Muistattehan vielä pari viikkoa sitten esittelemäni gaala-asuni? Sille samalle viikonlopulle sattui kaksi gaalaa, ensin perjantaina juhlittiin Kattilahallilla, kun Aussie Blog Awards palkitsi parhaat blogit yhdessä Trendin ja Lilyn kanssa. Lauantaina juhlameininki jatkui, kun iso joukko bloggaajia oli kutsuttu Indiedaysin Blog Awards -tapahtumaan Helsingin Tivoliin.

Olin pakannut gaalaviikonlopulle kolme asua viikonlopuksi, perjantaina olin päättänyt pukea oranssin mekon, mutta lauantaina pähkäilin kahden asun välillä, lopulta päädyin pukemaan haalariin, koska toinen vaihtoehto tuntui liian juhlavalta. Lauantain tapahtuma oli tosi rento, joten tein ihan oikean valinnan, mutta harmitti silti, että lainassa ollut mekko jäi kokonaan käyttämättä.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERATässä se toinen vaihtoehto, liian upea mekko. Dead Birds & Lionheartilta lainaamani juhlamekon mallikappale pääsee varmasti vielä arvoisiinsa tilaisuuksiin, itse rakastuin etenkin kankaaseen ja helman kauniiseen leikkaukseen.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERANiin huikea kangas, mitä sanotte?!

Sitä tavataan kai sanoa, että parempi olla mielummin hiukan yli- kuin alipukeutunut, eikö totta? Tällä kertaa minulla ei ollut sitä vaaraa, että olisin kummassakaan asussani ollut alipukeutunut yökerhoon.

Onko teillä ollut koskaan sillä tavalla noloa tilannetta, että olisitte överisti ali/ylipukeutuneet? Itse olen muutaman kerran ilmestynyt paikalle tilaisuuteen mekon helmat hulmuten ja tajunnut samantien, että nyt tuli tehtyä pikkuinen arviointivirhe – ja pari kertaa päinvastoinkin, mitään superkamalaa kömmähdystä minulle ei silti ole (onneksi) käynyt koskaan :) Jos joku tutuista muistaa jotain ihan muuta niin valaiskaahan minuakin :D

 

-Maj

0 Comments

 1. L.S 30.4.2014

  Ompa harmi kyllä, ettet päässyt tuota mekkoa käyttämään. Ihanan vintage-tyylinen!! :) Tosin haalari asu sopi sulle myös! I
  tse laitoin niihin lauantain juhliin koko pitkän valkoisen mekon, joten se oli aika juhlava, mutta toisaalta se oli Gina tricosta ja halpa :D
  Eikä sitä ainakaan häissä olisi voinut käyttää..

  Vastaa
 2. Kaisa 30.4.2014

  Aivan ihana mekko! Tuo vintagetyyli iskee muhun kympillä!

  Vastaa
 3. anna 30.4.2014

  Ompa upea mekko! Saako tälläisen lainaan jonkun palvelun kautta vai oliko tämä vain sinulle? Häät tiedossa kesällä ja mekko valinta tuottaa ongelmia kun kaupat on täynnä valkoista!

  Vastaa
 4. Melina / Minishow 30.4.2014

  Muhun tää mekko ei jostain syystä taas uppoa ollenkaan.. Haalari oli siis ehdottomasti oikea valinta! Tosin sä kyllä näytät upeelta varmasti missä vaan, joten ois ollu ihan kiva nähä kuvia mekko päällä.

  Vastaa
 5. nipsuu 30.4.2014

  Itse en ainakaan muista, että olisin alipukeutunut, muutama ylipukeutunut tilanne muistuu kyllä mieleen! Olimme vasta hetken seurustelleet poikaystävän kanssa ja menimme hänen kaverinsa häihin. En tiennyt yhtään heidän tyylistään tai sukulaisistan, ja itsellä oli omasta mielestä sopivan hieno mekko juhliin ja olinpa jonkun kampauksenkin tehnyt. No, osalla porukasta oli vain legginssit ja tunika/mekko. Tilanne meni vielä huonommaksi kun menimme yökerhoon jatkoille, ja täällä vähän pienemmässä kaupungissa aika harvalla on mekkoja päällä, joten tunsin itseni silloinkin kamalaksi kermakakuksi…

  Vastaa
 6. Satunnainen 30.4.2014

  Äh, eipä kauan ole siitä, kun osallistuin tilaisuuteen, joka oli työpaikan ”juhlagaala”… mutta keskellä päivää ja pikkukaupungissa, eli olisi pitänyt osata siitä päätellä… Vedin ykkösimmät ylle, tukan ylös ja meikit vimpan päälle. Kiva oli siellä sitten kätellä ihmisiä, joista osa oli farkuissa. No, muu henkilökunta oli kyllä siistiä myös, mutta oli pikkuisen noloa olla selkeästi viimeistellympi kuin johtoporras. No, kaipa se menee sitten sen piikkiin, etten ole paikkakuntalaisia? ”Ison kaupungin mitälie kotkotuksia?”

  Onneksi mekko oli kokomusta edes. Ensi kerralla pistän housut.

  Vastaa
 7. kitii 1.5.2014

  aivan ihana mekko!!! päälle vaan<3

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *