Aloitin Olivian bloggaajana marraskussa ja sen jälkeen onkin tullut otettua muutamat asukuvat…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHuhtikuun lopussa Olivia on ollut jo puolisen vuotta Magicpoksin ”blogikoti”, eikä loppua näy, olen viihtynyt täällä ihan mielettömän hyvin!

Olen julkaissut tässä puolen vuoden aikana ainakin 39 asupostausta, varmasti muuten unohdin tästä kollaasista muutaman asun. Jokatapauksessa aikamoinen määrä asuja mun mielestä, etenkin olosuhteet huomioon ottaen ;)

Lenkkarileidi -postaus keräsi paljon kommentteja, eikä se ihastuttanut moniakaan. Aikaisemmin olin Salaisen agentin lenkkarit -postauksessa pukenut lenkkarit ja trenssin, mutta se yhdistelmä sai puolestaan ihan neutraalia palautetta. Makian talvitakki herätti teissä paljon ihastusta tammikuussa, samoin Cardigan & beanie -postauksen asu.

Näin jälkikäteen katsottuna olen sitä mieltä, että voisin jatkossa käyttää pukeutumisessani värejä ja hullutella muutenkin enemmän. Sääli kun melkein kaikki juhlavammat asuni on jäänyt kokonaan kuvaamatta. Kertokaahan tekin jos joku asu on erityisesti jäänyt mieleen, ihastuttanut tai  puolestaan järkyttänyt?!

-Maj

0 Comments

 1. helen 23.4.2014

  Nämä on taas makuasioita enkä missään nimessä halua pahoittaa mieltäsi, mutta olen sitä mieltä, että voisit tosiaan käyttää värejä enemmän ja koska olet sievä ja sirorakenteinen, tyttömäinenkin niin nuo isot takit, ja liian suurelta näyttävät yläosat jättäisin vähemmälle käytölle. Välillä näyttää siltä kuin sinulla olisi pari nroa liian iso koko vaatteesta. Sinulla on kaunis kroppa, joten voisit pukeutua hieman tyköistuvimpiin ja naisellisimpiin vaatteisiin, enkä tarkoita mitään kamalia tyrkky-pissis-paitoja. Pienten lasten kanssa puuhatessa ymmärrän kyllä, että mahdollisimman mukavat vaatteet ovat tärkein pointti päällepantavaa miettiessä, mutta yllätä joskus;) kiitos kivasta blogista!

  Vastaa
 2. Oona 23.4.2014

  Ihastuin todella tuohon makian takkiin, talvisissa kuvissa se näytti niin lämpöiseltä! <3 tykkäsin myös noiden niken lenkkareiden yhdistämisestä "tavallisiin" vaatteisiin! Se sai myös minut ostamaan itselleni niken juoksukengät, joita käytän tennareiden tavoin arjessa. On muuten hyvä kävellä! :)
  Aurinkoista kevään jatkoa!

  Vastaa
 3. Roxy=) 23.4.2014

  Mun silmää miellyttää noista kuvista eniten tuo rento asu missä on punainen pipo ja harmaa mekko. Ja tosiaan, voisit käyttää enemmän värejä. Vaikka kivaa sun pukeutuminen on noinkin, mutta aika paljon mustaa ja harmaata. Toisaalta nää on talvikuvia. Teepä taas kesän jälkeen puolen vuoden päästä uus kollaasi niin varmasti on enemmän värejä ihan vaan kesästä johtuen. Silloin tekee mieli pukeutua värikkäämmin muutenkin.

  Vastaa
 4. Tiina 23.4.2014

  Mä kyllä lämpenen lähes jokaiseen! Etenkin tuo oranssi (vai punainen?) pipo ja harmaa asu kolahtaa. Mä olen toista mieltä Helenin kanssa; etenkin kun on siro kroppa niin väljät vaatteet näyttää hyvältä. Isoilla ne näyttää…noh..vähän isoilta. Oon terveellisesti kateellinen ;) Jatka samaan malliin!

  Vastaa
 5. Ida 23.4.2014

  Tykkäsin ihan hirveästi siitä diamond-paidasta,pitkästä neuletakista ja liehuke takista! Harmi vain, että pidemmät vaatekappaleet ei sovi tälläiseen lyhyempään korteen, mutta sinun päällä ne olivat aivan ihania!:)

  Vastaa
 6. jonna 23.4.2014

  Toisen rivin keskimmäinen, neljännen rivin oikea reuna ja toiseksi alimman rivin ensimmäinen pisti näistä eniten silmään, ja todellakin hyvällä tavalla.

  Ihania vaatteita ja ihanan rento tyyli :)

  Vastaa
 7. Saana 24.4.2014

  Munkin silmää miellyttää eniten asut, joissa on edes joku väriläiskä. Aika monet noista asuista ovat myös sporttisia ja tykkään niistä varmaan myöskin sen takia! Musta toi kirkkaan sininen takki sopii sulle ihan älyttömän hyvin! Olen itse ihan samanlainen harmaaseen ja mustaan pukeutuja, joten taidan itsekin yrittää lisätä väriä vaatetukseen näin kesän lähestyessä :)

  Klassisemmista asukokonaisuuksista silmää miellyttää etenkin tuo aika keskellä kollaasia oleva asu, jossa on musta hame ja vinosti leikattu valkoinen paita. Toi Ikeassa otetun kuvan yläpuolella oleva asu on kanssa jotenkin tosi osuva.

  Joku ehdotti samaa kollaasia uudestaan puolen vuoden päästä, komppaan tätä kommentoijaa :)

  Vastaa
 8. e 24.4.2014

  Vaikken jokaista vaatevalintaa komppaakaan (lenkkarit + hieno takki jne jne) niin täytyy silti sanoa, että pääsääntöisesti tykkään kaikesta mitä puet päällesi. Varsinkin viime kesän asut olivat TO-DEL-LA ihania!

  Vastaa
 9. Hertta Maria 25.4.2014

  Oot kyllä tosi tyylikäs mamma! :)

  Vastaa
 10. Meri (merdsi) 25.4.2014

  Toi ihan ensimmäinen kuva on todella onnistunut kuva susta. Oot vaan niin hyvin muodostunut naishenkilö :) Mä jostain syystä tykkään hirveesti tosta harmaasta piposta sun päässä joka kuvassa missä se on. Sulla on rennon tyylikäs tyyli mun mielestä. Tykkään paljon! Myös harmaa iso huivi on hyvä noissa sun asuissa. Tykkään niin monesta sun asusta.
  Mun neuvo on että käytä värejä vaan jos viihdyt niissä. Ihminen on kauneimmillaan ku viihtyy vaatteissaan ja omassa itsessään:)
  Nii että joo..olet style, siitä ei päästä mihinkään!
  PS Tää oli hyvä postaus. Hyviä ideoita apuamitämäpukisintänään-ongelmiin.

  Vastaa
 11. Itku 26.8.2014

  kaikki asut kivoja, mukavaa vaihtelua. Viimeinen asu TYYLIKÄS!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *