Pinkissä tuulitakissa ja sortseissa sitä ollaan hiihdelty menemään tässä lähipäivinä, etenkin lähikaupassa ja puistoissa :) Meillä ”kesälomalaisilla” on koko viikoksi sopivasti vipinää ja ohjelmaa, itseasiassa huomenna lähdetään viettämän kesäpäivää Hämeenlinnaan, jee! Perjantaina pyytelin Tamperelaisia blogityttöjä meille iltaa istumaan, niin siinähän sitä sitten onkin :P Vielä jos kelit olisi kohdallaan niin sehän nostaisi kivasti fiilistä entisestään.

 

superdry1superdry_nikesuperdry2Tuulitakki ja sortsit/Superdry
Lenkkarit/Nike
Paita/Gina Tricot

 

superdry3 Tämä tuulitakki päällä olen  seikkaillut ”pinkkinä kostajana” jo usemmassa kuvassa Instagramin puolella -> @magicpoks.

 

superdry4Mitä teille kuuluu? Joko siellä ollaan lomat aloitetttu ja suunnitelmat laadittu? Onko mielessänne kenties kesäisiä postaustoiveita tänne Magicpoksiin? Mielelläni lueskelen kommenttiboksista teidän kuulumisianne ja tietysti inspiroituisin postausvinkeistäkin :) 

-Maj

0 Comments

 1. Anne 3.6.2014

  Plääh, sielläkin suunnalla näyttää olevan tuulitakki-ilmat :/ Toivottavasti ilmat paranee loppuviikkoa kohden! Ihanat nuo kengät :) Mikä Niken malli tuo on?

  Vastaa
 2. emj 3.6.2014

  Täällä painellaan vielä kolme viikkoa töitä ja sitten juhannuksesta aloiteltaisiin lomaa, tiedossa ulkomaanmatkaa ja festareita :) itse haluaisin postausta itseruskettavista/päivettävistä tuotteista:) luonnollisista sellaisista ja levittämisestä yms. :)

  Vastaa
 3. Emmi L. 3.6.2014

  Ihanat noi lenkkarit! Pitäis löytää itelle jotkut samantyyliset :)
  Ihan hyvää kuuluu. Pitäisi alkaa pakkaamaan muuttoa varten, mutta ei huvittaisi tuo pakkausprosessi yhtään. Eilen sain lääkäriltä hyviä uutisia niin tää on ollut pitkästä aikaa hyvä päivä :)

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  Vastaa
 4. Inkkarit 3.6.2014

  Pirteä lenkkitossut. Kolme työpäivää ja loma!

  Vastaa
 5. Aurora 4.6.2014

  Siis toi tuulitakki! <3

  Täällä olis vielä 7 työpäivää ennen lomaa jäljellä eli vähiin käy :)

  Sun postaukset on muutenkin niin ihanan monipuolisia, että erityisiä toiveita ei ole. Sopivasti kaikkea, jatka samaan malliin! :)

  Vastaa
 6. Elma 4.6.2014

  Hei Maj
  Postausvinkki tai ehkä pikemminkin toive: esittele Tamperetta! Lomalaisen parhaat vinkit lapsiperheelle – sopivia ravintoloita lasten kanssa ruokailuun, hieman ehkä tavanomaisesta poikkeavia kohteita (särkänniemen ja munkkikahvilan kaikki tietävät), parhaat kirpparit, ulkoilupaikat etc. Näitä on paljon täällä vilahdellutkin, mutta sellasesta koosteesta olisin kyllä toooooosi kiitollinen. Mukavaa kesää teidän perheellenne ja kiitos ihanasta blogista!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *