tampere_kahvilla_hyvääpyymaenomakahvila2pyymaenomakahvila1tampere_kahvila_macaronsSaan aina tasaisin väliajoin kyselyitä teiltä kivoista kahviloista ja ruokapaikoista Tampereella, joten lisäsin uuden kategorian ”Tampere tärpit” tuonne blogin oikeaan sivupalkkiin. Sieltä löytyy sitten jatkossa hyväksi toteamani ravintolat, kahvilat, tapahtumat ym. menovinkit Tampereella.

Viime viikolla kävin kävin nappaamassa pientä lounasta Pyymäen Oma -kahvilassa. Se oli ensimmäinen kerta kyseisessä paikassa ja ihastuin heti. ”Oma” löytyy ihan Tampereen ytimestä Tuomiokirkonkadulta, Rautatieasemalta siihen kävelee ehkä minuutin. Isosta, kivannäköisestä terassista ja superystävällisestä palvelusta paikka sai paljon plussaa meitsiltä.

Pyymäen Omasta  saa lounasta ja tarjolla on monenlaisia herkkuja suoraan heidän omasta leipomostaan. Kahvilalla on myös anniskeluoikeudet, joten kesäpäivän viilentävät skumppalasillisetkin järjestyy. Tilaamamme kanapiiras oli todella hyvää, kamuni myös suositteli lämpimästi kahvilan omia leipiä. Me herkuteltiin makulattella ja macaronseilla, just sopivan makeaa minunlaiselleni herkkusuulle vai pitäisikö paremminkin sanoa herkkusuursyömärille tai jotain… :D

En tajua miten olen onnistunut missaamaan tämän ihanan kahvilan kokonaan, tai siis olen sen olemassa olon toki huomannut, mutta kai sitä aina vaan käy niissä samoissa omissa vakkarimestoissaan vaikka vaihtelu kyllä todellakin virkistää. Tämä ei ollut missään nimessä viimeinen kertani ”Omassa”, ajattelin ensi viikolla viedä äitini sinne kahville <3

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Rena 13.6.2014

  Unfortunately we haven’t cafes in our regions with such convincing food!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Helsi 13.6.2014

  Hei Maj! Oletko piipahtanut koskaan aleksiskivenkadulla Kaffilassa? Me aloitimme ystäväni polttaripäivän Kaffilan prunssilla – ja ah niitä herkkuja ja kahvilan tunnelmaa! Appelsiinimehua itse puristettuna lasiin ja luomu aamupalaa nassuun – nam!!

  Vastaa
 3. Riikka 13.6.2014

  Pari kertaa olen itsekin käynyt, ja niin hyvät herkut että nousi suoraan myös omaksi lempparikseni! Juhlapäivä oli tänään töissä, ja sen kunniaksi tilasin Omasta mansikkakermakakun mukaanviemisiksi. Eilen neljän aikaan kävin tilauksen tekemässä, ja tänä aamuna sain jo hakea kakkuni. Todella nopeaa ja ystävällistä toimintaa! Ja mikä tärkeintä; kakku oli menestys. Kaikki ihmettelivät upeaa makua ja sain mainostaa Omaa ylpeänä ;)

  Vastaa
  • Maj 16.6.2014

   Ooh, miten ihanaa! Nimpparikakku heinäkuussa siis Omasta, jes :)

   Vastaa
 4. Anna 13.6.2014

  Jee, tästä tykkään! Vaikken Tampereella juuri käykkään, niin Pyymäen tuotteet ovat minulle tuttuja lapsuudesta saakka. Pyymäen leipomo on Vammalasta (nykyisestä Sastamalasta) missä olen syntynyt ja missä äidin puolen suku asuu. Tyrvään limppu ja tyrvään voima on aina olleet lemppari leipiäni. Mummulassa Tyrvään limppu oli kahvileipä nro.1. Sen tuoksu tuo lapsuuden ja onnelliset muistot mieleen.:)

  Vastaa
  • Maj 16.6.2014

   Voi, olipa kiva kuulla! Laitan Tyrvään limpun mieleeni ja nappaan sitä joku kerta mukaani Omasta :))

   Vastaa
 5. Amanda 14.6.2014

  Yksi omista lemppareista! Itse teenjuojana arvostan paikkoja, joissa on monipuolinen teevalikoima ja Pyymäellä sitä on. Mukaankin on tullut useamman kerran otettua leipää ja aamupalaa kannattaa myös testata! :)

  Vastaa
  • Maj 16.6.2014

   Mä juon kahvia, niin en kiinnittänyt asiaan sen kummempaa huomiota, mutta hyvä tietää kun tuo meidän Miika on teemiehiä :) Aamupala Omassa, ai että, sen haluan ehdottomasti testata <3

   Vastaa
 6. retromoderni 29.6.2014

  Olen käynyt monta kertaa ja samasta kaupungista kotoisin tämä mistä minäkin, joten tuntuu kuin kotiin astuisi.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *