Olivian tyylipäivän uudet jaksot ovat käynnistyneet! Kevään uusissa videojaksoissa Strictly Style -blogin säteilevä Hanna ratkoo jälleen lukijoiden tyylihaasteita ja stailaa heille sopivia asukokonaisuuksia. Tyylipäivässä nähdään yhteensä kahdeksan jaksoa, joissa jokaisessa yksi Strictly Stylen-lukija esittää Hannalle tyylipulmansa ja he etsivät yhdessä ratkaisut pukeutumisongelmiin. Tässä tyylipäivän toisessa jaksossa Hannalla on stailattavana 4 kk:n ja 3-vuotiaan lapsen kotiäiti Hanna Häkkilä, joka kaipaa tyyliinsä uutta särmää. Jaksossa on myös paljon vinkkejä imetysajan pukeutumiseen.

 

Kiinnostuitko? Tästä linkistä pääset katsomaan ensimmäisen jakson. Tyylipäivän uudet (ja myös vanhat) jaksot löytyvät Olivian oman tyylitaiturin Hannan Strictly Style -blogista! Hanna odottaa toista lastaan, joten hänen blogistaan saa tällä hetkellä myös tyylivinkkejä raskausajan pukeutumiseen ihan päivän asujenkin muodossa :)

 

 

instakisan-tyylipaiva-kevat14

Osallistukaahan tyylipäivä -kilpailuun, sillä jaossa on upeita palkintoja!

 

-Maj

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *