Se on perjantai – jotenkin sellainen fiilis, että taasko? Minulla oli äitini tänään siivouskaverina. Pestiin ikkunat ja laitettiin muutenkin kämppää kondikseen viikonlopuksi. Hän myös laittoi meille ruuaksi bravuriaan lasagnea, nam! Viikonloppu on siis alkamassa oikein hyvin, vaikka lunta/rakeita pukkaakin pihalla. Tyttärenikin sanoi, että OMG, taivaalta tulee raejuustoa.

Olen aloitellut vaatteiden lajittelun Minimuotikirppistä ajatellen, olisitteko halunneet nähdä jotain pientä sneak peekiä myyntiin tulevista kamoista? Lelujakin voisin laittaa myyntiin, mutta aina kun yritän huomaamattomasti laittaa jotain sivuun, niin jostain kuuluu ”eiiii sitä….” :D Mitä sanotte, onko leluja turhaa ottaa kirppispöydälle?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAVappupallothan ne siinä.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAYritän usein ottaa kuvia lastenhuoneen ovelta päin, mutta tuo vastavalo pilaa kaiken. Damn, näistä ei oikein näy edes kuinka puhtaat ikkunat on :D

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAKasaan kaiken aina tuohon hyllykön päälle. Palapeleistä koostuva huojuva torni sen kun kasvaa vaan. Lasten lempparihommia on ottaa jakkarat alle ja tyhjentää hyllyt :”D

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAVoi tuota meidän mummua, hän on kultaakin kalliimpi ja ihan mielettömän rakas meille kaikille. Kiitos tämän päivän jeesistä, huomenna tehdään sitten jotain vähän kivempaa :)

-Maj

 

 

0 Comments

 1. jaana 2.5.2014

  Vitsit, koskahan mä saisin pestyä ikkunat?! Rasittavin kotihomma ikinä..

  Mä ainakin ostan paljon leluja kirppareilta, eli mun mielipide on että mukaan vaan!

  Vastaa
  • Maj 2.5.2014

   No älä muuta sano, ikkunanpesu raikastaa kyllä koko kämpän, muttamutta… ARG! Mä tsekkaan jos saan mukaan jotain lelujakin sinne MMK:lle :)

   Vastaa
 2. Sanka 2.5.2014

  ”Taivaalta tulee raejuustoa!” :D

  Niin paras ja valitettavasti osuva kommentti! Toivottavasti pian taas ilmat lämpenee..

  Vastaa
  • Maj 2.5.2014

   Jep :/ Ei kiitos raejuustoa enempää :D

   Vastaa
   • KP 3.5.2014

    Kiva kirjoitus. Bongasin paloauton ja Ihanan väriset jakkarat. :)

    Vastaa
 3. Noora 2.5.2014

  Hei ihan aiheen vierestä, mutta mistä tuo kerrossänky on hankittu? Minkä ikäisenä siirsitte Samuelin isojen sänkyyn? Tässä vaan tilanpuutteet vuoksi tekisi mieli siirtää meidän 1,5-vuotias isojen sänkyyn (kerrossänkyyn isoveljen kanssa), mutta mietin että mahtaako 1,5v olla vielä liian mini… :)

  Vastaa
  • Maj 2.5.2014

   Me taidettiin siirtää Samuel siskon viereen joskus joulunaikoihin(?) kun hän oli 1 v. ja 9:kktta… Toisaalta hän alkoi omatoimisesti skippaamaan pinniksen ja menemään siskonsa viereen. Tuo sänky on Ikeasta, mutta käsittääkseni niitä ei myydä siellä enää.

   Vastaa
 4. Mariella 2.5.2014

  Ihana postaus :’)

  Vastaa
  • Maj 2.5.2014

   No voi että, kiitos :)

   Vastaa
 5. sini 3.5.2014

  Minulta kerran oikein kyseltiin leluja kun olin lasten vaatteita kauppaamassa. Joten uskoakseni kannattaa ottaa myyntiin :-)

  Vastaa
 6. Linda 3.5.2014

  Ihanat noi teidän pastellijakkarat! :)

  Vastaa
 7. wenni 3.5.2014

  Hei, ilman muuta leluja kohti kirppistä. Nuorempikin jo sen ikäinen, että ei enää vauvaleluja tarvitse. Itse ”häivytän” leluja ja roinaa kun lapset eivät ole kotona;) Toinen hyvä keino on sopia mistä luovutaan ja luvata, että tienatuilla rahoilla ostetaan jotain uutta tai vaikka tehdään jotain ekstrakivaa, josta lapset saavat päättää..Mun vanhemilla oli myös loistava tapa viedä osa leluista aina varastoon ja kun ne sieltä tuotiin vaihtoon, oli melkein kuin olisi saatu uusia leluja

  Vastaa
 8. Maisa 4.5.2014

  Kiitos mukavasta blogista! Kirjoitat ihanan elävästi lapsiperhearjesta – niin hyvistä, kuin niistä raskaistakin puolista! Teillä on ihanasti sisustettu lastenhuone; haluaisinkin tiedustella, että mistä tuo teidän lasten kerrossänky on hommattu, ja onko hyllynä mahdollisesti ikean kallax? Oikein toimivan näköiset!

  Vastaa
 9. Emiliii 5.5.2014

  Minäkin liityn jakkaroiden ihastelijoiden kerhoon! Muistan, että olet joskus maininnut mistä ne on, mutta en enää muista nyt kun olisi ajankohtaista :( Muistuttaisitko?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *