OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERANäin viimeisenä pyhäpäivänä ilmat  sitten hellikin meitä oikein kunnolla, mikä ihana auringonpaiste! Menimme koko perheellä puistoilemaan Sorsikseen takit päällä, pipot päässä – ja takaisin lähdettiinkin t-paidoissa hiukset hulmuten. Näitä päiviä lisää kiitos :)

Ystävämme kyselivät, että mitä me ollaan hommailtu nyt pääsiäisen ajan? Mun piti oikein miettiä, kauheasti tuota touhua on riittänyt ihan 24/7, mutta ei me silti olla tehty ”mitään”. Synttärikemuilemassa ja mummolassa toki oltiin, mutta muuten ollaan vaan hengattu, päivät ovat kuluneet niin nopeasti. Nämä pääsiäisen pyhät eivät ehkä siksikään tuntuneet mitenkään erikoisilta, koska mieheni ehti käväistä vain viikon töissä sairaslomansa jälkeen, enkä itse ole pitänyt mitään blogitaukoa tms. jotain vallitseva tilanne on ollut tosi normaali.

Monta pääsiäistä on tullut vietettyä Kuusamossa vanhempieni mökillä, mutta tänä vuonna ei jaksettu lähteä ajelmaan niin kauas. Superbasic pääsiäinen on ollut siis täällä meillä, kuinka siellä? Saas nähdä saako nuo skidit kunnon kevätflunssat kun niin vähissä vaatteissa pyörivät tuolla pihalla…

-Maj

0 Comments

 1. Pääsiäinen on joskus kiva kun ei ”tarvitse” tehdä mitään ja voi vaan olla. :) Kivahan aina olisi mökkeillä mutta toisaalta rentoilla voi kotonakin. Ja jos sää vielä suosii niinkuin tänä vuonna niin eipä juuri valittamista ole!

  Vastaa
  • Maj 21.4.2014

   Niinpä, ihanaa :) Kindereiden ansioista saatiin kuitenkin jännitysmomentteja ihan tarpeeksi :D

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *