Hello leidit, tämän ankean ja sateisen maanantain kunniaksi ajattelin aloittaa Magicpoksissa teemaviikon, aiheena tyyli ja pukeutuminen. Olen tehnyt omaa pientä tutkimustani kyselemällä teiltä lukijoilta, ystäviltäni ja tutuiltani, että mitkä jutut Magicpoksissa kiinnostavat eniten. Useimmiten lempparijuttuihin lukeutuu arkipostausten lisäksi asupostaukset, lastenvaatteet ja muut tyylijutut. Siitä tuli siis idea teemaviikkoon, miltä se teistä kuulostaa? Lisää postaustoiveita ja mahdollisten teemaviikkojen aiheita saa aina tiputella kommenttiboksiin, mielelläni niitä lueskelen – ja olen parhaani mukaan toivepostauksia koittanut toteutellakin :)

Tänään asukuvissa on yksi mekko – ja kolmet eri asusteet. Minulta on kyselty, että millaisia asusteita/koruja käytän, joten nyt sitten vastaan samalla vähän siihenkin kysymykseen. Minimaalinen asustaminen on minun juttuni, joten mitään huimia eroja mekkokuvien välillä ei nähdä, tuntuisi teennäiseltä yrittää sulloa asuihin huiveja, koruja yms. jos en niitä oikeassa elämässäkään juuri käytä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMusta perusmekko on Zarasta, se toimii helposti arjessa ja juhlassa, ympäri vuoden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERARennosti tennareiden kanssa.

Neule – Zara
Kengät – Converse
Aurinkolasit – Ray-Ban
Rannekoru – Marc By Marc Jacobs
Korvakorut – Diamonfire *saatu Suokolta

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERATästä tulee vähän tennismekkofibat, eikö totta? Meitsin mielestä on tosi ok pukea siistimmänkin mekon kanssa lenkkari/tennarit, ihan vaikka en ottaisi esiin edes sitä mukavuuskorttia. Kuinkahan monelta mahtaa löytyä kenkäkomerosta valkoiset Conssit? Nimenomaan valkoiset Conssit ovat kuulemma nyt niin suositut, että niitä oikein jonotetaan varauslistan avulla kaupoista, hassua :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKlassisesti koroissa.

Laukku – Rebecca Minkoff
Kengät – Aldo
Korvikset – Marc By Marc Jacobs
Kello – Michael Kors

 

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPunaisesta huulipunasta tulee itselleni heti juhlavampi- ja jotenkin pirtsakampi olo, plus se piristää koko mustan asun. Tämän asun kanssa näyttäisi kivalta myös sellainen ballerinanuttura eikö vain?

OLYMPUS DIGITAL CAMERASandaaleissa sipsutellen.

Laukku – Zara
Kengät – Mango
Korvakorut – Zara
Rannekorut – H&M ja ulkomailta

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERASähäkänsininen laukku toimii väriläiskänä, ja boheemit korut yhdessä päivettyneen ihon kanssa on toimiva kombo. Hiukset vielä laineille, niin tässä asussa voisin lähteä ystävien kanssa viettämään iltaa.

Mikä näistä oli lempparisi vai oliko mikään? Oma suosikkini on ehkä tuo viimeinen asu, johtuen varmaan siitä, että haluaisin niin kovasti lähteä viettämään oikein pitkän kaavan mukaan kesäiltaa ystävien seurassa :) 

-Maj

 

 

0 Comments

 1. e 16.6.2014

  Tykkään eniten keskimmäisestä! Jotenkin peruskorot vaan tekevät koko asun ilmeestä niin raikkaan ja tyylikkään! Käytät siis ilmeisesti hopeaa ja kultaa molempia, mutta hyvin minimalistisesti. Kelloja jne lähinnä? Käytätkö kaulakoruja ikinä?

  Vastaa
  • Maj 17.6.2014

   Näin on :) Käytän joskus kaulakorujakin, mutta harvemmin.

   Vastaa
 2. Nipsu 16.6.2014

  Ihania omalla tavallaan kaikki mut viimeinen on sellainen, johon itsekin mielelläni pukeutuisin! Noista aldon korkkareista kysyisin, että onko ne olleet miten mukavat jalassa? vastaako yleisesti kokoaan? Mietin jos tilaisin netistä… :)

  Vastaa
  • Maj 17.6.2014

   Ne on tosi mukavat jalassa kyllä! Menin kurkistelemaan kengistä koko merkintää, mutta enlöytänyt sitä mistään ja ihan sama juttu toisissakin Aldon kengissäni :/

   Vastaa
 3. Viivi 16.6.2014

  Minkähän ikäinen mahdat olla? :-) Todella nuorelta näytät!

  Vastaa
  • Maj 17.6.2014

   Täytän heinäkuussa 29 vuotta, a p u a!

   Vastaa
 4. Tällaiset erilaisia tyylejä yhden vaatekappaleen ympärille rakentavat jutut ovat mielestäni kivoja, sekä lehdissä että blogeissa; Ne muistuttavat siitä, ettei asua tarvitse hankkia nollasta sataan vaan yhdistelemällä erilaisia asusteita tyyliin saa paljon vaihtelua.

  Viimeisestä tykkään eniten, koska liputan aina värien ja koruilla leikittelyn puolesta. (Ja korkojen!)

  P.S. Taidejulisteita olisi arvonnassa ja niissäkin piisaa väriä: http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2014/06/05/taidearvonta/

  Vastaa
  • Maj 17.6.2014

   No se on ihan totta, mun ainakin pitäisi radikaalisti vähentää shoppailua :/

   Vastaa
 5. Sanna 16.6.2014

  Mun suosikki on tuo viimenen asu, vaikka ei muissa mitään vikaa ole :D tykkään kans ihan vaan arkipostauksista ja erityisesti kosmetiikkavinkeistä :)

  Vastaa
  • Maj 17.6.2014

   Mukava kuulla, kosmetiikka aiheisia postauksia minulla onkin jo suunnitteilla :)

   Vastaa
 6. Todella kiva mekko! :) mulla on samantyylinen H&M:ltä ja melkein joka päivä ollut käytössä – sopii niin monen asun kanssa :)

  Vastaa
  • Maj 17.6.2014

   No totta, pikkumusta toimii aina :)

   Vastaa
 7. SanniSelina 17.6.2014

  Kiva idea tämmöiset postaukset! :)
  Minun suosikki oli ehdottomasti ensimmäinen, sellaisessa itsekin viihtyisin. Pitääpä melkein ostoslistalle laittaa tuollainen mekko!!
  Postaus toiveen jos saisi esittään niin jotain liikunta postausta olisi kiva lukea. Mm. millainen liikunta viikko sinulla on ollut…

  Vastaa
  • Maj 17.6.2014

   Selvä! Hehe, tähän mennessä ihan hyvä liikuntaviikko, heitin tänään juuri juoksulenkin :)

   Vastaa
 8. Viivi 19.6.2014

  Mun lemppari on tennari-mekko yhdistelmä! Toimii! Itsekin käytän paljon tennareita ja mun mielestä tuo asu on huikee! :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *