*Yhteistyössä Biotherm

Muistattehan vielä postauksen, missä kerroin Biotherm Aquasource ihonhoitotuotteista ja kauneudenhoitorutiineistani? Ihoni on saanut jo monta kertaa kehuja heleydestään aloitettuani Biotherm Aquasource -tuotteiden käyttämisen! Lue täältä lisää miksi oikein rakastuin Aquasourceen.

Nyt minulla on ilo kutsua teidän kesäiseen kauneustapahtumaan – kerran kun kesä on vihdoin todenteolla alkanut. Olette erittäin lämpimästi tervetulleita tapaamaan minua ensi lauantaina  Biothermin kauneustapahtumaan 24.5. klo 12-15 Tampereen Sokokselle! Paikalle kannattaa kipaista hyvissä ajoin, sillä nopeimpia odottaa yllätyslahja!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lauantaina Helsingin ja Tampereen Sokoksissa on ihonhoitokoulu, jossa saat tietoa omalle ihollesi sopivista Biotherm-tuotteista. Ammattilaiset ovat opastamassa sinua ihonhoidossa ja tekevät myös ihoanalyysejä. Ihotyypin tarkastaminen kannattaa, sillä se voi ajan myötä muuttua paljonkin!

 

Näyttökuva 2014-05-19 kohteessa 19.13.28

Heitin teille edellisessä Biotherm -postauksessani kysymyksen ”Mikä saa sinun ihosi rakastumaan?” Vastauksia tuli todella paljon, kiitos niistä! Vastanneiden joukosta arvottiin viisi onnekasta, joille lähtee palkinnoksi upea Biotherm Aquasource tuotepaketti!

Tässä viisi onnettaren suosikkikommenttia:

Voi miten mahtava palkinto, oon ihan superihastunut seerumeihin! Mun ihon saa rakastumaan veden juonti ja näin äippälomalla selkeästi meikittömyys, ihon vapaapäivät että saa hengittää, on saanut ihon värin tasoittumaan. Ihoni on normaali/sekaiho.
-Mytty

Vedenjuonti ja rutiinit. Aamuisin ja iltaisin meikinpoistaminen, peseminen ja lopuksi kasvovedellä kostuttaminen.. Kasvoni rakastavat hyvää, kostuttavaa, kevyttä voidetta joka tuo raikkaan olon kasvoille ja etsinnässä nyt juuri onkin yövoide joka olisi sellainen. Peukut pystyssä ollaan, jos nyt arvonta osuisi kohdalle tuotteilla jota olisi ihana päästä kokeilemaan -iho on todella kuiva nyt naamioiden jäljiltä. Ihoni on normaali iho/sekaiho , pintakuiva talvisin ja t-alue rasvainen välillä. Ihana arvonta. :)
-Laura

Kyllä se on riittävä kosteutus. Omaan sekaihon, eli näppyjä ja epäpuhtauksia tulee, mutta ihoni janoaa kuitenkin myös kosteutta. Siksi käytänkin sekaihon tuotteiden rinnalla aina jotain paremmin kosteuttavaa seerumien, naamioiden tai vaikka yövoiteen muodossa.
-Pihka

Oman ihoni saa rakastumaan auringonvalo ja yleensäkin ulkoilma – iho saa luonnollisesti kauniin hehkun ja punan poskille! Oma ihotyyppini on normaali/sekaiho :)
-Heli

Pintakuiva mutta rasvoittuva sekaihoni rakastaa terveellistä ja tasapainoista elämää ja sellaista rentoa otetta asioihin. Ja pienen poikani pusuja tietty! <3 Kohta kahden pienen lapsen äitinä aika tosiaan on kortilla, mutta ihonhoitorutiineista on tullut minulle päivän luxushetki. Josta en muuten ihan hevillä luovu! :)

-lilyyy

Onnea hirmuisesti kaikille voittajille, ihana kun sain arpoa tuotteita tällä kertaa näin monelle! Lähetän teille samantien sähköpostia ja toivottavasti voitte laittaa mahdollisimman pian paluupostina yhteystietonne paketin toimittamista varten.

Nähdäänkö ensi lauantaina Sokoksella? Tulkaa moikkaamaan, tutustumaan ihaniin Biotherm Aquasource -tuotteisiin ja tietenki jutustelemaan kauneudenhoidosta!

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *