Miikalla oli tänään synttärit, sieltä se neljäkymmentä uhkavaasti lähenee, hehe! Kesäisin mieheni on pyöräilee paljon, melkein aina kun mahdollista. Pyöräillessä on tietenkin vähän hankala kantaa mitään kassia mukana, mutta jonnekin ne frisbeet ja muut kamat on kuitenkin tungettava… Ratkaisu ongelmaan on tietysti vanha kunnon selkäreppu – ja kun Miikalla ei ollut mitään kunnollista niin me päätettiin lasten kanssa hankkia reppu synttärilahjaksi :)

 

herschel-reppu1 herschel-reppu3Ihastuin tähän raikkaan väriseen ja supertilavaan Herschelin reppuun, ihan Miikan näköinen! Edessä on pieni vetoketjutasku, jossa on vielä nuo soljet päällä ja sisällä on erikseen topattu tila läppärillekin.

 

herschel2Tuonne reppuun mahtuu puoli omaisuutta ja se vaikuttaa tukevalta selässäkin!

 

herschel4Kerrankin onnistuin ostamaan lahjan, josta huomasin saajan olevan heti innoissaan, jee. Lahjojen hankkiminen ei ole omasta mielestäni ole yhtään helppoa, jos ei lahjan saajalla ei ole mitään toiveita esittää. Melkeinpä paras lahja on elämys/palvelu, sillä kaikilla tuntuu jo olevan kaikkea. Tällä kertaa meni kuitenkin nappiin – toivottavasti reppu on kovassa käytössä kesällä :)

-Maj

0 Comments

 1. Milla 22.5.2014

  Ihanan pirtsakan näköinen reppu :)

  Vastaa
  • Maj 23.5.2014

   Jes, niin munkin mielestä, soppii Miikalle hyvi! :D:D

   Vastaa
 2. Krista 23.5.2014

  Paras lahja on sellainen, että lahjan saaja oikeasti sitä tarvii ja siitä ilahtuu! :) Munkin miehellä oli tänään synttärit, mutta lahja jäi nyt ostamatta, kun hänelllä ei ollut tarvetta mihinkään ja mitään turhaa en viitsi ostaa. Valmistin miehelle lemppariruuan heti hänen töistä tultua ja illalla käytiin kahvilla sekä höpöttelemässä kuulumiset. Parasta on ehtiä olla yhdessä kiireisen arjen keskellä <3

  Vastaa
  • Maj 23.5.2014

   No totta, aina vaan ei mene nappiin, vaikka kuinka olis ajatellut lahjan saajan tarpeita, tyyliä ja makua! Kuulostaa mukavalta tavalta viettää synttäreitä :) Mä kun en oo mikään kovin kummoinen kokki, niin mentiin ulos syömään :P

   Vastaa
 3. coco/henna 23.5.2014

  Hyvö valinta!

  Vastaa
 4. inkeri 23.5.2014

  On nätti reppu

  Vastaa
  • Maj 23.5.2014

   Mun mielestä toi repun väritys on kyllä niin ihanan raikas :)

   Vastaa
 5. Tanja 23.5.2014

  Tosi kiva! Jotenki sellanen vanha perinteinen malli, mutta raikkaat värit ja varmaan vähä ergonomisempi. :) ..niin ja se läppäritasku, sitä ei vanhoissa tuohirepuissa tainnu olla! ;)

  Vastaa
  • Maj 23.5.2014

   Juu, ei varmaan ollut :D Reppu tuntuu tosi tukevalta ja hyvältä selkään!

   Vastaa
 6. e 23.5.2014

  Ihana! Taas kiinnostaa, että mistä tällaisia voi ostaa, olis meinaan tosi kiva lahja myös omalle miehelleni!

  Vastaa
  • Maj 23.5.2014

   Moikka! Näitä myy ainakin Stockmann ja Tampereella Spirit Store! Ostin jälkimmäisestä ja pssstt… siellä on kaikki tuotteet -25% avajaisten kunniaksi :)

   Vastaa
   • e 24.5.2014

    Oooh! Okei, heti tänään sinne siis (paitsi Turun liikkeeseen, katsotaan mitä sieltä löytyy!)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *