*yhteistyössä Fazer

Järjestin viime perjantaina täällä kotonamme Tampereen ”blogitytöille” tapaamisen suklaatastingin merkeissä. Tarjolla oli pientä suolaista, kuplivaa ja tietysti erilaisia suklaalaatuja Fazerilta. Hienoa, että mimmit pääsivät niin lyhyellä varoitusajalla paikalle, aika huikeita tyyppejä ja bloggaajia täältä Mansestakin löytyy ;)

 

1OLYMPUS DIGITAL CAMERAHerkkusuut Helianna, Noora, Ida ja Niina <3

 

3Vajaa tunti ennen vieraiden saapumista taivas repesi oikein kunnolla, salamoi ja rytisi, mutta sitten saapuivat tytöt ja toivat auringon tullessaan.

 

 4 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA7Itse olen suuri makean ystävä, kahvin kanssa on saatava aina jotain pientä makeaa, yleensä juurikin suklaata. Oletteko te ehtineet maistamaan vielä Fazerin uutuus-suklaata, jossa perinteiseen maitosuklaaseen on lisätty mustikkajugurtticrispejä? Ihanaa! Aikasempia lemppareitani ovat Fazerin piparminttu-, lakritsirae- ja keksicrispsuklaalevyt.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAIdan suosikkimaku oli lakritsiraesuklaa!

  11 12 17Tytöt askartelivat vielä kotiinviemisinä suklaayllätyksen, itsehän toimin ryhmänjohtajana… Jokainen sai valita itselleen lasin koristeltavaksi, joka täytettiin erilaisilla suklailla. Lopuksi koko komeus kääräistiin sellofaaniin kuljetuksen helpottamiseksi.

 

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERATiesin entuudestaa Nooran blogia lukeneena, että hän on ihan haka askartelujutuissa, kun taas Helianna puolestaan kärvisteli oman lasinsa kanssa – ihan kuten meitsikin olisi tehnyt, yhteiseksi motoksemme muodostui hokema ”yksinkertaiselle yksinkertaista”, toimii ;)

 

20Luetteko tyttöjen blogeja? Osaatteko yhdistää bloggaajat ja nämä upeat taideteokset? 

Suklaatasting oli mielestäni superkiva teema illanistujaisiin, lisää vinkkejä suklaan maisteluun löydät täältä. Ensi kerralla järjestän tytöille pyjamapartyt, että saadaan istua vaikka koko yö höpöttelemässä niitä näitä :)

Löytyykö sieltä Magicpoksin lukijoista herkkusuita? Vastaamalla kysymykseen ”Onko sinulla tapana antaa suklaata lahjaksi? Jos on, niin millaisissa tilanteissa tai tilaisuuksissa? 15.6.2014 mennessä, osallistut kolmen suklaalähetyksen arvontaan, joista jokainen sisältää Fazerin hurmaavaa mustikkajogurtticrisp-suklaata.

-Maj

 

 

 

0 Comments

 1. Fiipi 10.6.2014

  Suklaa sopii joka tilanteeseen. Esimerkiksi viime kuussa ostin fb-kirppikseltä farkkutakin joka maksoi 10e. Myyjä oli maksanut postimaksuja paketista 9,50e kun ei ollut hoksanut miten pakata oikein. Halusin ilahduttaa häntä ja kiittää samalla joten lähetin hänellä uutta mustikkasuklaata ja hän oli iloinen yllätyksestä :)

  Vastaa
 2. Arja 10.6.2014

  Yksi herkkusuu ilmoittautuu! :) Usein tulee annettua suklaata lahjaksi, se maistuu lähestulkoon kaikille ja suklaa on myös helppo pieni vieminen jos haluaa muistaa ihan muuten vaan. Oma mieheni rakastaa Fazerin sinistä, hänelle on tullut usein ostettua levy ilahduttamaan. :)

  Vastaa
 3. marika.t 10.6.2014

  Vien joskus mukanani mennessä kylään emännälle suklaalevyn.

  Vastaa
 4. Kia 10.6.2014

  Suklaa eri muodoissaan on loistava lahja! Viime jouluna tein suklaaherkkuja kavereille ja perheelle joululahjaksi, helppoa ja halpaa, mutta ah silti niin mieluisia lahjoja ihmisille. Lisäksi reissuista on mukava tuoda tummaa suklaata rakastavalle äidilleni erilaisia suklaayllätyksiä tuliaiseksi :)

  Itsekään en lainkaan loukkaannu, jos suklaata satun lahjaksi saamaan ;)

  Vastaa
 5. Helssunen 10.6.2014

  Itse ostelen suklaata viemikseksi, milloin vaan (nimpparit tai muuten vaan),koska se on niin helppoa ja sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen.

  Vastaa
 6. Henna73 10.6.2014

  Ykköslahja jouluna :)

  Vastaa
 7. LeAnn 10.6.2014

  Oi, tuo mustikkacrisp on aivan ihanaa! <3
  Mutta kysymyksiin eli aika useinkin tulee vietyä nimenomaan suklaata esim. ihan vain vierailulla kaverille, koska kaikki tykkää suklaasta (siis ainakin minun ystäväni) ja se on kiva lisä herkkupöytään. :)

  Vastaa
 8. Krista 10.6.2014

  Suklaa sopii viemiseksi moneen tilanteeseen. Joskus yllätän äidin hänen lempisuklaallaan, joskus tuon avomiehelle juuri sitä suklaata, joka on hänen suurta herkkuaan, mutta josta itse en pidä lainkaan. Meillä on kaveriporukassa muodostunut tavaksi viedä aina suklaalevy ilahduttamaan juhlien tai illanistujaisten emäntää! :)

  Vastaa
 9. Terhi Salmi 10.6.2014

  No hei, suklaa toimii aina! Ja paras idea onkin mielestäni viedä juuri näitä erikoisuuksia. Ainakin itselleni valkkaan liian usein varman päälle jonkun tavallisen suklaan. Siksipä lahjaksi onkin kiva saada jotain erikoisuutta testattavaksi, niistä voi joskus löytyä just se tuleva varman päälle suklaa!

  Vastaa
 10. Oona 10.6.2014

  Suklaa on helppo vieminen esimerkiksi kylään mentäessä. Saatan antaa sitä myös äidille syntymäpäivälahjaksi tai jouluna, hän kun niin kovasti Fazerin sinisestä tykkää…

  Vastaa
 11. Jenna 10.6.2014

  Suklaata tulee vietyä usein esim vaatekutsujen emännälle ja etenkin ystävänpäivänä omalle rakkaalle :)

  Vastaa
 12. FannyK 10.6.2014

  Meillä on miehen kanssa tapana ostaa suklaata toisillemme joka vuosi sekä ystävänpäivälahjaksi että nimipäivälahjaksi. Meillä on aina kisa kumpi löytää erikoisemman suklaan. Kyseessä voi olla uusi maku tai esim vain ulkomailta saatava suklaa. Usein ulkomailla ollessamme teemmekin yksin ”iltakävelyjä” jolloin menemme salaa ostamaan toiselle jotain erikoisempaa suklaata :-D Jännä tapa, mutta pysynyt jo miltei kymmenen vuoden ajan!

  Vastaa
 13. Saikku 10.6.2014

  Suklaata tulee monesti vietyä pikkuviemisenä / ns. ”kahvileipänä” jos menee kylään kahville. Itsekin kuulun niihin herkkusuihin, jotka kaipaavat jonkin pienen makean kahvikupposen kaveriksi ja pari palaa suklaata on monesti valintani. :) Kun vie suklaata viemisinä ilahduttaa melko varmasti saajaa ja saa todennäköisesti itsekin muutaman palasen :D

  Vastaa
 14. Anne Lehu 10.6.2014

  RAKASTAN suklaata! Jouluisin tulee askarreltua erilaisia suklaita ja tryffeleitä lahjoiksi. Käydessäni myös useamman kerran vuodessa Sveitsissä, on aina päästävä erääseen suklaakauppaan josta tuon tuliaisiksi ihania shampanjatryffeleitä.

  Vastaa
 15. Kolmeässää 10.6.2014

  Jouluna tulee annettua lahjaksi erikoisempia suklaajuttuja. Ja sitten jos tiedän,että synttärisankari on kunnon herkkusuu,saattaa synttäripakettiinkin sujahtaa suklaata.

  Vastaa
 16. Tiuku 10.6.2014

  Suklaahan nyt sopii lahjaksi tilanteeseen kuin tilanteeseen :D …mutta monesti on kiva yllättää ystävä tai vaikka äiti ’ihanmuutenvaan’ ja viedä suklaalevy mukanaan kun menee kylään.

  Vastaa
 17. Emma 10.6.2014

  Usein viedään kylään mennessä suklaata ja tietty äitille äitienpäivänä kun sattuu olemaan äitin lemppari fazerin maitosuklaa :)

  Vastaa
 18. apple 10.6.2014

  Usein jos ostan esimerkiksi kavereille tai siskolle synttärilahjan, liitän mukaan myös suklaalevyn, koska no, kukapa ei siitä tykkäisi :)

  Vastaa
 19. iia 10.6.2014

  Suklaa on meillä perinteinen isän-ja äitienpäivä lahja, etenkin isovanhempien suuntaan…

  Vastaa
 20. Pirre 10.6.2014

  Suklaata tulee annettua lahjaksi usein, se sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Montaa ihmistä ei ole elämän aikana vastaan tullut, joka ei suklaasta pitäisi, allergiat toki erikseen. Tuliaisiksi usein esim. laivalta, viemisiksi kylään mennessä, synttärilahjaksi rahan tai lahjakortin kera, joululahjaksi… Aikuisille toimii useimmiten Fazer tai joku ”hienompi” suklaa, lapsille tulee vietyä jotai värikkäissä kääreissä:) Itse olen sellainen suklaan suurkuluttaja, että lahjalevy lämmittää mieltä kummasti – eikä sen syömisestäkään tule yhtä pahaa ruokamorkkista kuin jos itse ostaisi:D

  Vastaa
 21. saara 10.6.2014

  suklaa toimii loistavasti pikkutuliaisena esim. kavereiden illanistujaisissa, sillä harvoin löytyy vierasta jolle ei pieni makea herkku maistuisi ;)

  Vastaa
 22. Elina 10.6.2014

  Suklaan annan esimerkiksi ’kiitoslahjaksi’, kun on lainannut jotain tai muuten vain toinen on kiitoksen ja muistamisen arvoinen :)

  Vastaa
 23. Elina 10.6.2014

  Suklaata vien usein lahjaksi, näppärä lahja josta yleensä kaikki tykkää :)

  Vastaa
 24. Tiia 10.6.2014

  Minä vien monesti suklaata lahjaksi, se kun maistuu erityisen hyvin lähipiirilleni ainakin. Esim. äitienpäivänä ja isäinpäivänä olen useamman kerran vienyt omalle äidille ja isälle suklaalevyn. :)

  Vastaa
 25. marjo 10.6.2014

  Jep, suklaa sopii viemisiksi mihin tahansa, oli kyseessä sitten tuparit, synttärit, ”ketutuspurkupalaveri” tai vain kahvittelu.

  Eli suklaata kelpaa viedä —ja saada— tilanteessa kuin tilanteessa!

  Vastaa
 26. Mari 10.6.2014

  Kylään mennessä usein mukana on suklaalevy viemisiksi. Suklaa sopii joka tilamteeseen ja maistuu aina hyvälle (liiankin).

  Vastaa
 27. AnnaE 10.6.2014

  Suklaa on mielestäni hyvä tuliaisvieminen, toki lahjakin merkkipäivinä. Tai sillä voi vaan hemmotella ystävää :)

  Vastaa
 28. Jennni 10.6.2014

  Parina jouluna olen tehnyt sukulaisille itse suklaaherkkuja lahjaksi:-) Yleensä myös parhaille kavereille ostan jonkun vähän kalliimman suklaalevyn lahjapussukkaan:-)

  Vastaa
 29. anniina 10.6.2014

  suklaa on hyvä lahja aina jos ei keksi muuta! vähän hienommat konvehdit sopii jouluun, synttäreille, ystävänpäivään, äitien- tai isänpäivälahjaksi, vuosipäivänä… tai ihan muuten vaan! itse en ainakaan pahastuisi jos joku ihan ilman kummempaa syytä mulle toisi suklaata :-)

  Vastaa
 30. Niina 10.6.2014

  Miten ihanalta kattauksesi näyttääkään! pitää itsekkin tehdä pitkästä aikaa halloumjuusto salaattia ja ehkä illan lenkki koukkaa kaupan karkkihyllyn kautta ;)

  Vastaa
 31. Sanna R. 10.6.2014

  Itse olen nyt vanhemmiten (voi mikä sana, saa minut kuulostamaan ihan ikälopulta!) tehnyt siirtymän salmiakista suklaaseen. Itse herkuttelen suklaalla ja vien sitä myös usein tuliaisina. Suklaa on helppo vieminen, sillä kukapa ei siitä tykkäisi.

  Vastaa
 32. Marikki 10.6.2014

  Suklaata tulee annettua lahjaksi lähinnä jouluisin, mutta joskus muulloinkin. Yleensä on kyseessä joku yleinen juhlapäivä, lahjon suklaalla harvoin ihan muuten vaan.

  Vastaa
 33. Heidi 10.6.2014

  Suklaa…ahhh niin ihanaa!!
  Suklaa on varma lahja tai tuliainen arkena ja juhlanakin. Jos muuten mielikuvitus loppuu kesken, on helppo viedä suklaata, siitä lähes jokainen tykkää. Ja jouluunhan se kuuluu ehdottomasti.

  Vastaa
 34. iituliina 10.6.2014

  Jep! Mä tosin muistan läheisiä suklaayllätyksillä usein ihan ”ilman syytäkin”, mutta kyllä erityisesti jouluna tulee lahjottua suklaalla rakkaita!

  Vastaa
 35. Jemina 10.6.2014

  Kyllä vaan, suklaa on niin helppo tuliainen, ja silti se aina jaksaa ilahduttaa (sekä saajaa että antajaa ;))

  Vastaa
 36. J 10.6.2014

  Satunnaisesti annan suklaata lahjaksi, mutta aika viimeiseen asti välttelen niitä Pandan tai vastaavan peruskonvehtirasioita. Mieluummin ostan sitten irtona esimerkiksi suklaapuodista. Ilahduin itsekin hirmuisesti kun sain pienen rasian tryffeleitä lahjaksi.

  Voi että, kuulostaa namilta palkinnolta ja haluaisin päästä testaamaan tuota uutuus-suklaata. :)

  Vastaa
 37. Mira 10.6.2014

  Jos haluan hemmotella rakkaimpiani, ostan heille lahjaksi suklaata. Viimeksi muistin puolisoani arkena suklaalla, piristääkseni hänen kahvitaukojaan. Suklaata voi antaa sellaisenaan, tai osana isompaa lahjaa.

  Vastaa
 38. aden1a 10.6.2014

  Äidille on vakio viedä Fazerin käärekarkkeja lahjusten ja kukkien kera joka ikinen syntymäpäivä. Ja parasta, monien ongelmien kanssa kamppailevaa ystävää tulee muistettua suklaalla suhteellisen usein, Fasun crispiä tai konvehteja, sillä jos satun ostamaan jotain muuta mistä itsekin erityisesti pitäisin, joudun jakamaan tämän herkkuyllätyksen hänen kanssaan. ;) Tosin toimiihan tämä toisinkin päin; kaksi viikkoa sitten tämä ystävä osti yllätyksenä juuri kyseistä mustikkasuklaata ajatuksena että minun on pakko saada sitä maistaa, ja haukattiinkin sitten samana iltana murheiden puolitusten keskellä huomaamatta puoli levyä yhdessä. Suklaa kuuluu hemmotteluun, ja mikäs sen ihanampaa saada noinkin pienellä eleellä vilpitön hymy ja sokerihumalasta seuraava naurunremakka aikaan. :)

  Vastaa
 39. Laurap 10.6.2014

  Vierailulle mennessä varma setti on kahvipaketti ja Fazerin suklaalevy :)

  Vastaa
 40. Ansku 10.6.2014

  Suklaa on erittäin helppoa yhdistää mihin vain pakettiin ja sen saa myös kauniisti sellofaaniin! Yleensä annan suklaata jonkun paketin lisänä, jotta saaja saa myös kahviherkkua :)

  Vastaa
 41. Hann 10.6.2014

  Suklaa sopii aina lahjaksi; monenlaisissa tilanteissa on tullut annettua! Usein jotain erikoisempia suklaita, joita saajan ei muuten tulisi ostettua. Olisi huikeaa järjestää kanssa tuollainen tasting tyttöporukalla!

  Vastaa
 42. M-K 10.6.2014

  Suklaa on paras tuliainen ja takuuvarma ainakin kaikille minun kavereilleni. Suklaa ja kuvalehti, ihan kuten itsekin haluaisin saada.

  Vastaa
 43. Ella 10.6.2014

  Suklaa on loistava tuliainen tutulle ja tuntemattomallekin, toimii itseasiassa aina! Hyvä lisä ihanaan lahjaan on myös joku ”hienompi” suklaalevy, ne ohuet pahviin pakatut esimerkiksi..

  Vastaa
 44. maija 10.6.2014

  En välitä kahvin kanssa pullista, kekseistä, piirakoista, mutta suklaa on ihanaa, myös lasi viiniä ja rivi Fazerin sinistä mmmm… Runsaan dinnerin jälkeen vieraille maistuu cappuccino tai espresso ja suklaa lajitelma. Lahjaksi annetaan niin anopille kuin opettajalle…

  Vastaa
 45. hannah 10.6.2014

  Lähetän äidilleni usein postissa ”päiväkahvisuklaata”, koska hän ei juuri koskaan osta sitä itse ja silti nauttii siitä kovin. Mielestäni suklaata voi viedä kaikille ikään katsomatta tuliaisiksi, ostaa tilanne huomioiden joko ”normisuklaata” tai sit jotain kalliimpaa!

  Vastaa
 46. Linda S. 10.6.2014

  Etenkin jouluna, mutta myös muulloin!

  Vastaa
 47. Nonnuskainen 10.6.2014

  Suklaa on mielestäni oikeastaan aina hyvä lahja. Sillä voi ilahduttaa työkaveria muuten vaan tai herkkusuuta aviomiestä rankan työpäivän jälkeen tai omia makunystyröitä kahvin kera. Onko mitään tilannetta, johon ei sopis suklaa tai ihmistä, joka ei tykkäis suklaasta? En usko :)

  Vastaa
 48. Sandra 10.6.2014

  Suklaa sopii lahjaksi aina, iloon ja suruun!!!

  Vastaa
 49. Laura 10.6.2014

  Suklaata voisin viedä vaikka mennessäni kylään ystäville! Kukapa ei tykkäisi suklaasta :)

  Vastaa
 50. Tuija 10.6.2014

  Voi kyllä <3 Menee lahjana konvehtina, suklaalevynä…parasta ehkä kuitenkin esim. isille isänpäivänä tehdä suklainen kahden suklaan hyydykekakku :P luprs.

  Vastaa
 51. Iisa 10.6.2014

  Suklaa on varma lahja/tuliainen lähipiirissä! :)

  Vastaa
 52. Hennas 10.6.2014

  Suklaa sopii lahjaksi oikeastaan mihin tilanteeseen ja juhlaan tahansa! Niinpä tapanani on antaa suklaata lahjaksi niin synttäreillä, jouluna kuin tupareillakin ja viedä sitä nyyttäripöytään. Suklaa, ja etenkin Fazerin suklaa, on mielestäni herkkujen herkku!

  Vastaa
 53. Leena 10.6.2014

  Ihana yksinkertainen illanviettotapa. Suklaamaistiaiset. Loistavaa. :)
  Mulla on ollut tapana viedä just synnyttäneelle äidille suklaata lahjaksi. Maistuu silloin niin hyvältä. Ja energiaa tarvii silloin paljon. :)

  Vastaa
 54. jenka 10.6.2014

  ihania suklaita! uutuus varsinkin, nam!!
  Mulla on ollut tapana esim. nimipäivälahjaksi viedä joku kiva suklalevy, ja vaikka kukkia. Maut lahjoissa vaihtelee tunteitten mukaan ;)
  uutuudet eivät kyllä koskaan jää maistamatta

  Vastaa
 55. sisko 10.6.2014

  tuliaisina suklaat ovat verrattomat, kun ei tiedä mitä kodissa tarvitaan

  Vastaa
 56. essiessi 10.6.2014

  Lähettelen vanhemmilleni ja joskus ystävilleni pienia suklaapaketteja, ihan vaan ilostuttamaan arkipäivää :) Kukapa ei suklaasta pitäisi! Ja ystäväni sai juuri kuusi viikkoa sitten pienen poikavauvan, joten tottakai vein hänellekin suklaata mennessäni moikkaamaan tuota pientä nyyttiä :) Viime jouluna tein myös itse raakasuklaata lahjaksi!

  Vastaa
 57. Heiiid 10.6.2014

  On tapana antaa lahjaksi. Ulkomaille (entiseen kotiini) matkatessa mukana on aina geisha-suklaata. Joskus vien suklaata ystävilleni muuten vain mennessäni kylään.

  Lisäksi kaapistani löytyy aina tummaa suklaata, ja kämppis on erikoistunut ottamaan sitä itse itselleen lahjaksi. :D

  Vastaa
 58. Lotta 10.6.2014

  No suklaa on aika luotto sillon, kun tietää et kaveri ei odota mitään, mutta itse haluaa edes jotain pientä antaa!

  Vastaa
 59. Linda 10.6.2014

  Tällaisena herkkusuuna noi kekkerit olis ku mulle tehty :D Annoin juuri lahjaksi suklaa-kahvia sellaiselle ihmiselle, joka ei ole makean perään, mutta kahvin perään kylläkin ja silloin tällöin tykkää maistaa pikkuherkun :) Tuntui siis aika sopivalta lahjaidealta, toivottavasti oli hyvää..

  Vastaa
 60. Arja 10.6.2014

  Useinkin annan suklaata lahjaksi, lähestulkoon kaikki siitä tykkää, joten se on helppo vieminen :P

  Vastaa
 61. Marika 10.6.2014

  Vaikka itse en pidä suklaasta (kyllä, oikein kuulit), ymmärrän ystävieni suklaan himon ja siksi on erityisen ilahduttavaa viedä suklaata lahjaksi niille, jotka siitä nauttivat. Kun kutsu kylään käy, tykkään leipoa jotain suklaista ja jouluisin tapanani on tehdä itse suklaata erilaisilla täytteillä lahjansaajan mieltymysten mukaan. Siinä tehdessäni voin ihastella suklaan väriä ja ulkonäköä, ja tuoksuakin, vaikka omassa suussa suklaa ei maistu hyvältä. Ihana postaus ja ihania kuvia! Tampere on jees, täällä on hyvä asua :)

  Vastaa
 62. Stella 10.6.2014

  Itse annoin viimeksi suklaata lahjaksi pomolleni kesäloman alkamisen kunniaksi sekä kiitokseksi kuluneesta lukukaudesta. Suklaaksi valitsin juurikin Fazerin uusimman mustikkasuklaan :)

  Vastaa
 63. mimmi 10.6.2014

  sun päivät taitaa kulua siinä kun kuumeisesti kyselet firmoilta mistä saa ilmasta tavaraa ja sä vähän esittelet niitä. tylsää. sitten kun kuljetat sitä koiraas niin naamas on kun paskaa syöny,toisin kun kuvat jota jaat täällä. kaksinaamaista elämää. kiitos nam lopetan blogisi lukemisen ja siirryn parempiin jotka eivät elä firmojen ruuilla.

  Vastaa
  • Maj 10.6.2014

   Jep, olen samaa mieltä kanssasi, että sinun kannattaa lopettaa tämän blogin seuraaminen, luulen sen olevan kaikille paras ratkaisu! En myöskään hoida kaupallisia yhteistöitä itse, vaan mediamyyntimme ammattilaiset on ihan sitä varten – ja kukaan tuskin haluaa katsella kuvia, joissa lenkitän koiraani naama mutrussa :D

   Vastaa
 64. Eeva 10.6.2014

  Suklaa sopii erityisen hyvin lahjaviemisenä ihan muuten vaan vaikka kylään mennessä. Myös tietysti jouluna on mukava ilahduttaa ystäviä ja tuttavia suklaalla. Erityisesti suklaa toimii myös piristyksenä työpäivään työkavereille tarjottuna naisvaltaisella alalla :)

  Vastaa
 65. Jatta 10.6.2014

  Tykkään antaa suklaata lahjaksi tai varsinaisen lahjan lisänä, koska kaikki ystäväni pitävät suklaasta! Varsinkin jouluna ja ystävänpäivänä suklaata sisältävät lahjat ovat suosittuja. :D Suklaa sopii myös tuliaisiksi. :)

  Vastaa
 66. Tawunen 10.6.2014

  Nam mikä arvonta!! :) suklaata on tapana viedä lähinnä tuomisiksi kyläilemään mennessä. Mahdolliset voittosuklaat olisi mukava jakaa ystävän kanssa! :)

  Vastaa
 67. A.H 10.6.2014

  Vien usein suklaata tuliaisena, tai muuten vain yllätykseksi ystäville.

  Vastaa
 68. FrauL 10.6.2014

  Annan suklaata erityisesti tuliasiksi sukulaisilleni ulkomailla. Ja jos olen itse ulkomailla pidempään, niin muistuttelen perhettäni että minulle pitää lähettää paketti jossa on ainakin fazerin sinistä..

  Vastaa
 69. Tiia 10.6.2014

  Suklaa on aina varma lahja meidän herkkupeppujen klaanissa. Ystäville, mummille, sukulaisille ja lapsetkin aina toivoo, että yksi lahjoista merkkipäivänä olisi suklaata.

  Vastaa
 70. sari 10.6.2014

  Voi, joudun poikkeamaan valtavirrasta, valitettavasti.

  En kertakaikkiaan pysty viemään suklaata tuliaisiksi, sillä syön kaiken itse. Vaikka olisinkin ostanut suklaata tuliaiseksi, syön sen joko kotona ennen vierailulle lähtöä tai ihan viimeistään matkalla!

  Ystäväni eivät enää edes odota multa mitään tuliaisia!

  Vastaa
 71. riiri 10.6.2014

  Suklaa toimii omissa lahjoissani usein pienenä lisänä varsinaisen lahjan kaverina esimerkiksi jouluna ja synttäreinä:) Kaikken ihanimpia ovat käsintehdyt konvehdit kauniissa rasioissa.

  Vastaa
 72. Irkku 10.6.2014

  Nimipäivälahjaksi, syntymäpäivälahjaksi, joululahjaksi . . itselleni ykköslahjatoiveena on aina suklaa!

  Vastaa
 73. Serafi 10.6.2014

  Suklaa sopii viemisenä lähes tilanteeseen kuin tilanteeseen ja on hyvä töydentämään muita lahjoja/viemisiä. Yleensä suosin viemisinä jotain erikoissuklaita, joita ei ehkä muuten tulisi kokeiltua.

  Vastaa
 74. Sofia 10.6.2014

  Vien suklaata usein tuliaisina :)

  Vastaa
 75. Lumikki 10.6.2014

  Suklaa sopii täydennykseksi isompaan herkkulahjaan. Useimmiten olen ostanut suklaata joululahjaksi.

  Vastaa
 76. Xeve 10.6.2014

  Yleensä suklaat eivät säily meillä lahjaksi asti, kun mies pääsee niiden kimppuun… :)

  Vastaa
 77. Henna 10.6.2014

  Suklaata tulee vietyä esimerkiksi töihin työkavereiden päivää piristämään ja usein kavereille illanistujaisiin tai muuten vaan iloa jakamaan :) Ystävänpäivä ja joulu ovat tottakai suklaan aikaa!

  Vastaa
 78. Meerii 10.6.2014

  Suklaa on aina kiva lahja. Vien yleensä Fazerin sinistä tuliaisiksi Englannissa asuville sukulaisille ja kavereille :)

  Vastaa
 79. tweet 10.6.2014

  Minulla on tapana viedä aina eri laatuja suklaata kun menen ystävilleni kyläilemään. Se on varma valinta, siitä pitävät kaikki :)

  Vastaa
 80. Hannam 10.6.2014

  Suklaa sopii tosiaan kyllä lähes joka tilanteeseen! Erityisesti silloin, kun muuta hyödllisempää on vaikea keksiä. Myös tuliaisiksi vien mielelläni syötävää ja suklaa on erityisen kiva tuliainen, jos sitä on mahdollisuus ostaa jostain erikoisemmasta paikasta.

  Vastaa
 81. Maroona 10.6.2014

  Suklaa sopii ihan joka tilaisuuteen! Kun kokoonnutaan ystävien kanssa on suklaata aina tarjolla! :)

  Vastaa
 82. janina 10.6.2014

  SUKLAA <3<3<3!!
  Suklaahan sopii lahjaan kuin lahjaan! Itse erityisesti pikkuveljeni lahjoihin olen kätkenyt mukaan miltei aina jotakin suklaista – hänen syntymäpäiviään juhlitaan usein pääsiäisen alla, jolloin suklaamunat ja -puput ovat usein päivänsankarin lahjaa makeuttamassa, samoin jouluna suklaapukit ym joulusuklaat. Ja velihän on jo parikymppinen, mutta hyvin ovat aina maistuneet! Lisäksi omalta murulta usein on tullut saatua "tuunattuja" suklaalevyjä, joihin on mm. kirjoitettu rakkaudentunnustuksia hedelmäaakkosilla tai sulatettu toisesta suklaalaadusta sydämiä. Aivan ihania siis kaikki suklaalahjat!

  Vastaa
 83. annanna 10.6.2014

  Suklaa sopii tilanteeseen ku tilanteeseen! Sitä tulee vietyä pikkulahjoina niin sydänsuruista kärsiville ystäville kuin iloisiin hetkiinkin :)

  Vastaa
 84. Reetta 10.6.2014

  Todellakin on! :D Annan suklaata pieninä piristävinä lahjoina ihan arkena, jotta saisin hymyn rakkaiden huulille. Ja sitten isompina kasoina, kun kyseessä on synttärit, joulu tai muu vastaava. Oon sen verran suklaahullu, että mielestäni se sopii ihan jokaiseen hetkeen. :)

  Vastaa
 85. Mari 10.6.2014

  Syksyiltaisin ystävien luokse suklaan ja punkkupullon kanssa – maailma on sen jälkeen niin paljon parempi paikka.

  Sydänsuruista selviää vain suklaan avulla.

  Vastaa
 86. hanne 10.6.2014

  Rakastan tuota mustikkasuklaata ihan yli kaiken! Ulkosuomalaisena näistä herkuista harvoin pääsee nauttimaan, nyt olen vetänyt viikon sisällä pari levyä…

  Suklaata tuon monesti kylään viemisinä, joulumuistamisena tai tuliaisina kotiin Jenkkeihin, jossa suomalaista suklaata pidetään suuressa arvossa ;)

  Vastaa
 87. Suffeli 10.6.2014

  Viemme suklaata aina mieheni siskolle ja hän tuo aina meille. Olemme oikeita suklaasuita! Uusi ehdoton lemppari on juuri tuo mustikkasuklaa, kuola jo valuu! Hakiskohan tuo mies kioskilta hormoonivaimolle (rv 33+3)? ;)

  Suffeli

  Vastaa
 88. Arhippa 10.6.2014

  On tapana, lähes tilanteeseen kuin tilanteeseen, pienemmäksi viemiseksi riittää pelkkä suklaa, isompaan lahjaan suklaata taas voi littää kylkiäiseksi

  Vastaa
 89. susie 10.6.2014

  En ole tainnut vielä törmätä yhteenkään naiseen, joka ei suklaasta pitäisi, eli todellakin suklaa sopii lahjaan kuin lahjaan! Kyllä se miehillekin näyttää useimmiten maistuvan, jos on vaikka illanistujaisissa tarjolla.

  Vastaa
 90. KCP 10.6.2014

  Suklaahan on mainio lahja, harva siitä ei tykkää ja jos joku sellainen sattuisi olemana lahjan saajana voi suklaan tarjota sitten vieraille. Pikkuviemisiksi suklaalevy, juhlavampaan tilanteeseen erikoisempaa sukulatia

  Vastaa
 91. Milla 10.6.2014

  Joo-o kyllä suklaata menee niin lahjaksi, viemisiksi, tuliaisiksi… Ja usein myös ”itselle lahjaksi” hemmotteluun (lue: eli melkein joka päivä)… ;) voi kuinka kaipaan fazerin kahvi- sekä mintturaesuklaata!

  Vastaa
 92. Riikka 10.6.2014

  Yhtenä jouluna annoin lahjaksi itsetehtyä suklaata! Se oli kuulemma oikein mieluisa lahja :) Suklaalevy tai pari on myös kiva tuliainen illanistujaisiin tms.

  Vastaa
 93. Karoliina 10.6.2014

  Suklaa sopii mihin tilaisuuteen vaan! :) Vien suklaata lahjaksi tai kyläilyreissulle emännälle :)

  Vastaa
 94. Riikka 10.6.2014

  Ystävänpäivänä tulee usein annettua jokin suklainen paketti parhaille ystäville.

  Vastaa
 95. KirsiH 10.6.2014

  Suklaata tulee annettua silloin tällöin joululahjaksi tai vaan kylään mennessä. Mieheni on suklaan suuri ystävä, joten häntä tulee usein sillä hemmoteltua :).

  Vastaa
 96. Krista 10.6.2014

  Jos tietää, että ystävälle on stressiä tai hankala tilanne päällä, mikäpä mukavampaa kun viedä levy suklaata. Siinä sitten saa itsekin maistiaiset samalla kun on kuuntelevana korvana :)

  Vastaa
 97. Ida Sofia 10.6.2014

  Vien aikas usein suklaata viemisinä! Ruotsissa kun asun niin ostan aina fazeria ruotsalaisille ystävilleni! Naistenpäivänäkin se on oiva lahja tyttökavereilleni! Mun oma lemppari on mariannemakuinen fasun sininen!!

  Vastaa
 98. marja 10.6.2014

  Suklaa ei petä koskaan. Joulunaikaan suklaata tulee kärrättyä joka paikkaan, mutta suklaata on myös kiva ostaa jollekin ihanalle tyypille ihan arkisenakin päivänä. Se piristää aina!

  Vastaa
 99. Sini 10.6.2014

  Suklaahan on aivan ihana yllatys (ainakin tallaisen herkkusuun mielesta) ja usein laitankin pakettiin mukaan jonkin pienen hieman erikoisemman konvehtirasian. Ulkomailla asuessamme toin usein tuliaiseksi paikallista suklaata ja siskojeni joulu- ja synttarilahjoihin pakkasin mukaan heidan suosikkisuklaataan, jota he eivat muuten kovin usein saisi (siis sita ulkomaista).

  Vastaa
 100. Katti 10.6.2014

  Hei,

  Todella hyvä tuliainen ja vieminen ja vieläpä kiva itsekin saada! Olen tottunut suklaan postittajakin, voiko olla ihanampaa kuin postiluukusta tuosahtanut suklaalevy?! No ei :) sillä saa aina vastaanottajan huulille hymyn!

  Vastaa
  • Katti 10.6.2014

   Olisiko kuitenkin tupsahtanut ? ! :) lkeä suklaapuutos kun rivit heittelee!

   Vastaa
 101. Masa 10.6.2014

  TODELLAKIN!! Toimii hyvin silloin, kun olen turhaan kiukutellut miehelleni. Pistän lenkkarit jalkaa ja lähden ”lenkille rauhoittumaan”, eli pikku hölkän kautta karkkihyllylle. Pieni, mutta hyvä tapa saada toinen ilahtumaan(leppymään:D)!

  Vastaa
 102. Marjaanainen 10.6.2014

  Suklaa on mitä paras lahja, ellei saaja ole suklaalle allerginen. Varsinkin pienempien juhlallisuuksien viemisiksi kelpaa vallan hyvin ihan sellaisenaan

  Vastaa
 103. Anna 10.6.2014

  Annan suklaata lahjaksi äidilleni äitienpäivänä aina Fasun perinteistä sinistä!

  Vastaa
 104. S 10.6.2014

  Vien suklaata useinkin ystäville, kyläilyviemisiksi. Fazerin levyn valitsen aina: niin ei voi pahasti vikaan mennä :)

  Vastaa
 105. sari puustinen 10.6.2014

  Harmi sanoa, mutta rimanalitus tämä postaus. ”Tytöt askartelivat”, hmm.. hetki meni ennen kuin tajusin, että nämä konsulentin näköiset aikuiset :) Ymmärrän, että yhteistyöpostaus, mutta ensimmäinen kerta kun blogisi töksähti :)

  Vastaa
 106. Samsam 10.6.2014

  Suklaa pelastaa kun ei tiedä mitä antaisi lahjaksi, takuuvarma vieminen ja sopii ainakin synttärisankarille

  Vastaa
 107. Kristaliini 10.6.2014

  Itse ainakin otan mielelläni suklaata lahjaksi ja sen vuoksi sitä myös annan.

  Vastaa
 108. sari 10.6.2014

  Suklaata tulee usein ostettua erilaisten lahjojen ”lisukkeeksi”. Varsinkin naispuolisille ystävilleni. Jotkut astia lahjat esimerkiksi on kiva täydentää vaikka paperikarkein tai ihan vaan sulkaapaloin.

  Vastaa
 109. Mirva_H 10.6.2014

  Kyllä ehdottomasti suklaata lahjaksi,jos tiedän saajan rakastavan suklaata.
  Tykkään lähettää suomalaista suklaata myös ulkomaille ja tätä lähetän ehdottomasti Unkariin kesällö,kun on ystävälläni synttärit :)

  Vastaa
 110. Karla 10.6.2014

  Alkoipas tehdä mieli suklaata tätä lukiessa! :p Ensimmäisenä mieleeni tuli mieheni, tykkää juuri siitä perinteisestä fazerin sinisestä ja joka lahjan yhteydessä taitaa tulla annettua tuo levy. Suklaa toimii myös kyläänviemisenä oikein hyvin.

  Vastaa
 111. Sini 10.6.2014

  Suklaa sopii kaikkeen, vien suklaata synttäreille, nimppareille, muuten vaan, tupareihin, illanistujaisiin… You name it! :)

  Eniten suosin nimenomaan Fazerin suklaita – tuttuja ja turvallisia, sekä joskus myös itsetehtyjä pienten suklaatehtaitten tuotantoa, pitäähän niitäkin tukea! :)

  Vastaa
 112. elppis 10.6.2014

  Suklaa sopii mielestäni melkeinpä juhlaan kuin juhlaan tai tilaisuuteen kuin tilaisuuteen :) Siksi se on myös hyvä ja helppo vieminen tai lahja ympäri vuoden. Perinteisesti erityisesti jouluna tulee lahjottua läheisiä suklaalla :) Ja paras suklaa on ehdottomasti Fazerin valmistama, sitä ei voita mikään! :P

  Vastaa
 113. Kaniini 10.6.2014

  Juu, annan suklaata lahjaksi useinkin ja lahja usein myös sisältää suklaata vaikka pääosassa olisi muuta. Miellän suklaan hemmotteluun ja nautiskeluun joten siitä syystä suklaa sopii lahjaksi erinomaisesti. Valitsen suklaalahjan huolella sen mukaisesti kenelle lahjan annan eli mistä pitää, mille allerginen jne. Myös muu pakettikokonaisuus ratkaisee. Jos on esim retrolahja kyseessä, niin valitsen suklaaksi jotain vanhoja klassikkomerkkejä. Vain mielikuvitus on rajana suklaan suhteen. Itse rakastan myös saada suklaata lahjaksi ja nautin lahjani aina hitaasti nautiskellen…

  Vastaa
 114. Marjukka 10.6.2014

  jouluisin tulee vietyä lahjaksi, myös jos ystävällä on sydänsuruja niin vien suklaalevyn lohdutukseksi.

  Vastaa
 115. SuviV 10.6.2014

  Tykkään viedä tuliaisia kyläillessä ja melko usein se pitää sisällään jotain sinistä :) Mustikka aika herkku :) Samoin keksi ja lontooneae :)

  Vastaa
 116. Saija 10.6.2014

  Suklaa sopii mielestäni tilanteeseen kuin tilanteeseen, mutta olen pannut merkille, että joulun aikaan sekä itse vien että saan suklaalahjoja.
  Tuota Fazerin uutuutta kun pääsisi pian maistelemaan! :)

  Vastaa
 117. Ellie 10.6.2014

  Nyt jos koskaan on mun hetkeni!
  Suklaata lahjaksi, lohdutukseksi, iloon.. Kaikki menee! Mutta mikä toimii varmasti, äidille siivouspäivän jälkeen:)

  Vastaa
 118. Elina 10.6.2014

  Suklaata voi viedä aina lahjaksi! Kaunis suklaapakkaus tai erikoisempi suklaamaku on mielestäni kiva viedä esimerkiksi kylään mennessä isäntäväelle.

  Vastaa
 119. liinta 10.6.2014

  Annan kyllä usein suklaata lahjaksi, mukava pikkulisä aina lahjaan kun lahjaan! Suklaata saa multa kuitenkin vain sellaiset, kenet varmasti tiedän suklaan ystäviksi – itse kun inhoan suklaata :D Koko ikäni olen kuitenkin hymyssä suin ottanut suklaalahjat itseksin vastaan, sillä musta on ihana pitää aina jotain pientä naposteltavaa esillä kulhoissa vieraiden varalle, ja suklaata en ainakaan itse napostele pois! ;) Edelleen on joulusuklaitakin jäljellä, alkukeväästä korjasin ne tosin kaappiin piiloon vihdoin… Nyt voisin laittaa mustikkasuklaatia tilalle! ;)

  Vastaa
 120. M 10.6.2014

  En tiedä tuliko eka kommentti, kun herjas ettei saa yhteyttä, joten laitan toisen. Ota vaan toinen mukaan jos molemmat tuli. :)

  Suklaata tulee ostettua jos jollain on juhlapäivä niin lahjaksi aina. Poikaystävä rakastaa suklaata, joten sille tulee ostettua yllärinä joskus, kun sille vielä kelpaa kaikki niin helppo ostaa. :)

  Vastaa
 121. TiinaV 10.6.2014

  Vien suklaata lahjaksi syntymäpäiville,nimipäiville tai sitten ihan vaan tuliaisiksi kyläilypaikkaan muuten vaan.Harvassa ovat ne,joille suklaa ei maistu,joten ei kai voi pahasti mennä pieleen,jos tuo mukanaan suklaata.

  Vastaa
 122. Annastiina 10.6.2014

  Tosiaanki! Meillä suklaa liittyy lähes kaikkiin lahjoihin, herkkusuu itsekin. Suurimpana se on joulun aikaan, kun suklaata löytyy lahjapaketeista ja kaappien kätköistä aina kuppeihin laitettuna. Isäin- ja äitienpäivän lahjoissa on aina joko rasia tai levy suklaata.

  Vastaa
 123. minna 10.6.2014

  Kyllä suklaa on usein sellainen helpo vieminen mihin turvautua jos jotain pientä haluaa viedä. Viimesimpänä suklaata on mennyt tarhatädin läksijäislahjaan.

  Vastaa
 124. Inkkarit 10.6.2014

  Olisinpa saanut olla mukana tuossa illassa :)

  Vastaa
 125. Riitta 10.6.2014

  Suklaa on ihana ja helppo tuliainen. Suklaata voi viedä myös ystävälle jolla on huono hetki kun maailma on murjonut :)

  Vastaa
 126. antsu 10.6.2014

  Jep! Suklaa on oiva vieminen mihin tahansa mm. mökille, vieraisille, potilaalle. Punaisessa kuoressa oleva vaalea maitosuklaa on suosikkini! :)

  Vastaa
 127. Tarja 10.6.2014

  Suklaa on aina sopiva vieminen kyläillessä. Helppo muistaminen myös opettajille/hoitotädeille. Ja Fazerin suklaata ehottomasti! :)

  Vastaa
 128. Mapels 11.6.2014

  Asumme Norjassa ja Fazerin suklaata sujahtaa mukaan jokaiseen lahjaan ja aina on ilolla otettu vastaan:) Päiväkodin tädeille ja opeille meni viime jouluna virkatut korit täynnä suklaata. Lasten synttärilahjatoive on täällä yleensä rahaa, niin mein ipanat vie sen rahan kanssa aina sen suklaalevyn :)
  – mapels

  Vastaa
 129. SanniSelina 11.6.2014

  Loistava teema tyttöjen iltoihin! :) Karkkia olen huono syömään, mutta suklaata menee paljon kahvin kanssa. Suklaata tulee monesti annettua lahjaksi osana lahjaa, ja usein tulee suklaata vietyä esim. kyläpaikkaan. :)

  Vastaa
 130. Satu 11.6.2014

  Suklaa sopii joka tilanteeseen ja monesti sitä annankin lahjaksi. Se sopii osaksi joululahjaa, isäin- ja äitienpäivälahjaksi, kyläilyjen yhteydessä viemisiksi jne. Yleensä ostan aina suklaata viemisiksi jos joku tuttu on joutunut sairaalaan ja käyn häntä tervehtimässä. Suklaa piristää ja lohduttaa tilanteessa kuin tilanteessa!

  Vastaa
 131. jaana 11.6.2014

  Usein tulee vietyä suklaata jollekkin, toisinaan ihan ilman syytä. Mikäs sen kivempaa kuin yllättää ystävä hänen lempisuklaallaan ilman mitään merkkipäivää, ihan vain ilahduttaakseen häntä. Mieleenpainuvin suklaayllätys on kun piilotin armeijaan lähtevälle poikaystävälleni hänen lempisuklaalevynsä kassiin pienellä kirjeellä. Hän ilahtui ja onpa tämä poikinut muutamia suklaayllätyksiä itsellenikin.

  Vastaa
 132. Sonja 11.6.2014

  Lähinnä jouluisin, mutta myös muulloin. Tämä palkinto menisi voiton osuessa äidille.

  Vastaa
 133. elate 11.6.2014

  Yleensä annan suklaata ihan muuten vain viemisenä, kun menen kavereille tms vierailulle. :) tosin siinä on monesti hieman oma lehmä ojassa, ja valitsen sitä lajia mitä tekisi itsekin mieli syödä – ja toivon että emäntä pistää sitä heti tarjolle :D

  Vastaa
 134. Peppi 11.6.2014

  Suklaa on suurta herkkua ja se tuo arkeen palan taivasta ;) Toisinaan vien suklaalevyn työpaikan kahvipöydälle ilahduttamaan työkavereita kiireen keskellä!

  Vastaa
 135. Mursu 11.6.2014

  Suklaata tulee annettua lahjaksi jouluna ja miehelleni aina juhlapäivinä, hän on oikea suklaasyöppö :D

  Vastaa
 136. Henna 11.6.2014

  Vien poikaystävälle monesti hyvän mielenlahjana. Siis lahjana, jolla ei ole sen suurempaa merkitystä kuin piristää toisen päivää :)

  Vastaa
 137. Iita 11.6.2014

  Kyllä suklaa toimii aina!
  Sillä on mukava ilahduttaa läheisiä. Varsinkin ilman mitään sen kummempaa syytä. Silloin yllätys on täydellinen jonka huomaa vastaanottajan suupielistä jotka lähentelevät korvia :)

  Vastaa
 138. Nepa 11.6.2014

  En anna ikinä suklaata kenellekään… Pitäisi vissiin antaa! :)

  Vastaa
 139. Maiski 11.6.2014

  Kyllä tulee annettua… Suklaa käy kyllä joka tapaukseen :) Juuri viimeksi annoin työkaverilleni joka jäi pitkälle sairaslomalle…

  Vastaa
 140. meerihoo 11.6.2014

  Suklaa on ihan ykköstuliainen ja monesti tulee annettua suklaata osana lahjaa esim. kirjan kanssa. Jouluna on ihanaa rauhoittua lahjaksi saadun kirjan ääreen ja samalla napsia suklaata :)
  Tänä aamuna päiväkodin tädit saivat meiltä levylliset juurikin tuota Fazerin uutuutta ja kirjanmerkit kiitokseksi, kun lapsi lopettaa nyt päivähoidossa.

  Vastaa
 141. Miuku 11.6.2014

  Kyllä suklaa sopii vietäväksi missä tilanteessa tahansa, jos saaja on yhtään herkkusuu :) Yleensä vien itse suklaata ikäänkuin lisukkeena, ”oikean” lahjan lisäksi. Ja tietysti myös jos tulee muuten vaan lähdettyä kyläilemään, on hyvä pitää mielessä mistä suklaasta kukakin pitää :)

  Vastaa
 142. Mari 11.6.2014

  Annan suklaata lahjaksi silloin, kun kyseessä on vähän pienemmät pirskeet tai kyläilyt. Yritän miettiä, millaisesta suklaasta lahjan saaja pitäisi. Esimerkiksi äitilleni annan jotain vähän hienompaa tummaa suklaata, kun taas kaverit tykkäävät enemmän perussuklaasta. Oi, vesihän tässä herahtaa kielelle suklaita mietiskellessä :)

  Vastaa
 143. Maeri 11.6.2014

  Ystävänpäivälahjaksi olen monena vuotena ostanut sydämen muotoisen Geisha suklaarasian! Joulua unohtamatta. ;)

  Vastaa
 144. Ansku 11.6.2014

  Suklaa on aivan täydellinen vieminen kyläreissulla! Maistuu lapsille ja aikuisille. Muutenkin syötävät jutut on mukavia viemisiä, ei jää nurkkiin tai kaapin perälle pölyttymään ;) Ja muistanpa itsekin, kun pikkuisen kääröni kanssa kotiuduin sairaalasta, toi ystäväni vauvalle jotain ja äitille… suklaalevyn <3

  Vastaa
 145. Aurora 11.6.2014

  Harvoin ostan pelkästään suklaata lahjaksi, mutta suklaalevy tai -rasia sopii kyllä moneen lahjaan pieneksi ”bonukseksi” varsinaisen lahjan rinnalle :) Varsinkin syntymäpäivälahjaksi ostan ainakin muutamille herkkusuille ystävilleni usein jonkun uutuus suklaalevyn muun lahjan oheen :)

  Vastaa
 146. Tiina H 11.6.2014

  Suklaahan sopii moneen tilanteeseen, ja siitä riippuen tulee vietyä vähän taviksempaa tai fiinimpää. Suklaahan on vähän niinkuin extralahja tai vieminen pääjutun kanssa.

  Vastaa
 147. saga 11.6.2014

  suklaa on musta sesonkituote, talvella menee, ei niinkään kesällä. lentokentiltä tuon usein suklaa, vaikka olisi vain päiväreissu :)

  Vastaa
 148. elli 11.6.2014

  Aiettä suklaa sopii kaikille ja se aina piristää kummasti! Annan suklaata ystäville päivän piristykseksi tai sujautan postissa kirjeen mukana.:)

  Vastaa
 149. Minna 11.6.2014

  Vien usein tuliaisiksi levyn, äidilleni, mummolle, kaverille.. lahjojen kylkiäisiksi tulee myös usein kääräistyä. Hyvä idea tuo lasijutska, täytyypä ens kerralla laittaa noin kauniisti tuliainen pakettiin! :)

  Vastaa
 150. susann 11.6.2014

  On, ihan ehdottomasti! Suklaa sopii melkein tilanteeseen kuin tilanteeseen. Olen yhdistänyt suklaata esimerkiksi tuparilahjaan, syntymäpäivälahjaan, joululahjaan… Seuraavaksi aion ostaa suklaata siskolle viemisiksi sairaalaan, kun hän pian saa vauvan :)

  Vastaa
 151. silja 11.6.2014

  Kyläilemme ystävieni kanssa äitiyslomalaisina paljon toistemme luona päiväkahvien merkeissä. Suklaalevy on vakiovieminen imettävien äitien kahvihetkiin!;) se on mukava viedä, mutta myös mukava saada itse:) fazerin lakritsirae on vaan niiiiiiiin hyvääää…..

  Vastaa
 152. ipi 11.6.2014

  Suklaa sopii siitä pitävien lahjaksi missä tilanteessa tahansa. Pienenä kaivettiin äidin laukusta suklaata herkkuhetkiin ja ei kovin monesti tarvinnut pettyä. ;)

  Vastaa
 153. Jenna 11.6.2014

  yleensä joululahjaksi tulee annettua suklaata lahjan lisänä, myöskin synttäreillä. Viime jouluna tein itse rocky roadia perheelleni ja se saikin kovasti kehuja :)

  Vastaa
 154. Heidi ä 11.6.2014

  Annan suklaata lähes aina lahjaksi, sillä kaverini ja perheeni ovat herkkusuita. Kavereille ostan levyn lahjan kylkeen, kun taas pienimmille piilotan patukan lahjan joukkoon:)

  Vastaa
 155. Iina 11.6.2014

  Rakastan suklaata ja mikä sen parempi tuliainen ! :)

  Vastaa
 156. Eve 11.6.2014

  Olitpa järkännyt ihanan illan!
  Itse en juuri koskaan syö suklaata (paitsi fazeria joskus), se on kyllä hyvää muttei niin hyvää kun irttikset. ;-)
  Mutta mukava on aina iskälle viedä suklaata kun se on sellainen suklaahirmu ja sitten kahdelle erittäin hyvälle ystävälle jotka ovat raskaana ja suklaanhimo jäätävä! :-D

  Vastaa
 157. miida 11.6.2014

  Välillä annan osana joululahjaa jotain vähän erikoisempaa suklaata ja joskus kyläillessä vien emännälle suklaata kiitokseksi vaivannäöstä :)

  Vastaa
 158. Laura 11.6.2014

  Aaah, suklaa! Se on paras tapa poistaa ikävää, menkkakipuja, piristää ystävää, suklaalevyn voi kätkeä jonkun toisen lahjan sisälle piristämään, antaa opelle lahjaksi, miehen sisko antoi kiitokseksi kun hoidin 18-vuotiaan pääsykokeisiin…pidän usein suklaata kaapissa, muita herkkuja en edes syö…tumma suklaa sen sijaan on terveellistäkin jos ajattelee että maitosuklaa eri makuisen on herkutteluhetkiin :)

  Vastaa
 159. jode- 11.6.2014

  Suklaataa,tottakai, ja fazeria tietysti:) tuliaisiksi,evääksi,kahvin kanssa tarjoiltavaksi,herkutteluun,arkeen ja juhlaan. Suklaan suurkuluttajana fazerin levy toimii tilanteessa kuin tilanteessa!

  Vastaa
 160. Sonja 11.6.2014

  Suklaa sopii joka tilanteeseen! Aina yritän pitää levyn kaapissa jos tulee yllättäen lähtö kylään, synttäreille yms. Ne meinaa vaan kadota parempiin (omaan) suihin..

  Vastaa
 161. Päivi 11.6.2014

  On!! Viimeksi äitienpäivänä äidille ja anopille :)

  Vastaa
 162. Onia 11.6.2014

  Suklaa on helppo lahja mihin tahansa pienempään lahjomistarpeeseen. Valitsen aina saajansa näköisen suklaan. Jollekin sopii raakasuklaa, toiselle valkoinen, kolmannelle jännittävä makusuklaa jne.

  Vastaa
 163. Pia 11.6.2014

  Suklaahiiri ilmoittautuu! :-) En koskaan unohda sitä tunnetta, kun asuin ulkomailla ja sain Suomesta ylläripaketin, joka sisälsi Fazerin sinistä. Se tunne, kun ensimmäisen palan laittaa suuhun ja hetkessä olet ajatuksissasi taas Suomessa. :-)
  Suklaa on usein viemisenä kylään mennessä isännälle ja / tai emännälle. Minulla on myös tapana hemmotella äitiä ostamalla käsintehtyjä konvehteja jouluna, äitienpäivänä ja no, milloin vain, kun siltä tuntuu. :-)

  Vastaa
 164. Ktju 11.6.2014

  Tää blogi on ihan huippu! Erityisesti tykkään ihan arkisista asioista -pohdinnoissa ja mietinnöistä. Niitä on täällä minusta sopivassa suhteessa päivänasuihin ja esimerkiksi uusien tuotteiden esittelyihin. Olen saanut paljon inspiraatiota blogistasi sekä pukeutumiseen että sisustamiseen! Kiitos! :) Tämä ei liittynyt nyt ollenkaan suklaaseen, mutta halusin tässä yhteydessä jakaa näitä mun positiivisia ajatuksia blogistasi, joita myös sinä jaat meille lukijoille! :) Blogi on sopiva sekoitus elämää sen kaikilta osa-alueilta, sitähän se elämä on! Sekalainen kokoelma kaikkea ihanaa. Tykkään tosi paljon! :) Niin, ja mitä suklaaseen tulee! Itse voisin viedä sitä useammin tuliaisiksi tai ihan vaan päiväpiristykseksi ystäville tai vaikka töihin! Erityisesti Fazeria, ei taatusti voi mennä pieleen! :) ps. Kaleido -tarjottimet on ihan maailman ihanimpia!

  Vastaa
 165. Anna 11.6.2014

  Kaikki meistä kommentoijista (paitsi se yksi järkyttävä!) olemme näköjään sitä mieltä, että suklaa on loistava lahja ja sopii kaikkiin tilanteisiin. Suklaa on oiva lahja ihan sellaisenaan tai sitten lisänä johonkin lahjaan. Ja suklaata voi syödä ihan milloin vaan: aamupalaksi, välipalaksi, lounaaksi, illalliseksi, yöpalaksi :) Ja Maj, sun blogi on ihastuttava ja sinun pienokaiset vielä ihastuttavampia !

  Vastaa
 166. sm 11.6.2014

  Suklaata voi kyllä viedä melkeinpä kenelle vaan, ja missä tilanteessa tahansa – helppo vieminen, josta kaikki tykkää!:)

  Vastaa
 167. Vaahtera 11.6.2014

  Ostan isälleni synttärinä tai isänpäivänä fazerin sinisen, jos ei mitään muuta lahjaideaa ole. En haluaisi ostaa mitäön turhaa lahjaksi, joten syötävät lahjat sopii aina!

  Vastaa
 168. Stellis 11.6.2014

  Suklaa on erinomainen lahja ja tuliainen. Juuri mietin mitä suklaata tuon tuliaisiksi suomeen tullessa…

  ja odotan innolla että pääsen maistamaan fazerin suklaita pitkästä aikaa :)

  Vastaa
 169. Giassi 11.6.2014

  Viimeksi taisin antaa suklaata lahjaksi parhaalle ystävälleni kun kävin katsomassa ensimmäistä kertaa heidän vastasyntynyttä pienokaistaan. Mitä tuore äiti millään kukilla tekisi, mutta suklaata varmasti kuluu pitkiä öitä valvoessa.

  Vastaa
 170. Anni 11.6.2014

  Suklaata vien lähinnä rennompiin juhliin ”lahjaksi”. Toki hienosti sommiteltuna se sopii vähän virallisempiinkin juhliin viemiseksi. Maistoin vähän aikaa sitten tota Fazerin uutuutta, NAM!

  Vastaa
 171. Roosa 11.6.2014

  ”Jokaiselle naiselle pitäisi Kelan kustantaa suklaalevy kuukaudessa.” Näin sanoi ystäväni ja en voisi olla enempää samaa mieltä ;) Terkuin Suklaata viemisenä lähes aina :)

  Vastaa
 172. tany 11.6.2014

  mustikkajugurtticrisp-levy on kyllä mun uusin lemppareista. Suklaa sopii kyllä moneen tilanteeseen. Just viimeksi vein tuota mustikkajugurtticrisp suklaata ystävälleni kun kävin moikkaamassa. :)

  Vastaa
 173. SatuKoo 11.6.2014

  Suklaata annan usein mm. synttäri- tai joululahjaksi. Helppo lahja, koska kaikki, joille lahjoja ostan, tykkäävät myös suklaasta.

  Vastaa
 174. Hanna 11.6.2014

  Vien suklaata usein tuliaisista, helppo ja hyvä vieminen! Makeanhimon koittaessa mikäs muukaan kuin suklaa korjaa tilanteen. :)

  Vastaa
 175. Janita 11.6.2014

  Suklaa on aivan täydellinen tuliainen tai tervehdys muutenkin. Se tuo nautintoa saajalle eikä siitä jää nurkkiin kerääntymään mitään ylimääräistä :)

  Vastaa
 176. Pihla 11.6.2014

  Suklaa toimii mainiosti jonkin lahjan osana tai pienenä tuliaisena. Ja välillä lahjon myös itseäni suklaalla :)

  Vastaa
 177. Mariel 11.6.2014

  Brunbergin suklaaherkut toimivat tilaisuudessa kuin tilaisuudessa – joskin näin kesäisin täytyy olla tarkkana sulamisen kanssa. :) Mutta ovat aina yhtä mukava lahja paketoida ja antaa eteenpäin – viimeksi herkut taisivat matkata täältä Porvoosta tuliaisina talvisiin häihin Hämeenlinnaan.

  Vastaa
 178. Elinakv 11.6.2014

  Silloin tällöin kyllä. Mitään perus juhlakonvehtirasiaa tai vastaavaa en veisi lahjaksi, mutta esim. isälleni olen muutaman kerran vienyt käsintehtyä tummaa suklaata. Jotain tavallisempaa suklaata voin viedä kaverille jos menen käymään, mutta en nyt tiedä onko se varsinainen lahja. :)

  Vastaa
 179. R 11.6.2014

  Siis suklaahan sopii aina lahjaksi tilanteeseen kuin tilanteeseen ja juhlaan kuin juhlaan. Lähes kaikki tykkäävät suklaasta, joten se on myös varma lahja. Vien usein tuliaisiksi suklaata kun kyläilemme ystäviemme luona. Aina on maistunut;)

  Vastaa
 180. Sanka 11.6.2014

  Kun rupeaa miettimään, yllättävän usein on viemisenä ollut suklaata. Se on niin helppo ja kiva tapa piristää ystävää! :)

  Vastaa
 181. -M- 11.6.2014

  Kyllä tulee annettua suklaata lahjaksi tai viemiseksi. Jos ei vastaanottaja suklaasta pidä, sen voi aina antaa eteen päin tai tarjota vierailleen. Itse rakastan suklaata. Kaikkea suklaata, paitsi Budapesteja…
  -M-

  Vastaa
 182. Mintsu 11.6.2014

  Suklaa on ihana lahja tilanteessa kuin tilanteessa: jouluna, äitienpäivänä, matkatuliaisena tai vaikka silloin kun haluan muuten vain ilahduttaa ystävää :)

  Vastaa
 183. Laura O. 11.6.2014

  Suklaata voi antaa lahjaksi joka tilanteessa. Varsinkin jouluisin annan kaikille muiden lahjojen lisäksi suklaata. Suklaalla voi myös ilahduttaa toista, kun käy vierailemassa. Se on ihana ja herkullinen yllätys!

  Vastaa
 184. Emtu 11.6.2014

  Suklaa on loistava lahja/vieminen! Viimeksi suklaalla tuli lahjottua lankomiestä, kun synttärilahjan mukana meni levy Fazerin maitosuklaata ja sitä ennen kavereiden tuparilahjan mukaan pakkasin levyllisen tuota uutta mustikkaista ihanuutta. Fazerin herkkujen lisäksi suosin usein Lindtin suklaita. Ihania herkkupalleroita näteissä kääreissä!

  Vastaa
 185. Katri 11.6.2014

  Suklaa on ihana lahja tilanteessa kuin tilanteessa :) varsinkin jouluisin suklaa on helppo lahja!

  Vastaa
 186. Annika 11.6.2014

  Suklaata parempaa tuliaista ei olekaan! Itse ainakin tykkään viedä tuliaiseksi sellaista, mitä haluaisin itse myös syödä. :D
  Suklaa kuuluu myös jouluun, mutta silloin nautitaan erikois suklaita ja kaikkien omia lemppareita. :)

  Vastaa
 187. laurauv 11.6.2014

  Suklaa on hyvä lahja aikuiselle naiselle. Sellaiselle, joka arvostaa itseään, ystäviään, elämää.

  Vastaa
 188. ansku 11.6.2014

  Useimmiten tulee vietyä suklaata tuliaisina. Jouluna myös usein lahjapakettiin sujahtaa suklaata.

  Vastaa
 189. krissekoo 11.6.2014

  Suklaa auttaa sydänsuruja potevaa :-D toivottavasti arpa-onni suosii -krissekoo-

  Vastaa
 190. Noora 11.6.2014

  Itse asiassa viime perjantaina tuli viimeksi vietyä kaverille tuparilahjana fazerin suklaalevy, se jossa on niitä mansikanpaloja! :P

  Vastaa
 191. Kata 12.6.2014

  Lahjaksi, kylään mentäessä viemisinä, matkoilta tuliaisena… Suklaalevy on aina varma lahja :)

  Vastaa
 192. […] perhosista ja ruusunauhoistakin.. Voitte muuten käydä tsekkaamassa meidän kaikkien tuotokset täältä ja samalla voitte voittaa itsellennekin suklaata! Namskis ja ps. se Fazerin  lakritsiraesuklaa on […]

  Vastaa
 193. Tiramisuheidi 12.6.2014

  Njam! Suklaata olen antanut lahjaksi ainoastaan jouluisin ja silloinkin aika harvoin :)

  Vastaa
 194. Anna 12.6.2014

  Ihana blogi sinulla, Nooran blogin kautta löysin tänne :) Suklaata voi viedä ihan muuten vaan tuliaisena, monesti se on täytteenä lahjassa tai voi antaa pelkän suklaalevyn vaikka nimpparilahjana. Monesti se on myös helppo lahja, jos ei tunne vastaanottajaa kovin hyvin, toimii yleensä naiselle, ei välttämättä miehelle ;)

  Meillä on muuten ollut tapana pitää polttareissa ns. patukan maistelu -kisa eli eri makuisia suklaita on pilkottu pieneksi, paperille numerot 1-10 ja sitten katsotaan, kuka arvaa eniten oikein!

  Vastaa
 195. Petra 12.6.2014

  Tämä on myös hieno idea tyttöjen iltaan! Varsinkin tuo askarteluosuus on tosi kiva :)

  Vien suklaata lahjaksi, tai muuten vain piristykseksi ystäville :) Toimii myös aika varmasti ihmisille, jota et niin kovin hyvin tunne!

  Vastaa
 196. Riina 12.6.2014

  Suklaa sopii joka tilanteeseen :) oli synttärit tai joulu, suklaa on paras lahja ;) Ja yleensä suklaa maistuukin ihan kaikille !

  Vastaa
 197. nasu86 12.6.2014

  kyllä ostan melkein aina lahjaksi tai lahjan osaksi suklaata. suklaa on mainio tapa myös ilahduttaa viemisinä kun menee kahvittelemaan :) kaikki suklaa tummasta, valkoiseen sekä perinteiseen maitosuklaaseen niin perusversiona kuin täytettynäkin kelpaa <3

  Vastaa
 198. Anne 12.6.2014

  Suklaalevy kiva tuliainen – erityisesti tuo uusi mustikkasuklaa- tuliainen joka ei jää varmasti kaapin perukoille pölyttymään – sopii joka kotiin – semmoseenkin jossa on jo kaikkea!

  Vastaa
 199. Lil 12.6.2014

  Suklaa on helppo ja hyvä (!) tuliainen kylään mennessä. Kaikki yleensä tykkää. Ostan monesti myös jonkun lahjan lisukkeeksi suklaalevyn.

  Vastaa
 200. sHaidi 12.6.2014

  Olen myöskin sitä mieltä että suklaa sopii kaikkiin tilanteisiin. Isompiin juhliin lahjan lisäksi, tapaamisiin tervehdykseksi tai kiitokseksi, itselle ja kavereille hemmotteluun. En ole vielä keksinyt tilannetta mihin suklaa ei sopisi! :)

  Vastaa
 201. linem 12.6.2014

  Silloin kun on kyseessä erikoispäivä tai -tilanne ostan suklaata. Ostan useimmiten suklaakonvehteja, koska mielestäni se on ylellinen herkku tärkeisiin hetkiin. Viimeksi ostin poikaystävälleni suklaakonvehteja sydämenmuotoisessa rasiassa meidän kuukausipäivänä. :)

  Vastaa
 202. Zzzz 12.6.2014

  Ostan usein suklaata lahjaksi/tuliaiseksi/yllatykseksi mutta ostan enimmakseen kasintehtyja ja kalliita suklaita. Itse syon kylla mita vaan. Ja paljon Lakuraetta taytyyy maistaa.

  Vastaa
 203. Neea 12.6.2014

  Mielestäni suklaa sopii lisukkeeksi melkeempä lahjaan kuin lahjaan ja usein vien myös ”tuliaiseksi” kylään mennessä. :)

  Vastaa
 204. Katja 12.6.2014

  Suklaa sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen! Vien usein suklaata kylään mennessämme. On mukava tuoda pientä tuliaista mukanaan. Ja suklaa ei varmasti jää nurkkaan pölyttymään. Samoin päiväkodin opeja on mukava muistaa joulu-ja kevätjuhlassa suklaalla. Suklaa on suht helppo lahja kun ei tunne ihmistä kovin hyvin, niin sanotusti varma nakki! :)

  Vastaa
 205. Jambre 12.6.2014

  Täällä yksi suklaahirmu ilmoittautuu!
  Toisinaan annan suklaata lahjaksi. Viimeksi ostin pienen suklaalevyn, jossa luki ”Hauskan päivän suklaa” ja vein sen kauniin ruusun kera tuoreelle ylioppilaalle lahjaksi. Suklaa on minusta yllättävän kiva lahja :) Jos se ei vaikka miellytä vastaanottajaa, ei lahja mene hukkaan, vaan hän voi tarjota sitä vierailleen! :)

  Vastaa
 206. Anna 12.6.2014

  Suklaalevy on ihan täydellinen pikku lahja kun menee kylään. Toimii erinomaisesti jälkkärinä!

  Vastaa
 207. Bea 12.6.2014

  Äidille ja isoäideille ainakin varma lahja viedä suklaata, sitä on tullut tuotua myös ulkomaan reissuilta tuliaisena. :)

  Vastaa
 208. Heini 12.6.2014

  On kyllä, suklaa on aika usein se pieni vieminen, minkä valitsen esimerkiksi kyläilemään mennessä :) eikä voi mennä pieleen! Viimeksi annoimme suklaata, itseasiassa just Fazerin mustikkajogurtticrispiä, lasten opettajille kevätjuhlassa :)

  Vastaa
 209. Nipsux 12.6.2014

  Rakastan suklaata! Mutta laktoosi-intoleranssidiagnoosin jälkeen ei saa syödä normi suklaata enkä voi käsittää, miksei hyvää laktoositonta suklaata ole tehty! Tai no juu on, mutta se on Mignon-munissa ja sitä saa vain pääsiäisenä. Yhyy!
  Tuo vaiva on kuitenkin nii-in yleinen, etten voi käsittää, miksei valmistajat satsaa laktoosittomiin :(

  Vastaa
 210. |Riia| 12.6.2014

  Useinkin vien suklaata tuliasina kyläilemään mennessä. Niin hyvää ja helppoakin! :)

  Vastaa
 211. riuraurou 12.6.2014

  On todellakin! Suklaa on maailman paras yllätyslahja tuomaan hymyn huulille ja osoittamaan, että lahjan saajasta välitetään.

  Vastaa
 212. LauraL 12.6.2014

  Kyllä annan suklaata lahjaksi. Sopii mihin vain tilanteeseen lahjaksi. Ja jos vielä tietää vähääkään lahjan saajan lempisuklaasta, niin sillä on kiva ilahduttaa.

  Vastaa
 213. Jonnay 12.6.2014

  Vien suklaata tuliaisena tai ihan muuten vaan yllärinä läheisille. Suklaa sopii myös lahjaksi tai lahjan kylkiäiseksi… tai oikeastaan mihin vaan ;)

  Vastaa
 214. Ruusunen 12.6.2014

  Suklataa voi antaa milloin vaan, kelle vaan.

  Vastaa
 215. Marika 12.6.2014

  Suklaa sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Aina! Vien usein suklaata viemisiksi kyläpaikkoihin. Myös lahjojen lisukkeiksi se sopii oikein hyvin. Pieni suklaahuomiointi työkaverin lokerossa saa myös varmasti hymyn huulille maanantaiaamuisin. :)

  Vastaa
 216. Maria 12.6.2014

  Kyllä! Parasta on viedä Fazeria tuliaisiksi ulkomailla asuville ystäville ja sukulaisille! :)

  Vastaa
 217. NiinaT 12.6.2014

  Poikaystäväni ainakin tietää, että jos minua halutaan hemmotella, kannattaa mulle ostaa fazerin suklaata! Samoin myös itse saatan laittaa osaksi lahjoja mukaan suklaata. Viime kerralla ostin kolmikerroksisen lasipurkin, jossa yhdessä luki candies, toisessa cookies ja viimeisessä chocolate. Täytin nämä purkit nimensä mukaisesti ;)

  Vastaa
 218. Laura S. 12.6.2014

  Suklaa toimii aina! :) vien sitä usein lahjaksi tilanteessa kuin tilanteessa lahjan saajan näköisessä muodossa. Fazerin suklaat ovat ehdottomasti lemppareitani!

  Vastaa
 219. ssini 12.6.2014

  Suklaata annan lahjaksi erityisesti Jouluna:) Myös ystäville, joiden tiedän pitävän suklaasta sisällytän esim synttärilahjaan suklaata!

  Vastaa
 220. Piia 12.6.2014

  Annan suklaata lahjaksi tyttökavereilleni! Kiva ja ei-turha pieni yllätys.

  Vastaa
 221. noora 12.6.2014

  Suklaata tulee annettua yleensä jouluna lahjaksi ja tietenkin ulkomaille tuliaiseksi Fazerin sinistä :)

  Vastaa
 222. Noora 12.6.2014

  Voi NAM! Itse vien suklaata useinkin tuliaisena, varsinkin jos menen ystävän luo, joka sanoo: ”Älä sitten tuo mitään.” Se on kiva, muttei kuitenkaan liian pröystäilevä tuliainen. :)

  Vastaa
 223. Kati L. 12.6.2014

  Suklaa sopii kyllä moneen tilanteeseen. Eli kyllä sitä suklaata tulee lahjaksikin annettua. Varsinkin niille joiden tietää siitä erityisesti tykkäävän.

  Vastaa
 224. Marle 12.6.2014

  Tykkään viedä lahjaksi, tuliaisiksi etc. jotakin mikä ei jää kaapintäytteeksi ja suklaa on siihen ihan parasta! Mansikka-vanilja ykköslemppari nyt :)

  Vastaa
 225. Sanna L. 12.6.2014

  Suklaa on niin kätevä lahja, sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen! Harva ei pidä suklaasta niin ei voi mennä lahja kovin pieleen! Itselle paras lahja viikonpäätteeksi on Fazerin sininen ;-)

  Vastaa
 226. viiviK 12.6.2014

  Harvemmin tulee suklaata annettua muille kuin äidille aina kun joku lahja pitää antaa ;)

  Vastaa
 227. minni 13.6.2014

  Suklaata kuskaan kavereille kyläilysessioiden kylkiäisenä, kahvikupposten äärellä on kiva napostella vaikka sitten suklaata. Ja tottakai suklaa auttaa huoliin ja sydänsuruihin, sen puhumisen lisäks :)

  Vastaa
 228. Juuli 13.6.2014

  Nyt just esim. kaverin häälahjaksi ostettiin kulho, joka täytettiin suklaalla ;)

  Vastaa
 229. jenskis 13.6.2014

  Oi, en olekaan tuota mustikkasuklaata vielä maistanut. Ja suklaa sopii mielestäni lahjaksi oikeastaan tilanteeseen kuin tilanteesee. Etenkin jouluna sitä tulee perinteisesti annettua, mutta kyllä muutoinkin. Etenkin lahjan saajan lempisuklaata on kiva ostaa tai sitten jotain hieman erikoisempaa ja kalliimpaa, etenkin jos tietää lahjan saajan rakastavan suklaata.

  Vastaa
 230. MillaR 13.6.2014

  Voi ei, tuli supersuklaahimo, kun katsoin näitä tämän postauksen kuvia! Ihana suklaa <3 Varsinkin hiukan nuorempana kavereiden sydänsuruja lääkitsemään ja kyllä ilonkin hetkillä suklaata on tullut kiikutettua tuomisiksi! :D

  Vastaa
 231. V 13.6.2014

  Suklaata vien pienenä tuliaisena kauniiseen pakettiin kääräistynä pienenä muistamisena suklaasta pitäville ystäville. Se tulee varmasti aina käyttöön, kuten myös kahvi ja tee! :)

  Vastaa
 232. lentoemo 13.6.2014

  suklaa on upea pikkulahja, yllätys tai tuliainen. VIen usein perussuklaalevyjä, mitään erikoisempaa harvemmin…. Tumma suklaa on luksusta!

  Vastaa
 233. Veera 13.6.2014

  Minulle itselle eniten maistuu tummat suklaat :))) Itse olen antanut suklaata mm. joulun aikaan viemisenä kavereille :)

  Vastaa
 234. tiitu 13.6.2014

  vien suklaata tuliasena usein.ja syön vielä useammin!!! :) olis niiin ihana koota porukkaa kasaan ja maistella tyttöjen kanssa suklaatia,nam.siinäpä kiva idea kesälomalle. tiitu

  Vastaa
 235. Rombo 14.6.2014

  Suklaa sopii tuliaisiksi tai lahjaksi tosi hyvin. :)

  Vastaa
 236. Cristo 14.6.2014

  On tapana, olen itse herkkusuu ja toivon, että lahjasta tarjotaan minullekin ;)

  Vastaa
 237. Maukkuti 14.6.2014

  Suklaa on hyvä vieminen ja sopii myös pikkulahjaksi jos ei ole kovin isot kekkerit

  Vastaa
 238. Mmuksu 14.6.2014

  Itse saatan viedä mennessäni suklaata kaverille yllätykseksi tai, jos haluan piristää häntä jostain syystä. Suklaa on aina iloinen yllätys, jos joku sitä tuo ja sopii yhteisiin kahvittelu hetkiin aivan mahtavasti.

  Vastaa
 239. Petra 14.6.2014

  On tapana, yleensä annan suklaata jonkun toisen lahjaan kylkiäisenä/osana :)

  Vastaa
 240. Piia 14.6.2014

  Kyllä annan suklaata lahjaksi. Olen lahjonut ihan synttäreiden merkeissä, vienyt muuten vaan ilahduttaakseni ja tupareihinkin. Ylipäätään suklaa uppoaa melkein joka nassuun, joiden kanssa juhlin tai vietän muuten aikaani. :)

  Vastaa
 241. Jules 14.6.2014

  Suklaata annan aika harvoin varsinaisesti lahjaksi. Useasti sen sijaan vien fasun sinisen kaverille viemiseksi, kun menemme kahvittelemaan heille. Vähän omakin lehmä ojassa, koska mähän rakastan sinistä! ;) ja on se vaan totta, että suklaa sopii kahvin kylkeen saumattomasti!

  Vastaa
 242. Helena 14.6.2014

  Nykyään tulee ostettua suklaata lahjaksi aika usein. Perheenjäsenillä on jo kaikkea, joten tavaralahjojen antaminen tuntuu turhalta. Olenkin sitten merkkipäivinä ostanut parempaa, tummaa suklaata, koska siitä kaikki pitävät :)

  Vastaa
 243. Saila 14.6.2014

  Annan usein suklaata lahjaksi, yleensä fazerin sinistä erilaisina makuvariootioina. Suklaa maistuu joka tilanteessa.

  Vastaa
 244. Nelli 14.6.2014

  Suklaa sopii lahjaksi lähes tilanteessa kuin tilanteessa. Monesti vien kylään viemiseksi tai tuliaiseksi suklaata ja mikä olisikaan parempi tuliainen ulkomaille kuin suomalainen Fazerin suklaa! :-) Monesti annan myös suklaata osana lahjaa. Suklaa maistuu kaikille, eikä koskaan tarvitse pelätä etteikö kelpaisi ;-)

  Vastaa
 245. Metsänkeiju 14.6.2014

  Erikoisempia ja kalliimpia suklaita kyllä tulee annettua lahjan seurana. Pelkkää Fazerin sinistä en veisi, tuntuu liian halvalle lahjalle. Syön itse siniseni hyvällä halulla :)

  Vastaa
 246. Iida s 15.6.2014

  Suklaaata pitää aina lisätä esimerkiksi lahjakoreihin joita tykkään lahjoiksi tehdä :)

  Vastaa
 247. Taika 15.6.2014

  Toki annan. Ulkomaille olen vienyt muutamaan kertaan setin kaikkia fazer-suklaita. Syntymäpäivälahjoiksi taas olen antanut kultasuklaan käsintehtyä suklaata jossa on pientä luksusta.

  Vastaa
 248. Miilu 15.6.2014

  Usein tulee annettua pienemmissä juhlanaiheissa viemiseksi suklaata; nimipäivät,perjantait, tuparilahjojen kylkijäisinä,lauantait, arkipäivinä, juhlapäivinä…. Monesti vien vain kyläillessäni mukanani tuomisena suklaata, yleensäkin juuri Fazerin suklaalevyn. Miten niin ”oma lehmä ojassa”? ;) Asiasta poiketen; lapsena sais aina joululahjaksi kummeiltani ison säkin paperipäällysteisiä konvehteja, se oli silloin aina odotetuin ja paras joululahja mielestäni. Aivan kuin jouluna ei muuten olisi saanut suklaata. T.Eräs suklaaholisti

  Vastaa
 249. Anne 15.6.2014

  Tuliaisiksi tulee vietyä

  Vastaa
 250. Sofia 15.6.2014

  Jouluna annan usein lahjana tai osalahjana

  Vastaa
 251. Arja 15.6.2014

  Jouluna suklaata annan aika monelle

  Vastaa
  • Arja 15.6.2014

   Taisi jäädä puutteelliseksi s-posti. Tässä täydennys:)

   Vastaa
 252. Judith 15.6.2014

  Kavereille annan suklaata lahjaksi

  Vastaa
 253. jaanaCa 15.6.2014

  Vien usein suklaata tuliaisiksi, saatan ostaa kaikenlaisia pikkupatukoita ja pakata sellofaaniin, tai sit vain rusetilla kiinni.

  Yhdessä vaiheessa kun mies hoiti kauppareissut, hän toi AINA fasun suklaalevyn mulle. Oi niitä aikoja:)

  Vastaa
 254. JohannaT 15.6.2014

  Harvemmin annan lahjaksi suklaata, mutta itse aina toivon lapsiltani sitä joululahjaksi :)

  Vastaa
 255. Miia 15.6.2014

  Vien aika useinkin suklaata lahjaksi ystäville, varsinkin talvi- ja kynttiläaikaan se sopii erinomaisesti. Yleensä vien sitä lahjaksi syntymäpäivinä, tupareihin jne. jonkun muun jutun kanssa, esim. kynttilöiden ja kukkien :)

  Vastaa
 256. Heli 19.6.2014

  Onhan sitä toki joskus tullut lahjaksi annettua, mutta valitettavan usein se löytää tiensä omaan suuhun :)

  Vastaa
 257. vilmulii 20.6.2014

  En kauhean mielelläni osta lahjaks suklaata, koska siitä jotenkin tulee sellainen olo ettei jaksa miettiä ja panostaa siihen lahjaan kunnolla. Kuitenkin jos lahjan rahallinen arvo meinaa jäädä vähän liian pieneks, niin saatan ostaa siihen suklaalevyn kylkeen. En tiiä mistä tää mun typerä ajattelutapa on peräisin, koska ite ainakin rakastan saada suklaata lahjaksi!

  Vastaa
  • vilmulii 20.6.2014

   Oho hupsis tää arvonta olikin jo päättynyt :-D

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *