Maanantaina meidän koti oli ihan hyrskynmyrskyn, olimme koko päivän sisätiloissa lasten kanssa ”sairastamassa”, tosin kummallakaan ei ollut enää kuumetta. Lapset ne jaksaa kipeinäkin leikkiä, välillä sitä oikein miettii, että millä ihmeen energialla. Ihmettelin Samuelin mystistä, yhtäkkistä kuumeilua, taisin keksiä sille selityksen, siitä lisää vielä myöhemmin.

 

kotipäivä1Roolileikit ovat nyt tosi in, samoin lääkärileikit.

 

kotipäivä2 kotipäivä3 kotipäivä4Siis mitä ihmettä, jotain vihreää partsilla? Varmaan jotain harhaa nuo minitomaatti-jutskat ;)

 

 kotipäivä6koitpäivä5 kotipäivä7 kotipäivä9Tytöstä tulee isona delfiini-tutkija kuulemma, Eetu-delfiini oli kipeänä ja tässä sitä laitetaan lepäilemään.

 

kotipäivä10 kotipäivä11 kotipäivä12Risto Räppääjä ja Viileä Venla ollaan katsottu satoja kertoja ja se jaksaa ihastuttaa aina vaan. Mikään muu lasten elokuva/sarja ei koskaan ole ollut yhtä tärkeä meidän lapsille. Mä en oikeesti tiedä mitä tekisin jos tuo dvd katoaisi… Täällä viilettää pari Viileää Venlaa kesäkenkineen ja aurikolaseineen harvase päivä :D

 

 

kotipäivä14 kotipäivä15Sain silti jotain aikaiseksikin, ta-daaa, kassillinen pikkuvaatteita silitettyinä lähdössä myyntiin lauantaina Minimuotikirppikselle. Otan varmasti joitain omia vaatteitani ja kenkiä kirppispöytääni, toivotaan että joku kiinnostunut eksyy niitäkin tsekkaamaan :)

 

 kotipäivä16 kotipäivä17Näitä päiviäkin tarvitaan aina välillä. Ihanaa, että lapset ovat jo terveempiä ja onneksi viikonlopuksi on luvattu kaunista ilmaa!

-Maj

 

0 Comments

 1. Iris 14.5.2014

  Kiitos Maj tästä ihanasta blogista! Nää sun postaukset on aina vaan niin elämänmyönteisiä ja kivoja. Piristäviä, kiitos! <3

  -iris (pitkäaikainen lukija, mutta surkea kommentoija :) )

  Vastaa
  • Maj 18.5.2014

   Ihana kun jaksoit kommentillasi piristää päivääni, itsekin olen surkea kommentoija, vaikka tiedän kuinka tärkeitä lukijoiden viestit bloggaajille on :) Kiitos siis itsellesi!

   Vastaa
 2. RiinaSusanne 14.5.2014

  Meillä sama, Viileä-Venla on täysin syrjäyttänyt prinsessaleikit ja harva se päivä tyttö 4-veen suusta kuuluu ”omg” tai ”supercoolii”. Yks päivä ehdotin et jos syötäisi jauhelihakeittoa niin vastaus oli ”lol”! Ei vissiin ollut hyvä ehdotus?!

  Vastaa
  • Maj 18.5.2014

   Ei ahahhahah, mahtavaa! Niin sama juttu täällä, kaikesta on pakko kysyä että ”onks tää ihan ok” tai jos oon pukemassa vaatteita niin saan kommentteja ”äiti, toi on ihan ok” ”not today” tai ”ihan cool” :D

   Vastaa
 3. fanni 14.5.2014

  Ihania kuvia taas! Toivotaan lapsille pikaista paranemista!

  Vastaa
  • Maj 18.5.2014

   Kiitos Fanni <3 <3

   Vastaa
 4. Laura/Lillalove 14.5.2014

  Mustakin piti pienenä tulla delffiinien tutkija :D !

  Vastaa
  • Maj 18.5.2014

   Todella loistava valinta… Miten tuota, hautasitko sitten myöhemmin vain koko idiksen vai mitä tapahtui? <3 :D

   Vastaa
 5. Voi, haluan heti ekana päästä tsekkaamaan sun kirppispöydän! :D Voimia arkeenne!

  Vastaa
  • Maj 18.5.2014

   Vitsit, mä en huomannut sua ollenkaan? Mitä on tapahtunut, olenko ollut taas niin pihalla kaikesta, että en vaan muista. Pakko siis kysyä, että pääsitkö tsekkaamaan meikäläisen putiikin!?

   Vastaa
 6. Ihana postaus, kuvat täynnä elämää. :)

  Vastaa
  • Maj 18.5.2014

   Kiitokset, välillä on kiva jakaa ihan näitä arkisiakin kuvia :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *