Olohuoneen verhottomuuteen ehti jo vallan tottua, koska verhojen noutaminen pesulasta venähti. Lopulta sain ne haettua, mutta sitten tuumailtiin, että tarvitseeko niitä kesäksi ollenkaan? Verhot kuitenkin päätettiin ripustaa tankoihin ja kyllähän se vähän pehmentää toimistomaista vaikutelmaa vai mitä sanotte?

 

olohuone_1olohuone_2Tarkkasilmäiset saattoivat eilen jo bongata instagramista(@magicpoks), että mun pikkuinen työpistekin on muuttanut takaisin omalle paikalleen.

 

olohuone_3Verhotangot on Ikeasta ja verhot on teetetty, kaikessa yksinkertaisuudessaan toimivat.

 

olohuone_4Mä en ole muuten yhtään verho- tai mattoihmisiä, pärjäisin hyvin ilmankin. Meillä ei ole missään muissa huoneissakaan perinteisiä verhoja, vaan niistä löytyy sellaisia simppeleitä rullaversioita.

 

Vans_women_crocs_kidsTuolien alkuperää kyseltiin tuolla aikaisemmassa postauksessa, ostin ne Ikean löytönurkasta, kenties poistuva tuote? Tuolin päällä nököttää mamman ja pojan uudet lempparikengät <3 Isommat on ostettu Cartelista ja pienemmät on saatu Crocsilta.

 

-Maj

0 Comments

 1. Teillä on kyllä niin ihanan seesteisen näköistä! :-) Ja näköjään todella hyvällä maulla sisustettu! :-)

  http://mkasvukipuja.blogspot.fi

  Vastaa
 2. Terhi 7.5.2014

  Näyttäisi olevan Ikean bråkig sarjaa. Tuli keväällä kauppoihin, pieni erä ja sitä ei tehdä enempää.

  Vastaa
 3. Aivan huippu ihanat nuo sun kengät, tahtoo kans :)!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *