Mun oli pakko napata Petterin asusta kuvat Profin 3-vuotissynttäreillä, koska mies oli vaan niin cool kokovalkoisissaan. Mun mielestä on hienoa, että uskaltaa pukeuta välittämättä muiden mielipiteistä, Tampereella ei nimittäin kauhean usein tule vastaan säväyttäviä, rohkeita asukokeiluja. Petteri laittoi lempparikengät, valkoiset Niken Air Forcet jalkaan ja pukeutui sitten samaan ”väriin” päästä varpaisiin. OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAAir Forcet omalle ostoslistalle, check! Mitäs tuumaatte jos täällä blogin asukuvissa esiintyisivät silloin tällöin muutkin kuin minä tai lapsoset? Petteristä inspiroituneena ajattelin, että mielellään kuvaisin omia ystäviänikin välillä asujuttuihin, niin mikäeli saan suostuteltua heidät ensin kameran eteen…!

 

-Maj

0 Comments

  1. elate 25.5.2014

    Eikös tämä Petteri olekin Valkeakoskelta kotoisin? :)

    Vastaa
  2. maija 25.5.2014

    Jep, hyvä idea, toivottavasti löydät hyviä tyyppejä. Jään mielenkiinnolla odottamaan.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *