Viime sunnuntaina me fiilisteltiin lämmintä iltaa ja ihasteltiin laskevaa aurinkoa rantsussa. Myöhemmin lapset halusivat vielä tehdä mummolakierroksen, he ovat niin innoissaan kun meillä on nyt väliaikaisesti molemmat mummolat täällä Tampereella. Ilta venyi salakavalasti aika pitkäksi, oltiin ehkä joskus 23.00 kotosalla, niin mitkä rytmit…? Samalla tuli kuvattua asuja ja Tamperelaisen Uhana Designin meille antamia paitoja.

 

1 2Rebekalla on päällään Uhanan Karkkipäivä -collegepaita koossa 104/110 cm – ja se on snadille typykälle juuri sopivan kokoinen. Samuelin saman niminen t-paita on kokoa 98/104 cm, ja menee pojalle vielä varmasti pitkään.

 

3Oma Pupucollegeni vaatisi ehkä kaverikiseen sukkikset tai legginsit, mutta hei kamoon koska nyt on kesä, niin meitsi meni ilman :D Aikaisemmin olen käyttänyt pupupaitaa mustien pillifarkkujen kanssa. Mekon materiaali on neulottu Orivedellä, ja se on suunniteltu, kaavoitettu, ommeltu ja painettu Tampereella. Ihan huikeaa. Weecosissa näytti olevan vielä S- ja L-kokoa myynnissä, M-koko on ilmeisesti päässyt jo loppumaan.

 

4 5Mekko on ihanan pehmeää ja ohutta collegematskua, sellaista mikä ei nyppäänny kovassakaan käytössä. Onko Uhana Design muuten teille tuttu merkki? Uhanalla on on rentoja ja omaleimaisia vaatteita ja asusteita valmistava designyritys Tampereelta. Heidän tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan kokonaan Suomessa, ehkä olette kenties törmänneet joskus Pisara-korviksiin? Uhana suunnitteli myös sinne Pakkikisen Muotikirppikselle hauskan kangaskassin.

 

6 9Samuel:  Paita – Uhana Design *giveaway, pipo – Gugguu *giveaway, farkut – Zara, kengät – siskon vanhat, Vans
Rebekka: Collegemekko – Uhana Design *giveaway, legginsit ja ballerinat – H&M
Maj: Collegemekko – Uhana Design *giveaway, kengät – Converse

 

8Jos minun pitäisi valita yksi mukavuusvaate, niin se olisi ehdottomasti tuollainen collegemekko. Siistimmän lookin saa yhdistämällä sen mustien sukkisten ja sirojen kenkien kanssa, mutta itse innostun ehkä enemmän pillifarkut + tennarit + college kombosta. 

Kiitos Uhanan tytöille ihanasta paketista, me tykättiin kovasti. Jos sinäkin ihastuit, niin Weecosista näitä ja muita Uhanan ihanuuksia saa tilattua.

-Maj

 

 

 

0 Comments

 1. Tiia 17.6.2014

  Sä olet kyllä niin kaunis, että huh. Ja niin ovat sun lapsesikin :)

  Vastaa
  • Maj 18.6.2014

   Kiitokset :”)

   Vastaa
 2. Linda 17.6.2014

  Ihanat mekot!

  Vastaa
  • Maj 18.6.2014

   Eiks vaan – ja ihanan rennot!

   Vastaa
 3. Inkkarit 17.6.2014

  Söpöjä!

  Vastaa
  • Maj 18.6.2014

   ^_________^

   Vastaa
 4. k87 17.6.2014

  Minkä kokonen tuo sun mekko on.?:)

  Vastaa
  • Maj 18.6.2014

   Mun Pupucollege on kokoa S :)

   Vastaa
 5. Rii 19.6.2014

  Tukka on nyt muuten aivan ihana! Muistan kun tuskailit että vaaleampaa ja tummempaa, toi on nyt todella luonnollinen ja kiva! Seurailen blogia monta kertaa viikossa mutta tooodella harvoin kommentoin :) Kiitos kivasta blogista!

  Vastaa
 6. huhhei 19.6.2014

  99e????? Ei tulis ikinä maksettua noin paljon vaatteesta.. tollasesta en maksais puoliaka. Huhhuh..taidat olla suht varakas?

  Vastaa
 7. jenni. 26.7.2014

  minkä pituinen rebekka on? meidän neiti on vuoden nuorempi ja neuvolassa pituutta oli 95cm, niin onkohan tuo 104/110 koko ihan liian suuri hänelle..

  Vastaa
  • Maj 26.7.2014

   Rebekka on aikalailla tasan 100 cm :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *