Melko sateisen kolealta tuolla ulkona näyttää, eikä viikonlopuksi kai ole luvattu juurikaan sen parempaa säätä. Koulujen päättymistä kuitenkin juhlitaan, oli sää mikä hyvänsä ja kyllä varmasti ne juhlaa vartavasten hankitut mekot puetaan päälle, vaikka sataisi lunta, mur! Yksi lukijani kyseli isompien tyttöjen juhlapukeutumiseen vinkkejä, niin täältä pukkaa nyt asukuvia yhdestä sievästä neidistä sinisessä mekossaan.

Itse en suosi tyttöjen mekoissa juurikaan röyhelöitä, vaan pidän enemmänkin hillityistä juhlavaatteista. Itseasiassa Viivin päällä oleva mekko on saatu joskus jouluna Polarn O. Pyretiltä ja Rebekalta löytyy tuon samaisen mekon miniversio, kurkkaa mustavalkoinen kuva tästä. Meidän tapauksessamme 4-vuotiaan ja 12-vuotiaan tytön juhlapukeutuminen ei oikeastaan juuri eroa toisisistaan, häissämme tytöillä oli samanlaiset mekot, samoin myös Samuelin ristiäisissä. Kumpikin tyttö on aina mielellään, oikeastaan innoissaan pukenut yhdessä valitut mekot päälle – ja itseasiassa kyllä muutamin muutoksin mekot kelpaisivat myös allekirjoittaneelle, eiköhän myöskin Viivin äidille, sillä meillä on aika samanlainen tyyli ja maku näissä asioissa.

 

viivi1viivi3 viivi4viivi5Mekko/Polarn O. Pyret – giveaway
Ballerinat/Marc By Marc Jacobs

 

viivi7Söpöt ballerinat ovat Viivin äidin tuliainen Nycin matkalta!

 

viivi6Juhlia varten mielellään myös kihartelen tai letittelen tyttöjen hiuksia – siiitäkin tulee vähän juhlafiilistä. Vaikka näissä kuvissa onkin ne ”testimeikit” kasvoilla, niin maksimissaan huulikiiltoa sipaistaa huuliin juhlapäivänä. 

Kauniit siniset pitsimekot ovat siis saatu Polarn O. Pyretiltä, lisäksi olen ostellut kauniita mekkoja Zarasta ja Accessorizelta. Pomp De Luxilla on myös ihania mekkoja valikoimissaan.

-Maj

0 Comments

 1. Veera 29.5.2014

  Harraastaako Viivi telinevoimistelua? Sen näköinen keho nimittäin olisi :) hoikka, mutta isot hartiat :)

  Vastaa
  • Esteri 30.5.2014

   Kenellekään esiteinille ei saa mennä sanomaan, että on leveät hartiat! Ei myöskään teinille eikä naiselle. Ammattiurheilijalle ehkä.

   Tavallisen näköiset hartiat suloisen kauniilla Viivillä mielestäni on, hän on siro ja urheilullinen samaan aikaan!

   Vastaa
  • Anonyymi 30.5.2014

   Viivillä ei kyllä ole isot hartiat! :-) tosi kaunis ja hoikka tyttö!

   Vastaa
   • Saija 5.6.2014

    Eihän urheilullinen vartalo olie negatiivinen asia? Eihän?

    Vastaa
 2. Bianca** 29.5.2014

  Suloinen ja klassinen asu! Tyttö itse oli varmaan innoissaan testimeikistä:) Omasta lapsuudesta muistan Oilily-hajuveden, jonka suihkaisu oli juhlaan valmistautumisen odotetuin osuus:)

  Vastaa
 3. tiina 30.5.2014

  Valmista malliainesta! Kaunis neito.

  Vastaa
 4. Niina 30.5.2014

  on kyllä niin kaunis neiti! :)

  Vastaa
 5. Nata 30.5.2014

  Aiheesta poiketen huomasin et membersillä on paljon jumpsuitteja ales :) Tulit jotenkin heti mieleen, kun sulla on näkynyt niitä nyt paljon :)

  Vastaa
 6. iris 30.5.2014

  Ihana nuori kaunokainen! Etenkin tuo lähikuva sateenvarjon alla on hurmaava :)

  Vastaa
 7. rita 1.6.2014

  niiin kaunis nuori neiti!! :)

  Vastaa
 8. marisa 3.6.2014

  Kaunis nuori neiti, näyttää myös nuoresta iästään huolimatta ymmärtävän pukeutumisen päälle!
  täytyy kyllä nostaa myös hattua Majlle ja Viivin äidille, että antavat oikeanlaista mallia tuon ikäisen neidin pukeutumiseen, tyylikästä, yksinkertaista ja kaunista=) sitä kun näkee kaikenlaisia kamalia pukeutumisviritelmiä, joissa yritetään lapsi/nuori näyttämään aikuiselta ja seksikkäältä…äidit pystyvät kyllä aika pitkälle vaikuttamaan mitä lasten päälle puetaan. Peukut teille=)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *