Rakastan sellaisia kampauksia, jotka eivät varsinaisesti näytä kovin kammatuilta, vaan enemmänkin siltä, että hiukset ovat sattumalta asettuneet loistavasti. Sitähän tosielämämässä ei juurikaan tapahdu ja jos, niin ei ainakaan silloin kuin niin toivoisi.

Hiusasioissa olen luottanut aina ystäväni Sinin Hair Art -kampaamon osaamiseen tai rakkaaseen ystäväni Saara Sarvaksen maagiseen otteeseen. Hiukset hyvin, kaikki hyvin? Suosittelen lämpimästi varaamaan ajan kampaajalle, kun tiedossa on jotain kivaa ja haluat pientä boostia itsetuntoon. Ammattilaisen loihtima kampaus pysyy yleensä aamuun saakka, omassa tapauksessani ehkä jopa parikin päivää…

 

magicpoks kampauksiaHiukset/Hair Art

Meidän perheen naiset kävivät myös hääpäivänämme kaunistautumassa Hair Artissa, Sape oli myös samoissa tiloissa laittamassa minulle hiuksia ja meikkiä, se oli upea häälahja häneltä. Pikkutytöille laitettiin lettikampaukset, siskolleni kiharat puolittain kiinni ja äitini lyhyisiin hiuksiin tehtiin rullakampaus, hän oli niin tyytyväinen lopputulokseen ja  ihmetyksissään kampauksen kestävyydestä, hääpäivämme oli nimittäin uskomattoman helteinen.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERATämän kesän lempparilookkini on tässä, loivat kiharat ja etuhiukset letittyinä. Tämä kuvan kampaus on Miljan tekemä – Ja Miljalle Hair Artiin suuntaan aina jatkossakin kun haluan, että hiukseni ovat varmasti kondiksessa! Kesällä kannataa varata ajoissa aika, etenkin jos sinulla on tarvetta kampaukselle viikonloppuna. 

-Maj

0 Comments

 1. Emmi 1.6.2014

  Samanlainen maku täällä hiusten suhteen, en laisinkaan tykkää viimeisen päälle laitetuista vaan huolimattomasti kauniisti laitetuilta ;)

  Vastaa
 2. inkeri 2.6.2014

  Kivoja on kampaukset. Eka kampaus tosi kaunis.

  Vastaa
 3. Aurora 2.6.2014

  Sä oot Maj vaan niin kaunis! <3 Ja todella ihanat kampaukset myös näissä kuvissa :)

  Vastaa
 4. maya 2.6.2014

  Toi tumma on kyl vaa niin sun väri! Piste! :D

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *