*Yhteistyössä Biotherm

Nyt toukokuussa käynnistyi Biotherm Aquasource -kuukausi, jonka teemana on talvi-ihon saaminen heleään kesäkuntoon. Biotherm haastoi meidät bloggaajat testailemaan syväkosteuttavan Aquasource-linjan ihonhoitotuotteita ja paljastamaan ne omat ihonhoidon rutiinit ja niksit. Olen itse ollut aina kiinnostunut ihon- ja kauneudenhoidosta, onhan minulla kauneudenhoitoalan perustutkintokin suorittettuna, joten otin tietenkin haasteen innolla vastaan.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIhoni on aina ollut normaali, eikä ollenkaan herkkä, en itseasiassa varmaan ole herkistynyt yhdelläkään ihonhoitotuotteelle tai meikille. Epäpuhtauksien kanssa on ollut ongelmia vain raskauksien aikana, muuten en niistäkään juuri ole joutunut kärsimään.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIhon kuntoon vaikuttaa tosi paljon elämäntavat. Niin perusjuttuja kuin veden juominen, oikeanlainen ravinto, riittävä nukkuminen ja kuntoilu ovatkin, niin haluan nostaa myös ne esille.

Silloin kun minulla tärkeää menoa illalla (tarkoitan nyt juuri niitä menoja jolloin haluaa olla erityisen kauniina, tiedättehän?) pyrin tekemään hölkkälenkin ja olemaan ihan meikittä sen päivän ajan, myöskään kostetuttava kasvonaamio ei ole yhtään pahitteeksi ennen iltamenoihin laittautumista. Aquasource-linjasta löytyy Non Stop Masque -naamio, joka lataa ihoon kosteutta jo kymmenessä minuutissa. Kunnon kosteusboostia kaivatessaan naamion voi antaa vaikuttaa yön yli ja kosteuttavaa vaikutusta voi vielä lisätä taputelemalla syväkosteuttavaa Aquasource Nuit -yögeeliä naamion päälle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERABiothermin Aquasource-tuotteissa rakastuin niiden raikkaaseen tuoksuun ja kevyisiin, nopeasti imeytyviin koostumuksiin. Kahden lapsen äitinä aika on välillä vähän kortilla, joten arvostan tuotteiden helppokäyttöisyyttä ja tehokkuutta. Aquasourcen kosteusvoidetta olen myös suositellut monille ystävilleni, jotka inhoavat useimpien kasvovoiteiden ”rasvaista” fiilistä iholla. Aquasource geelivoide on myös ihanan koostumuksensa ansiosta täydellinen tuote kesällä, se imeytyy niin nopeasti, jättäen ihon raikkaaksi.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERASarjan lemppari tuotteeni on ylläriylläri Aquasource Deep Serum, taidan itseasiassa olla jonkinasteinen seerumihullu. Seerumia voi käyttää kaikkien Biotherm hoitovoiteiden alle ja se on tarkoitettu ihan kaikille ihotyypeille. Seerumin tarkoituksena on tehdä ihosta vastaanottavaisempi muille ihonhoitotuotteille sekä viedä kosteutus mahdollisimman syvälle ihoon. Tuote heleyttää ja tasoittaa ihoa – ihan mun juttuni siis!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERASilmänympärysvoiteiden laiskana käyttäjänä innostuin myös tämän tuotteen hierontamekanismista, ihan uusi tuttavuus minulle nimittäin! Raikas silmänympärysgeeli sisältää mm. kalsiumia, manganesen kristalleja ja Aqualiss -yhdisteen, joka vastaa viidentuhannen lähdevesilitran kosteuttavaa vaikutusta. Aquasource Eye Perfection kosteuttaa herkkää silmänympärysalueen ihoa ja toimii erityisesti silmäpusseihin!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERABiotherm painottaa kokonaisvaltaista kauneudenhoitoa, juuri itselle sopivien ihonhoitotuotteiden käyttämisen lisäksi pitäisi muistaa huolehtia myös kehosta ja mielestä.

Mitä enemmän itselleni tulee ikää, niin sitä helpommin ihoni kuntoon vaikuttavat negatiivisesti väsymys, stressi ja valvominen. Faktahan on, että 30-vuotiaan iho ei uusiudu enää yhtä tehokkaasti, kuin kymmenen vuotta nuoremmalla. Ihon hoitaminen kannattaa aloittaa ajoissa – eikä se ole ikinä turhaa tai pinnallista! Iho on suurin elimemme ja etenkin kasvojemme iho näkyy aina ja kaikille.

Tuohon ikäasiaan vielä, että en todellakaan näin kolmeakymppiä lähentelevänä enää voi syödä iltapalaksi sipsipussia, ilman että huomaisin seuraavana aamuna sen vaikutuksia kasvoiltani. On myös niin totta, että jos en pääse liikkumaan ja ulkoilemaan niin ihoni on heti sameampi ja harmaampi. Ravintopuoleen voisin kiinnittää itse enemmän huomiota, tästä haasteesta innostuneena kirjoitankin tätä tekstiä välillä vesilasistani hörppien ;)

Videoa tähdittää Biothermin uusi keulakuva, upea ja luonnonkaunis Leighton Meester. Maailmassa myydään joka 7. sekunti yksi Aquasource-tuote, eli nyt todellakin puhutaan naisten rakastamista ihonhoitotuotteista!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERABiotherm Aquasource -tuotteita pääset helposti shoppailemaan mm. Sokoksen verkkokaupasta. 

Osallistu Biotherm Aquasource – arvontaan!     

Kerro minulle: Mikä saa sinun ihosi rakastumaan? – Ja voita 190 euron arvoinen oman ihotyyppisi mukainen Biotherm Aquasource-tuotepaketti! Saan arpoa lukijoilleni 5 kappaletta paketteja, joten nyt kannattaa osallistua arvontaan!

– Kerro tämän postauksen kommenttiboksissa mikä saa sinun ihosi rakastumaan?
– Muista mainita kommetissasi ihotyyppisi.
– Jätä kommenttisi omalla nimimerkillä ja toimivalla sähköpostiosoitteella.
– Arvontaan on mahdollista osallistua 12.5.2014 asti, otan voittajiin yhteyttä sähköpostitse ja julkaisen nimimerkit myös täällä blogissa.

Joka päivä pitäisi löytyä pieni hetki itsensä hellimiseen ja hoitamiseen. Haastan teidätkin hoitamaan ihonne kesäkuntoon, tänään on täydellinen päivä aloittaa!

-Maj

 

 

 

 

0 Comments

 1. hh 8.5.2014

  Minun ihoni saa rakastumaan kunnon hikiliikunta ja monta monta vesipullollista päivän aikana. Ihotyyppini on käynyt läpi melkoisen muutoksen vuoden aikana ja nykyään ihoni on rasvoittuva. Tuo Biothermin silmänympärysvoide on jo todettu toimivaksi! :)

  Vastaa
  • Sandra 9.5.2014

   Terveellinen ravinto, ulkoilma, vesi, liikunta, eiköhän ne nuo pidä ihon kunnossa…Ihotyyppini on pintakuiva sekaiho. Ihana arvonta!

   Vastaa
 2. ArjaK 8.5.2014

  Mun iho henkilökohtaisesti tykkää säännöllisestä urheilusta. Jos en käy lenkillä/salilla vaikkapa 2 viikkoon, huomaan sen heti ihossani! Oma ihotyyppini on tosiaan rasvainen. Kiva arvonta!! :)
  info@arjakatajamaki.com

  Vastaa
 3. Johanna 8.5.2014

  Minun ihoni rakastumaan saa aurinko ja veden juominen! :) Oma ihotyyppini on kuiva.

  Vastaa
  • leila parvviainen 10.5.2014

   ihoni raksataa kosteutavaa kasvo rasvaa ja kosteutava a naamio veden juontti on tärkeää iholle

   Vastaa
 4. Kaisa 8.5.2014

  Pintakuiva sekaihoni rakastaa kosteuttavia tuotteita jotka eivät ole liian paksuja ja tuhteja.

  Vastaa
 5. iia 8.5.2014

  On se se aurinko ja raitis ilma, ihoni on seka iho…

  Vastaa
 6. asta 8.5.2014

  Ihoni tykkää, kun puhdistan sen hyvin, kuorin kerran viikossa tai käytän kirkastavaa kasvonaamiota. Ihoni suorastaan jumaloi ravitsevaa kuivan ihon kosteusvoidetta. Ihoni tykkää silittelystä ja suukoista. Sisäinen hyvinvointi saa Ihoni hehkumaan ja valon kasvoilleni.

  Vastaa
 7. tuuli 8.5.2014

  tällä hetkellä tuntuu että en saa ihoani rakastumaan mistään. minulla on todella kuiva ja herkkä iho ja kaikki konstit on siis jo kokeiltu. toivotaan että ihoni rakastuu ensi viikolla häämöttävään espanjan aurinkoon! :)

  Vastaa
 8. Marikki 8.5.2014

  Sekaihoni saa rakastumaan terveelliset elämäntavat. Kyllä ihostani huomaa, jos on tullut herkuteltua turhan paljon suklaalla…

  Vastaa
 9. Papu 8.5.2014

  Raitis ulkoilma, aurinko ja vesi saavat pintakuivan sekaihoni rakastumaan!

  Vastaa
 10. Meeri 8.5.2014

  Ihoni rakastaa hyviä yöunia sekä runsasta vedenjuontia :) Aina nämä eivät toteudu, joten on hyvä olla olemassa myös toimivat ihonhoitotuoteet!

  Osallistun kilpailuun, ihoni on rasvoittuva.

  Vastaa
 11. Hane 8.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan ehdottomasti aurinko. Pisamat tulee esiin, kalpea naama näyttää eläväisemmältä ja ravsvoittuminenkin helpottaa. Ihoni on sekaiho.

  Vastaa
 12. Hempula 8.5.2014

  Mun rasvoittuva iho tykkää siitä, että juon paljon vettä ja jätän herkut syömättä. :)

  Vastaa
 13. Ninni 8.5.2014

  Mun kuiva iho rakastaa aurinkoa ja kasvovettä! <3 Kasvoveden ja mun liitto kestää kaikki karikot ;-)

  Vastaa
 14. Anna 8.5.2014

  Päivittäinen veden juonti ja ihon puhdistus sekä sisäinen onnellisuus saavat ihoni rakastumaan :) minulla on sekaiho.

  Vastaa
 15. Oili 8.5.2014

  Ulkoilma, vesi, aurinko ja hikiliikunta!
  Ihotyyppi normaali.

  Vastaa
 16. Tiia 8.5.2014

  Ihoni rakastuu kun sen saa taikatuote hehkumaan, kosteuttaa, niin että kuivuu nopeasti ja häivyttää ihon epätasaisuuksia. Ihoni rakastaa myös hyvän tuoksuisia tuotteita. <3

  Vastaa
 17. sannnis 8.5.2014

  Todella runsas veden juominen auttaa minun ihoani. Lisäksi se kaipaa kuivuuden takia todella kosteuttavia voiteita ja seerumia. Tällä hetkellä tosin kasvoissa näkyy suuresti stressi, joten pitäisi kai panostaa myös sisäiseen hyvään oloon enemmän!

  Vastaa
 18. Saikku 8.5.2014

  Ulkoilu, aurinko ja lämpö, paljon vettä ja laadukkaat, kevyet ihonhoitotuotteet. Lisäksi iloinen mieli ja hymyily saavat mielestäni kaikkien kasvot hehkumaan :)

  Vastaa
 19. Minna 8.5.2014

  Ihoni on sekaiho, joten tarvitsee säännöllistä puhdistusta sekä myös varsinkin suihkun-saunan jälkeen kosteusvoidetta. Suklaasta tai rasvaisista ruuista ihoni ei pidä, auringosta ja kesästä kylläkin :)

  Vastaa
 20. pippa 8.5.2014

  Sekaihon hullaannuttaa vesi, puhdistus ja geelimäinen kosteutus! Raikas meri-ilma tekee ihmeitä siinä missä saunakin ja näiden yhdistäminen onkin ihan huippua.

  Vastaa
 21. mi 8.5.2014

  Mikä saa ihoni rakastumaan? Aurinko! Kevyt päivetys saa ihon näyttämään terveeltä ja kauniilta, ja koko olemukseni piristyy huomattavasti kun saan hieman väriä pintaan. Kuivan ihon kanssa täytyy tosin huolehtia kosteutuksesta, niin että rusketus säilyy vielä pitkälle syksyyn saakka.

  Vastaa
 22. Netta 8.5.2014

  Oman ihoni saa rakastumaan viileä vesi, sekä hyvä puhdistus! Myös kesällä auringon valo tuo pienen kivan päivetyksen, jolloin pienet punaiset virheet eivät näy ja näppylät lähtevät pois. Vedenjuonti olisi varmaan myös yksi hyvä, mutta sitä pitää vielä harjotella ;D Ihoni on talvisin rutikuiva ja tarvitsee paljon kosteutusta, mutta kesällä kevyempikin kasvovoide riittää pitämään ihoni hyvänä :-)

  Vastaa
 23. Taru 8.5.2014

  Minun ihoni saa säteilemään kombolla aurinko + vesi + vihreä ravinto (avokado, kurkku yms..) Ihotyyppini on kai normaali/sekaiho, ongelmia ei juuri ole. Olen jo pitkään himoillut kokeilla sarjaa, mutta ei ole ollut oikeen varaa panostaa :)

  Vastaa
 24. klaara 8.5.2014

  Urheilu ja kevyt päivetys ovat hehkuvan ihon salaisuudet. Tällä hetkellä ihon kunto kaukana hehkuvasta, kalpea ja työstressin samentama sen sijaan.

  Ihoni on kaiketi herkkä sekaiho.

  Vastaa
 25. Sandy 8.5.2014

  Minun ihoni rakastuu, kun se saa tarpeeksi kosteutusta ja keho riittävästi vettä :)

  Vastaa
 26. sanskilou 8.5.2014

  Mun iho rakastuu aurinkoon ja hyväntuoksuisiin voiteisiin! Myös vedenjuonti on must. Kasvoni tykkäävät tehokkaasti kosteuttavista mutta silti ohuista voiteista, ja nämä uutuudet kuulostavatkin tosi hyvältä! Ihoni ei ole herkkä, mutta vähän pintakuiva ja altis punoitukselle.

  Vastaa
 27. Jaana 8.5.2014

  Hyvät voiteet on rakkain ja tarpeellisin hoito pintakuivalle iholleni! <3

  Vastaa
 28. Emmu 8.5.2014

  Painvastoin kuin useilla, minun sekaihoni on hehkunut ihan oikeasti raskauden aikana. Samoin hiukset! :)

  Vastaa
 29. Heli 8.5.2014

  Kuivan ihoni saa hullaantumaan erilaiset öljyt, ja nimenomaan kasvojen iholle käytettynä iltaisin yövoiteen alle.
  Tietysti myös kunnon yöunet (päikkäritkin mielellään), ulkoilma ja stressitön elämä (hah!)
  Ihotyyppi kuiva

  Vastaa
 30. Irmeli 8.5.2014

  Minun ihoni kehrää, kun se saa kosteutta. Ihoni on pintakuiva ja varsinkin talven viimassa varsinainen korppu. Aurinko, kesä, kostea ilmasto ja syväkosteuttavat seerumit on herkkua!

  Vastaa
 31. minttu 8.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan terveelliset elämäntavat, joita pyrin noudattamaan! Vaikka olen itsekin koulutukselta kosmetologi, ja kokeillut satoja tuotteita, niin täydellisten ihonhoitotuotteiden etsiminen tuntuu olevan ikuisuusprojekti. Minulla on sekaiho, jolle on todella vaikea löytää sopivia tuotteita.

  Vastaa
 32. -H 8.5.2014

  Kuivan ja herkän ihoni saa rakastumaan aurinko ja kosteuttavat ihonhoitotuotteet!!

  Vastaa
 33. hennamr 8.5.2014

  Runsas veden juonti ja terveellinen ruokavalio vaikuttavat selkeimmin ihooni. Ja valitettavasti stressikin vaikuttaa..
  Ihotyyppini on kuiva.

  Vastaa
 34. Henna 8.5.2014

  Mun ihon saa rakastumaan aurinko ja riittävä kosteus, niin ilmaston, ulkoisen kuin sisäisen kosteutuksen muodossa:)

  Vastaa
 35. Sini 8.5.2014

  Heippa!
  Minun ihoni saa rakastumaan riittävä veden juonti, aurinko sekä rutiinit.
  En voisi esimeriksi koskaan alkaa nukkumaan meikit kasvoilla, vaan jokailtainen säännöllinen kasvojen puhdistus on suorastaan jokaisen arkipäivän oma hemmotteluhetki. Miksi hemmotella itseään vain tiettynä päivänä, kun siitä voi nauttia laadukkaiden tuotteiden avulla joka ilta ja aamu.
  :)

  Vastaa
 36. Heli 8.5.2014

  Miun iho tykkää unesta, raikkaasta ilmasta, liikunnasta, hyvästä ravinnosta, oikeista ja miedon tuoksuisista pesu- ja hoitotuotteista. :) Ihoni on herkähkö ja atooppinen. Sopivat tuotteet ovat siis A ja O.

  Vastaa
 37. Mordred 8.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan kosteuttavat ja ravitsevat tuotteet. Koin ahaa-elämyksen suunnilleen vuosi sitten ja aloin hoitaa epäpuhdasta ihoani kuivan ja herkän ihon tuotteilla. Epäpuhtaudet ja ihon rasvoittuminen loppuivat siihen, enää saattaa tulla pari hormoninäppyä ”siihen aikaan kuusta”. Epäpuhtaudet olivat siis johtuneet siitä että olin rasvaisen ihon tuotteita käyttämällä kuivattanut entisestään kuivaa ihoani lisää, jolloin se oli tukkeutunut. Ja tämän huomasin vasta reilusti yli parikymppisenä!

  Vastaa
 38. V 8.5.2014

  Minun ihoni saa rakastumaan lepo ja puhtaus ja kevätaurinko! :)

  Vastaa
 39. krissekoo 8.5.2014

  Aurinkoa ja paljon vettä niin iho hehkuu :-D itsellä kuiva ja herkkä iho

  Vastaa
 40. Nonnuskainen 8.5.2014

  Minun ihoni on huono rakastumaan saati edes ihastumaan :) Sitä taitaa kiukuttaa melko usein. Rasvaista ruokaa se inhoaa ja veden puutosta, jolloin se pukkaa mitä rumempia näppylöitä pintaansa ja mustaakin mustempia mustapäitä :) Kunnon ammattilaisen tekemä ihonpuhdistus, laadukaat ihinhoitotuotteet ja terveelliset elämäntavat saa sen naaman lievään hymyyn :) Aika hankala tyyppi sanoisin. Ihoni on siis rasvainen/sekaiho.

  Vastaa
 41. aino 8.5.2014

  Oman ihoni saa rakastumaan rakastuminen ja rakastaminen! Myös kylmä, raikas vesi sekä reippailu ulkoilmassa tekee hyvää tälle sekaiholle!

  Vastaa
 42. janina 8.5.2014

  Oma ihoni rakastaa liikuntaa, meikittömiä päiviä ja laadukkaita ihonhoitotuotteita säännöllisesti käytettynä. Ihoni luokittelisin aika normaaliksi :D

  Vastaa
 43. noora 8.5.2014

  Minulla on sekaiho. Rakastumaan ihoni saa kosteuttavat tuotteet jotka ei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi.

  Vastaa
 44. Mytty 8.5.2014

  Voi miten mahtava palkinto, oon ihan superihastunut seerumeihin! Mun ihon saa rakastumaan veden juonti ja näin äippälomalla selkeästi meikittömyys, ihon vapaapäivät että saa hengittää, on saanut ihon värin tasoittumaan. Ihoni on normaali/sekaiho.

  Vastaa
 45. Mervi Martikainen 8.5.2014

  Ihoni saa hehkumaan hikiset juoksulenkit,terveellinen ruoka;erityisesti ihoni tykkää avokadoista ja pähkinöistä sekä riittävä uni.Päivittäiseen ihonhoitoon käytän ihania Biothermin tuotteita. Olisi ihanaa saada niitä lisää:)

  Vastaa
 46. Marlie 8.5.2014

  Minun ihoni rakastaa kosteutusta – ilman sitä se kukkii, kiristää, hilseilee ja punoittaa. Ihoni varmaan rakastaisi myös sitä, että saisin enemmän juotua vettä ^^ ihoni on normaali nätti ja siisti, mutta kaipaa säännöllistä rasvailua!

  Vastaa
 47. Pihlaja 8.5.2014

  Minun ihoni saa rakastumaan terveellisistä elämäntavoista. Eli runsaasti kasviksia ja hedelmiä sekä hyviä rasvoja niin sisäisesti kuin ulkoisestikin :) Ihotyyppini lienee normaali.

  Vastaa
 48. Xeve 8.5.2014

  Ihoni rakastaa pitkiä unia, runsasta vedenjuontia ja säännöllistä kosteutusta.

  Ihoni on kuiva ja herkkä!

  Vastaa
 49. Chatte 8.5.2014

  Mun ihoni rakastui juuri koskeuttavaan kasvoveteen! Ihoni on siis pintakuiva sekaiho, ja epäpuhtauksia esiintyy joskus enemmän, joskus vähemmän. Siksi olen käyttänyt aina jotain todella styrkkiä syväpuhdistavaa kasvovettä, ja huomannut ihoni vain kuivuvan entisestään. Nyt vaihdoin kosteuttavaan kasvoveteen, ja huomasin todella eron! :)

  Vastaa
 50. Annina 8.5.2014

  Kyllä on täälläkin todettu, että liikunta ja hyvä ravinto ovat parhaat ihonhoitokeinot! :) olen todennut, että oma ihotyyppini on todennäköisesti normaali.

  Vastaa
 51. mepa 8.5.2014

  Vesi ja herkuttomuus! =)

  Vastaa
 52. Elise 8.5.2014

  Ihoni tykkää säännöllisestä puhdistuksesta ja kosteutuksesta. Tärkeää on myös kuorinta, ilman sitä ihoni tulee karheaksi ja epätasaiseksi. Ihotyyppini on rasvoittuva/sekaiho.

  Vastaa
 53. jennu90 8.5.2014

  Mun ihoni saa rakastumaan tasapainoinen elämä, joka sisältää riittävästi ravintoa, liikuntaa ja unta. Ja ihoni rakastaa myös arkipäiväisten ihonhoitorutiinien lisäksi nauttia erinäisistä hemmotteluista, kuten esimerkiksi kuorinnoista… :)

  Vastaa
 54. Sanniina 8.5.2014

  Mun iho rakastaa runsasta vedenjuontia ja aurinkoa! Perinteisellä suomalaisella A4-värillä varustettu hipiä näyttää ja tuntuu heti kauniimmalle hieman päivettyneenä. Ihoni on pintakuiva sekaiho.

  Vastaa
 55. Sari 8.5.2014

  Ihoni on hyvinhoidettu kuiva iho, joka tällä hetkellä herkistelee, ryppyilee ja muutenkin vikuroi. Saan sen silti yhä rakastumaan Kiehl’sin kosteuttavaan yönaamioon ja Biothermin Blue Therapy-sarjan seerumi saa sen ainakin näyttämään erittäin rakastuneen hehkuvalta.

  Vastaa
 56. Sofia Ahola 8.5.2014

  Kesää ja aurinkoa ihoni rakastavat! Myös runsas veden juominen heleyttää ihanasti…:)
  -Sofia

  Vastaa
  • Sofia Ahola 8.5.2014

   Niin ja ihotyyppi normaali.:)

   Vastaa
 57. Lottis 8.5.2014

  Minunkin iho on juuri sellainen, josta huomaa heti jos on jäänyt liikunta normaalia vähemmälle. Pyrin juomaan päivittäin reilusti vettä, mutta varsinkin hikiliikunta on se avain tälläisen pintakuivuuteen taipuvaisen sekaihon hyvinvoinnin avain :)

  Vastaa
 58. Jutta 8.5.2014

  Minun ihoni saa rakastumaan hyvät hoitotuotteet, säännöllinen kuorinta, ja sen jälkeen tietenkin asianmukainen kosteutus. Lisäksi riittävät yöunet puhtaalla tyynyliinalla sekä kosteutus sisältäpäin – veden juonti. En myöskään näpläile ihoa likaisin käsin tai venytä ja vanuta sitä muutenkaan! Ihotyyppini on normaali, joskin joskus vähän pintakuivahko.

  Vastaa
 59. Annamiina 8.5.2014

  Pieni päivetys tekee iholleni hyvää ja saa sen hehkumaan, vaikka kovasti en aurinkoa uskallakaan ottaa. Rusketun nopeasti enkä pala mikäli viitsin vähänkään huolehtia riittävästä suojauksesta, ihoni siis rakastaa aurinkoa. Ennen rasvoittuva ihotyyppini on nykyään (näin kolmenkympin korvilla) aika kuiva, ja nauttii myös säännöllisestä kosteutuksesta, vaikka olenkin erityisesti vartalonhoidossa aika laiska…

  Kasvojen ihon sen sijaan annan olla ilman meikkiä mikäli mahdollista, enkä ikinä, koskaan, missään tilanteessa mene nukkumaan meikit kasvoilla, pelkkä ajatuskin ahdistaa :D

  Vastaa
 60. miikku 8.5.2014

  Mulla on kai normaali ihotyyppi. Olen ollut ihan liian laiska hoitamaan ihoani. Nyt kai olisi jo aika opetella kun kolmenkymin rajakin meni jo ohi:) en siis tiiä mikä saa ihoni rakastumaan, mutta olisi kiva jos voitto osuisi kohdalle ja voisin testa olisiko se juuri nämä tuotteet:)

  Vastaa
 61. Henna73 8.5.2014

  Kuiva ja herkkä ihoni rakastaa kosteutusta :)

  Vastaa
 62. Arja 8.5.2014

  Parasta iholleni on terveellinen ruoka, paljon vettä ja liikuntaa. Jos hän ei sitä saa, niin voi että pukkaa finnejä ja epäpuhtauksia. Tärkeää on tietysti myös ihon puhdistus ja kosteutus :)

  Vastaa
 63. Elisam 8.5.2014

  Vesi saa ihoni rakastumaan! Myöskin meikittömät päivät antavat ihon vähän hengähtää :) Ihoni taitaapi olla normaali/sekaiho

  Vastaa
 64. Hemppa 8.5.2014

  Veden juonti ja joka iltainen ihon puhdistus ja yövoide. Ihoni on melko herkkä ja kuiva.

  Vastaa
 65. Salla 8.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan säännölliset sekä terveelliset elintavat, sekä tietenkin oikeanlaiset hoitotuotteet säännöllisesti käytettyinä :) Uni ja lepo on myös kova sana :) Oma ihoni on sekaiho!

  Vastaa
 66. Tanja 8.5.2014

  Vesi ja oliiviöljy! Vesi sisäisesti ja oliiviöljy ulkoisesti. Ihoni on kuiva. Peukut pystyyn täällä että onnetar kerrankin suosisi :)

  Vastaa
 67. Elina 8.5.2014

  Ihana arvonta kunpa arpaonni osuisi kohdalleni!
  Ihoni rakastaa vettä, kasviksia ja hedelmiä, kosteusvoiteita ja öljyjä. Ihotyyppini on kuiva.

  Vastaa
 68. Pamela 8.5.2014

  Kosteuttavat tuotteet, ja terveelliset elämäntavat. Ihoni on kuiva.

  Vastaa
 69. Mari 8.5.2014

  Riittävä uni, hyvä ravinto ja liikunta pitää ihon kunnossa! Omistan normaalin/kuivan ihon.

  Vastaa
 70. Lin 8.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan laadukkaat, kevyet ja miedon tuoksuiset tuotteet. Liian paksut tai oudot koostumukseltaan ihonhoitotuotteet aiheuttavat vain näppyjä. Olen käyttänyt yhtä Biothermin yövoidetta ja todennut sen todella hyväksi normaalille mutta talvella pintakuivalle iholleni. Siksi haluan osallistua tähän kilpailuun:)

  Vastaa
 71. Sofia 8.5.2014

  Minun ihoni saa rakastumaan riittävä veden juonti, oikeanlaiset ihonhoitotuotteet sekä terveelliset elämäntavat. Ihoni on kuiva, joten on tärkeää että hoidan kasvojani oikeanlaisilla tuotteilla päivittäin!

  Vastaa
 72. Lulu 8.5.2014

  Minun sekaihoni näyttää heti auringon ensisäteiden jälkeen huomattavasti paremmalta. Aurinko poistaa epämääräiset näpyt ja kuivuuden. Valitettavasti väsymys ja vaikea avoero vetää kulmia kurttuun ja vaikuttaa mustiin silmänalusiin ja -pusseihin epäedullisesti.

  Vastaa
 73. Riikka 8.5.2014

  Minun ihoni tykkää säännöllisestä puhdistuksesta ja veden juonnista. Jospa näistä olisi apua atooppiselle sekaiholleni? :)

  Vastaa
 74. Sonja 8.5.2014

  Pintakuivan sekaihoni rakkauden kohde on ehdottomasti kosteutus, kosteutus ja kosteutus! Sitä ei vaan voi koskaan olla liikaa. Ihastuttava arvonta, osuisipa onni kohdalle! :-)

  Vastaa
 75. Mariella 8.5.2014

  Liikunta saa ihoni rakastumaan! Ja vesi. Ihoni en sekaiho :)

  Vastaa
 76. Piia 8.5.2014

  Kuorinta! Se saa ihon hehkumaan. Kuorin ihon yleensä suihkussa, sekin varmaan tehostaa vaikutusta?

  Vastaa
 77. Ketunleipä 8.5.2014

  Hei,
  Minä nautin ulkoilusta, vedestä, hyvistä yöunista ja terveellisestä ruuasta ja uskon että se näkyy myös kasvojeni iholla. Minulla on sekaiho.

  Vastaa
 78. Hansku 8.5.2014

  Mun iho on sekaiho ja siksi sille parasta on aurinko ja liikunta, sekä jokailtainen naamanpesu:)

  Vastaa
 79. Karoliima 8.5.2014

  Ihoni rakastaa juoksemista ja syväkosteuttavia tuotteita, jotka saavat sen hehkumaan. Oma ihotyyppini on kai sekaiho: pintakuiva, mutta myös epäpuhtauksia löytyy jonkin verran.

  Vastaa
 80. Anniina 8.5.2014

  Minun pintakuivan ihoni saa rakastumaan auringon säteet:)

  Vastaa
 81. Laura 8.5.2014

  Vedenjuonti ja rutiinit. Aamuisin ja iltaisin meikinpoistaminen, peseminen ja lopuksi kasvovedellä kostuttaminen.. Kasvoni rakastavat hyvää, kostuttavaa, kevyttä voidetta joka tuo raikkaan olon kasvoille ja etsinnässä nyt juuri onkin yövoide joka olisi sellainen. Peukut pystyssä ollaan, jos nyt arvonta osuisi kohdalle tuotteilla jota olisi ihana päästä kokeilemaan -iho on todella kuiva nyt naamioiden jäljiltä. Ihoni on normaali iho/sekaiho , pintakuiva talvisin ja t-alue rasvainen välillä.
  Ihana arvonta. :)

  Vastaa
 82. Aurora 8.5.2014

  Minulla on paikoittain todella kuiva iho (ja atooppista ihottumaa talvisin). Mikään hoitotuote, jota olen vuosien aikana kokeillut ei ole saanut ihoa rakastumaan. Jotkut on ihan hyviä, useimmat tuotteet ei sovi ollenkaan, mutta mikään ole ole tosi hyvää. Olisi kiva voittaa nämä tuotteet, sillä en viitsi enää näin kalliita tuotteita ostaa kokeiluun, jos eivät sovikaan iholle ollenkaan. Monet rasvat joudun heittämään pois parin viikon käytön jälkeen, koska ne eivät vaan sovi :( sekaihoksi kuitenkin luokittelisin ihoni.

  Vastaa
 83. Heidi 8.5.2014

  Sekaihoni rakastaa kunnon yöunia, aurinkoa ja säännöllistä hikoilua liikunnan merkeissä. Näistä mikään ei tällä hetkellä toteudu, joten kunnolliset hoitotuotteet saisivat varmasti sen rakastumaan niihin ;)

  Vastaa
 84. linda 8.5.2014

  ihoni rakastaa juuri mainitsemiasi kolmea asiaa: unta, oikeaa ruokavaliota ja liikuntaa. Kaiken kruunaa hyvä kosteutus! harmi että olen tajunnut tämän vasta tänävuonna ja joutunut taistelemaan vuosia epäpuhtauksia vastaan!!!

  Vastaa
 85. Juuli 8.5.2014

  Mahdollisimman vähän käytän mitään ”kemikaaleja”. Sisäinen hippini on luomutilassa parhaimmillaan. Ihotyypistäni en osaa sanoa, kuivan, normaalin ja rasvaisen väliltä ;)

  Vastaa
 86. Hanna P 8.5.2014

  Ihoni rakastaa ihotautilääkäriä. Hän toi avun atopiaan ja myöhemmin vielä akneen. Atopia + akne, voitte vai kuvitella, kuinka jännittävää ihonhoitoni on ollut… Mutta atopia on ollut jo tovin kurissa ja akne on juuri selätetty! Ehkäpä uskaltaisin kohta siirtyä varovaisesti muihinkin rasvoihin kuin Apteekin.

  Vastaa
 87. jaana h 8.5.2014

  normaali ihoni rakastaa kesää, liikuntaa, aurinkoa. jokapäiväistä puhdistusta ja rasvausta.

  Vastaa
 88. Piritta 8.5.2014

  Ihoni rakastaa hyviä yöunia ja kosteuttavia ihonhoitotuotteita, mutta ihoni vihaa talvea. Talvisin iho tuottaa ongelmia, enkä ole löytänyt täydellistä tuotetta kuivalle ja herkälle iholleni. Biotherm Aquasource- tuoteperhe vaikuttaa laadukkaalta ja hyvältä ihonhoitosarjalta.

  Vastaa
 89. Karoliina 8.5.2014

  Minun ihoni saa rakastumaan aurinko ja vesi! :) ihoni on kuiva.

  Vastaa
 90. Jenni 8.5.2014

  Herkästi kuivuva sekaihoni rakastuu kevyisiin & kosteuttaviin ihonhoitotuotteisiin, savinaamiohin, seksiin, urheiluun, kookosöljyyn ja runsaaseen veden- & teenjuontiin. Unenpuute saa ihoni näyttämään heti harmaalta.

  Vastaa
 91. Jonnayy 8.5.2014

  Minun ihoni rakastaa aurinkoa (heti pirtsakamman näköinen päivittyneenä!), hikoilua, hyviä kasvonhoitotuotteita sekä terveellistä ruokaa ja vettä! Ihotyyppini on kuiva. -jonnayy

  Vastaa
 92. Jazz 8.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan kunnollinen puhdistus, kosteutus ja raitis ilma. Myös meikittömyys ihastuttaa. Ihoni on rasvoittuva, mutta ajoittain myös pintakuiva ja tarvitsee kosteutusta.

  Vastaa
 93. Nurse 8.5.2014

  Sekaihoni saa rakastumaan vesi,hyvät puhdistustuotteet,ulkoilu ja terveellinen ruokavalio.

  Vastaa
 94. Henrika 8.5.2014

  Minun ihoni saa rakastumaan tämä lähenevä kesä ja lisääntyvä auringonvalo :) Myös hyvät ihonhoitotuotteet ovat kaiken a ja o! Olen valmis panostamaan niihin aika paljonkin, sillä koen että ihoni on edelleen aika haasteellinen, vaikka teini-ikä on jäänyt taakse jo lähes 10 vuotta sitten. Arvontaa varten mainitsen, että minulla on sekaiho.

  Vastaa
 95. Ulla 8.5.2014

  Liikunta ja veden juonti. Parasta on tehdä aamulenkki, jolloin ihokin herää :) ihoni on kuiva ja ehkä sekaiho :)

  Vastaa
 96. -pia- 8.5.2014

  Mun ihon saa rakastumaan ilo :) Kun on hyvillä mielin ja pirteä, niin se näkyy heti ihossa. Kiitos muuten hyvästä postauksesta, olen usein kaupassa hypistellyt noita tuotteita, mutta jättänyt sitten ostamatta, kun en oikein ole tiennyt niistä tarpeeksi. Eikä oikein ole ollut rahaakaan :) Joten nytpä siis osallistun arvontaan. Ihoni on helposti reagoivat (ärtyy) ja t-alueelta päivän mittaan rasvoittuva.

  Vastaa
 97. Saara 8.5.2014

  Minun ihoni saa rakastumaan ihanat raikkaat puhdistuotteet ja riittävä veden juonti. Ihonhoidosta pitäisi osata nauttia ja näillä tuotteilla siitä todellakin helposti nauttii. Ihanan tuoksuisia, raikkaita ja vielä kauniin näköisissä purkeissa. Heleä kesäiho täältä tullaan! :)

  Vastaa
 98. Saara 8.5.2014

  Ja edelliseen lisäksi, että rakastuva ihoni on normaali/sekaiho.

  Vastaa
 99. Esteri 8.5.2014

  Valitettavan harvinaista herkkua nykyään on hyvin nukuttu yö, mutta huh, meikäläisen naamalle se vastaa melkein kauneushoitolakäyntiä – ero on oikeasti ihan huikea! Joten vastaan siis YÖUNET! Ihotyyppini on sekaiho.

  Vastaa
 100. jenni 8.5.2014

  Ulkoliikunta, vedenjuonti ja hyvä ravinto. Ihotyyppi sekaiho.

  Vastaa
 101. jenka 8.5.2014

  Ihoni saa helposti hymyilemään auringolla, ja hyvällä kasvovoiteella. Ihoni rakastuu pehmeyten tunteeseen voiteiden jälkeen.
  Minulla on helposti ärtyvä sekaiho/rasvainen iso, rasvoittuvuutta lähinnä T alueella, mutta myös poskissa.
  Toivottavasti arpaonni suosisi! Tulisi tarpeeseen :)

  Vastaa
 102. Stellis 8.5.2014

  Mulla on tämmönen normaali sekaiho, joka rakastaa aurinkoa ja vettä, sekä sisäisesti että ulkoisesti nautittuna sekä kunnon säännöllistä kuorintaa. Olisipa ihana voittaa tämä tuotepaketti!

  Vastaa
 103. Tiina 8.5.2014

  Minun ihoni saa rakastumaan riittävä uni, vesi riittävästi juotuna sekä kunnon hikoilu monta kertaa viikossa.
  Ihoni on muuttunut viimeisen vuoden aikana rasvoittuvasta kuivaksi, mikä on aavistuksen hämmentävää, kun tuntuu, että mikään määrä rasvaa ja seerumia ei vain riitä kosteuttamaan ihoa.

  Vastaa
 104. Kulinaarikatti 8.5.2014

  Ennen kaikkea riittävät yöunet, hyvä ravinto, aurinko, urheilu ja huolellinen sekä hellävarainen ihon puhdistus.

  Vastaa
 105. Anna 8.5.2014

  Ihoni rakastaa lepoa ja unta, reippailua raikkaassa ulkoilmassa ja hyvää raakakasvispainotteista ravintoa. Minulla on normaali iho.

  Vastaa
 106. sini 8.5.2014

  Oma ihoni rakastaa ulkoilua, varsinkin kostealla ilmalla. Liikunta saa veren kiertämään myös poskissa. Myös hyvä sauna ja savinaamio toimii. Ihoni on pintakuiva ja ohut. Toisinaan ja varsinkin kesällä myös rasvoittuva t-alueelta.

  Vastaa
 107. Eerika 8.5.2014

  Mun ihon saa ehdottomasti rakastumaan terveelliset elämäntavat. Liikuntaa useasti viikossa ja terveelliset ja puhtaat ruuat. En käytä mitään meikkivoiteita, joskus laitan pahimpiin punoituksiin peitepuikkoa. Juhliin sipaisen hieman puuteria pohjustukseksi ja uskon että ihoni rakastaa myös sitä että voi hyvin hengittää. Välillä avussa on myös apteekista ostettu aknegeeli, mutta sitä käytän vain välillä. Olisi ihana paketti :)

  Vastaa
 108. lilyyy 8.5.2014

  Pintakuiva mutta rasvoittuva sekaihoni rakastaa terveellistä ja tasapainoista elämää ja sellaista rentoa otetta asioihin. Ja pienen poikani pusuja tietty! <3 Kohta kahden pienen lapsen äitinä aika tosiaan on kortilla, mutta ihonhoitorutiineista on tullut minulle päivän luxushetki. Josta en muuten ihan hevillä luovu! :)

  Vastaa
 109. kaija 8.5.2014

  aurinko ja kosteusvoiteet, niitä iho rakastaa

  Vastaa
 110. maia 8.5.2014

  Minun rasvoittuva sekaihoni rakastaa aurinkoa. Ja runsasta vedenjuontia, terveellistä ruokaa, pitkiä unia. Ja tietenkin mieheni pusuja ja silittelyä.

  Vastaa
 111. Kuppi 8.5.2014

  Moi Maj! Mulle ikuisuuteen toimiva kombo on: vesi, aurinko, riittävä kosteutus, hikitreeni, sauna ja tehokas (mutta hellä) kuorinta. :) Mulla on sekaiho.

  Vastaa
 112. Annika 8.5.2014

  Ihoni rakastaa kunnon yöunia ja aamupusuja. Ihoni näyttää heti, jos en ole antanut itselleni tarpeeksi aikaa lepäämiseen. Oma ihotyyppini on herkkä sekaiho.

  Vastaa
 113. mmaija 8.5.2014

  Kuiva ja herkkä ihoni rakastaa aurinkoa ja päivittäin juomaani vettä. Suolasaippua on ehdoton jokapäiväisessä kauneudenhoidossa. Epäpuhtaudet tulevat näkyviin välittömästi, kun ruokavaliossa repsahdan herkutteluun. Mahtava skaba! Biothermin tuotteet tulisivat todella tarpeen!
  Aurinkoista kevättä!

  Vastaa
 114. Anne 8.5.2014

  Yksinkertaisesti hyvät unet, vesi, iloinen mieli ja ulkoilu :) Sauna ja heleyttävä voide vielä bonuksena!

  Vastaa
 115. Salla 8.5.2014

  Minun pintakuiva sekaihoni rakastuu joka kesä aurinkoon :) Ihoni rakastuu myös tarpeeksi kosteuttaviin ihonhoitotuotteisiin ja kevyeen meikkiin.

  Vastaa
 116. ElinaK 8.5.2014

  hieman kuiva ja herkkä ihoni rakastaa aurinkoa ja laadukkaita kosteuttavia tuotteita.

  Vastaa
 117. elate 8.5.2014

  Kyllä se vain on tuo liikunta-ruokavalio-uni -combo joka ihoon eniten vaikuttaa. Toki suihkussa kasvojen hellä ”kuorinta” sormenpäillä sekä sen jälkeinen rasvaus, koska ihoni on erittäin kuiva ja herkkä.

  Vastaa
 118. Viltsu 8.5.2014

  Minun sekaihoni rakastaa hellävaraisia mutta tehokkaita puhdistusaineita sekä laadukkaita kosteusvoiteita. Myös päivittäinen liikkuminen ulkona raittiissa ilmassa tekee ihmeitä :)

  Vastaa
 119. Riikka 8.5.2014

  Ihoni rakastuu auringosta ja ihanan pehmeästä järvivedestä. Ihoni on herkkä sekaiho :)

  Vastaa
 120. Tiia 8.5.2014

  Ihoni rakastaa kosteutusta ja tarvitsee suojaa auringolta. Siksi pyrin löytämään tuotteita, jotka sisältävät suojakertoimen.

  Vastaa
 121. Katri 8.5.2014

  Ihoni rakastaa veden juontia ja liikuntaa :) minulla on kuiva iho

  Vastaa
 122. Sumu 8.5.2014

  Aurinko, aurinko ja aurinko. Ihoni on aina kesällä niin paljon paremmassa kunnossa. Tätä kesää odotan erityisen innolla, kun ehdin oikeasti nautiskelemaan ihoni kanssa ulkona suojakertoimia unohtamatta. Ihoni on rasvainen mutta pintakuiva, joten sekaihon tuotteet voisivat olla sopivimmat.

  Vastaa
 123. Kati XX 8.5.2014

  Minun ihoni saa rakastumaan hikiliikunta raikkaassa ulkoilmassa, etenkin talvella, ah! Myös uni tekee iholle hyvää :) Oma ihoni on rasvainen, vaikkakin vähän onkin pintakuiva.

  Vastaa
  • Kati XX 8.5.2014

   Siis apua just toisinpäin, eli ihoni on kuiva, vaikkakin vähän rasvainen pinnalta :D

   Vastaa
 124. Anne 8.5.2014

  Minun ihoni saa rakastumaan terveellinen ruoka ja juoma (siis vesi) paivittain. Ja lisaksi viela mahdollisimman pitkat yo-unet. Ihoni on normaali, joskus vahan kuivahtava.

  Vastaa
 125. ElinaM 8.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan hyvin nukuttu yö. Tuoreena pienen pojan äitinä huomaa kuinka vähäiset yöunet ihossa näkyvät. Kunnon ihonhoitotuotteita siis todella tarvittaisiin nyt ihoani hellimään. Omaan pintakuivan sekaihon joka kaipaa kosteutusta iltaisin ja etsii mattapintaa päivisin. IHANA ARVONTA, pidän sormet ja varpaat ristissä. :)

  Vastaa
 126. Mia 8.5.2014

  Mukana ollaan niin ihana arvonta kyseessä! :) ihoni rakastaa kasvonaamio- ja kuorintahetkiä, se on viikon kohokohta :P

  ihoni on sekaiho.

  Vastaa
 127. M 8.5.2014

  Ihoni tykkää auringosta ja runsaasta veden juonnista. Olen kärsinyt aknesta jo ala-asteelta asti, kesäisin se on parempi kun saa aurinkoa. Nykyisin se on jo osittain onneksi helpottunut, kun olen löytänyt apteekista hyvää aknerasvaa. Mutta silti pitäisi todellakin löytää muut sopivat ihonhoitotuotteet, että ihoni voisi entistäkin paremmin. Ihotyyppini on rasvainen.

  Vastaa
 128. Salla 8.5.2014

  Ihoni rakastaa hikiliikuntaa, ulkoilmaa, auringonottoa sekä saunaa ja saunassa tehtävää kuorintaa, minulla kuiva sekaiho.

  Vastaa
 129. petra 8.5.2014

  Ihon saa rakastumaan riittävä veden juonti ja tehokas kosteusvoide. Ihoni on kuiva.

  Vastaa
 130. Ansku 8.5.2014

  Minun ihoni saa rakastumaan nauru! Positiivinen mieli ja tietenkin hyvät elämäntavat. Aurinko on nyt ehdotonta plussaa, sitä lisää!! :) Itselläni on juurikin tuota seerumia ja kosteusvoidetta kokeilussa ja olen tykännyt ihan tosi paljon!! Olispa mahtavaa saada vielä lisää tuotteita! :) Ihotyyppini on sekaiho.

  Vastaa
 131. Veera 8.5.2014

  Ihoni rakastaa säännöllistä puhdistamista ja kosteutusta. Se myös huomaa nopeasti, jos siitä ei ole muistettu pitää tarpeeksi hyvää huolta. Ihoni on aikalailla normaalin luokkaa :)

  Vastaa
 132. Lotta 8.5.2014

  Riittävästi unta, veden juonti ja ihon hoito aamuin illoin.
  Itselläni on suht normaali iho, hieman kuiva.

  Vastaa
 133. Piia Lindblom 8.5.2014

  Mun iho rakastaa aurinkoa ja säännöllistä kuorintaa! Toinen raskaus kahden vuoden sisällä menossa joten mun sekaiho huutaa hoitoja! Mä kuulun siihen porukkaan joka ei osallistu arvontoihin koska ajattelen aina etten kuitenkaan voita mut tää oli liian houkuttava!! Tahtoo voittaa!

  Vastaa
 134. Milla 8.5.2014

  Sekaiho joka on pintakuiva rakastaa kuorintaa ja sen jälkeen kunnon kosteutusta :)

  Vastaa
 135. Suffeli 8.5.2014

  Pintakuivan ja herkän ihoni saa rakastumaan terveet elämäntavat: ulkoilu, säännöllinen ja terveellinen syöminen, veden juominen ja hellä hoito!

  Vastaa
 136. EmmiV 8.5.2014

  Ehdottomasti raikas sateen jälkeinen viileä syksy/kevät ilma on puhdasta rakkautta iholleni! Sekä vesi <3 Superkosteuttavat voiteet on myös MUST! Ihoni on kuiva ja herkkä reagoimaan stressiin ja muutoksiin.

  Vastaa
 137. Klaara 8.5.2014

  Ihoni rakastaa aurinkoa! Tule jo kesä :). Erityisesti sarjan silmänympärysgeeliä haluaisin kovasti kokeilla ja muutenkin olen erittäin kiinnostunut kyseisistä tuotteista. Ihoni on helposti rasvoittuva.

  Vastaa
 138. sanna 8.5.2014

  En oikein tiedä mikä saa ihoni rakastumaan! Nyt hän ei näytä rakastuneelta,vaan kuivalta ja vanhalta! Nyt kaikki heleyttävät olisi todella tarpeen ,että saisi kasvot kesäkuntoon;) näin ylellisiä tuotteita en ole koskaan kokeillutkaan.

  Vastaa
 139. Tiina 8.5.2014

  Kyllä tämän ihon saa rakastumaan pienen pieni auringonpaiste ja raikas ilma! Pisamat palaa pikku hiljaa talven jälkeen kasvoille ja toisin kuin moni, minä rakastan niitä! Mutta hallitusti, iho ei rakasta liikaa aurinkoa :) Sekaiho kaipaa myös meikkivapaita päiviä, jolloin se saa hengittää rauhassa. Ja mieli ihon alla rakastuu, kun joku hieroo otsaa ja ohimoita, ai että!

  Vastaa
 140. Tawunen 8.5.2014

  Kaikin puolin terveelliset elämäntavat ja ihosta huolehtiminen ihotyypin mukaan :)

  Ihotyyppini on t-alueelta rasvoittuva, mutta muuten pintakuiva.

  Vastaa
 141. HeidiV 8.5.2014

  Raikas ilma, puhtaus, hyvät tuotteet ja vesi saavat ihoni kukoistamaan ja rakastumaan! Olen käyttänyt jo kauan Biothermin tuotteita, suosittelen! Ihoni on normaali/kuiva

  Vastaa
 142. KirsiH 8.5.2014

  Aika lailla samoilla linjoilla kuin moni muukin, eli vesi, terveellinen ruokavalio sekä lisäksi raitis ulkoilma. Niin ja tietenkin perheen tuoma innellisuus paistaa kauas!

  Vastaa
 143. Pim! 8.5.2014

  Iho rakastaa unta, hyvää kosteutusta ja tuotteita, jotka antavat ihon hengittää. Itsellä on pintakuiva sekaiho, joka on myös paikoin herkkä.. Tämäkin iho tykkää seerumeista! :) Olispa kiva kokeilla Biothermin tuotteita!

  Vastaa
 144. Mama 8.5.2014

  Rasvainen ihoni rakastaa hyviä ihonhoitotuotteita, liikuntaa ja terveellistä ruokavaliota.

  Vastaa
 145. paula 8.5.2014

  Mun ihoni saisi rakastumaan kosteuttava naamio, koska se on pintakuiva. Mulla ei oo oikeen kunnollisia ihon puhdistus ja kosteuttavia tuotteita, niin tää paketti tulis tosi tarpeeseen. :)
  eli oiskohan mun ihotyyppi normaali mutta pintakuiva?

  Vastaa
 146. Stella 8.5.2014

  Minulla on pintakuiva sekaiho. Ihoni pysyy hyvässä kunnossa, ehkä jopa hehkeänä ;), kun maltan olla syömättä viljoja sekä sokeria. Etenkin sokerin huono vaikutus näkyy heti ihollani. Toki satunnaisia herkkupäiviä on pakko pitää! Lisäksi juon paljon vettä ja hoidan ihoani päivittäin huolellisella puhdistuksella ja kosteutuksella. Yövoiteen sijaan käytän muutamaa tippaa argaaniöljyä, suosittelen!

  Vastaa
 147. Elli 8.5.2014

  Minun kasvoni rakastavat ulkoilua, hikiliikuntaa, kevyttä päivetystä ja kosteuttavia tuotteita! Ihotyyppini on normaali/kuivahko. :)

  Vastaa
 148. Jonna 8.5.2014

  Kunnon hikiliikunta ja sen jälkeen kunnon pesut ja kuorinnat!:) paljon vettä ja monipuolinen euokavalio! Ihoni on normaali/sekaiho. Biothermit ovat ihan parhaita puhdistusaineita,olisi huippua voittaa tämä koska näin hoitovapaalla ei ole varaa ostaa näitä tuotteita.

  Vastaa
 149. Sani 8.5.2014

  Urheilu, sauna, kuorinta, naamio, rasvat ja vesi! Niistä iho tykkää! Mulla on sekaiho. Tuo Biothermin rasva on tuttu (ja loistava!), täytyy sarjan muitakin tuotteita päästä testaamaan! Arvonnassa siis mukana, Sani

  Vastaa
 150. Maiju 8.5.2014

  Ihoni rakastaa kunnon hikiliikuntaa ja raitista ulkoilmaa. Mutta ihoni saa rakastumaan ehdottomasti kunnon löylyt puusaunassa mökillä! Ihoni on kuiva.

  Vastaa
 151. Bonnie 8.5.2014

  Sekaihoni rakastaa vettä, oikeanlaisia rasvoja sekä riittävää unta.

  Vastaa
 152. bebe84 8.5.2014

  Kuiva ihoni janoaa kosteutta, kosteutta, kosteutta ja kosteutta, niin sisäisesti ja ulkoisestikin! Niin ja untakin se tarvis, mikä ei vaan aina ole mahdollista tässä pienet lapset elämäntilanteessa. :) Pienikin repsahdus rutiineissa, niin se näkyy ihossani pitkän aikaa. Äh, kun saisi uuden ihon!

  Vastaa
 153. Iida L 8.5.2014

  Minun ihoni saa rakastumaan päivittäinen puhdistus, silloin tällöin meikittömyys ja raitis ulkoilma. Kun vielä oppisin juomaan vettä tarpeeksi…Se ei varmasti olisi pintakuivalle sekaiholleni pahitteeksi!

  Vastaa
 154. Riikka 8.5.2014

  Pintakuiva sekaIhoni rakastaa erityisesti raikasta ilmaa, sekä kuorintaa joka kosteuttaa ja puhdistaa. Ja tietysti vettä riittävästi päivittäin.

  Vastaa
 155. NiinaT 8.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan hyvällä huolenpidolla. En voisi koskaan mennä nukkumaan meikit naamassa, vaikka olisin kuinka väsynyt. Juon myös päivittäin paljon vettä, joka on varmasti yksi syy hyvään ihooni. Meikittömät päivät tekevät myös ihmeitä iholle.
  Tämän kaiken lisäksi ihoni tarvitsee paljon kosteutta. Joten jos arpaonni suosii, niin biothermin tuotteista kotiuttaisin mielelläni kuivalle iholle tarkoitettuja tuotteita.

  Vastaa
 156. Nannil 8.5.2014

  Ne on monesti juurikin niitä yksinkertaisia asioita. Minulla tämä tarkoittaa riittävästi vettä, öljyä (sisäisesti) ja ulkoilmaa/liikuntaa. Todellinen ihon rakastuminen tulee minulla kuitenkin hyvästä olosta ja hymystä, sisäinen hyvä olo saa ihoni kirkustamaan.. Ja rakastumaan :)

  Vastaa
 157. Saaramaria 8.5.2014

  Aikalailla nuo mainitsemasi asiat; ulkoilu, riittävä veden juonti ja rakkaiden kanssa oleilu <3 Hyvä puhdistus ja naamiot on suosiossa täällä, rrrrrakastan saunoessa puljata monenlaisia ihonhoitojuttuja.

  Vastaa
 158. Johku 8.5.2014

  Kyllä ne aurinko ja hyvät yöunet on joita ihoni rakastaa! Ihanan hehkun saa sitten vielä kunnon hikiliikunnasta. Ihoni on pintakuiva sekaiho.

  Vastaa
 159. Henriikka 8.5.2014

  Minun ihoni rakastaa sitä, kun lopetin tupakoinnin ja juon vettä paljon! Ihotyyppini on normaali/sekaiho.

  Vastaa
 160. Helma 8.5.2014

  Punaiset posket ja kevyt päivitys on kyllä omalla ja muiden iholla kauneinta. Tosielämässä ulkoilma ja viima meinaa vaan kovasti kuivattaa ihoa. Sekaiho mullakin.

  Vastaa
 161. Liina 8.5.2014

  Kesä, vesi, puhdistus, uni, ravinto. Siinä se :). Sekaiho.

  Vastaa
 162. Hammi 8.5.2014

  Terveellisiä elämäntapoja ja aurinkoa. Siitä on hehkuva ja kaunis iho tehty! Oma normaali/sekaihoni odottaa jo kesän tuomaa rusketusta kasvoille :)

  Vastaa
 163. Marymary 8.5.2014

  Ihoni rakastaa saunomista ja avantouintia. Ihotyyppini on normaali/pintakuiva.

  Vastaa
 164. Siipeli 8.5.2014

  Aurinko, vesi ja kunnon yöunet :) sekaiho

  Vastaa
 165. ttiiina 8.5.2014

  Sekaihoni ehdottomasti paras kaveri on aurinko!

  Vastaa
 166. Sofia 8.5.2014

  Kosteutus ja veden juonti :) ihoni on herkkä ja kuiva.

  Vastaa
 167. Jellon84 8.5.2014

  Sauna ja uni, tärkeimmät asian mielen ja ihon hyvinvointiin.

  Vastaa
 168. Nipsu 8.5.2014

  Herkkä ja pintakuiva ihoni rakastaa helliviä kuorintoja ja syväkosteuttavia naamioita, vedenjuontia ja aurinkoa. <3 Ihana arvonta, alkaa olla entiset putsarit loppu, joten todella toivon onnea arvontaan. :)

  -Nipsu-

  Vastaa
 169. Iida 8.5.2014

  Huippu arvonta!! Ihanaa että aina muistat meitä lukijoita!
  Ihoni rakastaa vettä ja aurinkoa<3
  Myös muuten vain onnellinen olotila saa ihonkin hehkumaan :) (…näin pienen lapsen äitinä kunnon yöunet tekevät myös ihmeitä)
  Mulla ois normaali/sekaiho.

  Vastaa
 170. Milla 8.5.2014

  Minun ihoni rakastaa säännöllistä puhdistusta ja kosteutusta sekä tietysti aurinkoa! Ihoni on pintakuiva sekaiho, ja nyt raskauden aikaan entistäkin sekompi – koskaan ei tiedä kuinka hyvässä tai huonossa kunnossa iho on seuraavana päivänä, Huoh…

  Vastaa
 171. Saija 8.5.2014

  Minun sekaihoni rakastaa kesää ja kosteaa ilmaa, toki vedenjuonti ja liikunta auttavat myös :)

  Vastaa
 172. Satu 8.5.2014

  Pakkohan tämmösessä arvonnassa on kokeilla onnea :) kerran olen ostanut biothermin tuotteita ja tykkäsin kovasti. Mut on mun rahapussille turhan arvokkaita.
  Mun iho rakastaa sitä että en liikoja herkuttele, vehnä-sokeri yhdistelmä on pahin ihan selkeästi. Veden juonti ja hölkkälenkit saa ihoon ihanaa hehkua :) mun iho on toisaalta hyvin herkästi pinnasta kuiva mutta toisaalta rasvoittuu herkästi. Sekaiho??
  -Satu-

  Vastaa
 173. Sanna 8.5.2014

  Olen huomannut, että jos nukun mahallani tai kyljelläni niin aamulla on aikamoiset pussit silmissä. Sen takia suosittelen kaikille selällään nukkumista. :) Kosteuttavat tuotteet ovat kuivan ihoni pelastus ja sen vuoksi tämä tuotesarja on kuin tehty minulle!

  Vastaa
 174. Maira 8.5.2014

  – Kerro tämän postauksen kommenttiboksissa mikä saa sinun ihosi rakastumaan?
  Kyllä se vaan on lepo ja kosteutus sisältä ja ulkoa… Huonoilla unilla näytän kuivakkaita ja harmaalta. Myös hippunen aurinkoa auttaa ainakin ulkoisesti :)

  Vastaa
  • Maira 8.5.2014

   Ja ihoyyppi sekaiho, helposti finnejä ja epäpuhtauksia

   Vastaa
 175. ElinaT 8.5.2014

  Nuori sekaihoni kärsii epäpuhtauksista ja rakastaa erityisesti vettä, ulkoilua ja meikittömyyttä!

  Vastaa
 176. Tiina 8.5.2014

  Ihoni rakastaa pitkiä unia, sadepäivän ulkolenkkejä, puhtautta, luonnollisuutta ja hellää kosketusta. Biothermin ihonhoitotuote takuulla viimeistelisi ihoni kesäkuntoon :)
  Minulla on sekaiho.

  Vastaa
 177. Miudis 8.5.2014

  Mun sekaihoni rakastaa hyviä unia ja raikasta vettä ja sitten se vasta rakastuukin kun saa vähän auringonvaloa.

  Vastaa
 178. Outi 8.5.2014

  Kuivan ja herkän ihoni saa rakastumaan ehdottomasti raikas ulkoilma, veden juonti sekä kosteuttavat ihonhoito tuotteet! :-)

  Vastaa
 179. Martina 8.5.2014

  Kuiva ihoni rakastaa kosteuttavaa kasvovettä ja hyviä kosteusvoiteita. Kahden pienen lapsen kotiäitiys näkyy kyllä valitettavasti ihossa.

  Vastaa
 180. Kaisu 8.5.2014

  Minun pintakuiva ihoni rakastaa vettä (sisäisesti nautittuna), ulkoilmaa sekä terveellistä ruokaa

  Vastaa
 181. Henna 8.5.2014

  Ihoni tykkää säännöllisestä perushuollosta, meikittömistä päivistä ja raskaudesta ;) Näin raskaana ollessani ihoni on taas puhtaampi, tasaisempi ja ”siistimpi”, kumpa vointikin olisi yhtä hyvä..
  Ihoni on pintakuiva sekaiho.
  Ihana arvonta!

  Vastaa
 182. Vilma 8.5.2014

  Oman sekaihoni rakastaa juoksulenkkiä tihkusateessa ja kunnon kosteutusta illalla:) Olisipa ihanaa saada nämä tuotteet käyttöön!

  Vastaa
 183. mii 8.5.2014

  Oman sekaihoni saa rakastumaan hyvät ihonhoitotuotteet ja terveelliset elämäntavat Näitä tuotteita olisi kiva päästä kokeilemaan, voi kun arpaonni suosisi :)

  Vastaa
 184. ap 8.5.2014

  Liiiiikunta, kasvolihasten jumppaus ja nassun rullaus kasvoharjalla, vesi ja uni ♥ kiva arvonta!

  Vastaa
  • ap 8.5.2014

   Pintakuiva sekaiho :)

   Vastaa
 185. Iina 8.5.2014

  Minun sekaihoni rakastaa puhtautta, ulkoilmaa ja aurinkoa sekä hikisiä hölkkälenkkejä :) Ja tietysti Biothermin geelimäistä päivävoidetta, sitä en vaihda!

  Vastaa
 186. Ah, olen ihan myyty! Tällä hetkellä käytän Biothermin kuivan ihon tuotteita ja RAKASTAN niitä, mutta valitettavasti esittelemiäsi tuotteita en ole vielä päässyt kokeilemaan. Minun rutikuiva ihoni on saanut aikamoisen annoksen lisää ryppyjä 8 kuukauden ikäisen vauvan myötä, joten olisi aivan ihanaa päästä kokeilemaan näitä <3 Voi vitsit, toivottavasti onnais!

  Ihoni rakastuu yhä uudelleen ja uudelleen ihaniin tuoksuihin, pehmeyteen ja kosteuttavuuteen.

  Vastaa
 187. Aurinko ja pieni päivetys on ehdottomasti mun ihon juttu! Oma ihoni on pintakuiva, mutta aika normaali kokonaisuudessaan.

  Vastaa
 188. marika.t 8.5.2014

  Minun pintakuivan ihoni saa rakastumaan laadukkaat seerumit ja kasvovoiteet

  Vastaa
 189. suvi 8.5.2014

  Riittävä uni,kohtuu terveellinen ruoka sekä vesi ja liikunta&ulkoilu ovat parasta normaali/sekaiholleni, unohtamatta tietenkään puhdistusta ja kosteusvoiteita.seerumi ja silmänympärysgeeli ovat <3

  Vastaa
 190. -noora 8.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan kunnon levollisilla yöunilla. Veden juonti ja satunnainen kuoriminen myös auttavat. Ihoni on pintakuiva sekaiho, joka on myös aika herkkä.

  Vastaa
 191. saga 8.5.2014

  Sekaihoni saa rakastumaan kokonaisvaltainen hyvä olo; liikunta, terveellinen ravinto, vesi, hyvä hoito ja mieli.
  Saga

  Vastaa
 192. Lyyli 8.5.2014

  Ihoni rakastaa liikuntaa ja vettä sekä herkuttomia päiviä:(
  Tämä sekaiho kaipaisikin jo inspiraatiota säännölliseen hoitoon.

  Vastaa
 193. Essi 8.5.2014

  Kyllä se on kovana Biotherm-fanina sanottava, että mun iho rakastui ensikosketuksella tuohon nimenomaiseen Aquasourcen geelivoiteeseen. Se oli ensimmäinen selektiivisen kosmetiikan voide jota kokeilin, ja sille tielle olen jäänyt. Aina välillä kokeilen muitakin, mutta kyllä Aquasourcella vaan on paras hinta-laatusuhde! Ja meikäläisellä ompi nykyään helposti rasvoittuva sekaiho, tämän voiteen löytymisen aikoihin paljon kuivempi, mutta toimii silti aivan yhtä hyvin.

  Vastaa
 194. aadad 8.5.2014

  Vannon luonnollisuuden nimiin! Säännöllinen pesu vedellä ja kuorinta melko harvoin. Kosteusvoiteet ja huulirasva ovat iholleni tosi tärkeitä! Ihana arvonta seka/kuivan ihon omistajalle!

  Vastaa
 195. Santtu 20 8.5.2014

  Hei kiva löytyi uusi blogi! Ihoni on tyypiltään kuiva ja näin viimaisen Pohjolan talven jälkeen todettakoon,että
  minun ihoni on menneen talven jälkeen täysin rutikuiva! itse kutsun sitä tällä hetkellä korpuksi, joka kaipaa rakkauden herättämiseen kosteuttavat uudet hoitotuotteet elinvoiman palauttamiseksi!!V akavalla mielellä!! Ihoni rakastaa seerumeita, sen päälle hoitovoide, tämä aamuin illoin,paljon vettä sisäisesti ja kosteuttavia naamioita niin eiköhän se saada kuntoon kesän kynnykselle, täten siis kyllä peukutan tässä kisassa itseäni!!!!!!!:)!Biothermiä olen kokeilut serum-in-oil/nuit eli yöseerumia,j enkä ainakaan ole tuotesarjalle allerginen, sillä olen myös allergikko ja minulla lievä atooppinen iho, onneksi ei kasvoissa; mutta kuiva ja herkkä ihoni kyllä siis on. Kunnon hoitokuuri olisi ihanteellinen rakkaan ihoni rakkauden herättämiseksi eloon….<3!

  Vastaa
 196. Kide 8.5.2014

  Oioioi kun mun kuivahko sekaiho rakastui tuohon Biothermin Aquasource päivävoiteeseen: ostin sitä kokeiluun ja aaah miten ihanan raikas mutta silti kosteuttava ihanuus. Rakkautta ”ensikokeilulla” ;) Ja niiiiin mielelläni tekisin laajempaa tuttavuutta Biothermin kanssa :)

  Vastaa
 197. ninka 8.5.2014

  Auringosta ihoni tykkää todella paljon ja varsinkin talvisin naamioista. Ihoni on sekaiho.

  Vastaa
 198. laura 8.5.2014

  Omistan normaalin mutta ajoittain , etenkin talvisin vähän kuivahkon ihon, joka innostuu ja hehkuu raikkaista naamioista ja kuotinnasta. Olen huomannut myös lisääntyneellä vedenjuonnilla olevan positiivista vaikutusta ihooni.

  Vastaa
 199. Sparkle 8.5.2014

  Ihoni rakastaa kesää ja kosteutusta puhumattakaan tarpeeksi pitkistä yöunista, joita ei ole ollut tarpeeksi tarjolla lasten syntymän jälkeen. Ihoni on pintakuiva sekaiho, joka kaipaa erityisesti kosteutusta voidakseen hyvin.

  Vastaa
 200. Sini H. 8.5.2014

  Mun pintakuiva sekaiho rakastaa aurinkoa ja vettä! :)

  Vastaa
 201. Pise 8.5.2014

  Ihoni tykkää ulkoilmasta ja veden juonnista. Ihoni on hieman pintakuiva, muuten normaali.

  Vastaa
 202. merja kallio 8.5.2014

  sisäinen hyvinvointi.on aikoja että ei jaksa harrastaa liikkumista säännöllisesti mutta sitten liikkuessa pikkuhiljaa se huomaa kroppakin voi paremmin mieli ja iho tykkää happirikkaasta ilmasta ja tänään laitan kurkut silmille helpottamaan armottoman kovaa silmien väsymystä..
  taimi

  Vastaa
 203. sini 8.5.2014

  Ihoni rakastaa kosteaa ilmaa ja ulkoilua. Terveen punan saa kunnon liikunnalla. Myös sauna saa veren kiertämään kropassa. Pintakuiva ja ohut iho kaipaa kosteutusta. Kesällä saattaa talvella niin atooppinenkin iho muuttua t-alueelta rasvoittuvaksi ja näppylöitä ilmaantuu.

  Vastaa
 204. Kerttuli 8.5.2014

  Minun ihoni saa rakastumaan juurikin Biothermin tuotteet – plus runsas vedenjuonti, joka välillä meinaa unohtua, ja jossa olen joutunut hurjasti itseäni tsemppaamaan vuosien mittaan. Ihoni on nykyään normaali/sekaiho: osittain pieniä kuivia alueita, osittain melko rasvoittuva. Käytin Biothermilta ennen kuivalle iholle tarkoitettuja tuotteita ja kun tajusin vaihtaa normaali/sekaiholle tarkoitettuihin, on ihoni voinut paljon paremmin! Käytän sekä Bitohermi kasvovettä, vaahtoutuvaa putsaria että kasvorasvaa ja olisi ihanaa päästä tutustumaan näihin minulle uusiinkin tuotteisiin! Rakastan <3

  Vastaa
 205. Jonsku 8.5.2014

  Pintakuiva ihoni rakastaa vettä, liikuntaa ja hyviä voiteita.

  Vastaa
 206. -M- 8.5.2014

  Rutikuivan ihoni saa rakastumaan kosteuttavilla tuotteilla (lähinnä juurikin seerumit ja tehokkaat voiteet) ja sillä kun katsoo mitä syö ja erityisesti juo. Myös kevyt kosketus (lapseni suukko) saa ihoni hehkumaan =)

  Vastaa
 207. -N- 9.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan mahdollisimman stressitön elämäntilanne ja päivittäiset hoitorutiinit. Kasvojen pesu ja rasvaus. Ihoni on sekaiho.

  Vastaa
 208. Rosita Kivinen 9.5.2014

  Mun ihon saa rakastumaan puhdas ruokavalio+terveet elämäntavat yhdistettynä harkitusti valittuihin tuotteisiin. Sekaihoni rakastaa tuotteita jotka on keveitä, mutta kosteuttaa intensiivisesti.
  Biothermin tuotteiden käyttö on harvinaista luksusta tälläiselle opiskelija tytölle, mutta olen aina valppaana jos tuotteista on tarjouksia. Nykyään tuotteiden käyttö rajottuu lähinnä joulun jälkeiseen aikaan jos on käynyt niin onnekkaasti että pukinkonttiin on eksynyt Biothermin ihania yllätyksiä. Rasvojen loppuessa vaikutus näkyy ikävä kyllä ihon kunnossa enkä ole löytänyt oikein mitään muuta sarjaa johon ihoni olisi näin rakastunut.

  Ihotyyppi: vuodenajasta riippuen pintakuiva sekaiho/ sekaiho

  Vastaa
 209. Tiuna 9.5.2014

  Ihoni rakastuu hyvin nukkuneen ja kosteutuksen, niin sisäisen kuin ulkoisen, ansiosta. Ihotyyppini on pintakuiva sekaiho

  Vastaa
 210. katrikoko 9.5.2014

  Ihoni rakastaa kiireetöntä ja stressitöntä elämää sekä aurinkoa. Ihotyyppi on atooppinen kuiva, joka reagoi kaikenlaisiin ärsykkeisiin punottamalla laikukkaasti.

  Vastaa
 211. Virpi 9.5.2014

  Minun ihoni saa rakastumaan kesän ensimmäiset auringon säteet, ystävien kehut ja iloiset hymyt. Neljän lapsen äitinä saan ihmetellä päivittäin lasteni siloposkia. Joskus olisi ihana saada hemmotella omaakin ihoa joka jää välillä kakkoseksi kuraisten lapsien/koirien säntäilyn keskellä. Ihotyyppini on sekaiho.
  Keväisin terveisin,
  Virpi

  Vastaa
 212. Kurre 9.5.2014

  Mun ihon saa rakastumaan Biothermin tuotteet.. Aina yritän kokeilla muita kasvorasvoja, mutta mikään ei ole yhtä hyvää kuin tuo Aquasource!
  Ihoni on sekaiho, kuivaa ja rasvaista :D

  Vastaa
 213. Mallu 9.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan huolellinen puhdistus, vedenjuonti, urheilu ja hyvin nukuttu yö :) suurin ja näkyvin rakkauden kohde on juurikin tuo puhdistaminen, johon olen nyt kiinnittänyt huomiota työni vuoksi. Rasvaisten ruokien paistaminen nostaa kyllä nopeasti rasvaisuutta iholla..

  Ihotyyppini on normaali/lievästi rasvainen. Pieniä epäpuhtauksia löytyy

  Vastaa
 214. Heidi 9.5.2014

  Oikeanlainen ruokavalio (mm. paljon kalaa, kasviksia, marjoja ja pähkinöitä), vitamiinit, riittävä ulkoilu ja veden juonti auttavat omaa +30-ihoani voimaan hyvin. Tietty myös stressittömyys ja onnellisuus saavat ihoni näyttämään välittömästi paremmalta.

  Ihoni on kuiva ja herkkä.

  Vastaa
 215. Merikatariina 9.5.2014

  Ihoni on erittäin kuiva /couperosaa esiintyy eniten poskissa. Ihoni on parhaimmillaan kesällä kun aurinko lämmittää mutta iho on suojattava hyvin ennenkö menee ulos. Bepanthen on yksi luotto tuotteistani, laitan sen aina yöksi muutaman kerran kk niin iho on aamulla sileä ja tasainen!

  Vastaa
 216. Aurora 9.5.2014

  Aivan ihanat kuvat tässä postauksessa Maj! <3

  Minun ihoni saa rakastumaan huolellinen hoito ja terveelliset elämäntavat. Säännölliset puhdistusrutiinit, ehkä joku hyvä seerumi, silloin tällöin kuorinta&naamio, riittävästi vettä ja puhdasta ruokaa = iho kiittää!

  Niin ja ihoni taitaa olla enimmän aikaa vuodesta sekaiho :-D

  Vastaa
 217. Iiris 9.5.2014

  Minun normaali/pintakuiva sekaihoni on rakastunut päivittäisiin ihonhoitorutiineihin sekä vedenjuontiin <3

  Vastaa
 218. pex 9.5.2014

  sekaihoni rakastaa hyvää oloa ja siksipäs pidän siitä päivittiäin hyvää huolta.

  Vastaa
 219. maisa 9.5.2014

  rakastaa aurinkoa ja vettä!

  Vastaa
 220. Saara L 9.5.2014

  Ihoni rakastaa aamuisia lenkkejä raikkaassa päässä. Myös veden jominen on tärkeää. Ihoni on melko herkkä ja ajoittain kuiva.

  Vastaa
 221. Kevät 9.5.2014

  Minun kuiva ihoni saa rakastumaan kosteuttavista ja heleyttävistä tuotteista. Tai ainakin mina saan rakastumaan itseni niihin tuotteisiin ja itselleni ja iholleni paremman olon.

  Vastaa
 222. Madde 9.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan sillä kun saunan jälkeen tekee ihon kuorinnan ja laittaa hyvin kosteuttavaa voidetta. Ihoni on herkkä ja siksi kosteuttava voide on ehdoton! :)

  Vastaa
 223. Nette 9.5.2014

  Täällä pintakuiva sekaiho, joten ehdottomasti kaikki kosteuttavat tuotteet saa rakastumaan! Nämö olisi varmasti aivan mulle tehty.

  Vastaa
 224. Marsukka 9.5.2014

  Minulla on herkkä atooppinen ja etenkin talvella tosi kuiva iho. Syön paljon hyviä rasvoja, niistä ihoni tykkää! Sen lisäksi pidän itsestäni huolta, nukun, liikun, juon ja syön terveellisesti.

  Vastaa
 225. vilmis 9.5.2014

  Minun ihoni saa rakastumaan ehdottomasti kunnon naamio ja kosteusvoide sen jälkeen. Ihoni on herkkä ja kuiva, mutta kuitenkin sekaiho.

  Vastaa
 226. Daniela 9.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan vesi, liikunta ja vitamiinipitoinen ruokavalio.(: (normaali iho)

  Vastaa
 227. Tilla 9.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan riittävä veden juonti, oikeanlainen ruokavalio, ihon hyvä hoito (kosteutus/puhdistaminen), unohtamatta hymyilyä :)

  Vastaa
 228. Hanna-Mari 9.5.2014

  Minun ihoni pitää unesta, veden juonnista, stressittömyydestä, tasaisesta hormonitoiminnasta, kasvonaamiosta ja hyvistä puhdistusaineista. Kiva arvonta! T. Hanna-Mari

  Vastaa
 229. Sini 9.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan ulkoilu yhdessa lasteni kanssa. Terveen hehkun kasvoille saa raikas ulkoilma ja iloiset leikit yhdessa omien murusten kanssa :) Terveellinen ravinto, vedenjuonti ja laadukkaat ihonhoitotuotteet eivat tietenkaan ole pahitteeksi ;) T. Kuivaihoinen mamma

  Vastaa
 230. Laura 9.5.2014

  Minun ihoni saa rakastumaan kaikki tuotteet, joissa on hyvä koostumus, ihana tuoksu ja tuotteen pitää olla tehokas. Ihoni on sekaiho.

  Vastaa
 231. tiuu 9.5.2014

  minun ihoni saa rakastumaaan liikunta, nukkuminen ja vesi. jo pitempään jatkunut väsymys alkaa näkyä kasvoilla ja tuotteet olisivat todella tarpeeseen!! olen myös todella huono ostamaan oikeanlaisia tuotteita.

  Vastaa
 232. Riika 9.5.2014

  Aurinko , uni , puhtaus , kesä , veden juonti ja terveellinen ruoka … Niitä ihoni rakastaa. Minulla on herkkä ja kuiva iho.

  Vastaa
 233. Satu 9.5.2014

  Ihoni on pintakuiva. Kosteuttavat voiteet ja seerumit ehdottomia, hehku on taattu ja minä rakastun! :)

  Vastaa
 234. Foxinthesnow 9.5.2014

  Nuorempana kamppailin aknen ja rasvoittuvan ihon kanssa, mutta nyt kahdenkympin loppupuolta käyvänä oon vasta äskettäin tajunnut et käytän edelleen rasvoittuvan ihon tuotteita vaikka ihotyyppini on normaali/sekaiho. Mun ihon saa rakastumaan kun puhdistaa huolellisesti, laittaa naamion ja rauhoittuu itsekseen, sitten hoitaa sitä seerumilla ja erittäin hyvin kosteuttavalla tuotteella! Ja perustalla tietenkin paljon unta, terveellistä ruokaa ja liikuntaa! En ole vielä löytänyt itselleni luottosarjaa, mutta biothermin nimeen vannoo moni ja olenkin innolla mukana arvonnassa kokeilemassa jos vaikka tärppäisi :)

  Vastaa
 235. Salla 9.5.2014

  Mun iho rakastaa sitä kun saunan jälkeen puhdistan sen kunnolla. Myös aurinko on iholleni hyvä tuttu:) Nyt mulla on ollut tauko sinkkitablettien syömisessä, ja heti huomaa että epäpuhtaudet on lisääntyneet tosi paljon.
  Luullakseni mun iho on sekaiho.

  Vastaa
 236. suvi. 9.5.2014

  Tämä tulisi niin tarpeen kun haluaisin ostaa kunnon tuotteet herkälle iholleni, mutta rahaa ei ole…
  Ihoni saa rakastamaan kun huoltaa sen kunnolla kosteuttavilla ja hellävaraisilla tuotteilla ♡ minulla on herkkä sekaiho, joten ainakaan vielä en ole löytänyt täydellisia tuotteitta…

  Vastaa
 237. Karoliina 9.5.2014

  Ihoni rakastaa aurinkoa – päivettynyt iho ei kaipaa kuin ripsarin ja iho saa hehkua ilman pakkeleita! Suojakertoimet unohtuvat kyllä lähes aina.. Ihoni on pintakuiva!

  Vastaa
 238. Neelia 9.5.2014

  Nyt on kilpailu minun mieleeni! Olisipa ihana voittaa tässä, sillä suorastaan rakastan Biothermin ihonhoitotuotteita! Olen käyttänyt niitä jo vuosia, ja minusta tuntuu, että Biotherm on ainoa merkki, joka toimii omalla ihollani tarpeeksi hyvin. Lisäksi olen menossa naimisiin kesällä, ja kuinka hienoa olisikaan, jos hääpäivänäni minulla olisi ihana, hehkuva iho!

  Ihonhoitorutiineihini kuuluu perusteellinen puhdistus aamuin illoin, Aquasource kosteusvoide, silmänympärysvoide aamulla ja illalla sekä iltaisin seerumi. Minun ihoni saa rakastumaan hyvin imeytyvä, laadukas ja kosteuttava ihovoide. Lisäksi kaunis purkki, tuoksu ja heleys ovat tietysti plussaa.

  Minulla on sekaiho, joka on hankala niin talvella kuin kesällä. Talvella iho saattaa kiristellä paljonkin ja kesähelteillä taas rasvoittua. Hoidan ihoani paljon ja välillä stressaan paljonkin sen takia.

  Vastaa
 239. Satu 9.5.2014

  Pintakuiva sekaihoni saa hehkumaan riittävä uni, terveellinen ruoka ja oikeanlaiset kosteustuotteet.

  Vastaa
 240. Lapuli 9.5.2014

  Minun ihoni rakastaa erityisesti kesää ja aurinkoa! Silloin hehkuu sekä pisamat että iho. Myös säännöllinen liikunta ja ruokavalio helpottavat ihon hoitoa. Ihotyyppini on normaali, tosin varsinkin talvella todella pintakuiva.

  Vastaa
 241. nitta 9.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan kuorinta ja kunnolla kosteuttava voide! Ihoni on todella kuiva.Myös pieni päivetys kasvoilla tekee hyvää.:)

  Vastaa
 242. Milla 9.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan kunnollinen kosteutus ja hyvä silmänympärysvoide!

  Ihoni on sekaiho. :)

  Vastaa
 243. AKH 9.5.2014

  Mun ihon saisi rakastumaan kunnon yöunet ;)

  Ihana palkinto, sopisi tälle kuivaihoiselle odottajalle oikein mainiosti!

  Vastaa
 244. Rosa Ston 9.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan kunnon hikiliikunta ulkona ja kuorinta saunan yhteydessä. Ihotyyppini on sekaiho ja kaipaisin juuri tuollaista kosmetiikka settiä omaan hyllyyni!

  Vastaa
 245. VilmaJasmiina 9.5.2014

  Oma ihoni on oikutteleva eikä oikein osaa päättää mihin ongelmakategoriaan kuuluisi. ;) Se on epäpuhtauksiin taipuvainen, välillä hieman herkkä, päivän mittaan kiiltelevä, mutta kuitenkin erittäin pintakuiva. Minun ihon saakin siis rakastumaan tuotteet, jotka kosteuttavat tehokkaasti janoista hipiää, mutta eivät tunnu liian paksuilta ja rasvaisilta. Viime vuoden aikana olen minäkin hurahtanut seerumeihin. Olen huomannut selkeän eron ihon kuulaudessa tämän askeleen lisätessäni ihonhoitorutiineihin!

  Vastaa
 246. Henna 9.5.2014

  Ihoni rakastaa raikasta ulkoilmaa, iloista meininkiä ja kunnon yöunia. Seerumit olen löytänyt vasta vastikään ja ne ovat mahtavia!

  Vastaa
 247. Maikkis 9.5.2014

  Aurinko tekee aina ihmeitä iholleni, kunhan suojakertoimet on kunnossa :) Vai lieneekö ihon hehkuun syynä auringon tuottama hyvä fiilis.. :)

  Vastaa
 248. Joonas Piispanen 9.5.2014

  Minut tyttöystäväni ihoon saa rakastumaan sen pehmeys. Osallistun kilpailuun tyttöystäväni puolesta sillä tiedän hänen tykkäävän näistä kosmetiikka jutuista. Toivottavasti siis arpaonni suosii niin saisin hänelle kivan yllätyksen. Sillä on ihan normaali iho.

  Vastaa
 249. Johanna 9.5.2014

  Vesi vanhin voitehista -sanonta pätee kyllä hyvin tähänkin ja ulkoilu, etenkin ilman meikkiä, on myös niin ihanaa hemmottelua iholle. Joulupukilta saatu aloe vera -seerumi on myös luksusta arkeen – vaikka kuinka illalla väsyttäisi pestä kasvoja, kun näkee seerumiputellin hyllyssä, tarttuu toimeen ihan toisella mielellä. :)

  Vastaa
 250. Kaisa 9.5.2014

  Minun ihoni tarvitsee aurinkoa ja vettä. Hyvää rasvaa ja puhdistusaineita.
  Minulla on tällä hetkellä erittäin huonossa kunnossa iho, rasvainen ja paljon epäpuhtauksia poskien ja leuan seudulla.

  Vastaa
 251. Niina 9.5.2014

  Ihoni rakastaa nauramista!
  Olen aina kärsinyt hieman epäpuhtaasta ihosta. Ihoni kärsii pintakuivuudesta mutta on silti rasvoittuva. Siis kovin kiva yhdistelmä. Olisikin hienoa viimein löytää tuotteet joihin palaisi aina uudelleen. Aina kun ostat uuden tuotteen kasvoille se ei toimikaan… ja taas aloitetaan alusta, että mikä olisi se sopivin vaihtoehto.

  Vastaa
 252. Susanna H 9.5.2014

  Minun kuivan ihoni saa rakastumaan liikunta, uni ja nyt kesän korvilla aurinko! Liikunnan jälkeen iho on kaiken hien ja punaisuuden alla kuitenkin hehkuva, hyvän unen jäljiltä ihokin näyttää kimmoisammalta ja aurinko saa ehdottomasti kalpeaan naamaani vähän eloa kun pisamat ja kevyt päivetys tulevat esiin :)

  Vastaa
 253. Mari 9.5.2014

  Aurinko ja ulkoilu saa ihoni rakastumaan.. :-) Ihoni on sekaiho.

  Vastaa
 254. Sandra 9.5.2014

  Vesi on parasta sekaiholleni. :)
  Mukana arvonnassa! <3

  Vastaa
 255. salla 9.5.2014

  Ihoni rakastaa urheilua raikkaassa ulkoilmassa sekä auringonvaloa! Oma ihotyyppini on sekaiho.

  Vastaa
 256. Jaana 9.5.2014

  Oma ihoni rakastaa kosketusta, omien rakkaiden mieheni ja tyttärieni silittelyjä ja pusuja. Ihotyyppini on pintakuiva sekaiho.

  Vastaa
 257. kaisa 9.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan ylellisen pehmeät, raikkaat, kosteuttavat & heleyttävät voiteet. <3 Ihoni on talvisin todella kuiva, onneksi näin kevään tullen kuivuus hiljalleen häviää ja voiteitakin voi hieman keventää. Tämä tuotepaketti tulisi enemmän kuin tarpeeseen tämän kotiäidin kaappiin. Huonosti nukutun yön jälkeen muutaman minuutin ihonhoito rituaali on todellista luksusta arjen keskellä. Yritän nauttia pienistä omista hetkistä mahdollisimman paljon – tämä on todellakin yksi niistä.

  Vastaa
 258. Pirdeliina 9.5.2014

  Minun ihoni rakastuu vedenjuonnilla. :)
  Ihoni on sekaiho.

  Vastaa
 259. Jules 9.5.2014

  Epäpuhtaan, mutta paikoitellen hilseilevää kasvojani ihon saa voimaan paremmin stressitön elämä, raitis ulkoilma ja aurinko sopivassa määrin. Itsellä on mukavampi olla, kun punoitusten sijaan huomio kiinnittyy lapsena niin kovin vihaamiini pisamiin! :) Tilannetta ei ainakaan huonontaisi, jos ensimmäisenä äitienpäivänä saisin lahjaksi kasvojen hemmotteleluhoidon…

  mieletön arvonta muutes.

  Vastaa
 260. Vivi@n 9.5.2014

  Auringonsäteet saavat pintakuivan ihoni rakastumaan ja tuovat tullessaan ihanaiset pisamat poskipäihin. Kesä, tule jo!

  Vastaa
 261. Iina 9.5.2014

  Liikunta ja veden juominen ! Minulla on sekaiho ja biothermin tuotteet ovat olleet käytössä jo vuosia. :)

  Vastaa
 262. Tiina 9.5.2014

  Vesi, ulkoilma, kunnon yöunet ja ravinto. Olipa yllätyksellinen listaus ;) Kuiva iho löytyy täältä.

  Vastaa
 263. saida 9.5.2014

  Ihoni kaipaa säännöllistä liikuntaa ulkoilmassa, ihoni on pintakuiva.

  Vastaa
 264. Terhi 9.5.2014

  Sen minäkin haluaisin tietää, nimittäin että millä ihon saisi raikkaaksi. Tämä on niin ikuisuuskysymys… Mutta allekirjoitan sen, että terveelliset elämäntavat näkyvät kyllä positiivisesti ihossa. Positiivinen asenne ja itsevarmuus saavat usein myös peilikuvan näyttämään hippusen kauniimmalta. Minulla on pintakuiva iho, mutta myös epäpuhtauksia.

  Vastaa
 265. Jenna Tuominen 9.5.2014

  Sekaihoni rakastaa aurinkoa ja merivettä yli kaiken!

  Vastaa
 266. Aida 9.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan kosteuttavat tuotteet, uni ja raikas ilma :) pahimmat päivät pelastaa rakkaan mieheni kehut ja pienen lapseni hyvin nukutut yöt! ;)
  Minulla on kuivaiho.

  Vastaa
 267. vilma 9.5.2014

  AURINKO ! se saa ihon rakastumaan. myös merivesi sekä e-vitamiini voide ja madaran puhdistusvaahto tekevät ihon rakastuneeksi. Olispa kiva voittaa biothermin tuotteita ja kokeilla olisko ne sekaihoni rakkaus. :)

  Vastaa
 268. Viivi 9.5.2014

  Mun ihon saa rakastumaan kunnolliset ihonhoitotuotteet jokaiseen arkipäivään! Auringon antamaa pientä päivitystä iho rakastaa myös.
  Ihotyyppini on normaali.

  Vastaa
 269. Memmu 9.5.2014

  Aurinko saa minun ihoni rakastamaan. Kevään ensimmäiset auringonsäteet tuovat iholle ihanat tyttömäiset pisamat ja terveen päivetyksen.

  Vastaa
 270. Tuulia 9.5.2014

  Ehdottomasti aurinko ja sopivat hoitotuotteet! Minulla on sekaiho.

  Vastaa
 271. Tinsku 9.5.2014

  Mun ihoni saa rakastumaan auringonpaiste ja ihanan kevyt heleyttävät kasvovoiteet. Ihotyyppini on melko normaali.

  Vastaa
 272. Kirsi 9.5.2014

  Minun ihoni rakastaa kosteutusta ja ulkoilua. Ja etenkin kosteaa ulkoilmaa, sillä Brittein saarilla asuessani ihoni ei koskaan kärsinyt kuivuudesta. :)

  Vastaa
 273. Katja 9.5.2014

  Ihoni rakastaa kesää ja aurinkoa, terveellistä ja puhdasta ruokaa, säännöllisiä ihonhoitorutiineja ja veden juontia! Ihotyyppini on sekaiho. Todella kiva arvonta! :)

  Vastaa
 274. tanja AALTONEN 9.5.2014

  LIIKUNTA JA VESI.SEKAIHO TÄÄLLÄ.

  Vastaa
 275. Siry 9.5.2014

  Parasta normaalille/sekaiholleni on lepo ja stressittömyys.

  Vastaa
 276. Elina 9.5.2014

  Olen taistellut rasvoittuvan sekaihoni kanssa koko ikäni. Nyt olen löytänyt säännöllisestä rasvauksesta ja tietysti huolellisesta puhdistuksesta avun. Olen hoitanut ihoania aikaisemmin liian voimakkailla tuotteilla jotka tajuamattani ärsyttivät vain ihoani. Toivottavasti ihoni parempi suunta säilyy!

  Vastaa
 277. Hepsis 9.5.2014

  Seerumit, vesi ja juoksulenkit saavat ihoni rakastumaan :)
  Ihotyyppi: sekaiho

  Vastaa
 278. Katja 9.5.2014

  Minun kuivahkon sekaihoni saa rakastumaan oikeasti kosteuttavat voiteet, aurinko ja ulkoilma :)

  Vastaa
 279. K.K 9.5.2014

  Säännöllinen liikunta, terveellinen ruokavalio ja vedenjuonti, ihon hyvä hoitaminen (puhdistus, kuorinta, naamio). Itselläni sekaiho ja Biothermin tuotteet käytössä tälläkin hetkellä.

  Vastaa
 280. minna 9.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan säännöllinen liikunta ja ulkoilu. Talvisin minulla on kuiva iho, muulloin varmaankin normaali.

  Vastaa
 281. Minna 9.5.2014

  Minun ihoni rakastaa täyteläisiä, raikkaita voiteita, juoksulenkin jälkeisiä kylmiä suihkuja, sekä kasvohierontaa :) Minulla on pintakuiva sekaiho.

  Vastaa
 282. Tuija 9.5.2014

  Vesi vanhin voitehista ;), liikunta/ulkoilu, ravinto, uni…
  Kaikki balanssissa, mutta harvoin..itselläni seka/rasvainen iho, toisaalta pintakuiva. Olen kärsinyt aknestakin (perinnöllinen?), Roacuttan.kuuri takana jne. Ihoni voi aina paremmin kesällä, kun saa aurinkoa? Ja syksyllä usein pahenee.

  Vastaa
 283. Zzzz 9.5.2014

  Mun pintakuiva sekaiho vihaa tasaisesti kaikkea. Sauna ja urheilu saa ihon vähän hehkumaan. Samoin rakkaus.

  Vastaa
 284. Ulla 9.5.2014

  Liikunta, riittävät yöunet, veden juonti ja Biothermin Pure.Fect Skin -kosteuttava geeli epäpuhtauksia vastaan ovat asioita joita ihoni rakastaa! Minulla on sekaiho.

  Vastaa
 285. Tytti 9.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan hyvä ihon puhdistus, kunnon yöunet sekä riittävä veden juominen. Ihotyyppini on pintakuiva sekaiho.

  Vastaa
 286. Miumiu 9.5.2014

  Ehdottomasti veden juominen, terveelliset elämäntavat ja säännölliset kasvojen puhdistusrutiinit! Ihotyyppini on normaali, mutta se ei tarkoita sitä ettei se vaadi paljon huolenpitoa :)

  Vastaa
 287. Elina 9.5.2014

  Terveellinen ruokavalio ja erityisesti runsas veden juominen ja hyvät rasvat (avokado, pähkinät jne.) parantavat mun ihon vointia selvästi. Vartaloni iho on taipuvainen kuivumiseen, mutta kasvoissa sekaiho. Eli voiton osuessa kohdalle valintani olisi normaali/sekaiho.

  Vastaa
 288. Nona 9.5.2014

  Minun ihoni saa rakastumaan aurinko, raikas metsäilma sekä kookosöljy. Päivinä, jolloin iho pääsee tekemisiin näiden kaikkien kanssa, tuntuu kuin se olisi aivan uusi! Mutta nyt olisi kiva kokeilla vuosien jälkeen taas Biothermin tuotteita, ne kun olivat ennen ne omat luottotuotteet :)

  Vastaa
 289. Suvitus 9.5.2014

  Pintakuiva sekaihoni rakastaa sateen raikastamaa fressiä ilmaa, hyviä yöunia ja aurinkoa kohtuudella :).

  Vastaa
 290. J 9.5.2014

  Vesi! Olen maailman huonoin ja laiskin rasvailija. Kesällä tanssittaviin häihini olisi ihanaa saada iho kauniiksi… jos vaikka arpaonni suosisi.

  Vastaa
 291. Kristiina 9.5.2014

  Ihoni on, jos ei nyt rakastunut, niin vähintäänkin ihastunut erilaisiin seerumeihin. Käytän niitä meikin alla sekä öisin. Viikonlopullekin löytyy oma seeruminsa, joka on ekstrahoitava! Ihotyyppini on kuiva/kesällä normaali.

  Vastaa
 292. Minna 9.5.2014

  Ihoni rakastaa laadukkaita ja kosteuttavia ihonhoitotuotteita :) Ihoni on sekaiho.

  Vastaa
 293. Helena 9.5.2014

  Ihoni saa ihastumaan laadukas ja toimiva tuote. Rakastumaan saa pieni hemmttelu hoidon yhteydessä, hienostunut tuoksu, hyvän olon tunne, oka tulee hoidosta. Aivan umpirakastuneeksi ihoni tulee tihkusateessa ulkoilusta. Ihoni on sekaiho, v’älillä pintakuiva välilä altis näpyille.

  Vastaa
 294. Katja 9.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan terveelliset elämäntavat ja vesi. Iho voi aina paremmin, kun vähän katsoo mitä pistää suuhunsa.

  Tämän lisäksi oikeanlaiset voiteet ovat tärkeitä, seerumeita unohtamatta.

  Vastaa
 295. Riina 9.5.2014

  Minun ihoni rakastaa vettä ja minä rakastun ihooni kun se saa vähän aurinkoa :)
  Oma ihoni on jotain normaalin ja sekaihon rajalta.

  Vastaa
 296. Riina 9.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan hyvän tuoksuinen kosteusvoide, joka imeytyy nopeasti. Nyt odotan aurinkoa joka toisi kauniita pisamia mukanaan :)

  Vastaa
 297. Mari 9.5.2014

  Ihoni ja koko kroppani rakastaa hikiliikuntaa ja kunnon yöunia!
  Ihotyyppini pintakuiva iho.

  Vastaa
 298. eh 9.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan tehokas kosteusvoide ja säännöllinen kuorinta. :) Ihotyyppini on kuiva ja herkkä.

  Vastaa
 299. Sanna L. 9.5.2014

  Olen huomannut että ihoni voi hyvin kun elämässä ei ole turhaa stressiä. Yritän myös nukkua kunnon yöunet, juoda paljon vettä sekä liikkua. Nämäkin auttavat kummasti :-) Myös oikeat ihonhoitoaineet pitävät ihoni kunnossa.
  Ihoni on perus suomalainen sekaiho.

  Vastaa
 300. Laura 9.5.2014

  Minun iho rakastaa kosteuttavia tuotteita. Eli, hyvin kostetuttavat seerumit, voiteet, ja kasvovesi kasvolle. Vartalolle taas hyvä kuorinta/kuivaharjaus ja hyväntuoksuinen voide. Minulla on siis helposti kuivaksi korpuksi menevä iho… Ja niin, se veden juonti ja terveellinen ravinto=)

  Vastaa
 301. Anni 9.5.2014

  Oi, just tuskailin rasvapurkin pohjan häämöttäessä että mitäköhän sitä keksis. Kaipailen kovasti jotain parempaa, mitä tällä hetkellä kotona on. No, näiden vinkkien perusteella tiedän mille hyllylle suunnistan hakemaan helpotusta tuohon tuskaan.
  Kysymykseen vastaukseni on että ihoni saa rakastumaan tuotteen raikkaus ja keveys.
  Oma ihotyyppini on normaali/sekaiho.

  Vastaa
 302. Sari 9.5.2014

  Pintakuiva sekaihoni rakastaa kosteutusta kaikissa muodoissaan, vettä ja hyviä rasvoja sisäisesti ja ulkoisesti.

  Vastaa
 303. Titta 9.5.2014

  Ihoni on kuiva ja sen saa rakastumaan vapaapäivät, koska silloin iho saa levätä eikä tarvitse laittaa meikkiä. Ihoni rakastaa myöskin kesää jolloin pieni päivetys tuo sille hehkua.

  Vastaa
 304. eeeja 9.5.2014

  Oman ihoni saa nähtävästi rakastumaan raskaus :D tai ainakin kaksi viimeistä kolmannesta siitä, alkuun oli paljon epäpuhtauksia mutta kun niistä on päsäty, on iho ollut mielettömän kuulas ja hyvässä kunnossa! Ihoni on muutenkin normaali/sekaiho.

  Vastaa
 305. Tanha 9.5.2014

  Oman sekaihoni saa rakastumaan aamulenkki + iso lasillinen vettä, sen jälkeinen kuivaharjaus, lämmin suihku, ja kerros kosteusvoidetta! Tämän miksin jälkeen ihoni hehkuu rakastuneena taatusti iltaan asti! ;)

  Vastaa
 306. Veera 9.5.2014

  Pintakuova sekaihoni ei ole vielä löytänyt rakkauden kohdettaan. Toivon, että se oikea tulee hyvin nopeasti vastaan :)

  Vastaa
 307. Eija 9.5.2014

  Vedenjuonti ja riittävät yöunet. Sekaiho.

  Vastaa
 308. Annie 9.5.2014

  Ihoni rakastaa vettä, kesää ja raikasta ulkoilmaa! Kuiva ihoni ei sisäilmasta pidä.

  Vastaa
 309. iiiida 9.5.2014

  ihoni rakastaa liikuntaa ja lepoa. Hyvin nukutun yön jälkeen, varsinkin jos on liikkunut paljon edellisenä päivänä, ihoni suorastaan hehkuu. Minulla on kuiva iho, jossa esiintyy jonkin verran epäpuhtauksia, siksi kiinnitänki erityistä huomiota puhdistukseen ja kosteutukseen.

  Vastaa
 310. Anniina 9.5.2014

  Olen laiska naamioiden käyttäjä, mutta niiden lisäksi ihoni rakastaa kaikenlaisia seerumeita. Ne vaan on niin ihania! Toki myös terveelliset elämäntavat boostaavat ihon hyvää kuntoa. Kosteutus on itselleni kasvojenhoitotuotteissa kaiken a ja o, sillä ihotyyppini on kuiva/normaali. Loistava kisa, koska Biotherm on ihan huippu tuotevalmistaja!
  anniina_j@hotmail.com

  Vastaa
 311. Emilia 9.5.2014

  Hikilenkki, jonka jälkeen kylmä suihku ja sauna. Noiden jälkeen on iho kuin uudestisyntynyt. Sekaiho.

  Vastaa
 312. pihka 9.5.2014

  Kyllä se on riittävä kosteutus. Omaan sekaihon, eli näppyjä ja epäpuhtauksia tulee, mutta ihoni janoaa kuitenkin myös kosteutta. Siksi käytänkin sekaihon tuotteiden rinnalla aina jotain paremmin kosteuttavaa seerumien, naamioiden tai vaikka yövoiteen muodossa.

  Vastaa
 313. Erja 9.5.2014

  Liikunta&aurinko pitävät ihoni heleänä:)
  Ihotyyppini,sekaiho.

  Vastaa
 314. Tuuli 9.5.2014

  Mun iho rakastaa kosteuttavia tuotteita, etenkin seerumeita ja naamioita, kesän aurinkoa sekä riittävää vedenjuontia ja pitkiä unia.

  Vastaa
 315. Heidi Hinkkanen 9.5.2014

  Terveellinen ruokavalio,liikunta ja riittävä uni. Normaali iho tyyppi.

  Vastaa
 316. Iida 9.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan ravinto, liikunta ja rakkaus. Mikään ei voita treenin jälkeistä hehkua kasvoilla. Voide kuivalle iholle tulisi tarpeen. :)

  Vastaa
 317. Mari 9.5.2014

  Terveelliset elämäntavat, säännöllinen ihonpudistus (2 x päivässä), välillä ilman meikkiä olo, pieni rusketus, sauna ja ihan vaikka pieni ihastuminen.. Kyllä näillä saa kauniin ihon :)
  Ja sekaiho mulla!

  Vastaa
 318. Marja 9.5.2014

  Raikas vesi (tästä pitää muistuttaa itseään) sekä hyvät öljyt vihreiden kasvisten kanssa. Riittävästi unta. Suklaan välttäminen…. harmi :) Aamuin illoin puhdistus sekä oikeat voiteet. Ihoni on kuiva, suklaasta saan herkästi näppylöitä.

  Vastaa
 319. Rii 9.5.2014

  Onpa kiva arvonta :) Minun ihoni mainitsemiesi asioiden lisäksi saa rakastumaan hellivä aurinko ja sen aiheuttamat pisamat, loma ja ulkoilu, hyvä seura ja ne elämän pienet ilot :) Eli siis ihoni iloitsee hyvin paljon stressittömyydestä!

  Ihotyyppini on sekaiho, jonka omaaville voin suositella muuten puhdistusaineeksi Biothermin Biosource Mousse – puhdistusvaahtoa mintunvihreässä purtilossa. Puhdistaa ja hoitaa mutta ei jätä kuivaksi :)

  Vastaa
 320. taruut 9.5.2014

  Riittövö uni ja ulkoilu. Ihoni on kuiva ja ärsyyntyy herkasti mutta epäpuhtauksiakin löytyy.

  Vastaa
 321. Mi 9.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan oikeanlainen, paljon kasviksia, mutta vähän vähemmän hiilareita ja maitotuotteita sisältävä ravinto. Tarpeellinen määrä liikuntaa ja ulkoilua. Se, että se saa kylliksi vettä. Ja että sitä muistaa hoitaa säännölisesti, pesten, kosteuttaen ja kuorien.
  Oikeanlaisesta ilmastostakaan ei ole haittaa, valitettavasti Suomen talvet eivät ole ystävä iholleni.

  Ihoni on herkistyvä.

  Vastaa
 322. Kaisa K. 9.5.2014

  Minun ihoni rakastaa kosteutta.. Vesi ja kosteus saa ihoni voimaan hyvin. Kostean ilmaston maat, kuten englanti ja Kiina, niissä ihoni on voinut kaikista parhaiten. Kotimaassa käytän kotikonstein kosteuttavia tuotteita. Jos haluan oikein helliä ihoani niin vietän vesisade päivät ulkona ;)
  Ja ihoni tosiaan on kuiva ja herkkä.
  -Kaisa-

  Vastaa
 323. Irma 9.5.2014

  Liikunta ja hyvä kosteusvoide!! Minulla on sekaiho.

  Vastaa
 324. Salde 9.5.2014

  Minun sekaiho rakastaa aurinkoa ja sitä, että juon riittävästi vettä sekä hoidan ihoani sille sopivilla tuotteilla, eli riittävästi kosteutta pintakuivuuden takia :)

  Vastaa
 325. Krissuisa 9.5.2014

  SekaIhoni rakastaa hyviä kasvotuotteita, seerumia aina puhdistuksien jälkeen.Raikasta vettä juotuna, toki myös aurinkoa, ulkoilua ja saunaa. Oikeaa ruokavaliota. :)

  Vastaa
 326. SatuKoo 9.5.2014

  Ihoni pysyy kauneimmillaan runsaalla vedenjuonnilla, monipuolisella ja hyvällä ravinnolla sekä pienellä määrällä aurinkoa. Ihotyyppini on normaali, pintakuivuuteen taipuvainen.

  Vastaa
 327. Jaana 9.5.2014

  Minun ihoni rakastaa aurinkoa, raikasta ulkoilmaa ja hyviä hoitotuotteita. Ihotyyppini on normaali.

  Vastaa
 328. Jeka 9.5.2014

  Oman ihoni saa rakastumaan runsas veden juonti sekä hyvät ihonhoitotuotteet. Ihotyyppini on kuiva, joten kosteuttavaa rasvaa kuluu paljon. Pesen myös monesti viileällä vedelle kasvot, kun sillä tavoin saan sen omasta mielestäni hehkumaan ja näyttää myös tosi freesiltä sen jälkeen. Tämä tuotesarja on minulle täysin tuntematon, ja olisi tosi kiva päästä kokeilemaan tätä sarjaa. :)

  Vastaa
 329. Elli 9.5.2014

  Minun ihoni rakastaa ulkoilua! Sen lisäksi on tietysti nukuttava kunnolla ja juotava vettä. Ihoani ei saa pestä tai hoitaa liikaa, vaan se on parhaimmillaan vähän ”laiminlyötynä”, vaikka meikit pitää tietysti iltaisin aina pestä pois. Ihotyyppini taitaa olla aika normaali, ehkä hiukan kuivanpuoleinen, mutta pinnalta vähän rasvainen.

  Vastaa
 330. Kaisa 9.5.2014

  Liikunta, uni ja vesi sekä hyvät voiteet avuksi iholle. Sekaiho.

  Vastaa
 331. Jenni 9.5.2014

  Ihoni rakastaa säännöllistä puhdistamista ja rasvaisuutta neutralisoivia tuotteita :) Ihoni on siis rasvainen/sekaiho.

  Vastaa
 332. Liisa 9.5.2014

  Ihoni rakastaa aurinkoa ja liikuntaa. Lisäksi yritän juoda vettä mahdollisimman paljon, sillä se tekee myös hyvää pintakuivalle iholleni.

  Vastaa
 333. KatariinaK 9.5.2014

  Kuivan ihoni saa rakastumaan kosteuttavat ja hoitavat kasvovoiteet. Liian voimakas puhdistus ei tee kasvoilleni hyvää, vaan hellävarainen kohtelu hyvillä tuotteilla saa ihoni voimaan hyvin :)

  Vastaa
 334. Noora 9.5.2014

  Ihoni tarvitsee vettä, ulkoilua sekä ravintorikasta ruokaa :) ihoni on pintakuiva. Ihana arvonta <3

  Vastaa
 335. Emilia 9.5.2014

  Miesystäväni herättää ihoni hehkuun.. ;-) Talven jäljiltä kuivahko normaali iho.

  Vastaa
 336. ennaH 9.5.2014

  Minun kuiva ihoni rakastaa hyviä yöunia ja juoksulenkkiä sateen raikastamassa metsässä.

  Vastaa
 337. Nepa 9.5.2014

  Vesi ehdottomasti! Toki myös hyvät unet, mutta se jää nyt vain haaveeksi 1v pojan äitinä :) sekaiho.

  Vastaa
 338. Ruut 9.5.2014

  No ne terveet elämäntavat päällimmäisenä ! Iho on pintakuiva sekaiho.

  Vastaa
 339. Elisa Jurvakainen 9.5.2014

  Minun normaalin ihoni saa rakastumaan vesi, ulkoima ja pitkät yönet!

  Vastaa
 340. katimama 9.5.2014

  Terveelliset elämäntavat, ulkoilu ja pienten poikieni pusut poskille. Kuiva sekaiho.

  Vastaa
 341. Sallamarie 9.5.2014

  Minun ihoni saa rakastumaan kevät :) kun aurinko alkaa paistaan ja lämmittään ihoa. Myös vesi ja terveelliset elämäntavat ja liikunta vaikuttavat ihoni rakkauteen :) minun ihotyyppini on normaali, ehkä hieman kuivahko.

  Vastaa
 342. Emilia 9.5.2014

  Minun ihoni rakastuu vedestä, liikunnasta ja terveellisestä ruuasta!

  Vastaa
 343. Mirja 9.5.2014

  Kosteus, hyvä ruokavalio, uni ja aurinko :) ihoni on kuiva/normaali

  Vastaa
 344. Eveliina 9.5.2014

  Rakastan aurinkoa sekä ihoni rakastaa lämpöä ja kesää.
  Kärsin kuivasta ihosta. Talvisin ihoni ihan hilseilee, mutta kesällä se ruskettuu kauniisti eikä onneksi enää hilseile. Itselläni on viellä hakusessa ihonhoito tuotteet, näitä olisi ihana päästä kokeilemaan! :)

  Vastaa
 345. Haamu 9.5.2014

  Mun iho rakastuu saadessaan sopivan annoksen aurinkoa, kosteutta ja suolaa! Atooppisen ihon omaavana on todella vaikea löytää tarpeeksi kosteuttavia ja samalla hoitavia tuotteita rutikuivalle iholle. Sisältäpäin hoitaminen eli vesi ja oikea ruokavalio auttavat, mutta tärkein osa projektia on tietysti ihonhoitotuotteet. Tähän sarjaan en ole vielä päässyt tutustumaan, toivottavasti pääsen testaamaan! :)

  Vastaa
 346. HeidiK 9.5.2014

  Terveellinen ruoka, riittävästi unta, sauna ja kuorinta pari kertaa viikossa pitävät kunnossa. Joskun sekaihoiselle + herkälle iholle nämäkään eivät aina riitä, vaan pitäisi muistaa huomioida myös vuodenaikoihin liittyvät vaikutukset.

  Vastaa
 347. Janina 9.5.2014

  Ihoni saa parhaiten rakastumaan auringon lämpö ja rusketus, sekä runsas veden juominen. Olen ihotyyppiä sekaiho.

  Vastaa
 348. |Riia| 9.5.2014

  Minulla on pintakuiva sekaiho ja mikä sen saisi rakastumaan? Hmm, hyvä kysymys :) Veden juonnin lisääminen ja riittävä lepo olisivat varmasti hyvä askel oikeaan suuntaan. :)

  Vastaa
 349. Myy 9.5.2014

  Aurinko!

  Ihoni on kuiva ja kosteusköyhä.

  Vastaa
 350. PäiviA 9.5.2014

  Uni, vesi ja aurinko. Niistä ihon nauttii. Herkän ihon hyvinvoinnin salaisuus on myös lempeät laatutuotteet.

  Vastaa
 351. Manta 9.5.2014

  Ehdottomasti riittävä uni!! Hyvänä kakkosena aurinko :) Luulin pitkään omaavani sekaihon, mutta onneksi tajusin sen olvena herkkä/kuiva!

  Vastaa
 352. DDaizy 9.5.2014

  Sauna ja sen jälkeinen kuorinta ja naamio ovat arjen luksushetkiä. Niin mieli kuin ihokin tykkää :) Ihoni on normaali.

  Vastaa
 353. -johku- 9.5.2014

  Mä ja mun iho rakastaa saunomista sekä suihkussa käyntiä ensin kuumalla vedellä, sitten kylmällä ja vielä kuumalla!

  Vastaa
 354. iitu 9.5.2014

  Säännöllinen kuorinta ja juoksulenkit saa parhaiten hehkun mun sekaiholle, normaali puhdistuksen ja kosteutuksen lisäksi tietenkin :)

  Vastaa
 355. Eveline 9.5.2014

  Mukana arvonnassa ehdottomasti! Oma normaali/sekaihoni tykkää putsauksesta aamuin illoin, riittävästä kosteutuksesta, terveelllisistä elämäntavoista, auringosta ja vedestä. Ai, että ois mukava saada noita tuotteita käyttöön, vaikuttaisi lupaavilta!

  Vastaa
 356. HeiniE 9.5.2014

  Sekaihoni saa hehkumaan aurinko, puhdas ravinto, liikunta ja kosteutus niin sisältä kuin ulkoa. :)

  Vastaa
 357. Krista 9.5.2014

  Ihoni rakastaa terveellistä ruokaa, liikuntaa, runsasta vedenjuontia sekä aurikoa! Ihotyyppini on talvisin kuiva ja kesällä sekaiho. Mahtava arvonta!

  Vastaa
 358. Saana 9.5.2014

  Ihoni rakastaa meikitöntä minää ja ulkoilmaa! Ihoni on kuiva ja jos se ei saa tarpeeksi kosteutta ja raitista ilmaa, alkaa se (ei niin kauniisti) kukkimaan.

  Vastaa
 359. Lumikki 9.5.2014

  Näin keväisin ihoni on rakastunut lisääntyvästä auringosta ja savipohjaisesta puhdistusvoiteesta ja keveystä kosteusvoiteesta. Ihoni on helposti rasvoittuva sekaiho.

  Vastaa
 360. jutta 9.5.2014

  ihoni on hyvin herkkä mutta se rakastaa aurinkoa, kun muistaa pitää hyvää huolta ihosta, kosteuttaa sen joka päivä hyvin ja kuoria tietyn väliajoin.tietysti veden juonti, terveellinen ruokavaljo ja liikunta ovat myös osa kauneudenhoito rutiinejani. mutta lisää ihani kauneustuotteita tarvisi, vieläkään en ole löytänyt sitä täydellistä hoitosarjaa/ tuotetta iholleni. biothermiä jostain syystä ei ole itse tullut kokeiltua, seuraavaksi pitääkin otaa kokeiluun!

  Vastaa
 361. FrauL 9.5.2014

  Minun ihoni kirkastuu aina kun jaksan syödä terveellisesti ja kuorin ihon kerran viikossa. Myös aurinko parantaa sekaihoni kuntoa aina. Pika-apu harmaaseen ja turvonneeseen naamaan aamulla on jääkylmällä vedellä peseminen!

  Vastaa
 362. Leena 9.5.2014

  Ihoni rakastaa kaikkia niitä säännöllisiä pesu-, puunaus- ja voiteluhetkiä. Pesun jälkeen ihoni oikein huutaa kosteuttavaa voidetta.
  Ihoni on pintakuiva mutta olen onnekseni perinyt melko tasaisen ihon. Ja aina kun maltan syödä puhtaasti, näkyy se hei positiivisesti ihossani. :)

  Vastaa
 363. Reija 9.5.2014

  Minun ihoni kiittää hyvistä yö-unista, runsaasta veden juonnista, terveellisestä ruuasta ja pienistä auringon säteistä. Ihoni alkaa heti temppuileemaan rasvaisista ruuista ja erityisen vihaiseksi se tulee jos satun laiskalle tuulelle ja nukun meikit naamassa..äääks!

  Vastaa
 364. Heidi ä 9.5.2014

  Minun ihoni saa rakastumaan rasvaus! Rasvaan kasvoni parilla voiteella noin kolmesti päivässä, koska minulla ilmestyy usein ihottumaa kaulan ja vähäsen myös kasvojen alueelle. Asiakaspalvelutyössäni on ikävää kun asiakkaat välillä huomauttelevat kaulani ja kasvojeni ihottumasta, mikä on ikävää koska hoidan ihoani enkä voi sille mitään. Kuukaudessa minulla on muutama hyvä päivä jolloin ihottumaa ei ole, olenkin nauranut että minulle ei tule ryppyjä koska kosteuran ihoani niin paljon:)

  Vastaa
 365. sannakaroliina 10.5.2014

  Minun ihoni saa rakastumaan hyvä kuorinta-aine ja kosteuttava geelimäinen voide. Myös veden juontia pitäisi lisätä! Ihoni on melko ongelmallinen, epäpuhtauksia tulee todella helposti, mutta ihoni myös kuivuu helposti.

  Vastaa
 366. Santsi 10.5.2014

  Ihoni rakastaa auringon säteitä ja kosteutta. Mun herkkä ja pintakuiva sekaiho kaipaa paljon hellyyttä ja huolenpitoa niin ulko kuin sisältäpäinkin.

  Vastaa
 367. Noora 10.5.2014

  Ihoni rakastaa aurinkoa ja kunnon treeniä! Olen tosi laiska ihonhoitaja ja tarvitsisinkin kunnon opastusta oikeanlaiseen ihonhoitoon + ehdottomasti omalle ihotyypilleni sopivat tuotteet. :) Ihoni on pintakuiva ja herkkä.

  Vastaa
 368. Anne Ahvenjärvi 10.5.2014

  Ihoni rakstuu raikkaisiin seerumeihin, ohuisiin fluidimaisiin voiteisiin ja samettisiin silmänympärysvoiteisiin. Ihoni on aikuinen rasvoittuva seka-iho. :)

  Vastaa
 369. TulinaK 10.5.2014

  Minun ihoni rakastaa raitista ilmaa, meikittömyyttä, kasvonaamioita ja riittäviä yöunia. Ja ihoni on herkkä/sekaiho.

  Vastaa
 370. ps 10.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan terveelliset elämäntavat, ulkoilma ja meikittömät päivät. Ihotyyppini on rasvoittuva sekaiho.

  Vastaa
 371. Jenni 10.5.2014

  Ihoni rakastuu kosteuttaviin, mutta pintakiillon hillitseviin tuotteisiin!

  Vastaa
 372. Amelie 10.5.2014

  Ihoni nauttii säännöllisestä ihon hoidosta. Se rakastaa rasvaamista oikealaisella tuotteella. Seerumin käyttökin kuuluu jo tähän ikään. Veden juominen ja ihon puhdistus ovat tärkeitä. Oma ihoni on normaali/sekaiho.

  Vastaa
 373. Noora 10.5.2014

  Aurinko, vesi, uni ja hyvät ihonhoitotuotteet saavat oman ihoni voimaan hyvin.

  Vastaa
 374. Sanni 10.5.2014

  Minun ihoni saa rakastumaan riittävä veden juonti ja ulkoilu sekä aurinko. Auringon vaikutuksen huomaa aina keväällä/kesällä ja ulkomaan matkojen aikana. Ihoni on normaali, mutta herkkä.

  Vastaa
 375. Katri 10.5.2014

  Ihoni tällä hetkellä todella ongelmallinen hormonaalisten muutosten vuoksi, mutta se rakastaa ainakin raikasta ulkoilmaa ja aurinkoa, kunnon saunomista sekä kasvonaamiota. Myös kovasta treenistä ihoni nauttii.

  Vastaa
 376. Sanna 10.5.2014

  Nyt toista lasta odottaessani olen saanut taas ”nauttia” ihon epäpuhtaudesta, niin kasvoilla, kuin dekolteella. Unenpuute, huono ruokarytmi ja yksi pieni täystuho pitävät kyllä huolen oman kehon laiminlyönnistä. Ihoni(ja minä) rakastaakin suuresti illan yksinäisistä saunahetkistä, milloin pääsee rentoutumaan lämpimiin löylyihin. Rasvoittuva sekaihoni kaipaisi siis kipeästi apua ja hyvää tuotesarjaa, mikä saisi ihoni taas hehkumaan(myös raskauden jälkeen).
  Mukavaa kesänodotusta ja kiitos kivasta blogista!

  Vastaa
 377. Jutta.T 10.5.2014

  Noudattaessani päivittäisiä ihonhoidon rutiineja oman ihotyypin mukaan valituilla tuotteilla, saan ihoni rakastumaan ja kiittämään. Pintakuiva ihoni janoaa kosteutta, ja siksi hellin sitä kosteuttavilla ihonhoidon tuotteilla. Säännöllinen kuorinta ja naamio ovat vaikuttavia tekijöitä ihoni hyvinvoinnille :)

  Vastaa
 378. Hilu 10.5.2014

  Ihoni tykkää raikkaista ja kevyistä, mutta kuitenkin kosteuttavitsa tuotteista. Juuri sellaisista kuin Biothermin tuotteet ovat. Minulla on sekaiho.

  Vastaa
 379. ValkoinenLilja 10.5.2014

  Ihoni saa hullaantumaan raitis ilma, hyvin nukutut yöunet sekä laadukkaat kasvorasvat. Ihotyyppini on normaali.

  Vastaa
 380. hanna 10.5.2014

  Minun ihoni saa rakastumaan kostea ja raikas sää! Ihoni on herkkä ja epäpuhdas, ja ihoni vaatii enemmän kosteutta.

  Vastaa
 381. Jatta 10.5.2014

  Ihoni rakastaa veden juontia ja terveellistä ravintoa! Ihoni on sekaiho. :)

  Vastaa
 382. mari 10.5.2014

  Minun ihoni saa rakastumaan ensinnäkin riittävä veden juonti ja ihanat kosteusvoiteet. Myös kuorinnat ovat aivan ihania välillä :)

  Vastaa
 383. ärrä 10.5.2014

  Kyllä tyytyväisyys elämäntilanteeseen saa aina ihon rakastumaan ja hehkumaan onnesta. Naisena ihoni saa rakastumaan myös ihanat tuoksut ja pehmeät ja miellyttävät koostumukset tuotteissa <3 Unohtamatta hikiliikuntaq, vedenjuontia ja terveellisiä elämäntapoja. Oma ihoni sekaiho.

  Vastaa
 384. Maeri 10.5.2014

  Minun ihoni saa rakastumaan raikas lähdevesi, oikeanlainen ruokavalio, mitään muuta hehkuvaan ihoon ei tarvita. Mitä vähemmän pakkelia iholla sitä paremmin saa iho hengittää ja hehkua! :) Oma ihotyyppini on sekaiho!

  Vastaa
 385. Merja 10.5.2014

  Minun ihoni rakastaa tunnin liikuntaa raikkaassa ulkoilmassa ja hyvälaatuista puhdistusainetta ja seerumia. Biothermin silmänmpärysvoide on käytössäni ja toimii.

  Vastaa
 386. noushka 10.5.2014

  Suurin vaikutus on yöunen määrällä. Myös kosteutus aamuin illoin on tärkeää. Ihoni on normaali tyypiltään.

  Vastaa
 387. Heli 10.5.2014

  Oman ihoni saa rakastumaan auringonvalo ja yleensäkin ulkoilma – iho saa luonnollisesti kauniin hehkun ja punan poskille! Oma ihotyyppini on normaali/sekaiho :)

  Vastaa
 388. satsumas 10.5.2014

  Oma ihoni voi parhaiten pienellä annoksella auringonpaistetta ja raikkaassa ulkoilmassa lenkkeillen. Säännöllinen pesu ja kosteutus ovat myös hyvästä. Ihotyyppini on pintakuiva sekaiho.

  Vastaa
 389. Jenna 10.5.2014

  Minun ihoni rakastaa terveellisiä elämäntapoja, meikittömyyttä, hyväntuulisuutta ja pitkiä yöunia. Kahden lapsen äitinä ja toista pitkään imettäneenä ei ollut mukavaa katsella peilistä sekä finnejä, jotka kuuluisivat mielestäni nuoremmille sekä valvottuja. Öiden aiheuttamia ryppyjä. Hyvillä ihonhoitotuotteita saa kuitenkin ihmeitä aikaan, ja sekaihoni on taas ihan tyytyväinen :) Biotherm on ehdottomasti suosikkimerkkini ihonhoitotuotteista, laatu ei petä koskaan.

  Vastaa
 390. susanna 10.5.2014

  raikas ilma :)

  Vastaa
 391. Katja 10.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan kunnon yöunet, lenkkeily happirikkaassa ulkoilmassa ja oikeanlaiset hoitotuotteet. Eikä tietysti kevyt päivetys ole koskaan pahitteeksi. :)

  Vastaa
  • Katja 10.5.2014

   Ja voi, ihotyypin maininta jäi ekasta kommentista. Mutta siis sekaiho.

   Vastaa
 392. Mira 10.5.2014

  Aamutuimaan kunnon juoksu/hiki lenkki niin kasvot ovat koko päivän ihanan heleät:)Tietenkin ruokavalio on iso tärkeä juttu. .makunystyrät rakastaa suklaata mutta iho ei ole samaa mieltä;)Ihotyyppini on normaali/sekaiho vaikkakin on talvella atooppista ihottumaa:)

  Vastaa
 393. Petra 10.5.2014

  Minun ihoni saa rakastumaan kunnollinen kosteutus sekä hyvä ruokavalio :) Ihoni on kuiva ja herkkä.

  Vastaa
 394. Vikkae 10.5.2014

  Riittävä nesteytys, uni ja liikunta saavat ihoni rakastumaan! <3 Ihoni on pintakuiva..

  Vastaa
 395. Tiiti 10.5.2014

  Herkkää sekaihoani hellii erityisesti hikiliikunta ja raikas ulkoilma sekä hyvät yöunet!

  Vastaa
 396. Maija 10.5.2014

  Kuivan ihoni saa rakastumaan lenkkeily meikittömillä kasvoilla kosteassa sadesäässä. Voi niitä punaisia poskia, kun lenkki on tehty :-)

  Vastaa
 397. Aino 10.5.2014

  Oma ongelmani on kuiva iho. Pintakuiva ihoni vaatii paljon kosteutusta, naamioita ja ihon kuorimista. Talvisin ulkoilu pahentaa ihon vointia. Välillä talvisin ihon pinnalta lähtee ihan suikaleina kuivaa ”pintaihoa”. Joten ihoni rakastaa kesää- Aivan kuten minäkin. :)

  Vastaa
 398. Tiina 10.5.2014

  Oman ihoni saa rakastumaan, päivittäinen puhdistus, vedenjuonti ja raitis ulkoilma, ihoni on sekaiho.

  Vastaa
 399. Helena 10.5.2014

  Ihoni pitää ulkoilusta ja liikunnasta, runsaasta vedenjuonnista ja hyvistä yöunista. Taitaa olla aika sama resepti, mitä muillakin :) Ihotyyppini on sekaiho.

  Vastaa
 400. helsssunen 10.5.2014

  Ihoni rakastaa kosteutta, liikuntaa ja valoa. Ihotyyppini on sekaiho.

  Vastaa
 401. Suvik 10.5.2014

  Minulla on herkkä sekaiho, joka kiiltelee helposti päivän mittaan mutta myös punoittaa helposti ja kaipaa kosteutta. Parasta omalle iholleni on vesivesivesi sekä ulkoilma. Peukut pystyyn että nyt onnistaisi!:D

  Vastaa
 402. Nina 10.5.2014

  Aurinko, kuntoilu, puhdistus, rasvaus ja runsas vedenjuonti ovat avaimet hyvään ihoon! Minulla on herkkä sekaiho.

  Vastaa
 403. Pilvilinna 10.5.2014

  Ihoni saa hehkumaan aurinko, terveellinen ruoka ja säännöllinen liikunta. Ihotyyppini pintakuiva sekaiho

  Vastaa
 404. Daniela 10.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan liikunta (hurahdin taas lenkkeilyyn ja rullaluisteluun !), runsas veden juonti,terveellinen ruokavalio, hyvin kosteuttava kosteusvoide ja tietenkään sopivassa määrin aurinkoa unohtamatta ! :)

  Vastaa
  • Daniela 10.5.2014

   Unohdin vielä mainita että ihotyypini on pintakuiva :D

   Vastaa
 405. Hilppa 10.5.2014

  Sauna, aurinko, kosteutus..valvominen ja suolainen ruoka näkyy kasvoilla heti. Olin nuorena hyväihoinen vaan nyt aikuisena iho on alkanut olla vaikeammin hoidettava eli tää olis just mulle loistava juttu :)

  Vastaa
 406. AnnaVee 10.5.2014

  Tällä hetkellä ihoni rakastaa sitä, kun en meikkaa hurjasti raskaana ollessani :) Vettä tulee myös juotua enemmän ja syötyä terveellisesti. Tällainen Biotherm-paketti olisi ihana ja etenkin synnytyksen jälkeen silmänympärykset tarvitsevat varmasti hoitoa! ;)

  Ihoni on sekaiho.

  Vastaa
 407. Elina 10.5.2014

  Liikunta, ihon puhdistus perusvoiteella, aloe vera sisäisesti nautittuna sekä a-vitamiinivoide. Näillä konsteilla entinen ongelmaiho on nykyään ilo hoitaa ja katsella :)

  Vastaa
 408. Sini 10.5.2014

  Rasvoittuva sekaihoni rakastaa selkeästi aktiivista liikuntaa ja runsasta veden juontia yhdistettynä yleensäkin terveellisiin elämäntapohin. Tämän huomaan siitä, että vuosi sitten näin tein, mutta tänä keväänä kaikki on toisin ja se näkyy suoraan kasvoistani.. :(
  Kirkastavat ja viilentävät voiteet ovat myös parhautta!

  Vastaa
 409. Kaisam 10.5.2014

  Kuiva ihoni rakastaa runsasta vedenjuontia ja syväkosteuttavia voiteita.

  Vastaa
 410. Hanna 10.5.2014

  Ihoni rakastaa Biothermin Biosource puhdistusvaahtoa! <3 ihotyyppi:normaali

  Vastaa
 411. USA 10.5.2014

  Minulla on sekaiho, ja se rakastaa kun se saa tarpeeksi unta ja aurinkoa! Kesällä on ihana kun aurinko paistaa… <3 Myös ihon puhdistaminen on tärkeää iholleni.

  Vastaa
 412. Noora 10.5.2014

  Pintakuiva ihoni tykkää ulkoilusta ja liikunnasta, kunhan ennen hikiliikuntaa meikit on jynssätty pois :)

  Vastaa
 413. Karmen 10.5.2014

  Kuivan ja herkän ihoni saa hehkumaan kosteusvoide!

  Vastaa
 414. SuviV 10.5.2014

  Kosteutta voide puhtaalle iholle ja raikas ilma sekä meikittömyys silloin tällöin. Pintakuiva iho :)

  Vastaa
 415. Ansku 10.5.2014

  Ihoni tykkää auringosta ja vedenjuonnista, myös kosteuttava voide auttaa ihoni pysymään kunnossa. Ihotyyppini on sekaiho.

  Vastaa
 416. katerina 10.5.2014

  Ihoni tykkää paljosta vedestä ja päivittäisestä reippailusta ulkona.
  Ihotyyppini on sekaiho.

  Vastaa
 417. Kuulaus 10.5.2014

  Ihoni rakastaa hyvin nukuttuja öitä, erästä arganöljyä sisältävää ihonhoitotuotesarjaa sekä helokkia sisäisesti nautittuina (ravintolisäkapselit). Tosin sekaihoni on tottunut nykyisiin voiteisiin ja nyt olen etsimässä uusia tuttavuuksia.

  Vastaa
 418. Milla 10.5.2014

  Minun ihoni saa rakastumaan meikittömät päivät, aurinko, hikoilu (saunominen, liikunta), aurinko, monipuolinen ravinto ja runsas vedenjuonti :)
  Ihotyyppini on sekaiho.

  Vastaa
 419. Karin 10.5.2014

  Lenkkeily tihkusateessa on ihan parasta iholle mutta myös mielelle :) niin ja zinkki!
  Multa taitaa löytyä sekaiho..

  Vastaa
 420. mia 11.5.2014

  Ihoni rakastaa lämmintä pehmeää ilta-aurinkoa, stressittömyyttä, järviveden pehmeyttä. Ihoni on pinta kuiva.

  Vastaa
 421. Rouva K 11.5.2014

  Kesä. Puolet vuodesta ihoni on aina upeassa kunnossa, kun aurinko saa helliä hipiää. Kunnon aurinkosuojaan panostan päivittäin, jotta saan nauttia auringon hoitavasta vaikutuksesta.

  Ihoni on herkkä ja kuiva.

  Vastaa
 422. Jude 11.5.2014

  Oikeanlaiset kosteuttavat tuotteet, sekä vedenjuonti. Lapsensaannin jälkeen olin ihan hermoromahduksen partaalla ihoni kanssa ja vasta nyt vuoden jälkeen synnytyksen jälkeen olen saanut ihoni tasoittumaan hyvillä tuotteilla ja pitämällä huolen riittävästä unesta ja ruokavaliosta :)
  ihotyyppini on sekaiho.

  Vastaa
 423. Hanna C. 11.5.2014

  Ihoni rakastaa oikeanlaisia ihonhoitotuotteita, liikuntaa ulkoilmassa, lämpöä ja riittävää unta. Ihoni on pintakuiva sekaiho.

  Vastaa
 424. Piia 11.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan raikas aurinkoinen kesäilta ja hikipäässä juostun lenkin jälkeinen suihku. Viimeistelyn tekee oikeanlaiset kosteuttavat tuotteet, joiden jälkeen iho jää ihanan heleäksi.

  Vastaa
 425. sussu 11.5.2014

  Aamuinen huuhtelu ensin lämpimällä ja sitten kylmällä vedellä, sitten levitän päivävoiteen. Lisäksi hikiliikunta on tärkeää ja veden juonti. Hätäisenä ihmisenä kuorin ihon suihkun yhteydessä noin kerran viikossa. Kosteuttavan naamion laitan tarpeen vaatiessa vaikuttamaan yöksi. Haluaisin oppia paremmin käyttämään myös silmänympärys- ja yövoidetta ja olisi kiva kuulla mitkä sinä Maj olet kokenut hyväksi?
  Minun ihoni on sekaiho.

  Vastaa
 426. Anne 11.5.2014

  Herkkä ihoni rakastaa päiväunia.

  Vastaa
 427. Marjo 11.5.2014

  Hyvät yöunet, liikunta, veden juominen ja laadukkaiden ihonhoitotuotteiden käyttäminen

  Vastaa
 428. Sala 11.5.2014

  Minun ihoni rakastaa aurinkoa, liikuntaa, vettä ja hyvää ravintoa. Sisäinen onnellisuus näkyy myös ulospäin! Ihoni on normaali/ sekaiho. Ihana arvonta!

  Vastaa
 429. Vi 11.5.2014

  Hiihto, vesi ja hyvät yöunet

  Vastaa
 430. miss 11.5.2014

  Ihana arvonta! Luonnollisuus, raikkaus ja liikunta, niillä pääsee pitkälle! Minulla on sekaiho.

  Vastaa
 431. Sannna 11.5.2014

  Minun ihoni saa rakastumaan hyvä uni,ulkoilu sekä hyvä puhdistus. Minulla on hieman rasvoittuva iho.

  Vastaa
 432. Anhy 11.5.2014

  Mun nopeasti rasvoittuva ja välillä kuiva iho tykkää raikkaasta ulkoilmasta ja aamuin illoin tehtävästä pesusta raikkaalla vedellä.

  Vastaa
 433. Riikka 11.5.2014

  Oih! Ihana arvonta. Kolmekymppiä meni rikki ja se aiheuttaa väistämättä seerumirakkautta. Lasten jälkeen on tullut tärkeäksi riittävä uni ja lepo, ulkoilma, itsestäni huolehtiminen ja oma aika sekä ehdottomasti ihonhoito. Ihoni rakastaa myös pieniä märkiä pusuja.

  Vastaa
  • Riikka 11.5.2014

   ai niin, ihoni on suht normaali, hieman pinta- ja talvikuiva sekä herkkä punoitukselle.

   Vastaa
 434. sonjam 11.5.2014

  Mulla aurinko on paras apu iholle, kesäisin iho on huomattavasi parempi kuin muulloin!
  Oma ihoni on atooppinen eli kuiva, mutta rasvoittuva, eli todella haasteellinen hoidettava!

  Vastaa
 435. piupau 11.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan kosteutus, tarpeeksi vettä ja unta, kevään ja kesän ensimmäiset auringonsäteet, pieni rusketus ja kunnon aurinkosuoja!

  Vastaa
 436. Terhi 11.5.2014

  Mun ihon saa raikastumaan kunnon liikunta, veden juonti ja terveellisesti syöminen! Ihotyyppini on kuiva/herkkä. (atooppinen)

  Vastaa
 437. Anna P 11.5.2014

  Aurinko ja ihanat kesäpäivät rannalla saavat ihoni rakastumaan! Oma sekaihoni pitää paljon myös reippaista ulkoilulenkeistä ja runsaasta vedenjuonnista :)

  Ihanaa kesänodotusta!

  Vastaa
 438. Emm 11.5.2014

  Runsas vedenjuonti, terveellinen ravinto ja riittävät unet, niitä ihoni rakastaa! Ihotyyppi on pintakuiva sekaiho.

  Vastaa
 439. Janika 11.5.2014

  Iholleni parasta on ehdottomasti raikas vesi, kosteusvoide ja riittävä uni! Myös oikeanlainen ravinto ja liikunta vaikuttavat ihoni laatuun. Ihoni on normaali/sekaiho. :)

  Vastaa
 440. Mänty 11.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan ulkoilma, vedenjuonti ja nukkuminen. Ihotyyppini on herkkä normaali iho! (:

  Vastaa
 441. Essi 11.5.2014

  Aurinko auttaa hurjasti mulla epäpuhtauksiin! Ihana päästäkin reissuun tässä ihan pian ja tänne koti Suomeenkin alkaa se kesä saapua… :)

  Vastaa
 442. Katja 11.5.2014

  Kosteuttava naamio saunan jälkeen ja kunnon yöunet ovat nannaa sekaiholleni, joka talvella on pintakuiva.

  Vastaa
 443. Milla 11.5.2014

  Terveelliset elämäntavat :)

  Vastaa
 444. tiiti66 11.5.2014

  Kasvojen pesu sadevedellä toimii minulla virkistävänä yhtä lailla kuin hiustenkin osalta. Mökillä koko keho kaunistuu kun pääsee sadevedellä saunomaan. Kyllä Suomen kesä vaan on ihana!

  Vastaa
 445. Born Grown 11.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan aurinko ja kunnon ihoa hellivä kuorinta kera kosteutuksen. Aina kun vain on mahdollista teen tämän luonnon helmoissa hiekkarannalla suolaisen veden äärellä. <3

  Normaali/sekaiho

  E-Mail: v.believeinyourdreams@gmail.com

  Vastaa
 446. Outi 11.5.2014

  Osallistun! Kosteutus ja puhtaus. :)
  Pintakuiva iho.

  Vastaa
 447. -e- 11.5.2014

  Kesäinen järvivesi, aurinko ja oman pienen vauvani nuuskuttelu saavat minun ihoni rakastumaan. No, säännöllinen puhdistus, kosteutus ja aurinkosuojatuotteet tekevät varmaan myös ihan hyvää sekaiholleni ;)

  Vastaa
 448. Annika 11.5.2014

  Ihoni rakastaa saunomista, puhdistusta ja kosteutusta. Ja ihan parasta on aurinko! Sitä onneksi kohta taas riittää, toivottavasti. :) Ihotyyppini on normaali.

  Vastaa
 449. jenn 11.5.2014

  pieni ihana vesisade kasvoilleni,se tuntuu hyvältä.

  Vastaa
 450. Mari Myllylä 11.5.2014

  Sokerittomuus! Naamasta näkee kun on ollut karkkipäivä, öljy puskee pintaan :(
  Iho sekaiho. -Muru-

  Vastaa
 451. Mari 11.5.2014

  Kuiva ja herkkä ihoni rakastaa kesää ja aurinkoa. Veden juonti, hellävarainen puhdistus ja säännöllinen kosteutus pitää ihoni hehkuvana :) Myös tyynyliinan vaihtaminen tarpeeksi usein pitää pöpöt poissa kasvoilta.

  Vastaa
 452. laurav 11.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan riittävä uni (kahden pienen lapsen äitinä se on harvinaista), liikunta sekä pieni määrä aurinkoa, niin että iho näyttää mukavan terveeltä.
  Ihoni on kuiva. Kiitos mukavasta arvonnasta!

  Vastaa
 453. Emilia 11.5.2014

  Jostain syystä olen huomannut, että ihoni tykkää siitä, etten hoida sitä ”liikaa”. Tuntuu, että tällöin se rauhoittuu, kun annan se olla rauhassa (tämä taitaa päteä moneen muuhunkin…). Toki puhdistusmaito, kasvovesi ja rasva ovat päivittäin käytössä, mutta liian vahvat aineet eivät iholleni sovi. Olen käyttänyt Biothermin tuotteita muuten teini-ikäisestä asti eli reilut 10 vuotta jo – tuo rasvaisen ja sekaihon mintunvärinen sarja on mun juttu. Olisipa kiva voittaa jotain, tuotteet tulisivat hyvään käyttöön ja pääsisi kokeilemaan myös noita uusiakin juttuja. Haha, mutta tarvii varmaan kipaista kuitenkin tuo naamio hakemassa kaupasta, kun enpä minä kumminkaan mitään voita (en oo koskaan voittanu, enkä voita! Ja oon sen asian kanssa ihan fine :DD).

  P.S. Hyvä blogi, oon ollut jo vuosia lukijana :)

  Vastaa
 454. emppupemppu 11.5.2014

  Kosteutus ja hellä huolenpito, niitä ihoni rakastaa ja halajaa päivittäin!

  ’Kuiva ja pisamainen iho tarvitsee huomiota aamuin ja illoin ja suon mielelläni huomioni sen hellimiseen. Biothermin tuotteisiin tutustuin vuosi takaperin enkä muuhun vaihtaisi. Rakkautta ensikosketuksesta!

  Vastaa
 455. HeidiH 11.5.2014

  Ihoni rakastuu ihaniin ja hoitaviin tuotteisiin! Ihoni on kuiva.

  Vastaa
 456. Tiia 11.5.2014

  Ihoni on herkkä, kuiva ja välillä vähän kiukuttelee. Eritoten kasvojen iho rakastaa vettä ja kunnon kosteutusta kasvovoiteilla aamuin ja illoin. Ihoni tykkää kutista ja näin ollen kroppaa tulee kosteutettua rasvoin ainakin jokatoinen ilta! Olen myös huomannut, että liika on liikaa kosteusvoiteiden kanssa. Ei se iho siitäkään tykkää, että niillä läträä suunnattomasti. ihoni rakastaa myös suihkushampoita, jotka ovat kosteusvoidemaisia. Ah!

  Vastaa
 457. Minna 11.5.2014

  Talvella minun pintakuivan ihoni saa rakastumaan säännöllinen kuorinta, seerumi ja kunnon kosteutus. Kesällä ihoni tosin voi oikein hyvin kevyen voiteen ja auringon kera.

  Vastaa
 458. Jenni 11.5.2014

  Pintakuiva sekaiho yhdistettynä satunnaiseen atooppiseen ekseemaan. Hurraa!
  Hirveästi vettä ja liikuntaa sekä sopivan ”kostea” rasva ovat ne, mitä minä ja ihoni rakastetaan :)
  Tietysti unta ja oikeanlaista ruokaa rakastetaan myös. Sen huomaa heti kasvoissa, jos töissä on stressi ja kiire ja tämä rakastaminen jää vähän vähemmälle.

  Vastaa
 459. Saana 11.5.2014

  Mun sekaiho rakastaa aurinkoa ja vettä. Kesäisin iholleni ilmestyy pirteitä pisamia! Ihana arvonta, olisin ikionnellinen noista luksustuotteista!

  Vastaa
 460. veera- 11.5.2014

  Ihotyyppini on vaihtunut iän myötä kuivasta rasvaisempaan sekaihoon. Näppyjä silloin tällöin puskeva ihoni rakastaa lancomen peittävää meikkivoidetta. Myös mutanaamio ja säännöllinen kuorinta kuuluvat asiaan. Vettä ei pidä unohtaa!

  Vastaa
 461. Janttara 12.5.2014

  Minun ihoni tykkää ulkoilusta, terveellisestä ruoasta ja veden juonnista. Ja kuiva ihohan tämä on

  Vastaa
 462. Kristaliini 12.5.2014

  Minun sekaihoni rakastaa reippaita kävelylenkkejä sateen jälkeen :D Iho on osin kuiva, mutta rasvoittuu helposti

  Vastaa
 463. Arhippa 12.5.2014

  Vihreä tee ja tarpeeksi vettä muutenkin… Siitä ihoni tykkää. Ja kuivahko iho

  Vastaa
 464. Maiju K. 12.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan kunnon yöunet ja terveelliset elämäntavat. Omiin kasvoihin ilmestyy helposti stressin aiheuttamia näppyjä. Ihoni on pintakuiva sekaiho.

  Vastaa
 465. Anne 12.5.2014

  Ihoni voi hyvin,kun on kesä,hyvä ravinto,kosteuttava voide. Iho on sekaiho,pintakuiva,erityisesti talvella rasvaa palaa.

  Vastaa
 466. Sofia 12.5.2014

  Iho kiittää hyvää ravintoa,unia,rasvausta. Iho kuiva.

  Vastaa
 467. Karro 12.5.2014

  Ihoni tykkää säännöllisestä ja runsaasta kosteutuksesta, sekä raikkaasta ilmasta ja liikunnasta :) Ihoni on atooppinen, herkkä ja pintakuiva sekaiho eli kaikkea löytyy :)

  Vastaa
 468. judith 12.5.2014

  minun ihoni saa voimaan hyvin ulkoilulla ja riittävällä levollla ja hyvillä rasvoilla!
  ihoni on pintakuiva ,osittain rasvainenkin!

  Vastaa
 469. judith 12.5.2014

  Ihoni kaipaa kosteutta ,aurinkoa kohtuudella,saunaa,lepoa ja monipuolista ravintoa!!!
  ihoni on sekaiho!!!=)

  Vastaa
 470. Tiina H 12.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan säännöllinen ulkoilu, veden juonti,(joka vaan aina tuppaa unohtumaan) ja kosmetologin tekemä kasvohoito ainakin kahden-kolmen kuukauden välein. Ihoni on pintakuiva sekaiho.

  Vastaa
 471. Ilona 12.5.2014

  Minun ihoni saa rakastumaan sen säännöllinen hoitaminen. Kun olen ottanut tavaksi säännöllisen rutiinin ihonhoidossa aamuin ja illoin, on se myös alkanut näkyä ihossa. Seerumeista minulla ei ole kokemusta, ja seuraavaksi ajattelinkin panostaa siihen!

  Vastaa
 472. Mirkku 12.5.2014

  Raitis ilma, raikas tuuli ja tihkuttava vesisade. Vedenjuonti ja riittävät yöunet. Mukavana lisänä olisivat tietty Biothermin tuotteet ;) ne on huippuja! Ihoni on pintakuiva sekaiho.

  Vastaa
 473. Ilona 12.5.2014

  Unohtui tietysti laittaa ihotyyppini, joka on pintakuiva sekaiho.

  Vastaa
 474. Sonja 12.5.2014

  Ihoni rakastaa kosteutta ja näin talven jälkeen kaipaisi jo kovasti aurinkoa. Ihoni on normaali.

  Vastaa
 475. Ssuvii 12.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan pitkät yöunet, kunnon hikiliikunta ja veden juominen! :)
  Ihoni pintakuiva sekaiho.

  Vastaa
 476. arja A 12.5.2014

  ihoni saa rakastumaan reipas ulkolenkki,puhtaus ,kosteus,stressitön elämä!!!=)

  Vastaa
 477. Ana 12.5.2014

  Ihoni tykkää kesäauringosta, meikittömyydestä ja hyvistä hoitotuotteista, kuten esim Biotherm :)

  Ihoni on tyypiltään sekaiho.

  Vastaa
 478. Minna P 12.5.2014

  Ihoni pitää riittävistä yöunista ja hyvästä ihonhoidosta. SEKAIHONI kokeilisi oikein mielellään Biothermin tuotteita.

  Vastaa
 479. hukka 12.5.2014

  Minun ihoni tykkää kuorinnoista! On jäänyt sekin vähän vähemmälle, mutta yritän kyllä muistaa säännöllisesti kuoria vaikka savinaamiolla!

  Ihoni on ainakin muutamia vuosia sitten määritelty asiantuntijan toimesta pintakuivaksi, ja minulla on suuret ihohuokoset.

  Vastaa
 480. Mirkka 12.5.2014

  Minun kuiva ja herkkä ihoni on parhaimmillaan kunnon spinningtunnin jälkeen. Kunnon hikiliikunta saa ihonkin näyttämään vaan paremmalta!

  Vastaa
 481. Suvi 12.5.2014

  Herkkä ja couperosaan taipuva ihoni rakastaa vedenjuontia, kunnon yöunia ja vähäsokerista ruokavaliota. Kolmen pienen pojan äitinä kunnon yöunet on vielä kaukainen haave, mutta onneksi on heleyttävät voiteet ja valokynät! Niillä pelastuu moni aamu ;)

  Vastaa
 482. Oona 12.5.2014

  Oi, ihania Biothermin tuotteita!:) Ostin jokin aika sitten Deep serumia ja se on ihan huippu! Koko settiin en tosin ole raskinut panostaa:/
  Pintakuiva sekaihoni rakastaa kevyitä kosteuttavia ihonhoitotuotteita yhdistettynä hyviin yöuniin, ulkoiluun ja stressittömyyteen. Jouduin viime vuonna valitettavasti konkreettisesti huomaamaan, miten negatiivisesti edellämainittujen puutos vaikuttaa kasvojen ihoon. Onneksi tajusin asian ajoissa ja nyt niin ihoni kuin minäkin voimme paremmin:)

  Vastaa
 483. Mervi 12.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan hyvä ravinto, veden juonti ja hyvät ihonhoitorutiinit. :)

  Vastaa
 484. kanerva 12.5.2014

  Ihoni nauttii riittävästä unesta, kosteutuksesta, stressittömästä elosta ja auringonpaisteesta. Ihotyyppi on sekaiho, jolle tuntuu olevan erittäin hankalaa löytää sopivia ihonhoitotuotteita…

  Vastaa
 485. epsu 12.5.2014

  Minun ihoni saa rakastumaan erityisesti terveellinen ruokavalio, ulkoilu ja säännöllinen kosteutus. Myös huolellinen putsaus ja kuorinta kuuluvat oleellisina pakettiin! Ihoni on rasvoittuva.

  Vastaa
 486. Heini 12.5.2014

  Tärkein juttu mitä iho rakastaa on varmaankin runsas vedenjuonti ja säännöllinen puhdistus! Kun vielä muistaa kosteuttaa tämän lisäksi, niin hyvin pyyhkii :)

  Ihotyyppi on sekaiho. :)

  Vastaa
 487. Riksukka 12.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan kasvojen puhdistus kasvovedellä aamuin illoin, sekä hyvä, kosteuttava voide. Ihoni on sekaiho :)

  Vastaa
 488. miumau 12.5.2014

  Ihana paketti! Oma pintakuiva iho rakastaa kosteuttavia tuotteita ja erityisesti kaikki seerumit piristysruiskeena saa ihon hehkumaan.

  Ihotyyppi kuiva

  Vastaa
 489. Ellu 12.5.2014

  Ihanat hoitotuotteet saavat ihoni rakastumaan. Nykyisiin tuotteisiin sekaihoni ei ole edes pienesti ihastunut, uusille olisi tarvetta.

  Vastaa
 490. Milja 12.5.2014

  Kuiva ihoni rakastuu superkosteuttaviin tuotteisiin ja kevään ekoihin auringonsäteisiin :)

  Vastaa
 491. Marjaani 12.5.2014

  Liikunta on ’the thing’, joka saa ihoni hehkumaan, hyvään kuntoon ja niin, no rakastumaan. :) Juoksulenkin, jumpan tai salitreenin jälkeen ihoni on niiiin kuulas koko loppupäivän.
  Oma ihotyyppini on ehkä eniten sekaiho, mutta oikealla ruokavaliolla ja liikunnalla ne satunnaiset epäpuhtaudet ovat pysyneet sopivasti kurissa. Satunnaisesti olen käyttänyt Biothermin tuotteita eikä ole epäilystäkään, miksi joka 7. sekunti joku tuotteen ostaa.

  Vastaa
 492. Hanski 12.5.2014

  Runsas vedenjuonti,kasvispainotteinen ruokavalio,liikunta ja laadukkaat puhdistustuotteet.Siinäpä pähkinänkuoressa se,mikä saa oman herkän sekaihoni voimaan hyvin.

  Vastaa
 493. lentoemo 12.5.2014

  TUoreruoka, ulkoilma, r iittävä uni ja kasvojumppa.

  Vastaa
 494. Suvi 12.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan pitkät yöunet, runsas vedenjuonti, terveellinen ravinto ja ulkoilu! Ihoni on sekaiho.

  Vastaa
 495. Niinu 12.5.2014

  Itselläni on herkkä (punoittava), pintakuiva sekaiho, joka todella vaatii päivittäistä hoitoa. Puhdistus, rasvaaminen ja säännöllinen kuoriminen on kaiken a ja o. Hyvä ihonhoitosarja on vielä hakusessa!;)

  Vastaa
 496. IloAM 12.5.2014

  Sekaihoni rakastaa aurinkoa, hikoilua sekä kosteutusta sekä sisäisesti että ulkoisesti. :)

  Vastaa
 497. Rosbe 12.5.2014

  Mulla on sekaiho, joka rakastuu kun rasvaa kosteuttavilla voiteilla hyvin. Kesäisin ihoni rakastuu aurinkoon. :)

  Vastaa
 498. Minnis 12.5.2014

  Minun ihoni rakastuu ulkoilmaan sekä kosteuttaviin voiteisiin. Paras tunne kasvoilla on silloin, kun se on täysin meikitön. Ihoni on sekaiho.

  Vastaa
 499. Karoliina M 12.5.2014

  Tähän on pakko osallistua! Ihoni rakastaa terveellisiä ruokailutottumuksia, riittävää veden juomista ja säännöllistä kosteutusta. Minulla on herkästi ärsyyntyvä, talvisin pintakuiva sekaiho ja oikeanlaisten hoitotuotteiden löytäminen on tuottanut hienoista päänvaivaa viime aikoina.

  Vastaa
 500. Annina 12.5.2014

  Kuivaa ihoani raikastaa saunominen ja sen yhteydessä suoritettu kuorinta ja tehokas kosteuttava naamio. Myös kova salitreeni saa kasvot näyttämään eloisammilta ja terveemmiltä.

  Vastaa
 501. Äs 12.5.2014

  Uni, puhdistus ja kosteutus. Normaali/sekaiho.

  Vastaa
 502. Nora 12.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan kunnon yöunet, aurinko sekä päivittäinen puhdistus ja kosteutus. Ja kova treeni! MInulla on normaali iho :)

  Vastaa
 503. Lora 12.5.2014

  Pintakuiva sekaihoni rakastaa kevätaikaa ja sen aurinkoisia päiviä. Avopuoliso kehuu kasvojeni hehkua hikijumpan jälkeen joten eiköhän tuo liikuntakin tee ihmeitä; hyvinvoivan ihon lisäksi se tuo hymyn huulille.

  Vastaa
 504. 101Dalmatialaista 12.5.2014

  Minulla on varmaan aika normaali iho, mutta enemmän kuiva kuin rasvainen. Meikkiä käytän vain muutaman kerran vuodessa, joten se on varmasti yksi ihoni salaisuus, samoin kuin veden juominen ja rasvaaminen aina suihkun jälkeen (:

  Vastaa
 505. ada_ 12.5.2014

  Herkkä sekaihoni rakastaa hellävaraisia puhdistustuotteita, jotka imeytyvät hyvin jättämättä rasvaista kalvoa iholle. Myös kävely meikittä raikkaassa ulkoilmassa tekee ihmeitä – ja on ihan ilmaista! :)

  Vastaa
 506. Vipsu 12.5.2014

  Pintakuiva, muuten normaali ihoni rakastaa aurinkoa, lomaa ja paljon vettä!

  Vastaa
 507. Maruzella 12.5.2014

  Minun herkkä couperosa/ rosacea ihoni rakastaa hellävaraista hoitoa kuivan/sekaihon tuotteilla. Seerumit saavat ihoni hehkumaan ja runsas veden juonti,ulkoilu sekä kasvispainotteinen ruokavalio auttavat ylläpitämään ihon hyvinvointia.

  Vastaa
 508. Emma H 12.5.2014

  Vesi, vesi ja vielä kerran vesi! Samoin puhdas ravinto ja todellinen hikiliikunta. Vaikka rakastan laittautumista ja kaunistautumista, hikiliikunnan jälkeistä hyvän olon fiilistä ei voita mikään – silloin ihokin näyttää mielestäni kaikista parhaimmalta.

  Vastaa
 509. satue 12.5.2014

  Ihoni saa rakastumaan riittävä vedenjuonti, aurinko ja kosteuttaminen.
  Ihoni on hyvin herkkä, yleensä normaali, mutta toisinaan taipuvainen myös epäpuhtauksiin.

  Vastaa
 510. Nellukka 12.5.2014

  Ihoni saa raskastumaan ihana, raikas, sateen jälkeinen hikilenkki. Ja tarpeeksi vettä juomana kaiken aikaa

  Vastaa
 511. Mariamaria 12.5.2014

  Iho <3 liikunta, uni ja hellävarainen, kosteuttava kosmetiikka. Ihoni on kuiva ja herkästi reagoiva

  Vastaa
 512. Ruusunen 12.5.2014

  Ihoni tykkää terveelisestä ruoasta, kookosöljyn syömisestä ja levosta. Ihoni on pintakuiva ja punoittaa tosi herkästi

  Vastaa
 513. Maukkuti 13.5.2014

  Hikiliikunta ja oikea ravinto. Normaali/sekaiho

  Vastaa
 514. Mariella 13.5.2014

  Urheilu, ja raikas vesi!

  Vastaa
 515. Sanna K 13.5.2014

  Ulkoilu juuri sateen jälkeen ja tietenkin toimivat ja juuri minun sekaiholleni sopivat hoitotuotteet ;)

  Vastaa
 516. Ruut 13.5.2014

  Kosteutus. Ihoni on pintakuiva sekaiho ja kaipaa paljon kosteutta etenkin talvisin. Kosteuttavat naamiot, seerumit ja voiteet tuntuvat hyvältä ja saavat ihon kiittämään :) Iho vaatii paljon huolellista hoitoa ja siihen olen valmis satsaamaan!

  Vastaa
 517. Mollimaija 30.5.2014

  Minun ihoni rakastuu kevyisiin geelimäisiin koostumuksiin ♡
  Ihoni on rasvainen, muttei epäpuhtauksia.

  Vastaa
 518. Leena 3.11.2014

  Ihoni saa rakastumaan terveet elämäntavat ja säännöllinen puhdistus. Ihoni on pintakuiva sekaiho

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *