Viikko Ylivieskassa meni nopeasti, puhelimella tuli näpsittyä jonkin verran kuvia ja osa näistä kollaasin kuvista löytyy myöskin instagramista @magicpoks

Viikon aikana ehdittiin puistoilla, käydä tervehtimässä kummilapsia, lenkkeillä, grillailla ja kaikenlaista muuta arkista kivaa. Samuel tahtoi kovasti ajella pyörällä, joten äitini viritti työntökahvaksi haravan, sillä viritelmällä me sitten vedettiin lähimaastossa rundia. Vietin paljon aikaa siskoni ja veljeni kanssa, mikä on aina ihan parasta. Uusi Kärkkäisen reissu tuotti tulosta, ostin Samuelille lippiksen ja mopon, Viiville ja itselleni löysin kankaiset kukkakengät. Rebekalla oli muutaman päivän ajan korkea kuume, mutta onneksi oli mummulassa oli paljon hoitajia, pappan pehmeän mahan päällä oli kuulemma hyvä lepäillä :D

Lataan kuvia miltei päivittäin instagramiin, aika paljon siellä on lasten arkisiapuuhia ja muutamia hassuttelu-videoita, jos kuulumisemme kiinnostaa, niin lämpimästi tervetuloa seurailemaan :)

-Maj

0 Comments

 1. KP 4.5.2014

  Mukavan näköisiä kuvia! Varsinkin neljännen rivin eka ja toka. Ja alimman rivin kaikki kuvat. Taitavasti otettu! Ja pirtsakka maatuska. :)

  Minkälaiset kankaiset kukkakengät löysit? Kiinnostaisi. :)

  Aurinkoisia kevätpäiviä koko porukalle! :)

  Vastaa
 2. Laura 4.5.2014

  Mistä puistosta tuo kiipeilytelinekuva on? Ei olla tuommoiseen vielä törmättykkään täällä ja kivaa olisi löytää uusia puistoja. Tuo meidän kotipuisto on vähän köyhän puoleinen niin joskus lähdetään autolla hieman kauemmaksi :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *