OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERATäällä ollaan jo ihan pääsiäisfiiliksissä, tytön kanssa kävimme eilen hakemassa kaupasta tulppaanit ja tipuset. Kerrankin meitsi on tyytyväinen kun ei ole paljoa mitään ”ohjelmaa” tiedossa, Rebekan ystävän synttärikemut ja lounasta mummolassa, nekin eri päivinä. 

Laivareissulta palatessamme meitä odotteli ikävä yllätys, täällä kodissamme oli nimittäin jonkin asteinen vesivahinko. Ikkunarempan yhteydessä patterit otettiin pois ja takaisin asennuksen jälkeen yksi oli vuotanut niin, että alakerran naapurin katosta tuli vesi läpi. Nyt odotellaan mitä tuleman pitää, saapa nähdä joudutaanko meille laittamaan kokonaan uudet lattiat.

Eilen kutsuimme naapurit katastrofikahveille ja meillä oli oikein mukava ilta yhdessä. Naapurin ystävämme ovat samaa ikäluokkaa omien vanhempiemme kanssa, mutta se ei paljon menoa haittaa :) Olen ennenkin sanonut, että vaikka meillä onkin hiukan ahtaat tilat täällä, niin pidän kovasti kodistamme ja naapureistamme. Kurjalla säällä saatetaan ovelle koputella ja kysytään tarvitsisiko Teppo kenties lenkkiä, toisinaan ilmestyy rasia sesongin hedelmiä/marjoja oven taakse, pyörän kumit on täytetty, lapset huomioidaan aina, kiireessäkin… Muuttaessamme meidät otettiin lämpimästi vastaan, vaikka olimme ainoa koira/lapsiperhe koko rapussa. Kyllä maailmaan mahtuu niin paljon hyvääkin, liian usein sitä vaan keskitytään niihin negatiivisiin asioihin.

Aloin taas jaarittelemaan kaikenlaista, piti sanomani vain, että oikein mukavaa pääsiäistä kaikille!

Maj

0 Comments

  1. Voi, miten kurjaa tuo vesivahinko. Toivottavasti saatte sen kuivatettua hyvin ja nopeasti pois päiväjärjestyksestä. :)

    Meillä on myös ihanat naapurit ja puistokamut, mutta me ollaan juuri muuttamassa, rakenteilla siis on okt, ja haikeaa ja vaikeaa on luopua kaikista mahtavista ihmisistä täällä! Snif! :’)

    Positiivisuutta päiviinne!

    Paula & pojat / mutsimatskua

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *