Minun oli tarkoitus postata eilen nämä muutamat hassut asukuvat tänne blogiin, mutta nukahtelin istualleen koneelle, joten päätin jättää homman tälle päivällä. Kappas kummaa nyt meinaa olla taas sama homma… Koko päivä oltiin menossa eilen – ja tänään myös! Parempi siis lopettaa jaarittelu ja mennä suoraan niihin asukuviin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMekko/Asos
Laukku/Rebecca Minkoff
Kengät/Skopunkten
Aurinkolasit/Ray-Ban

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEdelleen täällä ollaan kovasti rakastuneita platformien mukavuuteen, ihan niiden kaikissa mahdollisissa muodoissa.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERANämä kuvat on napattu pikapikaa parkkipaikalla, olin tuolloin todella puhki – ja se vähän meinaa näkyä naamasta. Tällä asulla olin kuitenkin Sokoksella Biothermin kesäisessä kauneustapahtumassa ja ystäväperheen lasten synttäreillä. Kuumuus teki tehtävänsä, sillä meikit ja hiukset alkoivat iltaa kohden näyttää aika lässähtäneiltä. Kuvien ottamisen jälkeen kipaistiinkin tytön kanssa vaihtamaan uikkarit ja hurautettiin pyörällä iltauinnille, se jos mikä teki niin hyvää!

Kiitos teille, jotka kävitte moikkaamassa Sokoksella! Ja oikein mukavaa ensi viikkoa kaikille, toivotaan, että meteorologit ovat erehtyneet ja helteet jatkuisivat sittenkin :P

-Maj

 

 

 

0 Comments

 1. Milla 26.5.2014

  Kaunis mekko :)

  Vastaa
 2. beda 26.5.2014

  Kiva mekko! :)

  Vastaa
 3. inkeri 26.5.2014

  Nätti, yksinkertainen asukokonaisuus!

  Vastaa
 4. Tosi kiva asu :)! Tuollaiset platformit ois varmaan tälläiselle korkkaireiden välttelijälle huiput. Pitääpä poiketa Skopunktenissa. Mukavaa viikkoa sinnekin :)!

  Vastaa
 5. Camilla 27.5.2014

  Jotenkin asustasi ja kohotetusta tukasta tuli mieleen Duffy ja mielessä rupesi hiljalleen soimaan Mercy.. ;)
  Näytät tosi tyylikkäältä. Laukkukin on aika herkku.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *