*Yhteistyössä Biotherm

Viime lauantaina Tampereen Sokoksen Biothermin pisteellä oli käynnissä kesäinen kauneustapahtuma. Tapahtuman teemana oli raikkaampi ja heleämpi iho kesäksi. Minä olin siellä paikan päällä kertomassa omia käyttökokemuksiani Biotherm Aquasource -tuotteista ja juttelemassa ihonhoidosta. Jaossa oli myös yllätyslahjoja, joista löytyi minikokoisia Biothermin ihanuuksia. Porukka tuntui ilahtuneen kovasti yllärilahjoista ja ihmiset olivat muutenkin kesäfiiliksillä, koska tuo lauantai oli ehdottamasti yksi koko kesän upeimmista päivistä sään puolesta.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAMe jutusteltiin Biothermin kouluttajan, Jaana Ollikaisen kanssa mikrofoniin, puhuttiin yleisesti ihonhoidosta ja Biotherm Aquasource -sarjan tuotteista. Kertoilin myös toukokuun ihonhoito-haasteen sujumisesta ja bloggaamisesta.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERATapahtuman aikana Biothermillä oli myös upeita tarjouksia ihonhoitopakkauksista!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAMyös aurinkotuotteet ovat erittäin ajankohtaisia juuri nyt ja niitä Biothermiltä löytyykin tosi kattava valikoima. Myös monet Biothermin pisteessä pyörähtäneet asiakkaat kertoivat olevansa ihastuneita Biothermin raikkaisiin vartalotuoksuihin ja suosivat niitä etenkin näin kesäisin. Kollegani Hanna Strictly Style -blogista vannoo myös Biothermin vartalotuoksujen nimeen. Oma suosikkini on raikas ja energisoiva Eau d’Energié -tuoksu!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKiitos kovasti kaikille Sokoksella pyörähtäneille lukijoilleni ja tietenkin kaikille muillekin, jotka osallistuitte tapahtumaan :)

Olen itse ollut todella tyytyväinen Biotherm Aquasource -tuotteisiin, jopa tuttavanikin ovat kehuneet hehkeämpää ihoani. Pieni panostaminen ihonhoitoon kannattaa ja yhdessä asiantuntijan kanssa valitut, juuri omalle iholle sopivat tuotteet, saavat ihon hehkumaan! Suosittelen lämpimästi panostamaan kesäksi naamioon, kosteutta janoavalle iholle Biotherm Aquasource Non Stop -naamio on loistava valinta.

Olen toukokuun hoitanut huolellisesti ihoa Biotherm Aquasource-tuotteilla, kiinnittänyt huomiota riittävään veden juomiseen, antanut ihon levätä meikittöminä päivinä ja harrastanut sitä teidänkin suosittelemaanne hikiliikuntaa. Nyt ihoni on valmis kesään!

-Maj

 

 

0 Comments

  1. inkeri 3.6.2014

    Ihanan raikkaan näköisiä pakkauksia, tekee mieli kokeilla:)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *