OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAMikä mörkö-ilme ja näettekö tuon lumikasan, jep LUMIKASA!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMä en tyyliin ikinä käytä farkkuja kesällä, viileämmilläkin kesäkeleillä vetäisen yleensä jalkaani sortsit ja puen niiden kaveriksi lämpimän neuleen. Tämän surkean kesän takia olen joutunut taipumaan ja luovuttamaan, kun ei vaan yksinkertaisesti tarkene.

Huonoina asupäivänä kaivan kaapista usein farkkupaidan – sen sisään on hyvä piiloutua.
Ikivanha vaaleansininen farkkupaitani sai rinnalleen tämän kuvissa päälläni olevan tummansinisen kaverin, joka löytyi reilulla kympillä Cubuksen alekorista. Ajattelin viedä sen kavennutettavaksi, mutta muuten se täydellisen pehmoinen ja mukava.

On vaikea uskoa, että enää kaksi päivää ja me ollaan lomalla koko porukka, ei enää lunta, pliis.

 

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Voi ei, en melkein kestä tota lumikekoo. Keskellä kesää haloo. =)
  No, ei auta kuin odottaa lämpimämpiä kelejä.

  Vastaa
 2. Hahah lumikasa melkein heinäkuussa, en kestä! :D

  Vastaa
 3. Lisa Love 26.6.2014

  Heippa Maj. Viimeviikollahan tuota lunta tuprutteli taivaan täydeltä jonkun hetken. Voi tätä Suomen kesää! :D Systerini kertoi Oulussa sataneen myös lähes samaan aikaan kun Tampereellakin.

  Saako udella missä käyt kavennuttamassa vaatteesi? Meikällä meinaan hieman ongelmia löytää istuvia vaatteita eriparisen vartaloni vuoksi. Tänään viimeksi esimerkiksi kirosin liian pitkiä housuja jotka on jo kertaalleen oston yhdeydessä lyhennetty..

  Mukavaa loman odotusta. Jaksaa jaksaa. ;)

  Vastaa
 4. Eve 26.6.2014

  Mä en melkein kestä kuinka kaunis olet TAAS näissä kuvissa! :-) ja tykkään asustasi! Toivotaan aurinkoa että ei tarvitsisi kulkea farkuissa ja itehän oon pitänyt villasukkia :-D

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *