minimuotikirppis1 minimuotikirppis2 minimuotikirppis3 minimuotikirppis4Kiitoksia kaikille teille Minimuotikirppikseen osallistuneille ja tietenkin järjestäjille! Tapahtuma oli oikein onnistunut, niin shoppailijoita kuin myyjiäkin oli tosi kivasti paikalla! Mun viidestä vaate/kenkäkassista ei jäänyt kuin pari vajaata jäljelle – ja se on hyvin se. Rebekka sai Hunajaista -blogin Riikan tyttärestä Siiristä uuden ystävän. Tytöt tulivat ihan uskomattoman hyvin juttuun, oli ihan liikuttavaa katsella heidän touhuilujaan, taisivat tytöt olla sielunsiskoja – tai läheisiä entisissä elämissään, kuka tietää!? ;) Rebekan myyntitouhut jäivät vähemmälle ja päälimmäisenä mielessä on vain uusi ystävä, asiat tärkeysjärjestykseen :)

Itsekin tapasin paljon uusia tyyppejä, tämän postauksen kuvien vieraileva tähti on siro ja aurinkoinen Iina, joka kirjoittaa But I’m a human not a sandwich -blogiaan Kide -äitiysblogisivuston alla.

-Maj

0 Comments

 1. Iina 17.5.2014

  Olipa kyllä ihana kirppistelypäivä hyvässä seurassa, kiitos kauniista sanoista <3 Ihanasti kirjoitit! Teidän Rebekkakin oli niin suloinen!

  Vastaa
  • Maj 18.5.2014

   Kiitos itsellesi – meni muuten aika ihan siivillä tuolla Pakkiksella :)

   Vastaa
 2. Nyt sovitaan pian joku päivä, että nähdään! :) Siiri puhui Rebekasta vielä illalla todella paljon! <3

  Vastaa
  • Maj 18.5.2014

   Tottakai <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *