OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAAuringonoton jälkeen iholle on ihana sivellä kosteuttavaa kookosöljyä, suosittelen lämpimästi testaamaan, jos pidät yhtään kookoksen tuoksusta. Kookosöljy  on ympärivuotinen luottotuotteeni, mutta etenkin kesällä läträilen paljon sens kanssa. Kookosöljyä voi käyttää moneen tarkoitukseen ja se on myös tosi edullinen vaihtoehto kosteusvoiteelle.

Olen löytänyt kookosöljyn rinnalla toisen tosi näppäränoloisen tuotteen, nimittäin NAFHA Luomu arganöljyn. Arganöljy tuntuu imeytyvän paremmin kuin kookosöljy, mutta olen vielä sen kanssa tutustumislinjoilla, sattuisiko se olemaan kenellekään teistä entuudestaan tuttu tuote?

Piz Buinin Oil Spraytä suihkuttelen sääriin kun olen auringossa, mutta sen kanssa kannattaa olla varovainen, suojakerroin tuossa on kuitenkin aika olematon…

Kosteutettu iho on kaunis ja terveen näköinen, joten ei muuta kuin öljyillä lotrailemaan, etenkin auringon jälkeen. Älkää unohtako asianmukaisia suojakertoimia auringossa oleskellessanne, suositus on vähintään se 20.

-Maj

0 Comments

  1. Sinni 24.5.2014

    Hei kerro toki lisää miten kookosöljyä ja muita öljyjä käytät :)

    Vastaa
  2. Iisa 24.5.2014

    Moi! Mitä aurinkosuojaa käytät kasvoilla, onko sulla suositella jotain? Tuntuu että tavallisesta vartalolle sopivasta rasvasta oma kasvojeni iho menee tukkoon. :/

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *