hunaijaista_magicpoksTänään iltajunalla Hämeelinnasta Tampereella matkaisi kaksi pientä, ihan mielettömän onnelista tyyppiä – ja tietty yksi vähän isompikin heppu! Hunajaista -blogin kirjoittaja Riikka oli kutsunut meidät heidän luokseen viettämään kesäpäivää. Sain tutustua uusiin huikeisiin tyyppeihin, maistella Villen ja Riikan loihtimia herkullisia safkoja ja katsella lasten touhuiluja, ihan täydellinen päivä takana siis. Hämeenlinna halusi näyttää meille ensikertalaisille parhaat puolensa ja saimme nauttia kunnon helteestä! Kamerasta löytyy lisää kuvamatskua, joten palaan asiaan vielä kunnon kuvapläjäyksen kera :)

-Maj

0 Comments

 1. Liina 5.6.2014

  On aina kiva lukea näistä bloggaajien yhteisistä jutuista:) Blogi on varmaan ollut ihan mahtava tapa saada uusia ystäviä:)

  Vastaa
 2. inkeri 5.6.2014

  Oi miten pirtsakkaa porukkaa:)

  Vastaa
 3. Susanna 5.6.2014

  Haastoin sinut blogissani, eli jos sinulla on aikaa, käy lukemassa haaste!

  susannamustajarvi.blogspot.fi

  Vastaa
 4. […] vielä kurkkaamassa Magicpoksin Maj:n hauska ryhmäkuva ja meikäläisen käsistä lähtenyt hiusvärjäily, […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *