Lapsilla oli tiistaina tämän viikon ainoa – ja viimeinen päikkypäivä ennen syksyä. Nyt me ollaan virallisesti lomalla, vaikka oma työmääräni onkin vakio, tosin kesällä saattaa olla vähän rauhallisempaa kamppisten ja muidenkin työkuvioiden suhteen.

Tiistaina puuhastelin keskeneräisten projektieni parissa, mutta iltapäivän vietin kahdestaan Viivin kanssa. Tyttöjen yhteinen iltapäivä saattoi alkaa heti kun neiti pääsi koulusta. Saimme pari tuntia kaikessa rauhassa puuhailla omia juttujamme, ennenkuin ryhmärämä rymisteli kotiovesta sisään.

Osan postauksessa näkyvästä kosmetiikastasta olen saanut testattavaksi blogin kautta.

tyttojenjuttuja1Vipsulla iski valinnanvaikeus kuin kaivoin kaapista laatikollisen kynsilakkoja. ”Nää kaikki on niin kivoja…”

 

tyttojenjuttuja5Näihin Lumenen Gel Effect -lakkoihin pienen tuskailun jälkeen päädyttiin.

 

tyttojenjuttuja3Ennen.

tyttojenjuttuja4Jälkeen! Niistä tuli mielestäni kyllä aika ihanat ja mun mielestä tuollainen lakkaus sopii aika kivasta nuorelle neidille, mutta miksipäs ei meille vähän aikuisemmillekin leideille? Olen huomannut, että Viivin ikäiset tytöt ovat tosi kiinnostuneita laittamaan ja lakkailemaan kynsiä, kaveriporukoista löytyy tyttöjä, jotka osaavat taikoa vaikka minkänäköisiä koristuksia kynsiin. Saman ilmiön olen huomannut serkkujeni tyttärien kohdalla, ihan silmät pyöreinä olen seurannut taideteoksia kynsissä, sillä itse en varmaankaan omistanut yhden yhtä kynsilakkaa edes vielä yläasteella!

 

tyttojenjuttuja8tyttojenjuttuja7Kihartelin Viivin paksut hiukset GHD-raudalla laineille ja laitettiin eteen molemmille puolille vähän letin tynkää…

 

tyttojenjuttuja10Kas näin!

Mielestäni ala-asteella ei kannata vielä missään nimessä aloittaa meikkausta – kyllä sitä ehtii myöhemminkin. Poikkeuksellisesti kuitenkin testailtiin vähän meikkejä ja mietittiin yhdessä, että miten se meikkaaminen kannattaa sitten aloittaa, kun se vuoden, parin päästä ehkä tulee ajankohtaiseksi. Tultiin molemmat siihen lopputulokseen, että ripsari ja huulikiilto, bb-voide tai kevyt meikkivoide sekä poskipuna olisivat ne jutut, millä kannattaisi lähteä liikkeelle. Kannattaa myös pitää mielessä, että kun meikkiä alkaa käyttämään, niin silloin pitää hankkia myös hellävarainen meikinpuhdistusaine, kasvovesi ja kosteusvoide :)

Seuraavilla tuotteille tein Viiville meikin:

tj6Lumene Natural Code -meikkivoide sävy 11.

 

tj1Isadoran Blush &  Go -poskipuna ja Twist-Up -huulikiilto.

 

tj2Oriflame The One -ripsari.

 

tj3Isadora Eye Lighter Contour – valoa tuova silmänrajauskynä.

 

tj4Lumene Blueberry – luomiväripaletti.

 

tj5Dior Addict -huulikiilto, sävy 553.

      tyttojenjuttuja9Tein vielä yläluomelle rajaukset Make Up Storen Cake Eyelinerillä! Lopputulos oli ihanan raikas. Isadoran huulikiillossa ja poskipunassa oli kauniit sävyt ja ne ovat helppoja käyttää. Lumenen Natural Coden meikkivoide on ollut suosikkini jo pitkään, laatu on hyvä ja hintakin on sopivan huokea vaikka juuri ensimmäiseksi meikkivoiteeksi.

Mitä pidätte lopputuloksesta? Neidillä oli tiedossa illalla koulun kevätjuhla, sitä ennen kasvot pestiin puhtaiksi, mutta kynnet ja kiharat saivat jäädä :) 

tj11Meillä oli niin mukava iltapäivä, lähdettiin vielä ulos napsimaan muutamat kuvat Viivistä, sillä yhdeltä lukijaltani tuli nimittäin toivetta isomman tytön juhlapukeutumisesta ja kevätjuhlan takia se toive olikin helppo toteuttaa. Toivottavasti tästä postauksesta oli hyöty jonkun nuoren neidin äidille tai onko siellä lukijoissa vasta meikkaamaan aloittelevia tyttösiä?

Uskon, että Viivilläkin oli kivaa, harvemmin me voidaan olla ihan kahdestaan, sillä yleensä ne kaksi ylirakastavaa pikkusisarusta ripustautuu tyttöön tiukasti – enkä yhtään ihmettele <3

-Maj

 

 

 

0 Comments

 1. Heidi H 28.5.2014

  voi että iten kivalta teidän iltapäivä on näyttänyt, voin vaan kuvitella miten mahtavaa tytöillä on ollut! :-)

  Vastaa
  • Maj 28.5.2014

   Kiva, että hyvät fiilikset välittyivät sinne asti :)

   Vastaa
 2. Anonyymi 28.5.2014

  Hei! Olenko ymmärtänyt oikein, että tämä Viivi on siis Miikan ja hänen entisen lapsi ja sinä ja tämä entinen tyttöystävä/vaimo (en tiedä) olette kavereita ja olitte siellä risteilylläkin yhdessä? :-) Tuohan on oikein kiva Viivillekkin että saa olla isän puolen ja äidin puolen sisarusten kanssa yhtäaikaa, kuten juurikin siellä risteilyllä :-) Vähän erikoinen mutta silti aivan loistava tilanne! Ei varmaan moni pystyisi tuohon:)

  Vastaa
  • Maj 28.5.2014

   Juu, mä olen virallisesti Viivin äitipuoli, vaikka sitä sanaa vähän vierastankin. Me ollaan hyviä ystäviä Viivin äidin kanssa – ja se on lapsillekin varmasti kiva juttu :)

   Vastaa
   • Viivi 30.5.2014

    Miksi sä vierastat sitä sanaa? :-) haha pisti vaan silmää ku lueskelin näitä :-D

    Vastaa
 3. Inkkarit 28.5.2014

  Voi miten sievä tyttö! Ihanat hiukset.

  Vastaa
  • Maj 28.5.2014

   Totta <3

   Vastaa
 4. minnihiiri 28.5.2014

  Paljon kauniimpi työttö ilman meikkiä! Vaikka kaikkea uutta onkin kiva kokeilla! :)

  Vastaa
  • Maj 28.5.2014

   Jep, ei meikit olekaan vielä ajankohtaisia hänelle :)

   Vastaa
 5. Kaunis tyttö meikillä tai ilman. :)

  Vastaa
  • Maj 28.5.2014

   No ihan totta, ei Vipsu mitään meikkejä tarvitse :)

   Vastaa
 6. S 28.5.2014

  Ihanaa kun on joku opettamassa meikkaamisesta ja ihonhoidosta! Muistan, kun itse yläasteelle mennessä päätin alkaa meikkaamaan, aluksi tietty jollain mutsin vanhoilla ja kuivahtaneilla meikeillä, hyi olkoon. Meikkivoide väärän väristä, mistään aurinkopuutereista ja poskipunista ei tietoakaan eli vaan paksu pakkeli naamassa, voi jösses. Ihonhoitokin oli vuosia aivan retuperällä ja iho todella huonossa kunnossa. Kantapään kautta tuli nekin asiat opittua…
  Sitten kun Viivillä alkavat meikkitouhut, ovat perusasiat ainakin kunnossa! :)

  Vastaa
 7. Satunnainen 28.5.2014

  Vähän haikeaksi vetää jotenkin, kun tytöt kasvavat niin isoiksi, että alkavat meikkaamista miettiä… Itse olen niin kehno meikkaamaan, että en osaa omillenikaan opettaa – niinpä tämä oli kiva postaus just tähän vaiheeseen, kun esikoinen alkaa kohta meikkejä kaipailla…

  Mites onnistuis järkätä joku äitien ja tytärten meikkailu- + pukeutumisilta jossain loppukesästä, nuorille luonnonmukaisia ja turvallisia meikki- ja puhdistusvinkkejä jne… Meiltä ainakin tultaisiin hippulat vinkuen.

  Vastaa
 8. Hanna 28.5.2014

  Upean näköinen tyttö ilman meikkiä ja meikin kanssa. Ja hienoa että olet antanut hyviä ohjeita.

  Vastaa
 9. Suski 29.5.2014

  Hei miten tuota nestemäisä poskipunaa levitetään ja käytetään? Ja mihin kohtaan sitä on tarkoitus käyttää verrattuna aurinkopuuteriin? :)

  Vastaa
 10. Rosita 29.5.2014

  Voii ihana tyttöjen hemmotteluhetki. Viivi on kyllä nätti tyttö, meikillä tai ilman ja vitsi mitkä hiukset!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *