Tänään on Samuel-pojan kesätyyli tarkastelussa. Samuel on huumorintajuinen ja rento tyyppi, yritin saada häntä tänään ylös sängystä, mutta poika vaan venytteli ja sanoi ”joo, iha kotta” :D Hänen tyylinsähän on tietysti juuri sellainen kuin me vanhemmat haluamme, mutta tottakai hänellä on omia vaatesuosikkejaan, kuten mm. ”rokkit” ja ”lippit” eli Crocsit ja lippis. Hän myös tykkää käyttää huppareita, koska huppu is that thing ja vaatteissa kaikki hienot (ja isot) kuvat on bonusta tietysti.

 

samtyyli1 samtyyli2Hämeenlinnan rautatieasemalle evästauolla.
Lippis – Etnies, Mikki Hiiri -paita – H&M, collegehousut – Gugguu *giveaway, kengät – Vans

 

samtyyli3Oikea metsien mies, en kestä!
Takki – 2hand, lippis – Etnies, collegehousut – Gugguu *giveaway ja kengät – Crocs *giveaway

 

etnies snäpäri lasten lippis h&m Siskon jumppaesitystä katsomassa.
Paita ja housut – H&M, kengät – Crocs *giveaway

 

samtyyli5T-paita ja shortsit on varmaan kesällä ihan kaikkien poikien perussetti?
Paidat oikealta, Gugguu*giveaway, H&M, Uhana*giveaway, Polo ja Fred Perry.

 

samtyyli6Kaikille tuli jo varmasti kuvien perusteella selväksi, että tuo lippis on pojan ykkösasuste? Miika osti Spiderman-paidan H&M:ltä ja oli siitä niin innoissaan, että olisi varmasti ostanut itselleenkin samanlaisen jos vaan olisi kokoja löytynyt…

 

samtyyli71.Farkkusortsit, Zarasta, uikkarit ja punaiset sortsit, H&M:ltä ja tummemmat farkkushortsit on saatu Polarn O. Pyretiltä jo viime kesänä. Shortseista menee normaalia pienempi koko, 86 cm on ihan sopiva meidän 2-vuotiaalle.

 

samtyyli8Rantsukengät ja Cars sliponit on saatu Crocsilta ja Conssit ostin viime vuonna Nycistä. Tästä kasasta puuttuu vielä aikaisemmissa kuvissa vilahtaneet Vansin tarralenkkarit, koska ne on nytkin käytössä parhaillaan.

 

samtyyli9Samppa ihailee isompia poikia kovasti :”) Eilen hän nimesi omaksi lemppariystäväkseen 6-vuotiaan Nooan, joka jaksaa aina touhuta Samuelin kanssa ikäerosta huolimatta. Nooa on kuin isoveli jota hänellä ei ole <3 Väinön ja Luisa Fernanda Espinosan suloisen ja tyylikkään pojan seikkailuja pystyy seuraamaan Instagramissa -> @essipessi ja @luisafere

 

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Katarina 19.6.2014

  Suloinen Samuel <3 Meidän poika on vasta tuloillaan, viettää tämän kesän vielä mun mahassani, mutta toivottavasti parin vuoden päästä meilläkin häärää letkeä kesämies :)

  Vastaa
  • Maj 22.6.2014

   Voi, teillä on sitten jännät paikat edessä :) Ihanaa odotusta <3

   Vastaa
 2. Emmi 19.6.2014

  Ihana! Isot lippikset ja punaiset housut pojilla on kyllä niin söpöjä! :)

  Vastaa
  • Maj 22.6.2014

   No niin on, oma lempparini on pipo ja sortsit yhdistelmä <3

   Vastaa
 3. Eve 19.6.2014

  Ostin tuon samaisen spiderman-paidan omalle ipanalle ja henkäisin syvään; voi kun tätä olis ollu aikuistenkin koossa… Eli ymmärrän Miikaa täysin. :D

  Vastaa
  • Maj 22.6.2014

   Haha, onhan tuo ihan siisti, Rebekkakin käyttää sitä välillä :D

   Vastaa
 4. Rosanna 19.6.2014

  Onpa teidän kesämiehellä vallan hurmaava tyyli! :) Minulla on saman ikäinen poika, joka on myös ehdoton lippisfani. Oli pakko heti googlailla noita etniesin lakkeja tämän jälkeen! Olen myös heltynyt siihen, että suurimman osan ajasta meidän kesämies painelee menemään isin lippis päässään (miniksi kiristettynä), sillä hän rakastaa isänsä lippiksiä eli ”snappakkeja”. :D <3

  Vastaa
  • Maj 22.6.2014

   Etniesin lippis on kyllä ollut hyvä ostos, löysin sen Ylivieskasta, Kärkkäiseltä :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *