*yhteistyössä FazerfasuSuklaatasting -postauksen yhteydessä oli arvonta, johon pääsi mukaan vastaamalla kysymykseen ”Onko sinulla tapana antaa suklaata lahjaksi? Jos on, niin millaisissa tilanteissa tai tilaisuuksissa? ” Kaikkien osallistuneiden kesken arvottiin kolme suklaalähetystä. Tällä kertaa onnetar suosi Lauraa, Jennniä ja Mintsua, alla vielä heidän kommentinsa.

Laura – ”Aaah, suklaa! Se on paras tapa poistaa ikävää, menkkakipuja, piristää ystävää, suklaalevyn voi kätkeä jonkun toisen lahjan sisälle piristämään, antaa opelle lahjaksi, miehen sisko antoi kiitokseksi kun hoidin 18-vuotiaan pääsykokeisiin…pidän usein suklaata kaapissa, muita herkkuja en edes syö…tumma suklaa sen sijaan on terveellistäkin jos ajattelee että maitosuklaa eri makuisen on herkutteluhetkiin.”

Jennni – ”Parina jouluna olen tehnyt sukulaisille itse suklaaherkkuja lahjaksi:-) Yleensä myös parhaille kavereille ostan jonkun vähän kalliimman suklaalevyn lahjapussukkaan.”

Mintsu – ”Suklaa on ihana lahja tilanteessa kuin tilanteessa: jouluna, äitienpäivänä, matkatuliaisena tai vaikka silloin kun haluan muuten vain ilahduttaa ystävää. ”

Onnea vielä voittajille (saitte juuri minullta meiliä) ja isot kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille,

Maj

 

0 Comments

  1. emj 28.6.2014

    Moikka, kysyisin hieman hiusprojektistasi, luin juuri tummien hiusvärien vaarallisuudesta ja allergisoitumisesta, olen ollut tumma vuosia, välillä päänahka värjäyksen jälkeen kutiaa, haluaisin pyrkiä pois tummasta väristä ja ainaisesta juurikasvusta (miten vain tottuu vaaleaan ja miten se sopii :S iiks). Kiinnostaisi, että miten tällä hetkellä värjäyksien yhteydessä, reagoitko hiusväreihin?

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *