Voi ei miten kivaa meillä oli tänään Särkässä ja voi ei, miten totaalisen puhki nyt olenkaan, puuh! Alunperin ei ollut tarkoitus mennä ollenkaan tänään Särkkään, mutta ystävien houkuttelemana sitten taivuin ja pakkasin muksut autoon, lähdettiin vähän pyörähtämään… Ja niinhän siinä sitten kävi, että viimeisten joukossa me sieltä tallusteltiin ulos – vasta kun paikka kuulutettiin suljetuksi.

Särkänniemi on tehnyt muutoksia pääsylippujensa suhteen, nykyään alueelle on ilmainen pääsy kaikilta ja alle 3-vuotiaat saavat käydä laitteissa ihan ilmaiseksi, muttamutta… Sellaisia huvilaitteita minne meidän Samuel, 2-v pääsee yksin on tasan kaksi kappaletta, possujuna ja ”leppäkerttu”. Rebekalle ostin rannekkeen – nipinnapin 100 cm mittainen 4-vuotias pääsi about neljään laitteeseen yksin, eli aikuisen on oikeastaan pakko myös ostaa ranneke, jos lapset haluavat laitteisiin. Ystävien pojat ovat 105 cm ( ja sen ylikin) joten heillä oli jo paljon enemmän valinnanvaraa laitteiden suhteen. Voitte kuvitella miten Rebekka joutui puremaan hammasta, kun laitteisiin ei  päässyt ja Samuel itki ihan reilusti ”Ei pääte tonnekaa, mennää pottulaivaan” JEP! Me aikuiset ei siis tällä kertaa otettu rannekeita, mutta pakkohan se on ensi kerralla ottaa…

Päivän parhaat naurut saatiin kun Rebekka ihan pokkana halusi tilata karvaista pehmistä = hattaraa ja mennä Havunneulaan = Näsinneulaan :D Miten muuten, onko teillä ollut mukava viikonloppu? Joko olette ehtineet katsastaa huvipuistoja/tivoleita? Entä mieltä olette, onko Särkänniemen pääsylippu-uudistus hyvä vai huono juttu?

-Maj

0 Comments

 1. Hannis 1.6.2014

  Heip!
  Edellis kesänä, kun käytiin lasten kanssa Särkänniemessä mun mielestä riitti vaan se että lapsella oli ranneke jos oli sellanen laite mihin lapsi tarvitsee aikuisen mukaan.. Voi olla, että se on jo muuttunut, mutta sillon harmitelin kun ostin itellekin rannekkeen ihan turhaan! Kun tyttö pääsi osaan laitteisita ihan yksin ja sellasiin mihin se tarvi aikuisen niin mä oisin tosiaan pääsy sillä sen rannekkeella siihen laitteeseen! ..mutta eipä sitä sillon missään mainostettu.. Ja sama muuten pätee lintsillä, menin ostaa kertalipun ihan vaan siks että tyttö tarvi aikuisen yhteen laitteeseen jonne halus niin sano tyttö siinä laitteella sano, että holhooja pääse lapsen lipulla.

  Vastaa
  • Maj 1.6.2014

   Tämän Särkänniemen uudistuksen myötä aikuinen ei pääse holhoojaksi laitteeseen ilman omaa ranneketta! Lapsen ranneke ei siis enää riitä.

   Vastaa
   • lipuista 3.6.2014

    Ei tarvitse nykyään ostaa ranneketta, vaan yksittäislippuja löytyy myös..!

    Vastaa
 2. Hanna 1.6.2014

  Meidän perheelle ei uudistuksesta ollut mitään hyötyä. No ehkä mummu ja pappa voi lähteä katselemaan seuraksi huvipuistotouhua. Mutta lasten vuoksi on pakko ostaa rannekkeet aikuisillekin. Päädyimme ostamaan kausikortit kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Kallista huvia, mutta varmasti tulee käytyä niin monta kertaa, että kannattaa. Ja nyt on kiva kun voi mennä vain käymään parissa laitteessa, ei tarvitse olla koko rahan edestä yhtenä päivänä. Ja Koiramäestä tykkään. Rakennukset niin ihania. Siellä on kiva käydä eväsretkellä.

  Vastaa
 3. Ansku 2.6.2014

  Hahah, ihanat Samuel ja Rebekka :D Nyt aurinkoa vaan lisää ja huippuja kesäpäiviä viettään!

  Vastaa
 4. beda 2.6.2014

  Hei! Särkänniemeen kans tarkoitus tänä kesänä poiketa lasten kanssa, tosin vain koiramäkeen joten meille tuo uudistus sopii hyvin. Itse olen kans tilannut pienenä ”karvajäätelöä” =hattaraa;)

  Vastaa
 5. Särkänniemi on valitettavan kaukana mutta kaiholla muistelen lukemattomia reissuja sinne kun oltiin pieni veljen kanssa:)

  Tivoli meillä täällä olisikin, vaan sää on ihan kamalan kylmä, ei houkuttele. Viikonloppuna tutustuttiin kyllä uuteen Superparkiin täällä, ei se sama asia ole mutta ei yhtään huonompikaan: meillä kaikilla oli niin muukaava;) Liikkua ja leikkiä sai aikuiset sekä lapset, oli oikeasti ryppyjä oikaiseva kokemus:)

  Tivoliin mennään jahka keli lämepenee ja pärjää ilman pipoa:)
  http://sannamamainprogress.blogspot.fi/2014/06/superviikonloppu-ja-liikuntaa-lasten.html

  Vastaa
 6. Mursu 3.6.2014

  Meidän 3-vuotias on tosi mini ikäisekseen ja minä en edes harkitse ottavani häntä Särkkään. Menen esikoisen kanssa kahdestaan (mies ei kestä vatkaimia) ja nautitaan koko rahan edestä koko päivä :D
  Juniori pääsee sitten Power Parkiin, missä on palon enemmän laitteita pienillekin ja lisäksi hän saa sitten isveljen Särkkäpäivänä tehdä jotain omaa kivaa juttua :)

  Vastaa
 7. laitekaveri 7.6.2014

  Eipä tarvi aikuisen ostaa enää lippuja juhannuksesta alkaen ku hakee maksuttoman ”laitekaverin” lapselle seuraksi laitteeseen ;)

  http://www.sarkanniemi.fi/fi/aukiolot-ja-tapahtumat/vanhempien-vapaapaiva

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *