OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERASadetakit ja collegehousut, check! Yksi virkamies päivitteli minulle eilen näitä kesän alhaisia lämpötiloja ja harmitteli kun helleaalto ei hyökkää ilmeisesti Juhannuksena(kaan) tänne hyiseen Suomeen. Itse vastasin vaan iloisena, että en ole ladannut tähän Juhannukseen yhtään mitään odotuksia, joten en voi pettyäkään. Yleensä kun oikein kovasti suunnittelee, toivoo ja odottaa jotain, niin lopulta asiat ei yhtään suju niinkuin pitäisi, meidän perheessä siis. 

Tämä päivä menee ystävien seurassa, me naiset ajateltiin juosta kymppi ja tietysti saunoa päälle. Kaikki sujukoon omalla painollaan, sateenvarjon alla pystyy kyllä grillailemaan, ja yökyläily on lasten mielestä aina niin jännää. Hyvää Juhannusta kaikille, no stress. Saanko vielä lisätä, että yksinkertainen osaa nauttia yksinkertaisista asioista. :D

-Maj

 

0 Comments

  1. casey 22.6.2014

    Tosi hyviä kuvia!

    Vastaa
  2. Ida365 22.6.2014

    Mä en kestä mitä söpöliinejä :’——))) Reben keinukuva ja Sampan eka kävelykuva <3__<3

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *