Hoidettiin tänään (no oikeastaan eilisen puolella jos nyt tarkkoja ollaan) asioita kondikseen Rebekan kanssa. Ohjelmassa oli kaikenlaisia pikkujuttuja, kuten pesulakäyntiä, mekon lyhentämistä, postia, ruokakauppaa jne.. Ensimmäisenä to do-listalla oli kuitenkin tapaaminen Minimuotikirppis-porukan kanssa. Mun mielestä on niin superhienoa aina kun täällä Tampereella tapahtuu jotain, on vaan kivaa, jos voin olla tapahtuman järjestäjille Proakatemian tytöille jotenkin avuksi.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPaltsu meni aika rennolla meiningillä ja meillä oli kaksi oikeaa asiantuntijaakin paikalla…

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERATämä pieni herra oli hyvin kiinnostunut Rebekan askarteluboksista :) Kideblogejen takana hääräilevä ja myös omaa Äitiyshousut -blogia kirjoitteleva tarmokas Helia oli Lukkis-poikansa kanssa mestoilla :)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERANiin, siis aivan… Olettekohan te vielä edes kuulleet koko Minimuotikirppisestä?

 

minimuotikirppisViime vuonna Tampereella järjestettiin Muotikirppis, joka sai huiman suosion ja keräsi yli 2200 kävijää. MiniMuotikirppis syntyi, kun asiakkaat pyytelivät järjestäjiltä vastaavaa tapahtumaa lastenvaatteille.

 

info_minimuotiPyöriikö siellä nurkissa ylimääräisiä lastenvaatteita? Tässä infoa Minimuotikirppiksen pöytävarauksista, joista superpöydät tulevat myyntiin jo perjantaina 11.4! Seuraamalla Minimuotikirppistä Facebookissa pysyt kätevästi ajantasalla. Meikäläinenkin on tulossa paikalle kaikkien kimpsujen ja kampsujen kanssa, nähdään siellä? :)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERASupertiimi. Annoin Rebekalle täydet pisteet ja papukaijamerkin, kun pikkuneiti jaksoi olla koko reissun niin superhienosti, vaikka joutuikin vähän väliä odottelemaan. Tytön mielestä paras paikka missä käytiin oli ehdottomasti kuulemma Dead Birds & Lionheart -merkin tyttöjen Marian & Annin työhuone :) 

Lapsia nukuttaessani olin tänään niin puhki, että nukahdin itsekin… Ihan ok juttu sinänsä, mutta mites tuo pikkuveli, joka oli tullut Seinäjoelta ja odotteli ulkona, kun allekirjoittanut ei vastaa puhelimeen, saati sitten päästä sisälle. Jep, kyllä olisin itse ollut aivan hermona odoteltuani tunnin pari ulkosalla, mutta tuo yksi vaan lähinnä naureskeli. Onneksi luoja on suonut meille erilaiset temperamentit, I just love my bro. <3

Monella tuntuu juuri nyt elämä olevan hirmuista pyöritystä ja kiirettä. Muistakaa te, jotka elätte keskellä keväthässäkkää, että asioilla on tapana järjestyä. Itse koitan sekoamispisteessä vaan ajatella, että ”yksi kerrallaan, yksi kerrallaan…”

-Maj

 

 

 

 

0 Comments

 1. inkku 10.4.2014

  Ihana REPSU!

  Vastaa
  • Maj 10.4.2014

   Hei mutsi, mites MÄÄ? :D <3

   Vastaa
   • inkku 10.4.2014

    toki, toki!!!! Ihania kaikki,
    jatkuva ikävä vaivaa, olisittepa lähempänä!

    Vastaa
 2. Santra 10.4.2014

  Pitää keksiä paljon tekemistä loppuraskaudelle (synnytykset kun tuppaa käynnistymään jos on paljon jotain hommaa eikä ollenkaan olla omissa maisemissa) niin täytyy tulla koluamaan tuona päivänä pöytiä! Jospa sieltä löytyisi jotain mukavaa :)

  Vastaa
  • Maj 10.4.2014

   Tottakai, sinne vaan :)

   Vastaa
 3. Voi tota meidän jukolan jussi-tukkaa!:-) Minimuotia odotellessa..! Kiva oli treffailla :)

  Vastaa
  • Maj 10.4.2014

   No hahaha, tuon ikäisillä tuntuu kaikilla sojottavan hiukset vähän miten sattuu :) Niin oli kiva nähdä, pitäisköhän sitä alkaa palaveeraamaan useamminkin suklaamuffinsien ääressä?

   Vastaa
 4. Rosita 11.4.2014

  Voi veli-parkaa :D Itsekin olisin kiehunut raivosta! Ei ilmeisesti maailman paras pinna..

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *