Olin niin iloinen, kun annoitte kannustavaa palautetta mammatyylit-juttusarjasta, kiitos siitä! Tällä kertaa asukuvissa nähdään ihan viimeisillään raskaana oleva Heidi.

 

kaapo125-vuotias Heidi ja 2-vuotias Kaapo-poika odottelevat jo malttamattomina pikkuveljeä syntyväksi. Heidin raskaus on edennyt jo viime metreille ja se tuo pukeutumiseen ihan omat haasteensa.

”Ostan Kaapolle vaatteita useimmiten ihan perus ketjumyymälöistä, Lindexistä, KappAhlista tai H&M:ltä, myös lastenvaatekutsuilta olen tehnyt ihania löytöjä. Samoista kaupoista ostan omatkin vaatteeeni, mutta toisinaan teen löytöjä kirpputoreilta, siskoni on ompelija ja hän on muokannut vanhoista vaatteista minulle sopivia tai tehnyt niitä ihan kaavoista alkaen itse, eipä ainakaan tule kaikilla vastaan ihan samanlaisia. En ole ihan täysin tyytyväinen omaan tyyliini juuri nyt, sillä kotihoidontuella/äippälomalaisena en välttämättä pysty aina hankkimaan sellaisia vaatteita kuin haluaisin. En oikein tiedä miten kuvailisin tyyliäni, ehkä sanoisin sen olevan naisellinen, hiukan boheemi? Poikani menee vaateasioissakin aina etusijalle. Nyt raskauden lähestyessä loppuaan asuvaihtoehdot ovat vähissä, eikä uusia hankintoja kannattaisi enää tehdä.”

 

kaapo2 ”Sellaiset lastenvaatteet joissa on joku pieni yksityiskohta, kiva leikkaus, hauska tasku tai jotain muuta vastaavaa ovat eniten minun mieleeni. En erityisesti lämpene angrybirds- tai autot-aiheisille pikkupoikien vaatteille, mutta kyllä meillä niitäkin muutama on. Vauva tulee saamaan tosi paljon veljen vanhoja vaatteita, juuri mitään ei ole ollut pakko ostaa, mutta jotain pieniä juttuja olen halunnut hänelle hankkia ihan uutena.”

 

kaapo4Heidillä on Lindexin mekko ja Conversen tossut. Kaapon paita on Marimekolta, housut Lindexiltä ja tennarit H&M:ltä.

 

kaapo3 kaapo6Kiitos suloiselle parivaljakolle Heidille ja Kaapolle, kun uskaltauduitte kuviin – ja tsemppiä Heidille viimeiseen rutistukseen!

-Maj

0 Comments

 1. Jenny 27.6.2014

  Ihana juttusarja todellakin, aivan mahtava idea ja mahtavan näköinen parivaljakko!! :)

  Vastaa
 2. Meriannen 27.6.2014

  Aivan ihana juttuidea, ja suorastaan rakastuin tuohon viimeiseen kuvaan! En edes tiedä, mikä tuossa ”kädet taskussa” – meiningissä niin viehättää, mutta .. kaikenkaikkiaan tuo kuva on vain vallan ihana!

  Vastaa
 3. Karoliina 27.6.2014

  Tämä on loistava idea! Ja onpas kivasti pukeutuvat äiti sekä poika. En kestä kuinka suloinen Kaapo on, ja kuinka tuima! :D

  Vastaa
 4. Inkeri 27.6.2014

  Yksinkertaisesti, IHANA!

  Vastaa
 5. Iris 28.6.2014

  Ihanasti matchaavat äidin ja pojan tyylit, upeilta näyttävät molemmat!! :) Ja kiva teksti myös!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *