Tänään meidän naapuruston hurja pyöräjengi kokoontui rälläämään potkupyörillään kerrostalon pihaan. Samuel-parka ei hallitse vielä potkupyörää niin hän tyytyi työntelemään itsekseen kolmipyöräistä.

 

Processed with VSCOcam with f2 presetMr. Cool pitää aurinkolasit päässä, säästä viis.

 

Processed with VSCOcam with f2 presetPois alta, täältä tullaan!

 

Processed with VSCOcam with f2 presetTässä ollaan ottamassa starttia ja vähän jo kaasutellaan…

 

Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetVoi Sam, mua säälittää kun toinen on vielä vähän avuton pyörähommien suhteen.

 

Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetPahikset :D

 

Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 presetPyöräleikkien mennessä hurjemmiksi alkoi taivaalta tiputtelemaan vettä…

 

Processed with VSCOcam with f2 presetPikamoikat kamuille ja puolijuoksua takaisin kotiin, ehdittiin hurjasta vauhdista huolimatta kastumaan, pöh.

En todella tiedä mitä tekisin ilman näitä naapurin ihania tyyppejä ja hulvattomia lapsia. Sattumalta me äidit ollaan melkolailla samanikäisiä, yksi meistä ehti täyttämään juuri kolmekymmentä – ja meitsin vuoro on seuraavaksi. Mammoja on tässä niin iso porukka, että melkein aina löytyy ulkoiluseuraa. Kyllä tuolla pihalla mielummin käyskentelee ja touhuilee jonkun toisen aikuisen seurassa, mitä ihan keskenään lasten kanssa, ainakin pidemmän päälle. Ihan lähiviikkoina meidän lapsijengi kasvaa yhdellä tyypillä ja meitsi pääsee taas hoitamaan ihan pientä vauvaa, voi vitsit <3

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Eve 24.6.2014

  Heips tuli mieleen lisätä siihen kesätekemis- postaukseen muutama vinkki! Joku muistaakseni jo mainitsi vehoniemen automuseosta ja sen yhteydessä olevista kahvilasta ja näkötornista! Käytiin tänään myös siellä, tosi kiva paikka, suosittelen! MUTTA MYÖS: kävästiin ihanalla strutsi- farmilla!!! Se sijaitsee Vehoniemeltä vähän eteenpäin Pälkäneelle päin. Paikan nimi on Syrjysen strutsitila! Siellä on erilaisia eläimiä, strutseja ja niiden jättikokoisia munia. Ylämaankarjaa, villisikoja, lampaita, pupuja joita sai syöttää.. Todella hauska paikka!:) sit lähdettiin sieltä Tampereelle päin ja siittä jonkin ajan päästä Kangasalla käännytään vasemmalle Pohtiolammelle. Siellä on pari pientä lampea josta saa itse onkia lohia ja viedä ne savustettavaksi, tai voi ostaa ilman onkimista myös, mutta onkiminen oli hauskaa vaikkakin aikas helposti kalaa tuli, lampi kuhisee lohia:D todella symppispaikka sekin!! Sieltä löytyy myös minigolf, pieniä eläimiä myös ja sääskien bongauspaikka! Yhdistettiin nämä kolme paikkaa yhteen päivään, kun oli niin lähekkäin :) suosittelen!! Oli ihana päivä ja kaikki tosi symppispaikkoja ja kiva tukea myös tälläisiä ihania pienyrittäjiä!:D

  Vastaa
 2. Päivi 24.6.2014

  Voi miten söpöjä pyöräilijöitä! Aivan ihania potkupyöriä.

  Vastaa
 3. Saana 24.6.2014

  Mutta miksei Samuelilla ole potkupyörää? Ainakin mun 19kk poika sillä jo kovasti menee eteenpäin ja kun on kunnollinen kevyt potkupyörä on lapsen se tosi helppo hallita ja itse nostella ja ohjailla. Ihana jengi teillä sielä <3

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *