Viime viikon keskiviikkona nappasimme lasten kanssa junan Hämeenlinnaan, Riikka oli kutsunut meidät ja muutamat muut ihanat kyläilemään heidän kotiinsa. Lapsia oli kunnon katras, näin nopeasti laskettuna ainakin yhdeksän kappaletta! Muksuilla riitti touhuamista keskenään, onneksi pihan trampalle pääsi purkamaan välillä vähän ylimääräisiä energioita. Riikka kiteytti meidän helteisen kesäpäivän hyvin: ”Sielunhoitoa, kyyneleitä, naurua, nokkahuilun rasittavaa vinkunaa. Naapuriin karkaavia lapsia, itkua ja taas naurua.”  

 

hml1 hml2Hämeenlinnan rautatieasemalla kaivoin repusta vähän evästä, huomaa ruokalappu, siisteys ennen kaikkea  :D

 

hml3Tsädäm! Pian Essin ja poikien juna pyyhälsikin jo mestoille! Jatkettiin yhdessä matkaa kohti Hunajaista!

 

hml4 hml5 hml6 hml7 hml8Mitään ujosteluja ei ollut havaittavissa, yhteiset leikit löytyivät samantien. Tytöt jatkoivat siitä, mihin viimeksi jäivät kun tapasivat ensimmäistä kertaa Minimuotikirppiksellä :)

 

hml9Sanoinko jo, että Riikan, Villen ja Siirin koti on aivan upea, meikkiksen unelmakoti!?

 

hml10 hml11Keittiössä hääräilivät yhdessä talon emäntä ja isäntä. Hatunnosto ja kiitokset Villelle huikean hyvästä siskonmakkarakeitosta ja muutaman tunnin urakoimisesta muurinpohjalettujen parissa, vitsit mikä herra kärsivällisyys!

 

hml12 hml13 hml14 hml15 hml16 hml17Mä en kestä miten paljon me vedeltiin näitä. Liian hyvää!

 

hml19 hml20 hml21Väinö ei säästellyt sokerissa.

 

hml22En myöskään ole varma söikö Rebekka lättyä sokerilla vai toisinpäin…

 

hml24 hml25 hml26Iltaa kohden pikkuväenkin energiat hiipuivat hiukan, näiden söpöläisten katseesta on ehkä havaittavissa pientä väsymystä.

 

hml27 hml28Pakko hehkuttaa vielä, kaikki meni tällä kertaa niin nappiin, kun voi vaan mennä. Lapset löysivät toisensa ja meillä aikuisilla olisi riittänyt juttua vaikka miten pitkään. Sain Samuelinkin helposti ottamaan päikkärit, vaikka oltiin vieraassa paikassa – ja muutenkin lapset jaksoivat hienosti ilman mitään kiukutteluja koko päivän, meidän juna oli kuitenkin vasta kasin jälkeen illalla Tampereella. Riikan porukkaa odotellaan jo kovasti tänne meille kylään, toivottavasti uudet treffit järjestyy pian. Kiitos vielä kaikesta ja terveiset huipulle porukalle <3

-Maj

 

 

0 Comments

  1. Mirka 12.6.2014

    Aivan ihanan näköinen päivä! :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *