Muutama viikko takaperin sain kutsun tulla hemmoteltavaksi kauneushoitola Olo Urban Spahan Rautatienkadulle. Astuessani sisälle Oloon tuli kotoinen fiilis, jos minulla olisi oma hoitola, sisustaisin sen juuri samalla tavalla, rauhallisin sävyin, mutta silti modernisti. Täyttelin tietoni kaavakkeeseen, jonka jälkeen sujautin jalkani pehmoisiin tossukoihin ja olin valmis rentoutumaan.

olo1Minulle tehtiin Skin Regimen body -vartalohoito, jonka yhteydessä pääsin nauttimaan syväkosteuttavasta Hydramemory-kasvohoidosta. Helteisten päivien (yhyyy) jälkeen ihoni oikein janosi kosteutta, vartaloni iho oli todella kosteusköyhä, vaikka käytännössä iltaisin uin kookosöljyssä.

 

olo2 olo3Olossa on käytössä italialainen [ comfort zone ] -ihonhoitosarja, josta löytyy tuotteet kasvoille ja vartalolle,  [ comfort zone ]:a käytetään myös kylpylöissä eri puolilla maailmaa. [ comfort zone ] haluaa tarjota tuotteidensa käyttäjälle kokemuksia, heidän mielestään olemassa ei ole pelkästään ihotyyppejä, vaan olotiloja. Tuotteet valmistetaan alusta loppuun Italian Parmassa ja niissä pyritään käyttämään vain mahdollisimman vähän synteettisiä raaka-aineita. They may forget what you said, of what you did, but they always remember how you made them feel.

 

olo4 olo5Vartalohoito oli ihan taivaallinen! Vartalon ihoni kuorittiin ensin perusteellisesti, jonka jälkeen vuorossa oli hemmotteleva hieronta, kuiva ihoni oikein imaisi kosteutta hieronnassa käytetyistä tuotteista. Kosteuttava kasvohoito, kuorintoineen, hierontoineen ja naamioneen tuli myös todella tarpeeseen. Hoidon jälkeen sekä kasvojen, että vartalon iho oli pehmeä ja kuulas, en todellakaan tarvinnut mitään meikkiä astellessani ulos putiikista. Minäkin olen opiskellut kosmetologiksi ja joskus, ikävä kyllä keskityn hoidon aikana miettimään, että ”jaaha, tuttu hierontaliike” tai ”me tehtiin tämä ihan samalla tavalla” tai muuta todella epäolennaista, tällä kertaa hemmottelu vei mennessään ja pystyin vaan chillaamaan.

 

olo6Jälkeen kuva, hiukset vähän sekaisin ja muutenkin ihanan levännyt fiilis.

olo7Suosittelen Olo Urban Spata kun haluat itsellesi rentouttavan kokemuksen, sellaisen oman rauhallisen hetkesi. Henkilökunta on osaavaa ja he pystyivät sujuvasti kertomaan hoitotuotteista ja vastaamaan kysymyksiin. Minun vinkkini on, että panostakaa kasvohoitojen lisäksi (älkää turhaan ujosteleko) myös vartalohoitoihin, sillä se jos mikä rentouttaa kokonaisvaltaiseksi – ja te olette ihan varmasti sen ansainneet.

Kiitokset Olon tytöille ihanasta kokemuksesta,

Maj

 

0 Comments

  1. Päivi 24.6.2014

    Tuohon pitäis päästä:)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *