kun meitä odotti ihan oma Kiehl’s-vaunu! Vaunusta löytyi chillausalue + oikein kunnolliset ruokailutilat ja kaikki oli vielä stailattu coolisti New York-henkisesti.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAAterioidessamme saimme kuulla Kiehl’sin tarinan, joka olikin aika mielenkiintoinen. Ensimmäinen Kiehl’sin apteekkimyymälä on perustettu jo 1851 New Yorkiin. Tänä päivänäkin se ihan ensimmäinen Kiehl’sin myymälä seisoo siellä alkuperäisellä paikallaan East Villagessa. Nykyään Kiehl’s on maailmanlaajuisesti tunnettu ihonhoitomerkki, jolla on vahva lääketieteellinen tausta. Suomeen saimme ensimmäisen Kiehl’s myymälän 2011 elokuussa.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAHelsingin lippulaivamyymälä oli laitettu kerrassaan koreaksi. Myymälässä pääsimme tutustumaan paremmin Kiehl’sin tuotteisiin ja paikan päällä luovutettiin 1000 euron sekki Tampereen SOS-Lapsikylälle. Kiehl’s on tunnettu hyväntekäväisyyshankkeistaan ja muuten, heidän mottonsa on, että he eivät maksa tuotteiden suosittelusta.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAPaluumatkalla pääsimme stailaamaan Kiehl’sin virallisen maskotin Mr. Bonesin. Paras stailaus palkittiin, porukkamme olikin aika kilpailuhenkistä, joten ihan huomaamattamme teemavaunumme olikin jo Tampereella. Kiitos tytsyille huikeasta seurasta!

-Maj

 

0 Comments

 1. Täytyypä poiketa seuraavalla Tampereen reissulla! Tulispa tänne Jyväskyläänkin joskus jotain.. :)

  http://kideblogi.fi/minishow

  Vastaa
  • Maj 10.4.2014

   Tampereelle vaan! je :)))

   Vastaa
 2. juuli 9.4.2014

  heidän mottonsa on, että he eivät maksa tuotteiden suosittelusta

  siis mitä?????? ymmärsinkö väärin??? jos ootte heidän maksamalla reissulla ja nyt esittelette ko. lafkaa???? hahahahah

  Vastaa
  • Eve 9.4.2014

   Ei pysty taas sanomaan mitään.. Huhhuh..
   No minusta näyttää mukavalta enkä ollut ikinä kuullutkaan tästä merkistä :)

   Vastaa
  • Elinakv 9.4.2014

   Joo sama iski myös mun silmään, kenties HIEMAN ristiriitaista. :D

   Vastaa
  • Essin 14.4.2014

   Siis jos ihan hieman oikaistaan sekä Marin tekstiä että tätä väärinymmärrystä siittä että Kiehl’sin motto olisi ”emme maksa suosittelusta”. Heidän tapansa mainostaa ei ole perinteistä mainontaa mutta toki he mainostavat mm. näytejakelulla, joka tosin on asiakkaille maksutonta mutta toki yritys siitä jotain pulittaa. Luulisi kaikkien ymmärtävän että jokainen kaupallinen yritys on voittoa tavoitteleva, keinolla millä hyvänsä. Kiehl’sin tapa mainostaa ja markkinoida on vaan poikkeus muiden kosmetiikkabrändien joukossa, ja kuten Mari jo totesikin, Kiehl’s ei siis maksa suoranaisesti kenellekään lehdelle, toimittajalle, bloggaajalle tai asiakkaalle siitä että heidän tuotteitaan suositeltaisiin, vaan näkyvyys perustuu näytejakeluun ja mouth-to-mouth periaatteeseen. Tuotteet ilmeisestikin ovat siis loistavia, kun monet julkimotkin lähtevät maksutta levittämään Kiehl’sin ihonhoidon salaisuutta ;)

   Vastaa
 3. ine 9.4.2014

  Mistä idan takki on?

  Vastaa
  • Maj 10.4.2014

   Monkista :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *