OLYMPUS DIGITAL CAMERAskuxxOLYMPUS DIGITAL CAMERAOlettekos koskaan kuulleet Skuxxista? Itse sain ihan ensimmäistä kertaa kuulla merkistä viime talvena, kun ystäväni oli ihastunut kovasti joululahjaksi saamansa Skuxxin huppariin :) Myöhemmin sain kuulla lisää Skuxxista sen kahdelta omistajalta sekä perustajalta Jamilta ja Mikolta. Pojat halusivat tuoda jotain uudenlaista ja omannäköistään juttua Suomen katumuotiin ja siitä lähti idis omasta vaatemerkistä. Jami itsasiassa suunnittelee, piirtää ja toteuttaa kaikki Skuxxin printit ja nahkatuotteiden kaavat itse.

Kävin valitsemassa pari risti-printillä varustettua t-paitaa itselleni Tampereen Design 931 -myymälästä ja vitsit, miten cool, se pieni myymälä olikaan. Varmasti monella tamperelaisellakin on jäänyt tuo Kauppakadulla sijaitseva pieni putiikki huomaamatta?  Myymälässä on Skuxxin lisäksi myynnissä muita pieniä kotimaisia merkkejä, kannattaa käydä tsekkaamassa, jos olet kiinnostunut yksilöllisistä vaatteista/asusteista. Skuxxia voi myös ostaa heidän omasta verkkokaupastaan.

Omat Skuxxin printtipaitani pääsevät varmasti käyttöön rentojen alaosien seuraksi, jos alkaisin aivan hurjaksi, niin heittäisin jalkaan kunnon korot ja hankkisin boyfriend-farkut teeppareiden kaveriksi ;)

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Tiiasara 21.4.2014

  Hei, onkohan nuo vaatteet ”kotimaisia” = suunniteltu Suomessa ja ompelutettu jossakin Viron ja Kiinan seuduilla vai onko ne ihan rehellisesti kotimaisia eli suunnittelun lisäksi ommeltu Suomessa? Itse valitettavasti olen huomannut, että usein mainostetaan kotimaiseksi tuotetta joka on kuitenkin teetetty jossakin ulkomailla. Toki suomalainen suunnittelukin on aina plussaa :)

  Vastaa
  • anna 21.4.2014

   Itse juuri bongasin facebookista skuxxin sivuilta ette heodän vyönsä on tehty myös tampereen suutarilla. Että kyllä kaikki tehkään käsittäänkseni ihan tampereella! Joku fiksumpi oikaiskoon jos olen väärässä :)

   Vastaa
 2. Emmi 21.4.2014

  Skuxx onkin ihan uusi tuttavuus, täytyy tutustua paremmin! http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *