aamupala aamupala2Mä en otsikollani hae nyt niitä elämän suuria asioita, jotka tekevät meikäläisen elon täällä onnelliseksi. Pienet asiat vaikuttavat myöskin mielialaan ja olen huomannut, että itselleni on tärkeää, se kuinka päivä alkaa. Koko päivän fiiliksiin vaikuttaa se miten herään ja mitä sen jälkeen tapahtuu. Omaan mielialani on vahvasti riippuvainen myös toisten tekemisistä. Jos puolisoni herää väärällä jalalla ja niin se tarkoittaa yleensä automaattisesti itsellenikin huonoa aamua. Aika kamalaa on myös herätä lapsen raivokiukutteluhuutoon, etenkin jos se ei millään ota loppuakseen…

Lasten kanssa arkiaamut alkaa terveellisellä puuroaamiaisella, mutta spesiaalitilanteissa on mukava istua pöydän ääressä pitkät pätkät, kahvin ja herkkujen kanssa. Valoisat, rauhalliset ja ennen kaikkea sopuisat aamut tekevät minut onnelliseksi juuri nyt. Eli ei pliis muksut huudeta ja kinastella heti aamusta, eihän? Vaikka aina kaikki ei sujuisikaan kuin tanssi, niin kunnon kahvikupillinen ja hyvä musiikki tsemppaavat uuteen päivään ja auttavat jaksamaan.

Mikä tekee sut onnelliseksi, tekee mut onnelliseksi. Niinhän se on tai ainakin niin sen kuuluisi olla. Mikä tekee muuten sut onnelliseksi?

-Maj

 

0 Comments

 1. mummu 11.4.2014

  Monet asiat esim. hyvä palaute asiakkaalta, soitto lapsilta/ lapsenlapsilta, suukko pappalta, hetki ystävien kanssa, kohtelias käytös jne.

  Vastaa
 2. Tuija 11.4.2014

  Pienet hetkethän ne usein ovat se missä tulee se onnellinen olotila eniten…ihan arkisestikin..kun lapsi nauraa kätkättäen niin että itselläkin alaa naurattamaan..ja sitten nauretaankin vedet silmissä…hyvä ruoka ja hetket perheen kanssa, nimenomaan kun kellään ei ole liian väsy ja naama kuin norsun PIIP ;D Tai intosta jostain, koska sitähän paljon on uhmakkaan lapsosen kanssa elämä…

  Vastaa
 3. Ida Jemina 11.4.2014

  Tänään mut teki onnelliseksi oman lapsuuden muistelu 90-luvulla kaikkineen hassuineen Adidaksen nappiverkkareineen, proyo-jojoineen ja prätkähiirineen :D Sain kunnon flashbackin kun kuuntelin taas Fröbelin palikoita vuosien tauon jälkeen.

  http://idajemina.blogspot.fi/2014/04/muistatko-viela.html

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *