Eilen olimme Rebekan ja siskoni porukan kanssa piiitkään päivän Särkänniemessä, aamulla lähdimme liikenteeseen bussilla ja keskustasta jatkoimme matkaa kävellen kohti Särkkää. Miikan oli tarkoitus hakea meidät päivän päätteksi kotiin autolla, mutta kerran sää oli upea, eikä kiirettä mihinkään, niin päätettiin vielä kävellä lyhyehkö matka meidän city-mummolaan eli vanhempieni asunnolle. Vanhempani viettävät paljon aikaa kesälomillansa täällä Tampereella ja lapset ovat ihan innoissaan kun saavat olla mummolassa yötä, välillä vuorotellen, toisinaan molemmat.

Matkalla mummolaan pysähdyttiin ihmettelemään ja kuvaamaan suihkulähteitä, kirkkoa, kukkia, siltaa ja liikennemerkkejä. Voi sitä höpinän ja kysymysten määrää, etenimme siis verkkaisesti ja nappasin kuvia kun tyttö kiipeili tasapainoilemaan betoniporsaan päälle.

zara_gugguu-kidsfashion2Minusta oli ihana pitkästä aikaa viettää päivä kahdestaan tytön kanssa, aina vaan ihmettelen miten ihana, energinen, huumorintajuinen ja kekseliäs tyyppi hän on.

 

zara_gugguu-kidsfashion1zara_gugguu-kidsfashion6Menen joka päivä Särkkään -ilmeellä! :F

 zara_gugguu-kidsfashion5zara_gugguu-kidsfashion4Sortsit – Zara
Laukku ja kengät – H&M
Toppi – Gugguu *gifted
Ponnari – Name It

zara_gugguu-kidsfashion3Gugguun topissa on ihana tuo yläosa, sopii ihanastipikkutytölle, mutta toki myös vähän isommillekin ”tytöille”? Mietin aamulla, että minkähän värinen valkoinen toppi mahtaa olla päivän päätteeksi… Suhteellisen, jopa yllättävän puhtaana se kuitenkin pysyi.

zara_gugguu-kidsfashion7Iskä ja Teppo odottelivat meitä  jo rappusilla! Rebekka tähyilee veljeänsä, joka oli mummun kanssa pesemessä parvekkeen laseja <3

-Maj

 

 

 

 

 

0 Comments

 1. Elina 12.6.2014

  Voi ei, voin niin kuvitella kun pikku Samppa on ollut mummun apuna pesemässä parvekkeen laseja! NIIN LIIKUTTAVAA <3

  Vastaa
  • Maj 16.6.2014

   Heh, olihan se :) Samuel on kova poika siivoilemaan kotonakin.

   Vastaa
 2. Reetta 13.6.2014

  Heips ihana Maj! Ajattelin taas pitkästä aikaa kommentoida. Sun juttuja tulee luettua päivittäin ja vaikka itse oon täysin erilaisessa elämäntilanteessa (vielä opiskelija eikä lapsia) niin silti saan aivan valtavasti irti näistä. :) Jokainen postaus piristää ja saa hymyilemään vähän leveämmin. Teksteistä ja kuvista huokuu onnellisuus ja iloisuus ja se, että elämässä pienet arkisetkin jutut on ihan yhtä tärkeitä ja upeita kuin ne isommat. Aurinkoisia ja onnentäyteisiä Särkkäpäiviä iso kasa lisää teidän kesään! <3

  Vastaa
  • Maj 16.6.2014

   Mukava kun kommentoit, kiitos kauniista sanoistasi. Toivotaan aurinkoisia päiviä, että päästään nauttimaan tästä kesästä täysillä. :))

   Vastaa
 3. Mursu 13.6.2014

  Meidän lasten citymummula on samalla kadulla :D
  Jos kesällä nähdään, niin tulen hen.koht. kiittämään ihanasta blogista :)

  Vastaa
  • Maj 16.6.2014

   Juu, ilman muuta voit tulla moikkaamaan :)

   Vastaa
 4. Sanna 16.6.2014

  Se olit siis sinä jonka näin Särkänniemessä. Kun eka meinasin sanoa moi reteesti, mutta en ollu ihan sataprosenttisen varma siitä, että olitko se sinä. Angry Birds puistossa bongasin :)
  Sää kyllä suosi, kalkkilaivan kapteeni sai poltettua ihoaan aurinkorasvasta huolimatta.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *