Kerroinkin teille jo, että aikeissani on kuvata tänne blogiin vähän ystävieni tyyliä ja nyt sain vihdoin tehtyä asialle jotain. Kaveripiirissäni on paljon äitejä ja koska omissakin asukuvissani on usein lapset mukana, siitä se idis sitten ”Mammatyylit” -juttusarjaan lähti. Mammatyylit -postaukset koostuvat muutamista asukuvista, joissa esitellään kussakin vähän äidin ja lapsen/lasten tyyliä. Toki kuvaisin mielelläni myös miehiä lapsineen, eli kaikki stylet daddyt viestiä mulle vaan rohkeasti.

 emmi127-vuotias Emmi on tytärtensä kanssa kotona. Nella 3v, Sara 11 kk:tta sekä perheen koira Rocko pitävät mamman kiireisenä aamusta iltaan.

 emmi2Emmi
Paita – Bik Bok
Housut – Object
Huivi – Mango
Laukku – Pieces
Kengät – H&M
Kello – Gant

Nella
Paita – Mango
Muut – H&M

Sara
Takki ja huivi – Zara
Muut – H&M, siskon vanhoja

 emmi3”Ostan itselleni ja tytöille useimmiten vaatteita H&M:tä, sieltä löytyy helposti kaikki saman katon alta. Toisinaan hankin esimerkiksi reissusta jotain pientä spessumpaa ja ehkä kalliimpaakin vaatetta itselleni tai tytöille. Oma tyylini on rento. Päivät ovat aika hektisiä kotona kahden vauhdikkaan tytön ja koiran kanssa, etenkin nyt kun remontoimme kotiamme. Arkisin heitän päälleni rennot housut, trikoopaidan sekä tennarit tai lenkkarit. Tykkään silti laittautua ja panostaa vähän enemmän itseeni kun olen lähdössä ulos, myös kaupungille lähtiessäni laitan jotain vähän siistimpää päälle. Ennen lapsia ehdin käyttämään aikaa ennemmän itseeni ja laittautumiseen, hiukseni olivat aina rullien jäljiltä, myös korkokenkiä tuli käytettyä paljon useammin, nykyään enää vain aniharvoin. Toisaalta, tilanteen mukaan, ehkä olisin vähän outo näky korkokengissäni hiekkalaatikon reunalla”

 

emmi4
emmi6”Pienemmälle tytölle ei ole juuri tarvinnut ostaa mitään vaatteita, hän on pärjännyt loistavasti siskonsa vanhoilla. En voinut kuitenkaan vastustaa tätä herkullisen väristä takkia Zarassa”

 

emmi5Söpöläiset!

Mielestäni Emmi näyttää aina niin raikkaalta, verkkareissakin. Superpaksut vaaleat kutrit ovat hänen tavaramerkkinsä – ja hänen ihonsakin on ympäri vuoden kaunis ja päivettyneen näköinen. Vitsit, miten upea äiti, puhumattakaan söpöistä tytöistä.

 

-Maj

0 Comments

  1. Inkku 25.6.2014

    No on tosi ihanan oloinen äippä ja söpöset tytöt.

    Vastaa
    • Maj 26.6.2014

      No ihan huippuja koko porukka!

      Vastaa
  2. susse 25.6.2014

    Aivan mahtavat noi virkatut töppöset!

    Vastaa
    • Maj 26.6.2014

      Jep – ja mä tollo unohdin laittaa ne tuohon listaan, missä lukee vaatteiden merkit/ostopaikat.

      Vastaa
  3. Anna 25.6.2014

    Tosi kaunis ja raikkaan näköinen äiti ja suloiset tyttölapset!

    Vastaa
    • Maj 26.6.2014

      Ihan samaa mieltä :)

      Vastaa
  4. Niinu 25.6.2014

    Ihastuttavan oloinen perhe! Voikohan tätä Emmin elämää seurailla blogin tms. muodossa jossain osoitteessa?:)

    Vastaa
    • Maj 25.6.2014

      Moikka Niinu! Munkin mielestä <3 Emmi ei kirjoita blogia, eikä hänen insta-tilinsäkään taida olla julkinen. Jos saan hänet joskus innostumaan asiasta, niin lupaan vinkata ;)

      Vastaa
  5. Lila Syren 25.6.2014

    Hauska idis ja Ihana kolmikko tämä:)

    Vastaa
    • Maj 26.6.2014

      Mä oon niin innoissaa, kun aloin lopulta toteuttamaan tätä juttusarjaa ja jännitin kovasti, että mitä muut tästä pitävät… Ihan superkiva kuulla jos kiinnostaa :)))

      Vastaa
  6. Kirsikka 25.6.2014

    Aivan ihanat Emmi ja tytöt <3 Aina niin raikas ja kaunis :)

    Vastaa
    • Maj 26.6.2014

      No älä, miten kukaan voi näyttää niin freesiltä ilman meikkiä kuin Emmi? Daymn!

      Vastaa
  7. K 25.6.2014

    Iiiihana idea ja todella mielenkiintoista lukea muiden äitien tyyleistä :) Itselläni myös pienet tytöt, 5kk ja 1,5v. Todella kaunis äiti ja lapset! Näitä lisääää pliis! Ja kiitos vielä parhaasta blogista, oot mun suosikki!!

    Vastaa
    • Maj 26.6.2014

      Voi vitsit, kiitos miljoonasti ihanasta kommentistasi, jee! Ihan superia kuulla, että blogini jaksaa kiinnostaa ja näitä ”mammatyylit” -juttuja tulee lisää, ihan lähiaikoina :)

      Vastaa
  8. K 25.6.2014

    ..ja toi takki..! Pakko käydä tsekkaamassa, mikäli vielä löytyis, vaikka meidän tytöt ei todellakaan tarttisi enää yhtään vaatekappaletta lisää, nimim. Vaatehullu mami ;)

    Vastaa
    • Maj 26.6.2014

      No tottakai käyt, hyvällä säkällä se voisi olla jopa alessa…. :D

      Vastaa
  9. Minna 26.6.2014

    Ihana idea tämä mammatyylit ja ihana kolmikko :) Kaikki niin tyylikkäitä ja freesejä! Nuo Saran töppöset on aivan mieleettömän suloiset!<3

    Vastaa
  10. Nella 26.6.2014

    Ihana juttuidea ja vielä ihanemmat ensimmäiset mallit! Siun blogi on kaikista paras, itselle lapset ei ole vielä ajankohtaisia ja silti huomaan päätyväni kaikista useimmiten tänne Magicpoksiin..:)

    Vastaa
    • Maj 27.6.2014

      Kiitos kauniista sanoistasi, mä olen ihan otettu. Mun mielestä on aika huippua jos blogi kiinnostaa nuorempiakin naisia, jee, tarkoituksenani ei ole kirjoittaa kuitenkaan varsinaista mammablogia, vaikka sisältö onkin lapsi/perhepainotteista. Kiitos vielä sinulle, kun jaksoit kommentoida :)

      Vastaa
  11. Reetta 26.6.2014

    Tosi kiva juttusarja ja hieno aloitus! :)
    Mulla on sulle heti toiveena käytännöllisen ja tottakai tyylikkään hoitolaukun metsästys? Löytyiskö sun mammakavereilta tai sulta iteltäs vinkkejä?
    Olisi kovin ajankohtainen hankinta – mäkin ihan lähipäivinä mamma <3

    Vastaa
    • Maj 27.6.2014

      Apua, mulla ei 0le mitään käryä hoitolaukuista, aikoinani itselläni oli sellainen simppeli Brion musta hoitolaukku, hei hetkinen, se on tällä hetkellä Emmillä käytössä – sattuipas se :D Tavallisella tilavalla laukulla pärkäät ihan varmasti loistavasti myösl

      Vastaa
  12. Lissu 26.6.2014

    Kiva juttuidea! Toiveena olisi myös samalla idealla postauksia ystäviesi kodeista, jos vain heille sopii?! Jos eivät koko kotiaan halua julkisesti esitellä, niin vaikka muutamia kivoja yksityiskohtia, toimivia oivalluksia tai esim. perheenjäsenten lempipaikat kodistaan… Minusta on aina tosi kiva katsella kuvia ”tavallisten” ihmisten kodeista ja niistä saa yleensä ne parhaimmat vinkitkin omaan kotiin. Mukavaa ja toivottavasti lämpimämpää kesän jatkoa! :)

    Vastaa
  13. Suvi 26.6.2014

    Hyvä juttuidea! Jään odottamaan lisää tyylejä :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *