Tyttäreni mielestä keltainen on ”aika magee” väri, vaikka musta onkin hänen ehdoton lempparivärinsä ja Salama McQueenin punainen on myös ihan hyvä. Keltainen on kyllä niin kevään väri ja siitäkin kiva, että se sopii loistavasti tytölle ja pojalle. Itseasiassa tämän postauksen kuvissa tyttäreni päällä olevaa hupparia käyttää myös poikani, hihoja pitää vaan kääntää kerran. Asukuvissa söpöilee tänään siis Rebekka!

 

kuplia1Ekat kuplat tälle keväälle!

 

kuplia2Takki/Zara
Huppari/Gugguu (Giveaway)
Housut/Espirit
Saappaat/Crocs (Giveaway)
Panta/?

 

kuplia3Teppo valppaana, tassu miehekkäästi ylhäällä päivystäen!

 

kuplia4Keltaiset Handle It -saappaat on saatu Crocsilta. Omia Crocs -suosikkejani on lisää nähtävissä Crocsin verkkosivuilla. Pientä alevinkkausta Crocseista kiinnostuineille: koodilla KEVÄT saat valikoiduista tuotteista -15% alennusta verkkokaupassa. Pienenä bonarina vielä, huikkaa sana ”kevät” asioidessasi Crocsin myymälöissä, niin saat itsellesi korujibbitzin.

 

kuplia5 kuplia6Pidän kovasti tuosta sininen/keltainen/harmaa -combosta, jotenkin niin raikkaan näköinen, vai mitä?

 

kuplia7 kuplia8 kuplia9Nämä saippuakuplat olivat tosiaan paitsi kevään ekat niin myös Samuelin ihan ensimmäiset kuplat ikinä…

 

kuplia10 kuplia11Jossain vaiheessa oli pakko puuttua touhuun, kun puolet nesteestä tuntui menevän suuhun, iiks!

 

kuplia12 kuplia13Rebekka on jo vanha tekijä kuplien puhaltamisessa.

 

-Maj

 

 

0 Comments

  1. Rebekan asu on todella kiva! :) Täällä kolahtaa kanssa tuo keltainen-sininen-harmaa kombo. Saippuakuplia kuluu täällä pullokaupalla…kevään ensimmäiset kuplat ovat parhaimpia!

    Vastaa
    • Maj 7.5.2014

      Kiitokset, saippukuplat ovat kyllä kauniita, pitää koittaa saada jotain upeita puhaltelu kuvia, kunhan ilmat tästä vielä lämpenee :)

      Vastaa
  2. Lasten asupostaukset on musta tosi kivoja ja inspiroivia, kun lapselle niitä vaatteita tulee enimmäkseen hankittua: Oma vaatekaappi on täpötäynnä, mutta lapsi sentään kasvaa ja tarvitsee siksi uusia vaatteita.

    Meilläkin seikkailtiin justikään keltaisissa, sillä löysin viimein vaatteen, jossa oli kaipaamaani retroa keltaisen sävyä:
    http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2014/05/05/paivan-minityyli-retroa-ja-tennareita/

    Vastaa
    • Maj 7.5.2014

      Se on ihan totta, toivottavasti itse pysyisi suht samoissa mitoissa, niin että ei ainakaan isompaa tarvisi alkaa hankkimaan ;D

      Vastaa
  3. Keltainen on myös omaan silmääni aivan ihana, ja tytöltä löytyy sitä aika paljon vaatteista! :-) Nuo Crocsin saappaat ovat varmasti kätevät, ostin meille yhden parin syksyä odottamaan, sillä vielä toistaiseksi saappaat ovat ihan liian isot!

    http://mkasvukipuja.blogspot.fi

    Vastaa
  4. Satu / Willa Fox 6.5.2014

    Mäkin tykkään keltaisen sinisen ja harmaan yhdistelmästä. Ja noi crocsin kumpparit on parhaat! Meillä on pojilla nuo keltaiset kanssa. :)

    Mulla on blogissani parhaillaan käynnissä arvonta jossa yksi voittaa vapaavalintaiset Crocsit itselleen ja lapselleen. Tässä linkki arvontaan, jos joku haluaa tulla osallistumaan: http://willafox.blogspot.fi/2014/05/aidin-lempiasu-kevaaseen-ja-crocsit.html

    Vastaa
  5. Ihanat kumpparit! Samat löytyy meiltäkin pinkkinä ja itelleni otin keltaiset lyhytvartiset saappaat. Parhaat saappaat, jotka mä oon jalkaani koskaan laittanut! Söpöt kuvat :)

    Vastaa
  6. L.S 7.5.2014

    Mä kans tykkään keltaisesta. Sanon aina ”leijonan keltainen”, kun jossain kuvattiin sellaista vanhanajan keltaista sillä sanalla:D
    Miestä ihmetyttää.. varmaan muitakin;)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *