Blogini asupostauksissa jo useampaan kertaan näkyneet leopardipöksyt päätyivät jälleen tänään päälleni. Viimeksi hehkutin leopantsejä Kap Verdellä otetuissa asukuvissa. Pöksyjä on ainakin pidetty koko rahalla, itseasiassa olen hyvin tyytyväinen, että vanhemmatkin vaatekappaleeni tulevat esiin usemman kerran täällä blogissa.

Asukuvat on napsittu tänään, kun olimme matkalla ystäväperheen luokse juhlimaan heidän tyttärensä synttäreitä, reissu kuitenkin venyi ja loppujen lopuksi jäimme heidän luokseen vielä grillailemaan. Halusin pukea jotain mukavaa päälle lasten kanssa kun kerran touhuilimme.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKengät on tavallaan Idan minulle valkkaamat :D Tarvitsin jotain tennareita, joita voisin käyttää hameen ja mustien sukkisten kanssa, niin että kengät eivät saa näyttämään nilkkoja ”katkaistulta”.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAPaita/Vila
Housut/H&M
Laukku/Zara
Tennarit/Dinsko

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKurkkaappa huviksesi tämä kuva, miten erinäköiseltä (?) näytinkään viime kesänä tummissa hiuksissa, vaikka pöksyt olivatkin ihan samat :)

 

-Maj

0 Comments

 1. Melina / Minishow 19.4.2014

  Kivan rento perusasu! muotiblogeissa näkyy niin usein asuja, jotka on ihastuttavia, mutta niitä ei millään voisi kopsata lapsiperhearkeen. Sun asuissa näkyy lifestyle-henkisyys just siinä, että kaikki asut on oikeasti pidettävissä, puuhaili sitten lasten kanssa mitä vaan.

  http://kideblogi.fi/minishow

  Vastaa
  • Maj 19.4.2014

   Moikka Melina!

   Eipä meikäläinen mikään fashionista ole, muoti on enemmän tuon upean naapuriblogini Strictly Stylen heiniä :) Ilahdun silti aina jos saan kuulla, että joku saa pukeutumisestani inspiraatiota itselleen :)

   Vastaa
 2. Hanna 20.4.2014

  Heippa, mistäköhän nuo sun housut on peräisin? Ihailin niitä jo viime vuonna ja nyt haluaisin vastaavat reissuhousuiksi, vähän kun siisteiksi höntsyiksi!

  Vastaa
  • Maj 20.4.2014

   Hei Hanna! Pöksyt on ostettu H&M:ltä aikoinaan :) Kirjoitan aina vaatteiden merkit/ostopaikat asupostauksiin, kurkkaa tuolta kuvan alta.

   Vastaa
 3. Milla 20.4.2014

  Oho, aika huikea ero tuohon linkkaamaasi kuvaan! Vaaleammilla hiuksilla näytät jotenkin freshimmältä! :)

  Vastaa
  • Maj 20.4.2014

   Kiitos Milla, poden parhaillaan ihan jäätävää hiuskriisiä ja varailin tässä jo aikaa kampaajalle… Puuh!

   Vastaa
 4. Mama 20.4.2014

  Olet AINA hyvännäköinen mutta samalla asusi ovat myös helposti lähestyttäviä. Ja sehän vain kertoo onnistuneesta ostoksesta että käyttökertoja kertyy useampia. Itsekin kahden pienen lapsen äitinä tasapainoilen jatkuvasti tyylikkyyden/mukavuuden/helppouden kanssa. Vaikka haluan näyttää hyvältä niin vaatteiden pitää kestää pientä repimistä ja kenkien kanssa pitää päästä kävelemään myös tarhan hiekkapihalla. Kiitos inspiraatiosta!

  Vastaa
  • Maj 20.4.2014

   Voi kiitokset! Meikäläinen käveli melkeinpä aina ennen lapsia korkkareilla, en tosin ole varma onko mataliin pohjiin syynä ikä vai lapset, kenties molemmat? :)

   Vastaa
 5. Mirka/Kasvukipuja 20.4.2014

  Mmm, totta! Jännä miten pelkkä hiusvärin muutos jo muuttaa ilmettä noinkin radikaalisti (sinun tapauksessasi positiiviseempaan suuntaan!!)! Vaaleammalla tukalla näytät paljon freesimmältä ja jopa hieman nuorekkaammalta! Joka tapauksessa upea ilmestys olet! :)

  http://mkasvukipuja.blogspot.fi

  Vastaa
  • Maj 20.4.2014

   Toki tuossa toisessa kuvassa on suorat hiukset ja rusketus.. Hmm… Kiitokset sinulle! Mietin täällä parhaillaan, että mitä ihmettä näille hiuksille pitäisi tehdä.

   Vastaa
 6. e 20.4.2014

  Mä taas rakasssstin sun tummaa tukkaa! Mutta itsekin vaaleahkona tiedän miten raskasta sen tumman juuren ylläpitäminen on. Ollapa tumma luonnostaan :). Ihanat vaatteet, kuten aina!

  Vastaa
 7. nn 20.4.2014

  Hiuskriisi voi olla ahdistava, kun se iskee kunnolla. Mulla on samanasteiset hiukset luonnostaan kuin sullakin, ja olen myös tasapainoillut tumman ja vaalean värin kanssa monta vuotta. Vaikka olen vaaleahko luonnostaan, niin ruskea hiusväri sopii minulle silti paremmin. Olen vaaleassa tukassa söpön näköinen, nuoren näköinen, samoin kuin sinä. Tummat hiukset ovat vaan helpommat (ei keltaisuuden taittoa), pysyvät paremmassa kunnossa ja klassisen kauniit. Meikkiä voi käyttää enemmän, kun hiukset ovat tummat. Ruskea hiusväri on sulle paras.

  Vastaa
 8. Born Grown 21.4.2014

  Ihanat pökät! Omat vastaavat ihanuudet ratkesivat juuri haaroista kesken lampaanpaiston! ;D Ei muuta kun ompelijalle, näistä en suostu luopumaan!

  Kiva kun linkkasit Kap Verden, oon ihan missannut koko matkanne! Täällä myös suunnitelmissa tuo ihana & valoisa maa. :D

  Born Grown

  Vastaa
 9. Sini 21.4.2014

  Kaunis asu, vaikken noista ”läskipohjakengistä” henkilökohtaisesti pidäkään! :)

  Näytät hurjan paljon nuoremmalta ja pirteämmältä vaaleilla hiuksilla. :))

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *