Meidän naapuruston naisten ja lasten kanssa kokoonnuttiin tänään aamupäivällä yhdessä grillailemaan ja viettämään aikaa – ja julistettiin kesä virallisesti alkaneeksi. Viiden naisen ja yhdeksän lapsen voimin aloittelimme toimintaa jo kymmenen aikoihin aamulla, laiteltiin tulet grilliin ja otettiin esiin asfalttiliidut, saippukuplat ja muut tärkeät oheisjutut.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERASamuel käytteli innokkaana kuplakonetta – ja hän todellakin näytti siltä. Rapatessa roiskuu, mutta kesä kuivaa sen minkä kastelee ja pesukonehan hoitelee loput ;) Naureskeltiin vähän pojan 68 cm koon sortseille :D

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERATarjolla oli kanasalaattia, nakkeja/makkaraa, maissia ja muuta pientä naposteltavaa.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAVarmaan on sanomattakin selvää, että actionia riitti ihan kivasti!?

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Pojilla jekut mielessä?

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPieni Touko-poika siinä ihmettelee maailman menoa.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAKun aloimme laitella kimpsuja kasaan niin kello taisi olla jo yli yksi. Ihanan riemukas ja vähän erilainen aamupäivä pitkästä aikaa – seuraavan kerran nyyttärit taitavatkin olla rantsussa! Tästä se lähtee <3

 

-Maj

0 Comments

 1. Inkkarit 19.5.2014

  Voi miten ihana päivä teillä!

  Vastaa
  • Maj 19.5.2014

   No oli kyllä ja ilmakin oli ku morsian :P

   Vastaa
 2. Nipsu 19.5.2014

  Näyttää niin hauskalta! :))

  Vastaa
  • Maj 19.5.2014

   Meillä kaikilla oli niii-iiin mukavaa… :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *