OLYMPUS DIGITAL CAMERATämän näköinen lenkkarileidi piipahti pari päivää sitten nopeasti Stockan hullareilla. Ostoskoriini nappasin useamman paketin edullisia sukkiksia ja ne olivat ainoat hankintani. Aikamoista hulinaahan siellä aina on, joten kätevimmin pääsi tietenkin etenemään lenkkarit jalassa :P

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERATakki/Zara
Neule/Bik Bok
Hame/Monki
Laukku/YSL *saatu blogin kautta lainaan Designistosta
Lenkkarit/Nike
Aurinkolasit/Ray-Ban

Tätä lenkkarimuotia saa varmaan taas muutamien vuosien päästä ihmetellä, mutta nyt se tuntuu kyllä ihan omalta jutulta. Laittakaa ihmeessä kommenttilaatikoon viestiä, että mieltä te olette tämänkertaisesta asusta?

-Maj

 

0 Comments

 1. Annikka 12.4.2014

  Kokonaisuus on kivan nököinen, varsinkin takki on aivan ihana. En sitten tiedä, miten ne keltaiset kassit sopivat tuohon tyyliin :-)

  Vastaa
 2. Hansu 12.4.2014

  Itselleni lenkkarimuoti ei oikein iske, tajuan siinä olevan sen ”jutun”, mutta tuntuu että nyt kun se on ’in’ ja muotia, niin kukaan ei edes mieti, että lenkkarit näyttävät suoraan sanoen noloilta ja typeriltä joissain asuissa. Halutaan vaan laittaa mihin vaan asuun, koska se on se juttu. Itse yhdistän lenkkarit jatkossakin vain urheilukamoihin, tennarit sitten erikseen :) paljon on kyllä silti esim bloggareilla hauskoja asuja, joiden tyyli on rento, lenkkarit sopivat kokonaisuuteen, ja lisänä voi olla jotain vähä yllättävämpää ja siistimpää. :) sinun asuistasi olen yleensä tykännyt, olet löytänyt oman tyylisi,tämäkin asu on söpö ja klassinen, mutta lenkkarit huomattuaan tulee ekana vaan mieleen, että ou nou…. :)

  Vastaa
  • Stellis 12.4.2014

   mä oon samaa mieltä. muutaman vuoden tai kuukauden, riippuen kauanko tämä trendi kestää, päästä voi ihmetellä, että mitenkäs mä ne lenkkarit vetäsin jalkaan jokaikisen vaateparin kanssa :)
   mulle kans lenksut jalkaan vain jonkun rennon ja sporttisemman asun kera, muut popot muiden kuteiden kanssa.

   Vastaa
 3. anna 12.4.2014

  Minun mielestä kans lenkkarit ei käy siistimpien asusteiden kanssa. Mutta tennarit näyttää tosi hyvältä :) Ehkä tämä on tosin niitä juttuja, joihin silmä vaan ajan mittaan tottuu. Inhosinhan legginsejäkin alkuun yli kaiken ja nyt yksi luottovatteista. kaikesta huolimatta kiva asu sulla :)

  Vastaa
 4. Mari 12.4.2014

  No jos rehellinen olen, niin minun silmään tuo asukokonaisuus näyttää suorastaan kamalalta..! En ikinäkoskaan laittaisi juoksulenkkareita noin kauniin takin kanssa. Ehkä korkeintaan roskien viennin ajaksi ;)
  Mutta jokainen tottakai omalla tyylillä ja tavalla, ei se ole meiltä muilta pois!

  Vastaa
  • Jenny 12.4.2014

   Karmee yhdistelmä minustakin :D

   Vastaa
   • krisse 12.4.2014

    Kamala yhdistelmä. Miten jotkut kehtaavat laittaa tuollaisia asuyhdistelmiä?:) Lenkkarit kuuluu verkkareitten tai collegehousujen kanssa.

    Vastaa
 5. Katti 12.4.2014

  Kävin viime syksynä New Yorkissa ja tyyli on samanlaista, kiireisiä jakkupukuisia naisia, liikemiehiä ja viimeistelyjä kokonaisuuksia ja jalassa Lenkkarit. Useimmiten Nike freet tai muut vastaavat. Olin aivan hämmästynyt ja nyt sitten viipottelen samanlaisissa itse ja tuntuu niin hyvältä ja omaan silmään myös näyttää. Minun makuuni siinä on se hienoinen raja missä on liikaa ja mikä toimii. Tämä sinun yhdistelmä on ihana :)
  En ole vielä kokeilut mutta mielessä seuraavia, boyfriend farkut/ löysät housut, jakku, iso huivi, niket, pieni laukku…
  Kivaa keväistä lauantaita!

  Vastaa
  • Joppe 12.4.2014

   Itse ulkomailla asuneena olen nähnyt tämän yhdistelmän usein, mutta siihen on ihan käytännön tarkoitus: suurissa kaupungeissa töihin mennään yhdistelmällä kavellen+julkiset ja työkorkkarit laitetaan vasta toimistolla. New Yorkissa asuun kuuluu työajan ulkopuolella myös juoksuhousut…

   Vastaa
   • Katti 12.4.2014

    Kiitos Joppe, tämä fakta jäi puuttumaan tästä kirjoituksestani! Lähinnä mietin sitä, kyinka oudolta se minusta näytti ja nyt jo sopii hyvin minun silmäöni. Eli kätevää ja hyvännnäköistä :)

    Vastaa
    • rimpula 13.4.2014

     Nykissä näin tämän lookin jo 20 v sitten. Silloin ehkä ihmettelin ennen kuin tajusin, että siellä kävellään pitkiäkin matkoja töihin. Mä olen aina ollut lenkkaritennarityttö ja otan ilolla tämän trendin vastaan. Ihania värejä ja malleja eikä vain perinteisiä valkoionen + perusväri-rotjakkeita :-)

     Vastaa
 6. e 12.4.2014

  En tykkää tästä lenkkarityylistä lainkaan! En voisi kuvitellakaan itseni päälle! Mulla jotenkin särkee silmiä katsoa kun lenkkarit ja jopa tennarit yhdistetään muuten kauniiseen asuun, johon vaikka jotkut kivat nilkkurit kävisi paljon paremmin. Mutta yksistään noi lenkkarit on tosi makeet ja voisin ostaa noi itsellenikin. Itse tosin yhdistäisin urheilullisiin vaatteisiin vaan.

  Yleisesti tykkään sun tyylistä kovasti ja olen omaan salaiseen Pinterest-kansiooni kerännytkin inspisasuja sulta paljon (myös muiltakin tietty), jotta voin sitten testailla niitä itseni yllä kun vauvamaha on historiaa :). Eli sen puoleen ei pahaa sanottavaa ole :D. Nämä on niin mielipideasioita!

  Vastaa
 7. Helena 12.4.2014

  ole huono, mutta….lenkkarit näyttää liian massiivinen

  Vastaa
 8. piipaa 12.4.2014

  Karsee. Alaosa ja yläosa ihan eri paria.

  Vastaa
 9. Eve 12.4.2014

  Pakko yhtyä muihin, että nuo kengät ei vaan sovi tuon takin kanssa :/ Takki on tosi kaunis ja kengät makeet, mutta yhdessä ne eivät toimi! Noiden kenkien kanssa sopisi paremmin rento asu :)

  Vastaa
 10. Riikka 12.4.2014

  Takki on todella kaunis ja tyylikäs, mutta minun silmääni se kaipaisi parikseen kauniit nahkaiset korkkarit tai ballerinat. Taidan olla liian konservatiivinen innostuakseni tästä lenkkarimuodista! :)

  Vastaa
 11. Vellu 12.4.2014

  Hmmm… Jos kaunistelematonta vastausta odotetaan, niin asukokonaisuus on suorastaan koominen. :D En vain ymmärrä. Takki ja popot itsessään kyllä ihanat. Mutta kuten sanottu, ehkä tähänkin muoti-ilmiöön silmä tottuu aikanaan.

  Vastaa
  • mmaria 12.4.2014

   Koominen minullaki tuli valitettavasti ekana mieleen.. Tosi kivat nuot lenkkarit, mutta ei noin yhdistettynä mun makuun.

   Vastaa
 12. Ulpu 12.4.2014

  En minäkään laittaisi lenkkareita tuollaisen takin ja käsilaukun kanssa. Mutta jokainen tyylillään. :)

  Vastaa
 13. Pia 12.4.2014

  Ei, ei ja ei. Valitettavasti. Haluaisin tykätä kyseisestä tyylistä, kun lenkkarit vaan on niin mukavat, mutta ei toimi. Varsinkaan tuon jumalaisen kauniin takin parina. Ehkä jos laukkuna olisi jokin rennompi kassi-mallinen, ei pistäisi niin pahasti silmään.. Luultavasti ei sittenkään.

  Vastaa
 14. Olive10 12.4.2014

  Mulle ei myöskään iske lenkkarityyli! Muuten todella tyylikäs leidi, mutta noi lenkkarit on kauheet, sori! :D Mä olin aivan äimänkäkenä viime kesänä Tukholmassa, kun vastaan käveli mm. viimeisen päälle tyylikäs mustiin pukeutunut pariskunta ja molemmilla oli sneakerit jalassa! Onkohan tämä taas Ruotsista kopioitu kamala muotivillitys vai myös muualla Euroopassa?! No, sen näkee kesällä, kun matkustan Italiaan.
  Aurinkoista viikonloppua! =)

  Vastaa
 15. Nanda 12.4.2014

  Valitettavasti täytyy myös todeta, että aivan karmea yhdistelmä. Vaikka joku olisi muotia Jenkeissä tai Euroopassa niin ei se siitä kaunista tee. Jotkut muoti-ilmiöt ”muuttuvat kauniiksi” omassakin silmässä ennen pitkää, mutta tämä trendi on kyllä yksi kamalimmista viime vuosilta.

  Vastaa
 16. terhi 12.4.2014

  En ymmärrä tätä lenkkarimuotia, en todellakaan. Olen varmaan ihan out, mutta tämä on ihan ehdoton nounou… Mutta sinä olet kyllä tosi kaunis, jopa noilla lenkkareilla :)

  Vastaa
 17. SuviR 12.4.2014

  Suoraan sanottuna minustakin ihan järkky yhdistelmä! En ikinäikinä itse kehtais lähteä ulos ton näkösenä :D

  Vastaa
 18. kirsi 12.4.2014

  Suosin kyllä tuota lenkkarityyliä itsekin, mutta ihan kaikkeen en yhdistäisi. Tuossa asussa olisin vetänyt jalkoihini jotain muuta, mutta jokainen toki tyylillään.

  Vastaa
 19. sussu 12.4.2014

  Takki on kaunis, mutta yhdistelmä minustakin kaamea..

  Vastaa
 20. Klaara 12.4.2014

  Tennarit ois toiminut tuossa asussa, mut nuot lenkkarit ei.

  Vastaa
 21. Satu / Willa Fox 12.4.2014

  Mä tykkään! Ja olit ihan hemaisevan kaunis tänään Indiedaysin päivätapahtumassa tuossa asussa, vakoilin sua salaa. :) mulla nyt ostoslistalla mintunvihreet sneakerit ja aion käyttää niitä klassisten yläosien kanssa. Peukut!

  Vastaa
 22. Muuumii 12.4.2014

  Kaunis takki, kauniit sukkikset/legginsit, mutta kyllä nuo lenkkarit kieltämättä särkee kokonaisuuden. Näyttää kuin olisi lähtenyt vahingossa lenkkarit jalassa liikenteeseen. Miunkin mielestäni lenkkarit kuuluvat lenkkipoluille ja siistin takin kanssa siistit kengät, rennon takin kanssa tennarit tai muut rennot popot jne. Ihan sama mikä on muotia, peili kertoo enemmän kuin mainostetut muotioikut, joiden tarkoitus on vain myydä lisää, lisää ja lisää ;)

  Vastaa
 23. juuli 12.4.2014

  voi luoja…. nyt meni noloks

  Vastaa
 24. Tiuna 13.4.2014

  Ei yhtään mun juttu… Lenkkarit on tosi kivat ja käytän paljon, mutta ikinä en lähtisi tähän muotivillitykseen! Mutta nää on just näitä mitä kohta kauhistellaan, vähän niinku vasta kauhistelit niitä sun valkoisia saappaita :)

  Vastaa
 25. rimpula 13.4.2014

  Musta olisi kyllä kiva saada tietää vastaajien keski-ikä. Ite olen 45 v ja tykkään tästä lenkkaritrendistä ihan hirveästi. Suoraan sanottuna yllätti tää kielteisyys tosi paljon :O Oliko meitä kannattajia peräti kolme tässä ketjussa? Vai onko tässä sitten Majn vakimollaajia asialla myös :P

  Vastaa
 26. Suvi 13.4.2014

  Hyvin Maj-mainen asu, minusta trendikäs ja sopii sulle!
  Itse yhdistäisin asuun eri kengät, kaikille tuo lenkkarityyli ei vaan sovi. Niinkuin minullekaan :).

  Vastaa
 27. Susu 13.4.2014

  Joo ei lenkkareita yhdistella nain, ei edes nykymuodissa. Kokonaisuuteen voi laittaa jonkun klassisen vaatekappaleen, mutta takin seka laukun kanssa tuo yhdistelma nayttaa lahinna koomiselta.

  Vastaa
 28. Laura E. 13.4.2014

  Takki on ihana ja lenkkarit pirteät – mutta yhdessä ”no no!” Tulee valitettavasti mieleen kassialmafibat (joita sinussa muuten ei ole ollenkaan). Eli ei vaan toimi, sorry.

  Vastaa
 29. L.S 13.4.2014

  Olet kaunis ja siro:) Asu on trendikäs!

  Vastaa
 30. E 13.4.2014

  Joo samaa mieltä, kaunista nilkkoihin asti ja sitten… totaalirepeäminen:D Itse kyllä pidän lenkkarimuodista, mutta kyse on nimenomaan siitä, mitä lenkkareihin yhdistää. Tässä tuli vähän sellainen tunne, että ”isommat tytöt” on nyt viilettäneet lenkkareissa ja Maj-raukka yrittää tehdä perässä, että olisi in, mutta menee kyllä pahasti pieleen. Olen huomannut usein muulloinkin kun lähdet näihin ”blogivillityksiin” tai muuten vain muotijuttuihin, että lopputulos on jotenkin koomisen surullinen, sellainen että siinä on ihan liikaa yritystä. Pysy vaan siinä OIKEASTI omassa tyylissäsi, joka on ihana ja sopii sulle paremmin kuin hyvin!

  Vastaa
 31. Riikka 13.4.2014

  Hei apua miten ilkeitä kommentteja täällä taas on! Kommentoin itsekin aiemmin, ettei tämä lenkkarityyli iske minuun mutta kyllä siinä on suuri ero miten asiat sanoo. Sanoisitteko te oikeasti Majlle kasvokkainkin että ”asu on karsee” tai ”Maj-raukka yrittää tehdä perässä, että olisi in, mutta menee kyllä pahasti pieleen” tai ”voi luoja, nyt meni noloksi” tai muuta yhtä törkeää? Toivottavasti ette.

  Toivottavasti pysähtyisitte siellä ruutujen takana miettimään, että asustaan kommenttia kysyvä bloggari on myös ihan tavallinen ihminen ja vaikka jokaiselle bloggarille on varmasti vuosien saatossa kehittynyt paksu nahka, niin ei tuollaiset kommentit silti varmasti paljoa päivää piristä. Rakentava kritiikki on aivan eri asia kun yleinen toisen anonyymimollaus!

  Vastaa
  • Tiia 13.4.2014

   Samaa minä täällä tätä kommenttiboksia lukiessani kauhistelen! Mitä ihme ihmisiä täällä liikkuu, ketkä kirjoittaa noin epäkohteliaasti ja tökerösti. Mielipiteensä voi antaa, kun sitä Maj kysyikin, mutta nyt on rima alitettu lähes kaikissa kommenteissa. Pyh.

   Vastaa
  • kukkainen 13.4.2014

   Ajattelin ihan samaa. Kommentteja lukiessa tuntui siltä kuin ihmiset olisivat tuosta postauksen lopusta olevasta kysymyksestä oikein vauhkoutuneet mollaamaan asua ”luvan” kanssa. Ja myös vauhkoutuneet entistä enemmän myös toisten mollaavista kommenteista: kuka keksii ilkeimmäm kommentin.

   Haloo?! Valoja päälle nyt! Ei se, että ei tykkää jonkun asukokonaisuudesta, oikeuta mielestäni herjaaviin, todella mauttomiin kommentteihin. Vai miltä tuntuisi, jos minä kadulla huutelisin teille ”ihan karseet kengät”, ”meinaa tulla oksennus, kun katsoo sun vaatteita”?

   En itsekään yhdistäisi lenkkareita mihinkään muuhun kuin urheilukamppeisiin, mutta mielestäni Majn yhdistelmä on kuitenkin ihan kiva, raikas ja yllätyksellinen :)

   Vastaa
 32. L 13.4.2014

  Noi lenkkarit on niin törkeän hienot, että niihin voi yhdistää melkeinpä mitä vaan! Itse kuljen vastaavissa enkä liikoja mieti mitä niihin yhdistän. Joidenkin kommentoijien omat asut näkisin mielelläni, kun on varaa niin tympeään sävyyn muiden pukeutumista arvostella. :D

  Vastaa
 33. Jules 13.4.2014

  Olen niin pudonnut muodin kelkasta ja sytyn muutenkin trendeille hitaasti tai oikeastaan aina ihan jälkijunassa, mutta tästä kyllä pidän, Maj, sinun päälläsi! En usko, että vastaavaa tullaan minun päälläni näkemään, muuta vannomatta paras. Voi vitsi, kun toivoisin, että kaikki nämä tässäkin postauksessa tyyliä kauhistelleet tulisivat takaisin vaikka puolen vuoden päästä ja kommentoisivat taas, onko silmä sittenkin tottunut ko. tyyliin ja ovatko kenties itsekin pukeutuneet vastaavasti! ;)

  Vastaa
 34. Tuuli 13.4.2014

  Lenkkarit on just niin överisiiistit kun instagramissa ilmaisit ja asulle näytän todellakin peukkua! (y) hyvä maj! :-)

  Vastaa
 35. IdaSofia 13.4.2014

  Mä tykkään kovasti tästä asusta! Airmaxit sopii niin kivasti tohon takkiin!!

  Vastaa
 36. Todellakin COOL! Tykkään kovasti!! :)

  Vastaa
 37. Kukin tyylillään ja minusta tuo ei mitenkään erityisesti nololta näytö, viitaten aikaisempiin kommentteihin:) Että ihan ok, ja vieläpä käytännöllistä shoppailua ajatellen;)

  Ostin vastikään uudet pinkit asicsit ja olen niitä pitänyt pillifarkkujen kanssa sillä tekosyyllä, että minun pitää saada ne muotoutumaan omaan jalkaan. Yleensä lenkkarit ovat olleet vaan lenkkeillessä, mutta kun nää on niin söpöt! Ja mukavat.

  Vastaa
 38. niina 14.4.2014

  voi luoja,harkitkaa vähän mitä te oikein kommenttiboksiinne oksennatte, aikuiset ihmiset! jos ei ole mitään fiksua sanottavaa niin avautukaa sitten vaikka päiväkirjallenne, kun suurin osa ei selvästikään täällä kykene antamaan minkäänlaista rakentavaa palautetta

  Vastaa
 39. Anna 14.4.2014

  IHANA ASU! itselläkin lenkkarit käytössä melkein joka päivä mihin milloinkin yhdistettynä:)

  Vastaa
 40. anne 17.4.2014

  Tykkään hirmusti tuosta uudesta lenkkarivillitystrendistä!
  Pohdin vaan, että kahtaisko itekin alkaa käyttää…. Ja sit tietty ostan jotkut tosi kirkkaat ja makeet lenkkarit!

  Anne

  Vastaa
 41. easteri 17.4.2014

  Lenkkarit to-die-for mutta laukku ja takki vähän mummolta lainattu -viboilla…useimmiten lenkkarit on yhdistetty trenssi tai villakangastakki -tyyppiseen siistiin linjaan ellei rennompaan, en muista missään nähneeni niitä juhlavaatteiden kanssa mutta sähän voit olla edelläkävijä. ;)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *