* Yhteistyössä New Nordicin kanssa

Kesään on vielä aikaa, mutta varmasti monella jo siintää mielessä se täydellinen rusketus? Sain ensikosketukseni Skin Care Perfect Tan -aurinkokapseleihin, kun testasin niitä ennen Kap Verden lomaamme helmikuussa. Kapseleiden käyttö tulee aloittaa neljä viikkoa ennen  ihon altistumista auringolle – ja niiden käyttöä tulee jatkaa koko ”rantasesongin” ajan.

Perfect Tan on mandariini-sitrustabletti, johon on lisätty kaprisuutetta, ihon normaaliin pigmenttiin tarvittavaa kuparia sekä kollageenin tuotantoon tarvittavaa C-vitamiinia. Tuotelupauksessa sanotaan tabletin vaikuttavan rusketuksen syvyyteen ja pysyvyyteen.

 

perfecttan2perfecttan1Itse lähdin kalpealla talvi-iholla matkaan, mutta viikon aikana väriä kyllä tuli ihan kiitettävästi pintaan. Aloitin kapseleiden syömisen 4 viikkoa ennen lomamatkaamme ja nyt ajattelin jatkaa kapseleiden käyttöä kesän läpi.

 

perfecttan3 perfecttan4Lisää tietoa aurinkokapseleista löydät täältä! 

 perfecttan5 perfecttan6Muistakaahan silti, että mikään kapseli ei korvaa aurinkorasvoja, vaan aina tulee käyttää sopivia suojakertoimia kun altistaa itsensä auringolle!

Meikäläinen jatkaa kapseleiden syömistä kesän ajan, toivottavasti siitä on apua sen täydellisen rusketuksen aikaansaamiseksi. Perfect Tan -kapseleita voit ostaa kaikista LIFE ketjun myymälöistä sekä Luontaistuntijat-liikkeistä.

Nyt ei auta kuin odotella sitä kesää ja pidetään peukkuja, että aurinko paistaisi yhtä upeasti kuin viime kesänäkin! Vai onko teillä vielä ennen sitä kenties lomamatkoja tiedossa?

-Maj

0 Comments

 1. Emma 27.4.2014

  En kestä. Kuka kahden lapsen mamma näyttää tolta ihan ilman ihme dieettejä ja fitnessintoilua??? Oot IHANA! Toi vika kuva on niin ihanan normaalin luonnollinen!

  Vastaa
  • Maj 30.4.2014

   Voi Emma kiitokset kauniista sanoistasi, vaikka kyllä tästä kropasta kaikenlaista kehitettävää löytyis vaikka kuinka paljon :)

   Vastaa
 2. Mariella 29.4.2014

  Oooo ihana Maj!! Näytät todella upealta! Hauskaa kesää koko perheelle xx

  Vastaa
  • Maj 30.4.2014

   Kiitos Mariella, samoin sinnekin :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *